11 najboljih alternativa za QuickBooks za mala poduzeća (2020)

najbolje alternative u odnosu na brze knjige


Tražite li najbolje QuickBooks alternative?

Iako je QuickBooks najpametniji pružatelj poslovnih alata za vaše upravljanje prihodima i naplatama, možda će nedostajati nekoliko značajki koje bi mogle pomoći da precizno organizirate svoje račune..

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih QuickBooks alternativa koje možete koristiti za upravljanje knjigama i računima.

1. FreshBooks

FreshBooks

FreshBooks je jedan od najpopularnijih softvera za fakture i fakture. To vam pomaže da stvorite profesionalne i prilagođene fakture s vašim logotipom, pozadinom itd. Omogućuje vam prihvaćanje plaćanja kreditnim karticama na vašim fakturama i podržavate više integracija plaćanja.

Dolazi s mnogim drugim uslugama poput praćenja vremena, praćenja troškova, upravljanja projektima i procjena / prijedloga. Možete generirati snažne uvide i izvješća o uspješnosti vašeg poslovanja.

Ostale istaknute značajke uključuju automatski obračun poreza, datume dospijeća fakture, obavijesti o plaćanju i još mnogo toga. Možete odabrati željenu valutu i također dati popuste svojim korisnicima. FreshBooks je savršena alternativa QuickBooksima.

Cijena: Starter plan košta 15 dolara mjesečno. Ovaj je plan savršen za 5 klijenata koji se mogu naplatiti. Ako želite isprobati njihovu uslugu prije kupnje, možete se prijaviti i na besplatno probno razdoblje.

2. Zoho knjige

Zoho knjige

Zoho Books jednostavno je i sigurno računovodstveno rješenje za vaše poslovanje na mreži. Povezuje se s vašim bankovnim računom kako bi upravljao tijekom vaših plaćanja, pratio plaćanja i pametno kategorizirao transakcije. Pružaju vam portal za prihvaćanje skupnih plaćanja, dijeljenje nedavnih prodaja, prikupljanje povratnih informacija kupaca i još mnogo toga.

Također upravlja i prati svoj inventar i može se integrirati s više usluga za plaćanje, analitiku, izvještavanje i softver za upravljanje odnosima s kupcima..

Cijena: Košta 9 USD mjesečno po organizaciji. Možete se prijaviti za njihovu 14-dnevnu besplatnu probnu inačicu i provjeriti uslugu prije nego što je kupite.

3. Xero

Xero

Xero je izvrstan softver za poslovanje i računovodstvo za male tvrtke. Daje u stvarnom vremenu vaš novčani tok na svim uređajima. Ima mobilnu aplikaciju koja je korisna za slanje računa, stvaranje zahtjeva za troškove i još mnogo toga.

Kategorizira vaše transakcije i brzo generira izvještaje. Xero podržava više valuta, integrira se s preko 700 aplikacija i kreira narudžbe za kupnju u pokretu.

Cijena: Nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje za isprobavanje njihove usluge bez rizika. Startarski paket košta 20 dolara mjesečno za najviše 5 računa i ponuda.

4. Kadulja 50Cloud

Kadulja 50Cloud

Sage 50Cloud je još jedna alternativa QuickBooksima. Sage 50Cloud možete povezati sa svojim bankovnim računom kako biste upravljali transakcijama, bilježili prodaju i generirali primitke u stvarnom vremenu. Ovaj alat za upravljanje odnosima s kupcima ima prilagođenu ploču za izradu, uređivanje i slanje računa svojim klijentima izravno iz softvera. Svojim klijentima također možete poslati citate u profesionalnom stilu.

Ovaj softver pomaže u upravljanju zalihama i zalihama. Ona se brine za izračun poreza i automatski šalje online povrat putem usluge HMRC. Sage 50Cloud ima brojne procese automatizacije za računovodstvo što ga čini robusnim i jedinstvenim.

Cijena: Košta 20 funti mjesečno. Ako želite testirati uslugu, tada se možete prijaviti za 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

5. ZipBooks

ZipBooks

ZipBooks je besplatni softver za računovodstvo i fakturiranje. Kao i druga popularna rješenja, omogućava vam slanje profesionalnih faktura klijentima i njihovo plaćanje odmah. Prihvaća sve kreditne kartice, PayPal i druge načine plaćanja. Također možete zakazati plaćanja i automatizirati postupak naplate.

Isplate automatski kategoriziraju plaćanja s kodiranjem u boji kako bi bila jednostavnija i pristupačnija. Pametnim uvidima i izvješćima možete zadržati visoko plaćene kupce i povećati prihod.

Cijena: Ima besplatnu verziju sa svim značajkama koja vam trebaju kako biste se natjecali s QuickBooksima. ZipBooks također nude premium rješenja počevši od 15 USD mjesečno.

6. FreeAgent

Slobodni agent

FreeAgent je knjigovodstveni softver jednostavan za korištenje za male tvrtke i jedna od najboljih QuickBooks alternativa. Izgrađen je za slobodnjake, individualne vlasnike web stranica i male agencije. Ima impresivne značajke kao što su ponavljajući računi, podsjetnici za automatsko plaćanje, obavijesti i još mnogo toga.

Isporučuje se sa značajkom koja omogućuje puštanje primanja i spremanje u telefon. FreeAgent se povezuje s vašom bankom radi praćenja transakcija i pruža vam u realnom vremenu pregled novčanog toka.

Cijena: Počinje od 10 USD mjesečno tijekom 6 mjeseci. Kasnije to košta 20 dolara mjesečno. Možete se pretplatiti na 30-dnevno besplatno probno razdoblje kako biste provjerili sve značajke prije kupnje ovog rješenja.

7. val

Val

Wave je besplatni financijski softver za internetske stranice malih poduzeća. Omogućuje vam upravljanje računima, naplatama i internetskim fakturama. Pomoću Wave-a možete kreirati prekrasne račune i slati ih klijentima putem veze za plaćanje radi bržeg plaćanja.

Ima mobilnu aplikaciju za upravljanje svim transakcijama, spremanje kratkih primitaka itd. Dolazi s čvrstom bazom znanja koja vam pomaže voditi vas kroz postavljanje računovodstvenog softvera.

Cijena: Apsolutno je besplatno. Da biste započeli, možete se prijaviti na njihovoj web stranici.

8. Klupa

Klupa

Klupa je izvrsna knjigovodstvena usluga za web stranice malih poduzeća. Integrira se s popularnim aplikacijama kao što su Shopify, WordPress, BigCommerce, Stripe itd. Pruža vam potpunu kontrolu nad prihodima s mjesečnim izvještajima, pregledima troškova i uvidima u vaše transakcije..

Nudi godišnji financijski paket i olakšava vam ručno podnošenje poreza. Klupa je jedna od najboljih alternativa QuickBooksima.

Cijena: Njegova početna cijena iznosi 119 USD mjesečno kada se plaća godišnje. Možete se pretplatiti na njihovu besplatnu probnu inačicu za testiranje usluge.

9. Pandle

Pandle

Pandle je još jedan besplatni računovodstveni softver za male tvrtke. Predstavlja vaš prihod i novčani tok u grafičkom obliku. Slično kao i bilo koji premium računovodstveni softver, Pandle vam omogućuje dodavanje veze za plaćanje na vaš račun i brzo plaćanje. To pametno upravlja vašim financijama kategorizirajući transakcije.

Pomoću njihove mobilne aplikacije možete slati ponude, fakture i još mnogo toga. Aplikacija Pandle poboljšava knjigovodstveno iskustvo i pomaže vam rastu vašeg poslovanja.

Cijena: Ima besplatan plan s nevjerojatnim značajkama. Za dodatne mogućnosti možete kupiti njihovu premium verziju po cijeni od 7 USD mjesečno.

10. Kashoo

Kashoo

Kashoo je jednostavan računovodstveni softver za vlasnike malih poduzeća. Ima nadzornu ploču koja se jednostavno koristi za prikaz transakcija u stvarnom vremenu. Usklađuje podatke više od 5000 bankovnih feedova što vam olakšava upravljanje novčanim tokom.

Postavljanje i korištenje lako je. Kashoo vam omogućuje slanje profesionalnih računa klijentima i kompatibilan je s više pristupnika plaćanja, uključujući kreditne kartice, PayPal itd..

Cijena: Košta 19,95 USD mjesečno ako se naplaćuje godišnje. Kashoo ima 14-dnevno besplatno probno razdoblje za testiranje usluge.

11. Gusto

ukus

Gusto je internetska plaća za profesionalno upravljanje računima zaposlenika. Možda nije izravni konkurent QuickBooksima, ali možete ga koristiti za nesmetano vođenje poslovanja i podmirivanje plaćanja u pokretu..

To vam pomaže da surađujete s tvrtkama koje nude koristi zaposlenicima. Ovu uslugu možete lako automatizirati u transakcijama.

Cijena: Košta 12 USD / mjesečno po osobi. Gusto ima 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje alternative QuickBooks-a za upravljanje računima. Možda ćete također htjeti pogledati naš vodič o stvaranju računa e-pošte za naziv vaše tvrtke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map