11 najboljih dodataka i tema za WordPress Job Board (u usporedbi)

najbolje teme i dodaci za daske za posao


Želite li najbolje WordPress dodatke i teme za posao? WordPress dodaci i teme za posao mogu se lako koristiti za izradu portala za posao ili tražilice za popise poslova. To vam pomaže da objavite nova radna mjesta i također možete omogućiti drugim poslodavcima da dodaju poslove na svoj blog.

U ovom ćemo članku podijeliti najbolje dodatke i teme za WordPress odbor za posao kako biste mogli potrošiti manje vremena u potrazi za pravim alatima i više vremena provodeći ih u djelo.

Izrada odbora poslova pomoću WordPress-a

WordPress je najbolji graditelj web stranica na svijetu. Mnogi od najvećih marki koriste WordPress za svoje web stranice. Izuzetno je fleksibilan i nudi sve zadivljujuće značajke koje će vam trebati za izradu vlastite ploče za posao.

Pronaći ćete dvije vrste WordPress web stranica: WordPress.com, platforma s hostom; i WordPress.org, koji je samostalno rješenje. Možete pogledati našu usporednu usporedbu na WordPress.com u odnosu na WordPress.org za više detalja.

Preporučujemo vam da koristite WordPress.org. To je cjelovito rješenje s pristupom svim najnevjerojatnijim značajkama koje su vam potrebne za uspjeh.

No, prvo, trebat će vam naziv domene i web hosting.

Bluehost je naše preporučeno hosting rješenje. Jedna je od najboljih web hosting kompanija, a ujedno je i službeni hosting partner za WordPress core.

Za naše korisnike nude besplatno ime domene, besplatni SSL certifikat i ogroman popust na web hosting.

stvorite blog na bluehostu

Kliknite ovdje da biste zatražili ovu ekskluzivnu Bluehost ponudu »

Nakon kupnje web hostinga, trebali biste slijediti naš vodič o izradi web stranice s WordPressom.

E sad, pogledajmo neke od najboljih dodataka i tema WordPress odbora za posao koje možete instalirati na svoju web lokaciju.

1. WP Job Hunter

WP Job Hunter

WP Job Hunter je dodatak za WordPress ploču za posao pogodan za prikaz poslova na vašoj web stranici ili blogu. Novac možete zaraditi i na mreži tako što ćete omogućiti plaćeni popis poslova. Dolazi s widgetom portala za posao koji možete prevući i ispustiti na bilo kojem od područja web-lokacije spremnih za widgete radi jednostavnog prikazivanja poslova gdje god želite.

Uključuje mnoge prilagođene i automatizirane integracije koje će vam olakšati postupak postavljanja. Podržava najpopularnije platforme društvenih medija, uključujući Facebook, za dodavanje značajki poput i dijeljenja. WP Job Hunter se također integrira s Google Maps kako bi korisnicima prikazao lokacije poslova.

2. Divi tema

Divi-tema-za-posao-ploče

Divi je jedna od najboljih višenamjenskih tema koja vam omogućuje jednostavno stvaranje web stranice odbora za posao. Divi dolazi sa stotinama paketa čitavog mjesta, uključujući Paket za regrutaciju zaposlenja, koji uključuje izgled kandidata, stranicu poslodavaca, stranicu s popisom i nekoliko drugih.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji ga žele koristiti uz druge teme.

Također je opremljen značajkama kao što su uređivanje teksta u tekstu, Globalni elementi & Stilovi, responzivno uređivanje i još mnogo toga. Divi nudi 800+ unaprijed izrađenih dizajna, tako da vam nikad neće nedostajati opcija.

Da biste svoj portal poslova izgledali obilježeno pomoću Divi možete dodati popise poslova s ​​lokacijom karte i opisima.

3. Pretraživanje poslova

Traženje posla

JobSearch je vrhunski dodatak za WordPress ploču za posao. Sadrži upozorenja o radu, praćenje aplikacija, sastavljač životopisa, prijave na društvene aplikacije i još mnogo toga. Dolazi s učinkovitim alatom za pretraživanje koji korisnicima olakšava pretraživanje posla.

Poslodavcima nudi mogućnost objavljivanja cjelovitih detalja za svaki posao, a kandidati mogu uže uže poslove po svom izboru. Vaši se korisnici mogu prijaviti za posao koristeći platforme društvenih medija poput Facebooka i LinkedIna. To je dodatak spreman za prijevod i u potpunosti podržava WooCommerce.

4. Executive Pro by StudioPress

Izvršni-pro-posao-ploče

StuioPress teme pokreću Genesis Framework koji je vrlo optimiziran za brzinu i SEO. Executive Pro dizajniran je s razumijevanjem za posluživanje višenamjenskih web stranica. Pokreće ga Genesis Framework koji je vrlo optimiziran za brzinu i SEO.

Executive Pro dolazi s podrškom za značajke poput prilagođenih izbornika, prilagođenih zaglavlja, widgeta podnožja, više opcija izgleda i mnogo više.

BESPLATNI PRISTUP: Executive Pro + 35 Ostale teme StudioPress!

Želite BESPLATNO isprobati sve premium teme StudioPress, uključujući Executive Pro?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to je više od 2.000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

5. JobEngine

JobEngine

JobEngine je jednostavna tema WordPress odbora za posao. Ima sve značajke koje su vam potrebne za stvaranje portala za posao. To je vrlo prilagodljiv i fleksibilan, omogućujući vam lako dodavanje novih popisa poslova. Također možete omogućiti poslodavcima da dodaju svoje poslove na vašu web stranicu. Za to možete stvoriti više paketa i naplatiti ih za svaki unos.

Podržava istaknute predloške popisa, pristupnike plaćanja, više shema boja, prilagođene opcije tema, bočne trake, ugrađene odredišne ​​stranice i još mnogo toga. Omogućuje vam lako stvaranje višejezične web stranice.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller je izvrsna tema radne ploče za WordPress web stranice. Dostavlja se s više odjeljaka za istaknute popise poslova, mogućnosti unovčavanja, odredišne ​​stranice i filtar pretraživanja na temelju Ajaxa.

Nadalje, lako je postaviti i uključuje opcije prilagođenih tema. JobRoller omogućava vama i vašim korisnicima otvaranje računa, učitavanje popisa poslova, upravljanje bankom CV-a i još mnogo toga. To je snažna WordPress tema za portale poslova jednostavnog i urednog izgleda.

7. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager fleksibilan je dodatak za ploču za posao u WordPressu sa zadivljujućim značajkama. Omogućuje vam jednostavno stvaranje radne ploče s potrebnim stranicama, obrascem za registraciju korisnika i popisima poslova. Nudi korisnicima prilagođenu nadzornu ploču za prijenos novih poslova, upravljanje popisima i još mnogo toga.

Dolazi s više dodataka. Integrira vašu poslovnu ploču s Facebookom, WooCommerceom, Doista i ostalim korisnim aplikacijama.

8. Upravitelj odbora poslova

Voditelj odbora poslova

Job Board Manager besplatni je WordPress dodatak za posao koji se može brzo koristiti vaš portal za posao. Sadrži profile tvrtke, Geo lokacije, prilagođene widgete i premium dodatke. Omogućuje vam dodavanje popisa poslova na više stranica i postova pomoću kratkih kodova.

Nadalje, možete dodati nove popise poslova, kreirati odjeljke s plaćenim popisima, upravljati upozorenjima o radnim mjestima i još mnogo toga. Podržava bogate isječke programa Schema.org, nadzornu ploču aplikacije za posao, trgovine WooCommerce i krušne mrvice..

9. Prijavite se putem interneta

Prijavite se na mreži

Kao što samo ime govori, Apply Online je dodatak za ploču za posao u WordPress-u koji omogućuje korisnicima da se prijave za poslove na mreži. Prikladno je za upravljanje klasificiranim oglasima, prihvaća aplikacije za posao, omogućuje korisnicima da se prijavljuju za internetske poslove i šalje upozorenja putem e-pošte.

Dolazi s filtrima za pretraživanje, kategorijama poslova o poslu, internetskim obrascima za prijavu posla i prilagođenim oglasima za posao. Ne postoji mogućnost dodavanja plaćenih unosa, tako da ćete trebati upotrijebiti dodatak koji nudi plaćene pretplate. Možete također stvoriti kontakt obrazac za primanje zahtjeva poslodavaca za prilagođene popise.

10. Jednostavna radna ploča

Jednostavno radno vijeće

Ako tražite jednostavno i jednostavno rješenje za dodavanje portala posla na svoju WordPress web stranicu, pokušajte dodatak Simple Job Board. Omogućuje vam potpunu kontrolu popisa poslova. Dodatak nije natopljen značajkama. Trebat ćete ručno stvoriti popise poslova, dodati kategorije i još mnogo toga. Ne dopušta korisnicima da stvaraju račun ili dodaju plaćene unose, tako da ćete trebati izraditi obrazac na svojoj web lokaciji da biste prihvatili ponude poslodavaca.

Uz sva ograničenja dolazi fleksibilnost jer vam omogućava dodavanje cjelovitih detalja popisa poslova, prikazivanje prilagođenih prijavnih formulara kandidatima i još mnogo toga.

11. WPJobBoard

WP Job Board

WPJobBoard je moćan WordPress dodatak za kreiranje ploče za posao na vašem blogu. Dolazi s prilagođenim portalom za poslodavce da pogledaju nove prijave i odaberu najbolje kandidate. Ima prednju ploču koja omogućava korisnicima da učitavaju datoteke poput životopisa, dodaju nove popise poslova i još mnogo toga.

To je u paketu s besplatnom temom odbora za posao koji se može upotrebljavati za lako izradu web stranica portala za posao. Također je u potpunosti fleksibilan s najboljim WordPress temama. Podržava pristupnice za plaćanja, članarine, popuste, kupone i ponude.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje dodatke i teme za WordPress board za posao. Možda ćete također htjeti vidjeti naš stručni odabir najboljih VPN usluga za WordPress korisnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map