12 najboljih mogućnosti GoDaddy za domene i web hosting (2020)

najbolji godaddy hosting alternative


Tražite li najbolju GoDaddy alternativu za registraciju domena i web hosting?

Bez sumnje, Godaddy je jedno od najpopularnijih imena kada je u pitanju registracija imena domena i hosting vašeg poslovanja na mreži. U posljednje 22 godine, GoDaddy je uspio uspostaviti uporište na tržištu.

U ovom ćemo vam članku pokazati 8 najboljih GoDaddy alternativa koje nude sjajne registracije domena i usluge web hostinga.

Najbolje alternative GoDaddy za vlasnike web stranica

Ovaj je članak podijeljen u 2 odjeljka-

 1. Najbolje alternative GoDaddy za nazive domena
 2. Najbolje GoDaddy alternative za web hosting

Pa započnimo.

Najbolje alternative GoDaddy za nazive domena

Naziv domene je adresa vaše web stranice na internetu, poput Google.com ili IsItWP.com. Da biste registrirali ime domene, morat ćete se upisati u registar imena domene, generirati dostupno ime domene i zatim ga registrirati.

Ovdje su 4 najbolje platforme za registraciju domena koje mogu biti odlična alternativa GoDaddy za vas.

1. Bluehost

BlueHost-stranica

Bluehost je rješenje na jednom mjestu koje vam omogućuje odabir imena domene i hostiranje vlastite web stranice.

Najbolje je što vam Bluehost omogućuje besplatno biranje imena domene kada odaberete plan web hostinga. Ostvarićete i 63% popusta na web hosting.

Kliknite ovdje da biste zatražili ovu ekskluzivnu Bluehost ponudu »

Sve domene kupljene od Bluehosta dolaze s automatskom obnavljanjem i opcijom zaključavanja domena.

2. Domain.com

Domain.com je još jedan popularni registar imena domena koji vam omogućuje lako registriranje imena domene. Pomoću domene.com možete registrirati potpuno novo ime domene ili prenijeti postojeće.

Također vam omogućuje kupnju premium domene za vaše poslovanje. Premium nazivi domena visoko su kvalitetne domene koje su prethodno registrirane, ali dostupne su za prodaju po današnjoj tržišnoj vrijednosti.

Cijene za ime domene počinju od 9,99 USD mjesečno.

3.Knjiga s imenima

namecheap-blog-name-generatora

Namecheap je jedna od najboljih GoDaddy alternativa koja vam omogućuje odabir savršenog imena domene za vašu tvrtku. Ako sami ne možete pronaći dobar, možete i pregledati tržište i kupiti naziv po vašoj želji. Ako želite prodati domenu koju ste parkirali davno, to je i moguće.

Najbolje je to što je cijena obnove imena domena jeftinija od one za GoDaddy.

Da biste bili u toku s informacijama o onome što je novo na tržištu, omogućava vam da stalno provjerite nova i najviša izdanja domena. A ako vam se sviđa neki od ovih, možete ga uzeti izravno sa svog Namecheap računa. Osim toga, dolazi s više od 50 različitih proširenja domene najviše razine.

4. Dreamhost

pregled snova

DreamHost nudi više od 400 TLD (vršnih domena) koje možete odabrati. Pomoću DreamHosta lako možete odabrati domenu koja odražava vaše poslovne ideje i koje se lako pamti. Također možete prenijeti svoje domene bez ikakvih komplikacija.

Baš kao i Bluehost, i DreamHost omogućuje vam da besplatno registrirate ime domene prilikom kupnje web hostinga. Također ćete dobiti 47% popusta ako se pretplatite na hosting plan.

Uz glavnu domenu, omogućuje vam i odabir neograničenog broja poddomena. Možete upravljati i imenima domena, uređivati ​​DNS zapise, postavljati prosljeđivanje domene i još mnogo toga. Ako vas zaglavi, lako možete kontaktirati tim za podršku koji je dostupan 24 sata dnevno za vas.

Pogledajmo neke od najboljih GoDaddy alternativa za usluge web hostinga.

Najbolje GoDaddy alternative za web hosting

GoDaddy hosting
Ako ste na GoDaddy gledali kao na web domaćina za svoju web lokaciju i niste sigurni da li je to pravi izbor za vas, prelistajmo brzo neke od prednosti i nedostataka.

Pros za GoDaddy hosting

 • dostupan – GoDaddy hosting planira započeti od 4,99 dolara mjesečno.
 • WordPress hosting – Brzo napravite WordPress web mjesto s GoDadddy-ovim WordPress hostingom s automatskom instalacijom.
 • Graditelj web stranica – Unaprijed izgrađena mjesta i povucite & drop page editor za početnike.
 • Domena – Besplatno ime domene sa godišnjim planom.
 • 99,9% Uptime – 99,9% jamstva za produženje rada.

Protiv GoDaddy Hosting

 • Cijena – Postoje najbolje opcije jeftinih hostinga na tržištu za početnike. Plus da biste ostvarili neke od ponuđenih popusta, morate se prijaviti za 3 godine.
 • podrška – GoDaddy nudi pristojnu podršku, ali ograničenu podršku uživo, a ne podršku 24/7 kao i drugi domaćini.
 • Ograničenja – GoDaddy ograničava vaš diskovni prostor i baze podataka.
 • Nema funkcije izvoza – Ako napravite web mjesto na graditelju web stranice GoDaddy i želite se, na primjer, prebaciti na WordPress, proces može biti težak.
 • Nedostatak podrške e-trgovine – GoDaddy ne nudi podršku za e-trgovinu za razliku od mnogih drugih domaćina.

Značajke koje treba potražiti u mogućnostima GoDaddy Hosting

Nakon što odlučite o tome koji ćete tip web stranice graditi i koje su potrebne mogućnosti za to, postoje i drugi faktori koje biste trebali potražiti u dobrom web-domaćinu, uključujući:

 • cijena
 • Povrat novca zagarantovan
 • podrška
 • Vrijeme učitavanja
 • Uptime
 • Razumljivost

Odabir web-domaćina ne bi trebao biti brza odluka. Pogledajte ove čimbenike pažljivo i utvrdite koja je opcija najbolja za vas.

pregled bluehost1. Bluehost

 • Vrijeme učitavanja: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • podrška: 9/10
 • Web stranica: Bluehost.com

Započnite s Bluehostom »

Bluehost je jedan od službeno preporučenih pružatelja web hostinga od strane WordPress.org. Nudi zajedničke, WordPress i namjenske usluge hostinga za svoje kupce. A usluge koje pruža Bluehost puno su bolje od usluga GoDaddyja. Hostiranjem svoje web lokacije na Bluehostu dobivate i upotrebu besplatnog imena domene, besplatni SSL i instaliranje WordPressa jednim klikom..

Za koga je to?: Bluehost je nevjerojatna opcija za sve nove blogere i vlasnike web stranica. Zbog fantastične podrške koju nudi Bluehost, lako je stupiti u kontakt ako se ikad zaglavite.

cijena: Planovi cijena Bluehosta vrlo su povoljni i za novace. Ovisno o vašem planu, može biti između 2,95 USD mjesečno – 79,99 USD mjesečno.

Ovdje pročitajte našu detaljnu recenziju Bluehosta.

pregled domaćina2. HostGator

 • Vrijeme učitavanja: 691 ms
 • Uptime: 99,96%
 • podrška: 10/10
 • Web stranica: HostGator.com

Započnite s HostGator »

HostGator je još jedna alternativa GoDaddy koju morate provjeriti. Nudi različite planove za hosting, a ako ste već bili domaćin svojoj web tvrtki za web hosting, ona vam omogućuje prijenos vaše web stranice bez plaćanja dodatnih troškova.

Također možete koristiti prilagođene vatrozidove za zaštitu vaše web stranice od DDoS napada. I ne samo to, nudi i neograničen prostor na disku i širinu pojasa.

Za koga je to?: HostGator može biti najbolja usluga hostinga ako želite hosting hosting uslugu za početnike koja se isporučuje sa svim bitnim značajkama, poput instaliranja WordPressa jednim klikom, izrade web stranica itd..

cijena: Cijene HostGatora počinju od 2,64 USD mjesečno.

Pročitajte naš kompletan pregled HostGator za više detalja.

pregled mjesta3. SiteGround

 • Vrijeme učitavanja: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • podrška: 10/10
 • Web stranica: SiteGround.com

Započnite sa SiteGround »

Sljedeća opcija koju želimo predložiti je SiteGround. SiteGround je jedna od najboljih GoDaddy alternativa koja vam pruža sve bitne značajke hostinga. S SiteGroundom imate mogućnost brzog i sigurnog hostinga.

Ako želite dodati internetsku trgovinu i započeti prodavati svoje proizvode i usluge na mreži, SiteGround vam omogućuje to svojim optimiziranim WooCommerce hostingom.

Za koga je to?: SiteGround je savršena opcija za početnike koji nisu dovoljno iskusni u tehničkom radu vezanom za upravljanje svojim web stranicama.

cijena: SiteGround je cijene održao vrlo razumnim. Imate razne mogućnosti koje se kreću u rasponu od 3,95 USD / mjesec do 11,95 USD mjesečno.

pregled snova4. Dreamhost

 • Vrijeme učitavanja: 445 ms
 • Uptime: 99,90%
 • podrška: 7/10
 • Web stranica: Dreamhost.com

Započnite s DreamHostom »

DreamHost je još jedna nevjerojatna alternativa za GoDaddy hosting. Pruža vam sjajne planove za hosting za koje možete birati, ali ako ste novi u tome i niste sigurni koga odabrati, možete im se obratiti za pomoć. Svi planovi dolaze s besplatnim SSL-om, nesmjerenom propusnošću i besplatnim nazivom domene.

Da biste olakšali instalaciju i postavljanje, ponudio je i mogućnost instalacije jednim klikom. Njegova prilagođena upravljačka ploča jednostavna za upotrebu omogućuje vam pristup svim vašim DreamHost proizvodima s kojih možete prilagoditi svoje postavke.

Za koga je to?: DreamHost s velikom podrškom i zadivljujućom uslugom savršen je izbor za početnike i napredne korisnike.

cijena: DreamHost-ovi dijeljeni planovi hostinga kreću se od 2,59 USD mjesečno do 13,75 USD mjesečno.

5. iPage

ipage-GoDaddy-hosting-alternative
iPage je jedna od najjeftinijih usluga web hostinga na tržištu, no još uvijek je vrlo pouzdana opcija. iPage nudi jednu jedinu vrstu hosting plana, dok GoDaddy nudi nekoliko različitih opcija.

Ali s iPageovim planom hostinga dobivate besplatnu registraciju domene, besplatan program za crtanje i prebacivanje web mjesta s preko 1000 besplatnih predložaka, besplatni SSL certifikat, besplatnu e-poštu i podršku 24 sata dnevno.

Osim toga, njihov plan dolazi s više od 500 USD besplatnim dodacima, uključujući Google Adwords kredite, besplatne sigurnosne alate iz SiteLocka, Bing Ad bodove i besplatne WordPress građevinske alate.

Ako ste zabrinuti za smanjenje ugljičnog otiska, iPage je partner EPA zelene snage; njihovi podatkovni centri i web poslužitelji pokreću se energijom vjetra. A oni su i među najboljim kanadskim web hosting uslugama.

cijena: Počinje od 1,99 USD mjesečno.

Pročitajte cijelu recenziju iPage »

Započnite s iPage danas »

6. A2 hosting

a2-hosting-hosting-alternative
A2 Hosting je web domaćin prijatelja razvojnog programera koji vam omogućuje odabir dvije opcije operativnog sustava, Windows i Linux. Oni također nude opcije hostinga kao što su zajednički, WordPress, VPS, preprodavač i namjenski.

A2 hosting poznat je po ultra-brzom i pouzdanom hostingu, a nude i besplatan i lak prijenos web mjesta, neograničen prostor i propusnost, podršku 24/7 i još mnogo toga.

Kao veliki bonus, A2 hosting nudi zapanjujuće jamstvo povrata novca, što znači da možete pružiti njihovu uslugu hostinga bez ikakvih rizika..

cijena: Počinje od 3,92 USD mjesečno.

Pročitajte cijelu recenziju A2 hostinga »

Započnite s A2 hosting danas »

7. GreenGeeks

greengeeks-web-hosting
GreenGeeks je još jedan vrlo popularan ekološki hosting pružatelj usluga. Ovaj lider u industriji vraća tri puta veću energiju koju troše u mrežu u obliku obnovljive energije. Oni pružaju web hosting, WordPress hosting i najbolje prodavače hostinga.

S GreenGeeks-om ne postoje skrivene naknade. Ne morate se brinuti o njima koji vam pokušavaju prodati bilo koji web hosting dodatak. Uz to, oni nude i besplatan drag n’drop drop graditelj, besplatan prijenos web stranica, besplatne račune e-pošte, 24/7 tehničku podršku i još mnogo toga. Oni su također među prvih 5 web hosting usluga u Velikoj Britaniji.

cijena: Počinje od 2,95 dolara mjesečno.

Pročitajte cijelu recenziju GreenGeeksa »

Započnite s GreenGeeksom danas »

8. Hosting InMotion

INMOTION-web-hosting
InMotion Hosting je još jedan pouzdan web domaćin koji nudi brojne mogućnosti web hostinga, uključujući WordPress hosting, VPS, namjenske servere, poslovni hosting i još mnogo toga.

Pomoću InMotion Hostinga dobivate besplatnu migraciju web mjesta, instalaciju aplikacije u jednom kliku i njihov besplatan program za crtanje i prebacivanje web mjesta kako bi vam brzo pristupili web stranici na mreži. Oni također nude najnovije tehnološke značajke za vašu web stranicu glatkom i brzom, kao što su SSD pohrana, PHP 7 i prilagođeno predmemoriranje poslužitelja.

Osim toga, možete isprobati InMotion Hosting bez rizika, uz 90-dnevno jamstvo povrata novca.

cijena: Počinje od 4,99 USD mjesečno za naše čitatelje.

Pročitajte cijelu recenziju InMotion hostinga »

Započnite s InMotion hostingom danas »

Sažetak: Top 8 mogućnosti GoDaddy Hosting

Nadolazeći hostingCostMoney BackLoad Vrijeme UptimeSupport
1. Bluehost2,75 $ / mj.30 dana689 ms99,99%10/10
3. HostGator2,78 $ / mj.45 dana691 ms99,96%10/10
2. SiteGround3,95 $ / mj. 30 dana649 ms99,98%10/10
5. DreamHost2,59 $ / mj.97 dana445 ms99,90%7/10
4. iPage1,99 $ / mj.30 dana2600 ms99,98%8/10
6. A2 hosting3,92 $ / mj.30 dana1280 ms99,90%9/10
7. GreenGeeks3,49 $ / mj.30 dana697 ms99,92%9/10
8. Hosting InMotion3,49 $ / mj.90 dana982 ms99,91%9/10

Ovo su neke mogućnosti GoDaddy za registraciju domena i usluge web hostinga za vaše poslovanje. Svaka od njih nudi sjajnu podršku tako da se nema što brinuti.

Nakon što odaberete odabir svoje domene i hosting, sigurno biste željeli postaviti svoju web lokaciju. Evo vodiča koji će vam pomoći kako da napravite svoju web lokaciju, korak po korak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map