17 najboljih temama djeteta iz Geneze za WordPress (2020)

Najbolje teme iz Postanka


Tražite li najbolje teme za djecu Genesis?

Teme iz Geneze izgrađene su na temelju okvira Genesis od strane StudioPressa, najpopularnijeg tematskog okvira na svijetu. Genesis savršeno funkcionira sam po sebi, ali ako želite napraviti čuda s Genesisom, morate je koristiti s dječjom temom na svojoj web stranici.

U ovom ćemo vam članku pokazati BESPLATNO odabrati najbolje stručnjake o temama iz Postanka i kako BESPLATNO dobiti sve teme iz Geneze..

Odabir najbolje teme iz Postanka

Kao što je rečeno, Genesis je jedan od najboljih okvira WordPress tema.

U slučaju da niste sigurni što je okvir WordPress teme, objasnimo malo o tome.

WordPressov tematski okvir središnje je mjesto na kojem se nalaze sve glavne teme teme. Povrh okvira, morate instalirati podređenu temu kako biste na web mjesto dodali prilagođeni stil, dok sva temeljna funkcionalnost vašeg okvira ostaje netaknuta.

Dok okvir savršeno djeluje sam po sebi izvan okvira, najbolje se koristi kada se koristi zajedno s dječjom temom.

Više pojedinosti potražite u našem cjelovitom pregledu okvirne teme Geneze (prednosti i nedostaci).

Evo nekoliko stvari koje za WordPress morate potražiti u podređenoj temi Genesis:

 • Podrška za Gutenberg: Odaberite podređenu temu Genesisa koja dolazi s potpunom podrškom za uređivač bloka Gutenberg. Klasični urednik polako se povlači, pa je, naravno, Gutenberg budućnost.
 • Podržati widgetized područje sadržaja: Jedan od najvažnijih aspekata Genesisa je taj što slijedi WordPress standarde za korisničko sučelje. Sadržaj na početnoj stranici mora se dodati putem widgeta, a ne upotrebom dodataka treće strane, tako da bi podređena tema trebala imati i widgetized područja sadržaja
 • Integracija e-trgovine: Ovo je korisno ako želite prodati proizvod na svojoj web stranici ili trebate jednostavno integrirati pristupnik plaćanja.

Želite BESPLATNO isprobati sve teme vrhunskih StudioPress Genesis od 35+?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to vrijedi više od 2000 dolara!)

BESPLATNO dobijte sve teme postanka od 35 i više geneza »

Za više detalja, također biste trebali pročitati naš članak o besplatnom dobivanju premium StudioPress tema.

1. Akademija Pro

Akademija Pro

Academy Pro je WordPress Genesis tema sagrađena posebno za tvorce mrežnih tečajeva, obrazovne web stranice, stručne fakultete, sveučilišta i akademske institucije. Dolazi s moćnim ugrađenim značajkama, kao što su optin e-pošte, zaglavlje videa, istaknuti odjeljci i još mnogo toga.

Tema nudi 6 područja widgeta za prikaz vašeg sadržaja na početnoj i odredišnim stranicama. Spreman je za prijevod i omogućuje vam stvaranje višejezične web stranice.

2. Magazin Pro

Magazin Pro

Magazine Pro izvrsna je geneza WordPress tema namijenjena mrežnim izdavačima, časopisima i novinama. Izrađen je za prikazivanje vizualno privlačnog sadržaja, poput slika i videozapisa na istaknutoj lokaciji na vašoj web lokaciji.

Tema ima dvostruke navigacijske menije, položaje oglasa, obrasce za pretplatu na biltene, integraciju društvenih medija i još mnogo toga. Omogućuje vam organiziranje sadržaja u odgovarajuće kategorije i oznake.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro popularna je tema geneze za WordPress. Dolazi s dječjim temama 2 Genesisa i nudi savršen izgled za web stranice vašeg restorana, kafića, pekara, kuhara i kulinarstva.

Pomoću gotovih widgeta možete prikazati korisne informacije poput kontaktnih podataka, radnog vremena i još mnogo toga. Tema je jednostavna za prilagodbu pomoću WordPress live prilagoditelja i uređivača bloka Gutenberg.

4. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro je tema WordPressa u časopisu izgrađena na temelju Genesis Framework-a. To je višenamjenska tema koja je vrlo fleksibilna i robusna.

Tema dolazi s više mogućnosti dizajna, rasporedom priča i bijelom pozadinom. Jednostavno se integrira s WooCommerceom pa možete postaviti internetsku trgovinu.

5. News Pro

Vijesti Pro

News Pro je tema za izdavanje WordPress-a za novine, časopise, blogere i web stranice koje su bogate sadržajem. Izgrađen je na temelju okvira teme Genesis, što ga čini moćnim i neraskidivim.

Tema dolazi s 2 navigacijska izbornika, tlocrtom s 3 stupca, istaknutim klizačem i widgetima početne stranice. Također uključuje prilagođene pozadine, sheme boja i više opcija izgleda.

6. Proboj Pro

Proboj Pro

Breakthrough Pro je moderna WordPress tema pogodna za marketinške agencije, PR kompanije, digitalne studije i oglašivače. Ima bijelu pozadinu koja čini vaš sadržaj čitljivim i atraktivnim.

Tema podržava Gutenberg izvan okvira. Sadrži 9 područja widgeta, predloške prilagođenih stranica, portfolio stranice i još mnogo toga.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro je elegantna tema WordPress Genesis-a stvorena za trgovce, agencije i digitalne prodavače. Tema nudi savršen izgled za prodaju digitalnih proizvoda na mreži.

Fleksibilan je za tvrtke e-trgovine, što znači da dobivate punu podršku za pokretanje vaše internetske trgovine. Ostale značajne opcije uključuju gumbe za poziv na akciju, prilagođeni izbor boja i gotove kontakt forme.

8. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro savršena je WordPress tema za tvrtke povezane sa zdravljem, instruktorima joge, fitnes vodičima i teretanama. Izgrađen je na temelju okvira WordPress Genesis.

Tema dolazi s 12 gotovih područja widgeta koje možete koristiti za prilagodbu više odjeljaka vaše web lokacije. Posjeduje potpuno prilagodljivo zaglavlje za dodavanje navigacijskog izbornika, logotipa i prilagođene slike pune širine.

9. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish Pro je WordPress Genesis tema za restorane, blogere o hrani, foodies i fotografe s hrane. Ima prekrasan izgled pripovijesti za izradu web mjesta s hranom i receptima sa slikama.

Početna stranica ima widgetized područja za dodavanje vašeg sadržaja, istaknutih recepata, sekcije i izbornika restorana.

10. Prekrasna Pro

Lijepa Pro

Beautiful Pro je WordPressova višenamjenska tema iz Geneze.

Značajke teme uključuju prilagođene predloške stranica, 10 područja widgeta, bilješku dobrodošlice, pozadinske slike, neograničen izbor boja i još mnogo toga. Idealno je i za blogere da pokrenu WordPress blog.

11. Autor Pro

Autor Pro

Autor Pro jednostavna je tema WordPress Genesisa za autore, izdavače i mrežne prodavače knjiga. Podržava WooCommerce izvan okvira, tako da možete postaviti internetsku knjižnicu i prodavati knjige.

Omogućuje vam prikazivanje istaknute knjige iznad preklopa. Na početnoj stranici možete prikazati i ostale važne knjige i organizirati ih prema kategorijama i interesima čitatelja.

12. Agencija Pro

Agencija Pro

Agency Pro je fantastična WordPress Genesis tema za internetske agencije, trgovce, poslovne profesionalce i pružatelje usluga. Dolazi s prilagođenom pozadinskom slikom za cijeli zaslon koja brzo privlači pažnju vaših korisnika.

Tema ima prilagođene predloške stranica za blogove, arhive i još mnogo toga.

13. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro je crkvena tema WordPressa, koju je StudioPress sagradio na temelju okvira Genesis. Dolazi s impresivnim izgledom koji će poruku glasno i jasno prikazati.

Tema pomaže prikupljati donacije na mreži, prikazati vaš filantropski rad, prikazati nadolazeće događaje i još mnogo toga. Ima 12 područja widgeta, 6 opcija izgleda i jednostavnu ploču s opcijama tema pomoću koje možete postaviti crkvenu stranicu.

14. Moderni Studio Pro

Moderni Studio Pro

Modern Studio Pro klasična je WordPress Genesis tema za dizajnere, fotografe, umjetnike i blogere. Korisnicima pruža prekrasno iskustvo čitanja s oštrom tipografijom i efektima paralakse.

Pomoću početne stranice s widgetizmom možete jednostavno dodati istaknuti rad i angažirati svoje korisnike. Omogućuje vam prilagođavanje boja, pozadine i fonta na bilo kojem mjestu na vašoj web lokaciji.

15. Izvršni pro

Izvršni pro

Executive Pro je WordPress poslovna tema izgrađena na vrhu okvira Genesis. Omogućuje vam da istaknite svoje radove u profesionalnom stilu na početnoj stranici vaše web stranice.

Sadrži klizač sadržaja, natpis za poziv na radnju, prekrasne boje, jednostavan navigacijski izbornik i prilagođenu pozadinu. Također nudi widgete za podnožje i predloške odredišne ​​stranice.

16. Obrazovanje Pro

Obrazovanje Pro

Edukacija Pro odlična je tema WordPress Genesisa za sveučilišta, fakultete, škole i obrazovne institucije. Ima lijepe i atraktivne boje koje možete dodati na početnu stranicu kako biste impresionirali svoje korisnike.

Tema sadrži istaknuti klizač sadržaja, područje dobrodošlice, unaprijed pripremljene predloške stranica i dvostruke navigacijske izbornike. Pomoću alata za prilagodbu WordPressa možete izvršiti promjene na svom web mjestu s trenutnim pregledom.

17. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro fantastična je WordPress Genesis tema za web stranice sa značajnim sadržajem poput internetskih časopisa, novina, blogova, itd. Ima crno-bijeli izgled koji čini vaš sadržaj čitljivim i atraktivnim.

Možete prikazati predstavljenu priču na vrhu početne stranice, a ostale istaknute priče prikazati u nastavku.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje teme iz Postanka. Možda ćete također htjeti pogledati naš članak o besplatnom preuzimanju premium StudioPress tema

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map