11 najboljih opcija za kupnju: Najbolji natjecatelji u usporedbi

kupi natjecatelje


Iako je Shopify jedno od najpopularnijih rješenja za e-trgovinu, možda nije prava platforma za sve vani.

Na primjer, Shopify je dobar izbor za korisnike koji žele lako rješenje za pokretanje internetske trgovine.

No, možda nije najbolji izbor za trgovce koji su željeli samostalno ugostiti svoju internetsku trgovinu, trebaju im fleksibilnost za dodavanje novih značajki, platforma prilagođena programerima i potpuni nadzor nad prodajom.

U ovom smo članku sastavili popis nekih najboljih alternativa Shopifyju.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je najpopularnija platforma za e-trgovinu na tržištu. Dolazi kao dodatak za WordPress što mu daje čvrste temelje. Može se koristiti s dodatnim WordPress dodacima za dodavanje više značajki u vašu trgovinu.

Za dizajn trgovine možete koristiti glavne teme WooCommerce. WooCommerce dolazi s integracijama, načinima plaćanja, dodacima i još mnogo toga. Postoji više hostinga za e-trgovinu koji nude posvećeni WooCommerce hosting kako bi pružili ono što vam je potrebno za uspješnu web lokaciju e-trgovine..

Ako naiđete na problem tijekom postavljanja, postoji velika WooCommerce zajednica koja je spremna pomoći vam. WooCommerce ima najveći tržišni udio u industriji e-trgovine. Pogledajte i pregled našeg stručnjaka o Shopify vs WooCommerce da biste uspoređivali dvije popularne platforme e-trgovine..

Najbolje za: Korisnici koji žele dobiti potpunu kontrolu nad svojom trgovinom e-trgovine.

cijena: Osnovni WooCommerce softver je besplatan. Ali kao i svaka web stranica, morat ćete platiti domenu i hosting, a sve to počinje od 3,95 USD mjesečno.

2. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce je izvrsno rješenje e-trgovine za stvaranje internetske trgovine. Ne samo da vam pomaže u izgradnji trgovine, već vam pomaže i da dobijete više narudžbi uvrštavanjem svojih proizvoda na Amazon, eBay, Facebook i ostale popularne mreže.

Milioni korisnika kojima vjeruje, pametan je izbor za male i velike internetske tvrtke. BigCommerce vam omogućuje odabir predloška, ​​prilagodbu vaše web stranice, prihvaćanje plaćanja, upravljanje narudžbama i još mnogo toga. Pomaže vam da povećate promet na svojoj internetskoj trgovini kako biste poboljšali ocjenu svojih pretraživača.

Od dobivanja narudžbe do plaćanja do otpreme predmeta kupcima, bit ćete pokriveni BigCommerceom. To je rješenje za domaćina i pruža Shopify strmoj konkurenciji.

Najbolje za: Korisnici koji preferiraju platformu eCommerce s hostom sve u jednom s više značajki koje nisu u prodaji nego Shopify.

cijena: 29,95 $ / mjesečno

3. Weebly

Weebly

Weebly je još jedan jednostavan, moćan graditelj web stranica. Može se koristiti kao platforma za e-trgovinu za prodaju proizvoda na mreži. Za razliku od drugih rješenja, možete odabrati temu, mijenjati fontove, dodavati pozadinsku sliku i još mnogo toga. Djeluje s većinom popularnih načina plaćanja za primanje novca od klijenata.

Možete pokrenuti besplatnu probnu verziju da biste se upoznali s platformom, ali njihova je premium verzija ono što će vam trebati za postavljanje kompletne trgovine e-trgovine. Ima alat za sastavljanje povuci i ispusti pomoću kojeg se lako dodaju značajke na vašu web lokaciju. Weebly može biti učinkovita alternativa Shopifyju.

Za više informacija o platformi, pogledajte naš cjeloviti Weebly pregled.

Najbolje za: Korisnici početnici koji žele graditi trgovinu na razini ulazne stranice s graditeljem web mjesta.

cijena: 12 $ / mjesečno

4. Magento

Magento

Magento je jedno od najstarijih i najpopularnijih rješenja za e-trgovinu na svijetu. Teže je postaviti nego WooCommerce ili bilo koje drugo rješenje navedeno u ovom članku. Postupak dodavanja proizvoda i slika zahtijeva rješavanje strme krivulje učenja.

Osim toga, Magento je sigurna i cijenjena platforma za kupovinu na mreži. Ima rastuću zajednicu koja vam je spremna pomoći u radu s Magentom. To je rješenje za hostiranje, što znači da će vam trebati naziv domene i web hosting za izradu vaše internetske trgovine.

Najbolje za: Ogromne trgovine e-trgovine

cijena: Dobre ponude dostupne su već od 8,99 USD mjesečno

5. Kvadrat

Squarespace

Squarespace je premium graditelj web stranice i alternativa WordPressu. Može se koristiti za izradu rješenja za e-trgovinu sa svim potrebnim značajkama. To uključuje prilagođene predloške, integracije i alata za izradu vlakana i pada kako biste brzo postavili svoju web lokaciju za kupovinu.

Za više informacija, pogledajte i ovaj članak o Squarespace vs WordPress. To je rješenje za hostovanje, a možete započeti s prijavom s njihove web stranice.

Najbolje za: Korisnici koji su željeli sve izrađivati ​​web mjesto za izradu trgovine.

cijena: 26 USD mjesečno za dobar plan e-trgovine

6. 3dcart

3dcart

3dcart je potpuno domaćin rješenje e-trgovine koje možete koristiti za izradu vaše internetske trgovine. To je premium rješenje i trebate plaćati mjesečno da biste održali poslovanje. 3dcart ima planove za jednog do više korisnika. Svi njihovi planovi ne uključuju naknade za transakcije, neograničeni kapacitet proizvoda, korisničku podršku, 100+ rješenja za plaćanje i još mnogo toga.

Svoju internetsku trgovinu možete integrirati s Facebook-om, Stripe-om, MailChimpom (također provjerite ove najbolje alternative MailChimp-u), Amazon.com i drugim popularnim mrežama kako biste ostvarili više konverzija. Ima gotove teme kako prilagoditi vašu trgovinu vašem srcu.

Najbolje za: Korisnici koji žele isprobati još jednu platformu e-trgovine

cijena: 19 $ / mjesečno

7. Zoey

Zoey

Zoey je poslovno rješenje za B2B / veleprodajna rješenja za e-trgovinu. Odličan je izbor za velika poduzeća koja mogu zatražiti ponudu, razgovarati s prodavačem, isprobati proizvod prije kupnje i još mnogo toga. Pomoću ovog internetskog rješenja možete izbjeći papirologiju i pratiti svaki razgovor u zaleđu trgovine.

Ima alat za marketing na web mjestu kako bi razvio vaše poslovanje uz odgovarajuće izvještavanje, korisničku uslugu i još mnogo toga. Zoey ima mnoštvo tema i dodataka za prilagodbu vaše web stranice. Fleksibilno je i jednostavno integrira rješenja treće strane u skladu s vašim zahtjevima.

Najbolje za: Korisnici koji žele veleprodajnu platformu eCommerce s B2C mogućnostima

cijena: Prilagođene cijene

8. Volzija

Volusion je moderan softver za e-trgovinu i košarica na tržištu. Ima zapanjujuće teme za pokretanje vaše trgovine i privlačenje korisnika. Volusion nudi upravljanje zalihama, neograničenu zalihu proizvoda, jednostavna rješenja za plaćanje, marketing i SEO alate.

Njihova korisnička podrška dobro je poznata po tome što pomaže u dizajniranju web stranica, marketingu i oglašavanju robne marke. Tisuće internetskih trgovina vjeruju volji da prodaju svoje proizvode.

Najbolje za: Korisnici koji žele još jednu hostiranu platformu e-trgovine

cijena: 29 $ / mjesečno

9. Pinnacle Cart

Pinnacle Cart

Pinnacle Cart popularan je graditelj web stranica i softvera za e-trgovinu. Ima ugrađene prilagođene predloške, marketinške alate, integracije aplikacija i addons. To je jednostavno postavljanje i dolazi s mrežnim usavršavanjem njihovih stručnjaka.

Oni nude VPS hosting i namjenski poslužitelj vlastitog hostinga. Za razliku od mnogih drugih rješenja za košaricu, Pinnacle Cart ima integraciju plaćanja s PayPal-om, Stripe-om, CardConnect-om i još mnogo toga.

Najbolje za: Korisnici koji ne žele dijeliti naknade za transakcije s platformom eCommerce.

cijena: 79,95 $ / mjesečno

10. Veliki kartel

Veliki kartel

Big Cartel je rješenje e-trgovine za umjetnike i druge kreativce. Dolazi s prilagođenim temama koje se mogu koristiti za prodaju slika, majica, printova, nakita i još mnogo toga. Korištenjem besplatnih tema možete prilagoditi dizajn i izgled vaše internetske trgovine.

Ima ugrađene alate za dodavanje proizvoda, upravljanje narudžbama, provjeru statistika, pokretanje promocija, objavljivanje oglasa i još mnogo toga. Omogućuje vam upravljanje internetskom trgovinom s bilo kojeg uređaja.

Najbolje za: Umjetnici i vlasnici kreativnih trgovina

cijena: Besplatno za 5 proizvoda. Tada 9,99 USD mjesečno

11. Wix

Wix

Wix je popularno rješenje za izgradnju web stranica koje se može koristiti za izradu internetske trgovine. To je rješenje za hostovanje, što znači da sve što vam treba za početak je njihova premijska verzija. Jednostavno možete upotrijebiti alat za izgradnju i dodavanje proizvoda da biste dodali proizvode, slike, sadržaj i postavili svoju trgovinu.

Omogućuje vam integraciju načina plaćanja poput PayPal-a, autorizirajte.net i drugih za prikupljanje plaćanja od klijenata. Wix ima sjajnu dokumentaciju i ne treba vam znanje kodiranja za pokretanje web stranice ili internetske trgovine.

Preporučujemo vam i da pogledate ovaj cjeloviti Wix pregled kako biste mogli saznati više o njegovim značajkama i funkcionalnostima.

Najbolje za: Korisnici na razini ulaznog područja koji žele izgraditi osnovnu trgovinu pomoću alata za izradu drag and drop.

cijena: 29 $ / mjesečno

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da saznate o Shopifyjevim konkurentima. Ako vam se ovaj članak svidio, preporučujemo vam da ovaj vodič potražite na najboljim platformama za bloganje za početnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map