13 najboljih softvera za web dizajn koji ne želite propustiti

najbolji softver za web dizajn


Tražite li najbolji profesionalni softver za web dizajn? Softver za web dizajn omogućuje vam stvaranje web predložaka i dizajna u mnogo manje vremena. U stare dane trebalo bi napisati stotine teških redaka koda da biste stvorili i najosnovnije predloške; ali s naprednim softverom za izradu web stranica koji je sada na tržištu, svatko može brzo i jednostavno izraditi prekrasne web dizajne.

U ovom ćemo članku podijeliti najbolji softver za web dizajn koji možete koristiti za izradu predložaka web stranica ili punopravnih web stranica.

1. WordPress

WordPress

WordPress je besplatni i open source softver koji vam omogućuje lako izradu bilo koje web stranice. Preko 30% weba koristi WordPress, što ga čini najpopularnijim sustavom za upravljanje sadržajem na svijetu.

Da biste uštedjeli još više vremena, možete provjeriti i najbolje ugrađene WordPress teme. Možete instalirati WordPress temu i urediti je po potrebi. Svaka tema ima osnovnu strukturu i možete promijeniti bilo šta u temi poput njezinih boja, pozadina, slika itd.

Instalacija WordPressa je jednostavna. Potrebno vam je ime domene i web hosting da biste započeli s WordPressom, koji košta oko 14,99 USD godišnje i 7,99 USD mjesečno. Može biti prilično puno kada tek započinjete s novom web stranicom.

Srećom, napravili smo poseban posao za IsItWP korisnike. Web stranicu možete pokrenuti samo za 2,75 USD mjesečno Bluehost, službenim pružateljem hostinga za WordPress. To znači da na web hostingu dobivate besplatno ime domene + 60% popusta.

Kliknite ovdje da biste zatražili ovu ekskluzivnu Bluehost ponudu »

2. Graditelj stalnih kontakata

Stalni kontakt

Constant Contact nudi snažno prebacivanje i dizajniranje softvera za web mjesto povuci i spusti. Čak i ako ste apsolutni početnik, to vam omogućuje izradu web stranica od početka.

Sve što trebate učiniti je sinkronizirati graditelja web stranica sa svojom Facebook stranicom. Za nekoliko minuta graditelj će iz Facebooka izvući podatke o kontaktima, slike i tekst te upotpuniti poslovnu web stranicu za vas.

Osim toga, možete izgraditi trgovinu e-trgovine i promovirati svoje proizvode pomoću softvera za marketing putem e-pošte Constant Contact. Omogućuje vam prodaju fizičkih i digitalnih proizvoda, usluga itd.

Možete početi s besplatnim računom koji ima osnovne značajke. Ako vam se sviđa stalni kontakt za izradu vaše web stranice, tada možete nadograditi na njihove premium planove za dodatne značajke. Jednostavno pogledajte naš cjeloviti pregled stalnih kontakata za više informacija.

3. Gator Builder

Gator web builder

Gator Builder je HostGator softver za web dizajn i razvoj. Ima puno desetaka web predložaka za svaku poslovnu nišu. Predlošci su lijepi i u potpunosti dinamični za rad sa uslugama treće strane. Sučelje za povlačenje i ispuštanje možete dodati u nekoliko klikova za dodavanje slika, videozapisa, Google Map-a i više.

Budući da ga je izradio HostGator, jedna od najboljih web hosting kompanija na planeti, svaki plan dolazi i s opcijom hostinga. Gator Builder integrira se s društvenim kanalima kako bi prikazao feedove s vaših Facebook, Twitter i Instagram računa.

4. SiteBuilder

SiteBuilder.com

SiteBuilder je softver za web dizajn koji dolazi sa stotinama gotovih predložaka koji omogućuju izgradnju web stranice s lakoćom. Možete ili prilagoditi web-predloške ili dizajnirati vaše nacrte ispočetka pomoću alata za izradu drag and drop. Nudi besplatno ime domene i web hosting sa svakim planom koji će vam pomoći da brzo započnete.

Također nudi sjajne mogućnosti prilagodbe za dizajniranje kompletne web stranice, pokretanje bloga ili pokretanje trgovine e-trgovine. Ima nekoliko alata za oblikovanje za dodavanje slika, sadržaja i drugih medijskih datoteka u vaš web predložak.

5. Divi

pregled tema divi

Divi je popularna WordPress tema i softver za web dizajn. Dolazi s alatom za izgradnju i povlačenjem koji vam omogućuje lako stvaranje prilagođenih web predložaka. Divi također nudi stotine unaprijed izgrađenih predložaka dizajniranih za restoran, kafić, medicinu, fitness, itd. Daje vam napredni vizualni uređivač za prilagodbu predložaka s efektima, razdjelnicima oblika, transformacijama i još mnogo toga.

Njegova alatna točka i klik omogućuju vam dodavanje teksta bilo gdje na vašem web predlošku. To je moderan softver s opcijama za uređivanje, poništavanje, ponovno uređivanje i reviziju prilagodbi. Divi Builder ima mnoštvo globalnih elemenata, opcija stila i blokova sadržaja kako bi se olakšao proces dizajniranja vaše web stranice.

Više pojedinosti potražite u ovom cjelovitom Divi pregledu.

6. Weebly

Weebly

Weebly je popularna web stranica za izradu i dizajniranje softvera. Može se koristiti za izradu web dizajna za opće web stranice i internetske trgovine e-trgovine – milijuni korisnika na internetu vjeruju u to. Weebly dolazi s povlačenjem i ispuštanjem sučelja za stvaranje vašeg web dizajna u samo nekoliko minuta.

To je rješenje za hostovanje. Značajka povlačenja i ispuštanja pojednostavljuje izradu dizajna vaše web stranice bez pisanja ijednog retka koda.

Iako besplatna verzija Weeblya sadrži sve što vam je potrebno za izradu prekrasnih web stranica, vrijedi provjeriti njihov plaćeni plan za dodatne mogućnosti i mogućnosti. Za više detalja pročitajte cjelovit Weebly pregled naših stručnjaka.

7. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop vrhunski je alat za web dizajn. Ima mnoštvo opcija za stvaranje i uređivanje web predložaka. Radi sa slikama i možete stvoriti grafiku za svoj web dizajn. Uz beskonačne mogućnosti boja i gradijenta, možete napraviti najbolje dizajne predložaka.

Daje vam prazno platno za oživljavanje mašte. Možete priložiti slike, premjestiti elemente, crtati okvire, obrezati rubove i urediti predložak točno onako kako želite. Djeluje na slojeve, što vaš posao čini vrlo jednostavnim. Možete prikazati / sakriti sloj za učinkovito upravljanje elementima web dizajna.

Adobe Photoshop je napredni alat i vjerojatno će vam trebati određena obuka prije nego što započnete. Jednom kada ga znate koristiti, možete uživati ​​u najboljem iskustvu u web dizajniranju.

8. Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver je napredni softver za web dizajn. Dolazi s zaslonom za pisanje koda i dizajniranje web predloška. Također sadrži odjeljak za povlačenje i spuštanje na kojem možete stvoriti svoj web dizajn uz pregled uživo.

Obje značajke možete koristiti zajedno, što znači da, kada pišete kôd, možete ga uživo pregledati na softveru Dreamweaver. Ako dizajnirate predložak povlačenjem opcija, možete se vratiti na zaslon kodiranja i prilagoditi se.

Odličan je alat za web dizajniranje za početnike za napredne korisnike. Trebate imati osnovne vještine kodiranja da biste koristili Adobe Dreamweaver.

9. GIMP

GIMP

GIMP je popularni besplatni alat za web dizajn. Kao i Adobe Photoshop, on funkcionira sa slikama za stvaranje web stranica i dizajna predložaka. Možda nema iste napredne značajke kao Photoshop, ali dolazi sa svim alatima koji će vam trebati za izradu prekrasnog web predloška.

Softver je dostupan na svim vašim uređajima. Na slikama visoke razlučivosti možete raditi na stvaranju umjetničkih djela, maketa i web dizajna.

10. Skica

Skica

Sketch je softver za web dizajn za Mac uređaje. To je profesionalni alat usmjeren na stvaranje web predložaka i dizajna. Djeluje s vektorskim slikama, tako da ćete dobiti najbolje rezultate najveće razlučivosti. Alatna traka i opcije vrlo su jednostavne. Skica vam daje potpunu fleksibilnost za kreiranje i upravljanje projektima za web dizajn.

Također provjerite: Najbolje teme za WordPress.

Sadrži značajku zrcaljenja koja vam omogućuje testiranje predloška web dizajna na više uređaja poput mobilnog telefona ili tableta. Na taj način možete biti 100% sigurni kako će se vaš web dizajn pojaviti na različitim veličinama zaslona.

11. Figma

Figma

Figma je višekorisnički softver za web dizajn. Omogućuje vam povezivanje s dizajnerskim timom kako biste radili na istom web predloška. To je pametan alat za dijeljenje projekta sa klijentom i izmjene u obliku predloška uživo. Figma podiže web dizajn na potpuno novu razinu.

Na ploči za uređivanje dolazi s fontovima, bojama i drugim postavkama. Alati i opcije su nevjerojatni kada se koriste za stvaranje ikone ili kompletnog web predloška. Figma ima i besplatne i premium planove.

12. Canva

Canva

Canva je besplatan alat za oblikovanje. Ne može se smatrati cjelovitim softverom za web dizajn, ali Canva možete koristiti za stvaranje zanimljivih i atraktivnih dizajna za podršku vašeg web predloška. Savršeno je graditi slike koje možete dodati svom web dizajnu.

Dolazi sa stotinama predložaka koji olakšavaju vaš rad. Ako nemate nikakvu dizajnersku vještinu, možete koristiti predložak na Canvi i lako stvoriti slike profesionalnog izgleda za vaš web predložak.

13. Bootstrap

bootstrap

Bootstrap je popularan okvir koji se koristi za izradu web dizajna i web stranica. Izrađeni su za tehničke korisnike kako bi lijepo dizajnirali prednje dizajne. Dolazi s najnaprednijim razvojnim značajkama. Okvir je moćan i može se koristiti za izradu web dizajna s HTML, CSS i JS.

Ima unaprijed izgrađene web predloške koji odlično funkcioniraju s okvirom Bootstrap. Možete u potpunosti urediti te predloške kako biste postigli željene rezultate.

Povezano: 11 najboljih alternativa za QuickBooks za mala poduzeća.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolji softver za web dizajn na tržištu. Možda ćete također htjeti provjeriti naš popis najboljih graditelja web stranica za početnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map