10 najboljih WordPress knjiga koje ćete htjeti pročitati u 2020. godini

Najbolje WordPress knjige za čitanje ove godine


Tražite li najbolje WordPress knjige za čitanje ove godine?

Knjige su uvijek korisne za samostalno učenje i brzo stjecanje vrijednih znanja od strane stručnjaka. Kada je riječ o WordPressu, na tržištu postoje stotine, čak tisuće knjiga. S toliko potencijalnog materijala za čitanje koje možete izabrati, može biti teško znati odakle započeti.

Zbog toga smo pogodili hrpe, čitali i suzili vaš izbor na 10 apsolutno najboljih WordPress knjiga za 2020. godinu.

U ovom ćemo članku podijeliti WordPress knjige za koje smatramo da ih najviše donose za stol. Ove će knjige sigurno povećati razinu vaše vještine. Ovo ćete htjeti pročitati; vjeruj nam.

1. WordPress sve-u-jednom za lutke

WordPress sve-u-jednom-za lutke

WordPress All-in-One For Dummies vrlo je popularna WordPress knjiga ove godine, i to s dobrim razlogom. Sadrži paket od 8 mini knjiga koje nude lako razumljive podatke o osnovnim WordPress temama. Ova knjiga bavi se više temama, uključujući SEO, društvene medije, razvoj dodatka WordPress i multisite mreže.

Pruža jednostavan pregled WordPress-a i izvrsno je za početnike koji žele istinski „all-in-one“ resurs na dohvat ruke. Također je dobro čitati za napredne napredne korisnike koji trebaju poboljšati svoje vještine u nekoliko ključnih područja.

Franšiza ‘Dummies’ poznata je po tome što na lakši način rješava razne obrazovne teme. Povremeno šaljivost humora u cijeloj knjizi sprječava čak i da se tehnički aspekti ne čine previše gustim ili teškim. Naučit ćete praktične savjete, tehnike i savjete kako koristiti WordPress na pravi način na jeziku koji možete razumjeti.

autori: Izvorno napisala Lisa Sabin Wilson, a doprinose napisali Michael Torbert, Andrea Rennick, Cory Miller i Kevin Palmer.

2. Profesionalni WordPress: Dizajn i razvoj

Profesionalni WordPress dizajn i razvoj

Ako tražite knjigu o razvojnim procesima učenja, potražite Professional WordPress. Ova knjiga pokriva većinu najnovijih tehnika razvoja i kodiranja, a uključene su i najnovije snimke zaslona (do verzije WordPress 4.1). Govori o ključnim konceptima i koristi stvarne primjere web stranica koje aktivno koriste WordPress.

Također govori o premještanju vaše web stranice na WordPress. Knjiga govori o najnovijim alatima i tehnikama koje možete primijeniti za stvaranje web stranice s WordPressom.

autori: Brad Williams, Hal Stern i David Damstra

3. WordPress ići

WordPress za ići

Kao što ime sugerira, WordPress To Go je knjiga o izradi vaše web stranice ili bloga s WordPressom u pokretu. Obuhvaća osnovne korake: od kupnje imena domene, dobivanja WordPress računa za hosting, instaliranja WordPress-a. Također dijeli i kako stvoriti trgovinu e-trgovine.

Nadalje, uputit će vas kako započeti dodavanje sadržaja na svoju web stranicu i upotrebu slika na profesionalni način. Ova knjiga također dijeli autorove obavezne WordPress dodatke, teme i druge korisne alate.

Autor: Sarah McHarry

4. WordPress: nedostaje priručnik

WordPress nedostaju priručnici

WordPress: Priručnik koji nedostaje izvrsna je knjiga s uputama za izradu svih vrsta web stranica, blogova i e-trgovine. Ona govori o korištenju ispravnih widgeta za svaku vrstu web mjesta, dodavanju potrebnih značajki i dizajniranju vaše web stranice kako bi izgledala profesionalno.

Ova knjiga dijeli korisne savjete o SEO optimizaciji i kako učiniti vašu web stranicu responzivnom. Također možete saznati o stvaranju galerija slika, prezentacija, videoisječaka i još mnogo toga.

Autor: Matthew MacDonald

5. WordPress u jednostavnim koracima

WordPress u jednostavnim koracima

WordPress u jednostavnim koracima cjelovita je knjiga o postavljanju svoje WordPress stranice. Obuhvaća važne početne teme, uključujući upravljanje WordPress nadzornom pločom, dodavanje novog sadržaja, promjenu izgleda vaše web stranice, dodataka, komentara i još mnogo toga. Ova knjiga također govori o korištenju postavki i alata u programu WordPress.

Napisana je za blogere, programere ili sve koji koriste WordPress. Knjiga dijeli trikove i savjete za poboljšanje performansi vaše web stranice. Dobro je pročitati za ovu godinu, posebno ako tek započinjete.

Autor: Darryl Bartlett

6. WordPress za početnike: vizualni vodič za izgradnju vaše WordPress stranice

WordPress za početnike

WordPress za početnike najnovija je knjiga o stvaranju profesionalnih i responzivnih WordPress web mjesta. Potreban je vizualni pristup da se WordPressom objasne koraci povezani s razvojem web stranice. Važne teme o kojima se raspravlja u ovoj knjizi uključuju kako stvoriti besplatnu web stranicu, kako registrirati naziv domene, kako doći do web hostinga i kako instalirati WordPress.

Osim toga, dijeli više korisnih alata za otkrivanje resursa koji se koriste na drugim WordPress web mjestima. Ova knjiga također govori o tome kako stvoriti sigurnosnu kopiju i vratiti web stranicu u WordPress.

Autor: Nathan George

7. Izrada web aplikacija s WordPressom

Izrada web aplikacija s WordPressom

Izgradnja web aplikacija s WordPressom uzima novi pristup uspoređujući WordPress jezgru s popularnim okvirima za razvoj aplikacija. To je napredna WordPress knjiga, koja dijeli znanje o korištenju tema za izgled i dodataka za dodatnu funkcionalnost vaših aplikacija.

Jednostavno objašnjava kako stvoriti moćne i skalabilne web aplikacije, mobilne aplikacije, web usluge i WordPress multisite mreže. Knjiga je napisana za napredne korisnike i programere.

autori: Brian Messenlehner i Jason Coleman

8. WordPress: Guranje granica

WordPress pritiskom na granice

Ova knjiga govori o jedinstvenim pristupima za stvaranje WordPress stranice koja je profesionalna i lijepa. WordPress: Pritisak na granice pokriva teme poput razvoja tema, web hostinga i planiranja u nepredviđenim situacijama.

Ova knjiga dijeli uvid u programske jezike kao što su HTML, PHP, JavaScript itd. Prepuna je iskustva veterana WordPress programera, objašnjavajući kako možete uspjeti u svojim projektima.

Autor: Rachel McCollin

9. Vodite prvi WordPress

Vodite prvi WordPress

Word First WordPress je izvanredna knjiga usredotočena na prilagodbu vaše web stranice ili bloga. Dijeli savjete i tehnike dizajniranja vašeg bloga za angažman i pažnju korisnika. Predlaže istaknute WordPress teme za brzi odabir predloška vaše web stranice.

Značajne teme obuhvaćene u knjizi su kako pretvoriti prilagođeni HTML / CSS dizajn u profesionalnu temu WordPressa, kako proširiti funkcionalnost dodatka i kako postaviti baze podataka. Knjiga također govori o osnovnim temama poput razlike između oznaka i kategorija.

Autor: Jeff Siarto

10. WordPress web stranice za poslovanje

Web stranice za WordPress za poslovanje

Web stranice za WordPress za tvrtke snalažljiva su knjiga koja nudi popise za izgradnju web stranice. Knjiga sadrži savjete i trikove o jednostavnim postavkama WordPress-a koji mogu značajno utjecati na učinak vaše web stranice. Vodi vas o tome kako odabrati savršene WordPress teme i dodatke za svoje potrebe.

Otkrićete i mnoge hake za stvaranje sadržaja u ovoj knjizi. Objašnjava najbolje prakse za kreiranje dječjih tema u WordPressu. Knjiga je namijenjena svim tipovima WordPress korisnika, od početnika do naprednih programera. Takođe je dobro čitati za tvrtke ili marke koje koriste WordPress.

Autor: Michael Cordova

To je sve.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress knjige za čitanje u ovoj godini. Možda ćete također htjeti provjeriti stručne tipove najboljih poslovnih usluga i sustava.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map