19 najboljih i jeftinih premium WordPress tema (2020)

Jeftini Premium WordPress teme


Tražite li najbolje jeftine WordPress teme? Razumijemo. Kad tek započinjete, vjerojatno nemate veliki proračun za izgradnju web mjesta. Međutim, nikada ne biste trebali kompromitirati s kvalitetom kad je riječ o temi vaše web stranice.

Srećom, susreli smo se s ovim problemom uvijek iznova, pa smo uložili u istraživanje kako bismo identificirali apsolutno najbolje teme za vlasnike web stranica uz vrlo ograničen proračun. Ove premium teme ne štede na kvaliteti i neće pokvariti vaš bankovni račun. Oni su uistinu najbolji iz oba svijeta.

U ovom ćemo članku podijeliti 17 najboljih jeftinih premium WordPress tema pomoću kojih možete izraditi web lokaciju iz snova na proračunu.

Također smo stvorili popis najboljih WordPress tema koje možete koristiti. Provjerite ih.

1. Divi

Divi

Divi je vjerojatno najpopularnija WordPress tema koja postoji. Divi je dostupan u 2 okusa: Divi Theme i Divi Builder. Dok je Divi tema namijenjena korisnicima koji trebaju rješenje temeljeno na temi da bi napravili zadivljujuću web stranicu, Divi Builder je za one koji žele koristiti graditelja s drugom WordPress temom.

Da biste preuzeli Divi, morat ćete se pridružiti Elegantnom Tematskom klubu, koji godišnje košta 89 USD. Uz članstvo, dobit ćete stotine paketa web stranica, što znači da ćete za neku temu platiti manje od dolara. Najbolji dio je što sve te proizvode možete koristiti na neograničenim web mjestima bez ikakvih ograničenja.

Evo svih proizvoda koji ćete dobiti ulaskom u Klub.

 • Divi sa 100+ web stranica
 • Dodatna tema (tema časopisa)
 • Bloom (najbolji WordPress popup dodatak) i Monarch (za društveno dijeljenje) dodatke

2. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder popularan je graditelj drag i drop stranica s desecima WordPress predložaka. Alat za pravljenje stranica omogućuje vam postavljanje teksta i slika na način kako želite na svojoj web stranici. Ima premium module i predloške koji izvrsno djeluju s izgledima temeljenim na stupcima.

Beaver Builder ima i besplatnu verziju koja dolazi s osnovnim značajkama.

Iako se radi o dodatku, on ima 30 sjajnih predložaka poput teme, tako da možete izrađivati ​​bilo koju vrstu web mjesta bez potrebe za dizajniranjem ispočetka. To je jednostavno postavljanje i potpuno prilagodljiv.

Pročitajte ovaj cjeloviti pregled Beaver Builder-a za više detalja.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je klasična višenamjenska tema programa WordPress. Nudi besplatne i vrhunske kreativne demonstracije za izradu web stranice za vašu poslovnu nišu za manje vremena. Ima brzo vrijeme učitavanja stranica, prilagodljiv izgled i optimiziran je za SEO. OceanWP izvrsno surađuje sa svim proizvođačima gornjih stranica kako bi stvorio stranice pomoću jednostavne značajke povlačenja i ispuštanja.

U potpunosti podržava WooCommerce i spreman je za prijevod, tako da možete stvoriti web stranicu na željenom jeziku. Uključuje i premium proširenja za bijelo označavanje, integriranje vašeg Instagram feeda, dodavanje GDPR obavijesti o kolačićima i još mnogo toga. Ova proširenja pomažu dodavanju više značajki na vašu web lokaciju odmah.

4. Astra

Astra

Astra je elegantna i pristupačna premium premium WordPress tema. To je vrlo prilagodljiv i nudi mnoštvo opcija u WordPress alatu za prilagodbu za izmjene zaglavlja, izgleda i podnožja vaše web lokacije. Ova se tema integrira sa svim najpopularnijim proizvođačima stranica kako bi brzo postavili svoju web lokaciju i stvorili privlačne stranice. To je lagana tema i potpuno je optimiziran za brzinu i performanse.

Dolazi s lijepim mogućnostima boje i tipografije. Ako ste pisac, Astra ima zasebnu stranicu bloga i stranicu arhiva kako bi dodala vrijednost vašem pisanom sadržaju.

5. Hrabro

odvažan

Bold je jednostavna, nezgrapna i pristupačna premium premium WordPress tema, dizajnirana posebno za blogove, portfelje, web stranice za fotografije i druge web lokacije usmjerene na kreativnost. Podržava više vrsta medija, uključujući slike, videozapise, fotogalerije, animirane klizače i karte. Ova tema ima dizajn pune širine sa savršenim usklađivanjem medija i sadržaja.

Omogućuje vam dodavanje prilagođene slike pozadine ili odabir boje za pozadinu vaše web lokacije. Bold ima prikaze popisa i rešetki za svoj portfelj, galerije, blog itd. Korisnike možete pozdraviti personaliziranom porukom pored klizača izbornika ili početne stranice. Jednostavno je postavljanje i ne treba znanje o kodiranju.

6. Ultra

Ultra

Ultra je vrlo fleksibilna jeftina premium premium WordPress tema za crossfit teretanu i web stranice povezane s fitnessom. Dolazi s 60+ unaprijed izrađenih izgleda za sve vrste tvrtki i više dizajnerskih koža za poboljšanje izgleda vaše web stranice. Ovi su demo izgledi gotovi i smanjuju vam vrijeme koje ćete potrošiti na stvaranje svoje web stranice. Demo sadržaj možete uvesti i jednim klikom miša i zamijeniti ga vlastitim.

Uz to, ova tema uključuje prilagođene widgete, navigacijske menije i programe dodavanja poput programera, WooCommerce, tablice cijena, rokove, odbrojavanje vremena itd..

7. Obalna linija

Obala

Obala linija je tema WordPress portfelja s jedinstvenim izgledom za prikaz vašeg rada. To je jeftina premium tema s rasporedom u 2 stupaca; omogućujući vam da na lijevoj strani imate logotip i navigacijski izbornik dok su slike vašeg portfelja prikazane s desne strane. Portfeljom možete upravljati korištenjem vrste sadržaja posta i prikazati ga klizačem, nizom slika, popisom stupaca ili beskonačnim pomicanjem po početnoj stranici.

Ova tema ima prilagođeni widget za društvene mreže kako biste mogli prikazati svoj feed sa Twittera, Instagram fotografije i još mnogo toga. Možete ga integrirati s popularnim stručnjacima za crtanje i ispuštanje stranica da biste brzo postavili stranice vaše web lokacije.

8. Decorist

Decorist

Decorist je minimalno jeftina WordPress tema. Izrađen je posebno za prikazivanje proizvoda za ukrašavanje, proizvoda za kućanstvo, modnih proizvoda ili za izradu internetske trgovine bilo koje vrste. Izvrsno surađuje s graditeljem Elementor, a također podržava i prilagođene module Elementor kako bi projekt izrade vaše web stranice bio lak. Decorist ima potpunu WooCommerce integraciju kako bi vaše web mjesto pretvorio u trgovinu e-trgovine.

Uz to, dolazi s fleksibilnim opcijama izgleda, prilagođenom prodavaonicom i mnogim drugim opcijama prilagodbe. Možete upotrijebiti značajku uvoza demo oglasa s jednim klikom da biste pokrenuli internetsku trgovinu sličnu demonstracijskoj i zamijenili lažne proizvode vlastitim.

9. Beauté

Beaute

Kao što ime govori, Beauté je salon i spa tema za WordPress. Sadrži izgled cijelog zaslona s četiri vrste sadržaja, uključujući klizač slike za cijeli zaslon, odjeljak za usluge, odjeljak za osoblje i galerije slika. Možete dodati obrazac za rezervaciju / rezervaciju termina kako bi klijenti rezervirali mjesto u svom rasporedu. Sadrži više lijepih shema boja i omogućava vam da odaberete drugu boju za svaku stranicu.

Dolazi s prilagođenim widgetima za sadržaj, društvenim ikonama i još mnogo toga. Beauté je spreman za prijevod i može se koristiti za stvaranje višejezične web stranice.

10. Jednostavno

Jednostavan

Jednostavna je elegantna jeftina premium WordPress tema prepuna nevjerojatnih značajki i fleksibilnosti. Sadrži izgled na 1 stranice s višestrukim opcijama dizajna za odabir. Dolazi s pozadinskim efektima paralaksa, glatkim pomicanjem, jednostavnim navigacijskim izbornicima, prezentacijom i još mnogo toga.

Podržava WooCommerce, widgete prilagođenog izgleda, prekrasne sheme boja, Google fontove i rasporede bočnih traka. Jednostavni su odjeljci s početnim stranicama za izjave, usluge, nedavne postove i istaknuti sadržaj.

11. Lokale

lokalizacije

Locales je jeftina premium WordPress tema dizajnirana posebno za stvaranje mrežnih direktorija. Atraktivno sadrži vaše popise, a također omogućava i korisnicima da predaju svoje popise. Pomaže u kreiranju sadržaja i nudi veliku fleksibilnost tako da možete postaviti lokalni direktorij za restorane, kafiće, kafiće, trgovine ili bilo koje druge poslove na vašem mjestu.

Ima kartu lokacija s filtrima, odvojenim stranicama za različite popise, oštrim bojama i još mnogo toga. Lokale mogu biti korisna tema za kreiranje gradskog vodiča za turiste. To integrira s Visual Composer za povlačenje i ispuštanje sadržaja modula na vašoj web stranici.

12. Stan

Ravan

Flat je moderan i podebljan WordPress jeftina premium tema. Uz program Themify graditelj odmah stvara sučelje po vašem izboru. Alat za crtanje i ispuštanje pomaže u dodavanju modula poput teksta, klizača slika, videozapisa, galerija, navigacijskih izbornika itd. Ima značajku animacije kruga s fotografijama za privlačenje korisnika s istaknutim uslugama. Ostali odjeljci uključuju portfelj, traku napretka, animiranu vremensku traku i klizač svjedočenja.

Omogućuje vam da profesionalno predstavite članove svog tima. Stan je u paketu s kratkim kodovima i prilagođenim vrstama postova za brzu postavljanje web stranica / bloga.

13. Kutak

ugao

Corner je tema WordPress portfelja za kreativne profesionalce, fotografe i umjetnike. Kao i druge ovdje navedene jeftine premium teme, on ima jednostavan, prelijep izgled koji nije prekriven značajkama. Minimalni izgled pomaže korisnicima da se usredotoče na vaš sadržaj i portfelj. Sadrži neograničene varijacije boja za personaliziranje vaše web stranice. Corner nudi poruku dobrodošlice i istaknute radne odjeljke na početnoj stranici.

Ova tema ima potpunu podršku za Jetpack i integraciju WooCommerce. Pomoću prilagođenih widgeta možete prikazivati ​​društvene feedove za Twitter, Flickr itd. Na bočnoj traci i drugim područjima spremnim za widgete. Optimiziran je za SEO i brže performanse.

14. unajmljena

zaposlen

Unajmljen je savršen primjer sjajne jeftine WordPress teme. Izgrađen je tako da na profesionalan način prikazuje svoje životopise i kontaktne podatke. Dolazi s više unaprijed izgrađenih predložaka za izradu web stranice ili pokretanje bloga. Unajmljeno je za jednostavno korištenje i nudi uzorak / demo sadržaj za brzo započinjanje.

Ima neograničene mogućnosti boja, birač Google fontova, prilagodljiv okvir i SEO optimizaciju za rast prometa na vašoj web stranici.

15. Igloo

iglo

Igloo je nevjerojatno lijepa tema WordPress restorana. Može se koristiti za izradu web stranice za hranu / recepte, bloga o hrani ili bilo kojeg drugog web mjesta u vezi s hranom. Ima jedinstven izgled koji vašu tvrtku s restoranima podiže na novu razinu. Igloo nudi sustav upravljanja izbornicima za vaše restoransko poslovanje kako bi na atraktivan način prikazao cijene.

Dolazi s 4 vrste sadržaja tako da na svoju početnu stranicu možete dodati klizač slike, galeriju, izbornik i izjave. Ova tema ima prilagođene widgete, više shema boja i podršku za Divi Builder za povlačenje i ispuštanje vašeg sadržaja.

16. SimpleShift

Jednostavna smjena

SimpleShift jeftina je premium WordPress tema za male poslovne web stranice. Ima izgled pune širine s više korisnih odjeljaka na početnoj stranici. Ova tema ima moderne efekte paralakse kako bi privukla vašu ciljanu publiku. SimpleShift omogućuje vam dodavanje prilagođenog logotipa, navigacijskog izbornika i društvenih ikona u zaglavlju.

Ima podršku za WooCommerce za postavljanje vaše trgovine. Za izmjenu svoje web stranice možete koristiti neograničene boje, prilagođene widgete i zapanjujući dizajn dizajna.

17. Korporativno

korporativni

Corporate je višenamjenska jeftina premium premium WordPress tema za poslovne i portfeljne web stranice. Može se koristiti i za promociju vaših fotografskih usluga. Uz podršku Themify graditelja, možete koristiti neograničene nacrte izgleda koji slijede uz module za slike, videozapise, sadržaj, oglase, navigacijski izbornik itd. Korporativna vam daje potpunu kontrolu nad prilagođavanjem vaše web stranice..

Ima značajku video pozadine koja tematiku čini na mnogo načina jedinstvenom. Možete dodati prilagođeni videozapis na cijelom zaslonu sa zvukom kako biste privukli svoje korisnike. Ako ne želite dodati videozapis, možete dodati animirane boje pozadine. Ova tema ima višestruke efekte animacije za ikone, trake napretka, module i još mnogo toga.

18. Poduzeće

venture

Venture je jeftina premium tema za jednu stranicu za kreativne agencije, mala poduzeća, freelancere, startupove i druge web stranice WordPressa. Ima prilagodljiv dizajn s intuitivnim navigacijskim izbornikom, društvenim ikonama, prilagođenim logotipom, prugom i klizačem pune širine. Možete koristiti njihove kratke kodove za ikone slova, gumbe, stupce itd. Za ukrašavanje web stranice.

Dolazi sa raznovrsnim opcijama boja koje odgovaraju vašoj robnoj marki. Venture ima visoku vidljivost za slike, videozapise, klizače, istaknute postove i još mnogo toga. Uz podršku Google fontova, možete dodati zapanjujuću tipografiju na cijelu svoju web stranicu.

19. Hotelia

Hotelia

Ako tražite jeftinu tematsku riječ, WordPress hotela, Hotelia je najbolji izbor. Ova je tema dizajnirana za hotele, putnike, web stranice za rezervacije, putničke blogere i bilo koje druge tvrtke vezane uz hotel. Besplatno sadrži više premium resursa, poput klizača slike i izrađivača stranica Visual Composer. Hotelia ima video pozadinu, ljepljivi navigacijski izbornik, efekte paralakse i sustav rezervacija.

Ima fleksibilne mogućnosti prilagođavanja, ikone fonta, prilagođene widgete, vrste posta i prekrasne sheme boja. WooCommerce je spremna i može se koristiti za prodaju putničkih proizvoda putem interneta.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje jeftine WordPress teme. Također biste trebali provjeriti naše stručne tipove za najbolje jednostavne teme WordPress-a za pokretanje web stranice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map