22 najbolje teme WordPress crkve za širenje stada

Najbolje WordPress teme za crkve


Tražite li najbolje WordPress teme za crkve? Savršena tema može web stranicu vaše crkve pretvoriti u stroj za generiranje sljedbenika.

U ovom ćemo članku podijeliti 22 najbolje crkvene teme za WordPress. Svi su responzivni, tako da će izgledati savršeno na bilo kojem uređaju.

1. Maranatha

Maranatha

Ako želite pokrenuti web mjesto koje uključuje inovativne značajke, poput pomicanja paralaksom po početnoj stranici, tada je Maranatha izvrsna tema za korištenje.

Možete koristiti fotografiju ili videozapis kao pozadinu početne stranice da privučete nove sljedbenike u svoje stado. A vaše najvažnije stranice uvijek će biti udaljene samo jedan klik zahvaljujući ljepljivom izborniku koji se “postavlja” na vrh zaslona, ​​čak i kad se posjetitelji vaše web stranice pomiču prema dolje..

Pomoću Maranatha možete prenositi svoje propovijedi kao audio ili video datoteke ili čak upisivati ​​transkripte u tekstualne postove za svoj blog. Ova tema nudi i prekrasne mogućnosti izgleda za vašu stranicu O kalendaru i događajima.

Započnite s Maranathom danas!

2. Outreach Pro

outreach pro

Donijeli su vam sjajni ljudi na StudioPress-u, Outreach Pro koristi njihov moćni okvir Genesis. Ako trebate prenijeti puno informacija na svojoj web stranici, to je sjajna tema za odabir.

Postoji nekoliko već pripremljenih predložaka za ubrzanje rada web mjesta. A alat za prilagodbu teme omogućuje vam da promijenite shemu boja kako bi odgovarala robnoj marki svoje crkve.

BESPLATNI PRISTUP: Outreach Pro + 35 Ostale teme StudioPress!

Želite BESPLATNO isprobati sve premium teme StudioPress, uključujući Outreach Pro?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to je više od 2.000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

S 12 područja widgeta i prilagodljivim zaglavljem nećete imati problema s podešavanjem Outreach Pro-a da biste vidjeli kako trebate.

Započnite s Outreach Pro danas!

3. Divi

Divi

Divi je značajan izbor za crkvene web stranice. Ako Divi stoji na mjestu, možete izlagati ključne podatke poput medija, pastira, radnog vremena i još mnogo toga.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji ga žele koristiti uz druge teme.

S toliko različitih Divi tema za crkvene web stranice možete prikazati odbrojavanje vremena, CTA, klizač za propovijedi i još mnogo toga. Tema je jednostavna i čista s nevjerojatnim mogućnostima tipografije kako biste ispunili svoje potrebe.

Započnite s Divi danas!

4. Spasenje

Spasenje

Čist, elegantan i meko ružičast poput nebeskog izlaska sunca. Tema Spasa je savršena za brojne denominacije kako bi na lijep način prenijele svoje poruke temeljene na vjeri.

Ova tema dolazi sa sustavom upravljanja događajima i ukusnim obrascem donacije koji se integrira s PayPalom. Uz to, postoji nekoliko prilagođenih widgeta pomoću kojih možete najbolje iskoristiti svoju web stranicu.

Započnite sa spasenjem danas!

5. Izlazak

odlazak

Ne daj da te ime zavara! Iako “egzodus” obično znači masovni odlazak ljudi, ostaje posljednja stvar koju će posjetitelji vaše web stranice htjeti učiniti kada slete na vašu web stranicu. Tema Izlaska će vjernike pojuriti u vaše stado.

Exodus je lako prilagodljiv i koristi funkciju pregleda uživo tako da u stvarnom vremenu možete vidjeti promjene svojih boja i fontova.

Ova tema uključuje stranice koje su već ugrađene za propovijedi, događaje, lokacije i profile osoblja. Posebno nas se dojmila stranica Propovijedi jer vam omogućuje da učitavate svoje poruke u obliku tekstualnih, audio ili video datoteka.

Započnite s Exodusom danas!

6. uskrsnuti

Uskrsnuti

Donesite svježe živo na web stranicu svoje crkve s temom Uskrsnuće! Odaberite jednu od svijetlih ili tamnih shema boja i prilagodite je sadržaju vašeg srca.

Resurrect dolazi s nekoliko fontova za odabir i opcijom za prijenos slike prilagođenog logotipa. Također je optimiziran za zaslone visoke rezolucije, tako da će vaše slike izgledati oštro na svim uređajima.

Započnite s Oživljavanjem danas!

7. Jedna Crkva

jedna crkva

Jedna crkva ima 12 različitih shema boja koje možete odabrati. Ne sviđa vam se nijedna od pruženih boja? Nije problem. Uključuju i prilagođeni alat za odabir boja tako da možete odabrati svoj vlastiti!

Svoje propovijede možete objaviti u video, audio ili tekstualnim formatima. A kategorije stranica omogućuju vam popis po govornicima, temi ili seriji.

Jedna je crkva također integrirana s Adobe Typekitom, tako da ćete imati dovoljno mogućnosti za odabir fonta kako biste svoju web lokaciju istakli iz gomile..

Započnite s jednom crkvom danas!

8. Molitva

Molitva

Sa svojim fleksibilnim izgledom početnih stranica, Prayer vam omogućuje dodavanje više widgeta na vašu naslovnicu da biste stvorili uistinu jedinstven izgled. Istaknuti klizač galerije lijep je dodir.

Ako je vaša crkva aktivna na društvenim mrežama, bit ćete vrlo zadovoljni njenim widgetom za društveno umrežavanje. Možete povezati svoje web mjesto na Instagramu, Twitteru i još mnogo toga!

Kao što molitve dolaze u različitim oblicima, tema molitve dolazi u mnogo različitih boja. Najbolje od svega? Možete koristiti različitu shemu boja za svaku stranicu koju stvorite!

Započnite s molitvom danas!

9. Kerygma

kerygma

Ako vaša crkva ima podcast, onda je Kerygma tema za vas. Napravljen je posebno za pružanje podcasta u audio ili video obliku.

Dolazi u paketu sa SiteOrigin, jednim od najboljih dodataka za izgradnju web stranica na tržištu. Možete upotrebljavati njezinu funkciju za povlačenje i ispuštanje kako biste brzo i jednostavno prilagodili web mjesto na bilo koji način.

Uz opciju za prijenos vlastitog logotipa, promjenu sheme boja teme i korištenje preko 600 Google fontova, moći ćete lako uskladiti svoju web lokaciju s markom.

Započnite s Kerygmom danas!

10. Epski

Ep

Ova tema učinit će vašu web stranicu epskom epizodom poput same crkve! Odaberite jednu od svijetlih ili tamnih shema boja i spremite se za impresioniranje.

Još jedna tema usmjerena na podcast, Epic omogućava prijenos audio i video feeda za iTunes i RSS pretplate. A značajka kategorija omogućuje vam arhiviranje svakog zvučnika odvojeno.

Svidjelo nam se što se navigacijska traka može postaviti unutar vašeg logotipa ili direktno iznad njega.

Započnite s Epicom danas!

11. Crkva Adore

obožava crkvu

Crkva Adore potpuno je funkcionalna crkvena tema koju je sagradio autor imitheme autoriteta ThemeForest. Ova tema je najprikladnija za razvoj crkvenih, dobrotvornih, neprofitnih i vjerskih web stranica.

Ispod je nekoliko osnovnih karakteristika teme crkve Adore.

 • Ugrađeni dodatak Upravitelja događaja: Brzo gradite događaje bez potrebe da kupujete dodatak za događaje.
 • Voditelj propovijedi: Stvorite propovijedi s ugrađenom opcijom.
 • Mega meni modul: Stvorite izbornike po vašem izboru s više stupaca.
 • Demo instalacija jednim klikom: Jednostavno uvezite demo mjesto jednim klikom.

Započnite danas s crkvom Adore!

12. Bog milosti

Bog milosti

Potpuno integrirana s WPBakery-om, God Grace se brzo i jednostavno postavlja putem intuitivnog graditelja drag-drop-a. Ali to je samo jedan od mnogih razloga što je to uvrstilo na naš popis najboljih tema WordPress crkve.

God Grace jamči potpunu podršku svog tima u slučaju da se ikad zaglavite tijekom izrade vaše web stranice. Ponosni su što su brzi i pouzdani.

Podijelite propovijedi, promovirajte događaje i prihvatite donacije kroz ovu nevjerojatnu temu događaja i konferencija. Možete čak i prodavati proizvode, poput crkvene literature ili markirane odjeće, zahvaljujući WooCommerce integraciji.

Započnite s Godom Milošću danas!

13. blagoslov

Blagoslov

Opremljen WPBakery i Revolution klizačem, Blessing je došao do svog imena. Sigurno ćete se osjećati blagoslovljeno ovom crkvenom temom koja se lako koristi.

Vrtiljak slike sa dodirom i prelazom savršeno je savršen ako očekujete da imate puno posjetitelja mobilnih uređaja ili zaslona osjetljivog na dodir.

Započnite s blagoslovom danas!

14. Sveta Crkva

Sveta Crkva

Savršeno za crkve i molitvene skupine, Holy Church dolazi napunjen sa svime što vam treba da bi vaša web stranica bila uspješna. Ova tema ima moćan blog koji je izvrstan za dijeljenje novosti sa svojim sljedbenicima.

Sadrži Kalendar događaja za prikazivanje nadolazećih događaja u vašoj organizaciji. Kompatibilan je i s WPBakeryrom za jednostavnu uporabu i WooCommerce, tako da stvari možete prodavati iz trgovine s poklonima na mreži.

Započnite sa svetom Crkvom danas!

15. Credo

kredo

Credo je savršen za crkve svih denominacija. Također djeluje izuzetno dobro za dobrotvorne organizacije i neprofitne organizacije.

Arhivirajte svoje propovijedi, dijelite fotografije i videozapise, pogledajte svoje nadolazeće događaje i obavijestite svijet o svojoj crkvi!

Započnite s Credo danas!

16. Charitize

Charitize

Charitize je savršen za crkvu ili dobrotvornu organizaciju.

Sa ovom temom preporučuju dodatak Jetpack. Ako vam se slučajno već sviđa Jetpack, onda je ovo odličan izbor!

Započnite s Charitize danas!

17. MOMENTI

TheMoments

Ova besplatna WordPress tema vrlo je lagana, pa brzina umetanja postaje prioritet. Optimiziran je i za SEO tako da ćete se moći probiti kroz Googleove redove.

Podržava WooCommerce, pa ako imate internetsku trgovinu, bit će dobro da krenete. Također smo uživali u Instagram widgetu koji je savršen ako već imate prisutnost na društvenim medijima.

Započnite s TheMoments danas!

18. Crkva i događaji

crkvu i događaje

Imate li crkvu? Da li se u vašoj crkvi održavaju događaji? Tada su Crkva i događaji tema za vas.

Ova tema podržava dodatke za kalendar događanja Pro, filtriranje, WooTickets i dodatke zajednice, što je apsolutno savršeno za crkve koje su domaćin nekoliko događaja tijekom cijele godine..

Također ima 10 opcija zaglavlja i 20 opcija podnožja, što vam daje obilje mogućnosti prilagodbe.

Započnite s Crkvom i događajima danas!

19. WP-crkva

WP Crkva

S Widget-om za pretplatu na bilten dizajniran je WP-Church kako bi vam pomogao da ubrzano povisite pretplatnike putem e-pošte. A uz prilagođenu galeriju propovijedi i atraktivan prezentacijski prikaz, postat ćete puno angažovani na svojoj web stranici.

Sa 6 prilagođenih boja za odabir i 8 prilagođenih područja widgeta moći ćete učiniti da WP-Church izgleda točno onako kako želite.

Započnite s WP-Church danas!

20. Dunamis

Dunamis

Dajte svom vjerskom pokretu moderan izgled s temom Dunamis.

Dunamis dolazi s demo web stranicom koju je lako instalirati za brzo postavljanje web mjesta. Ili, ako vam je draže, pomoću ugrađenog alata za crtanje i povlačenje stranica možete dizajnirati svoju web stranicu ispočetka.

Posebno nas je impresionirao njegov sustav upravljanja donacijama. Prihvatite donacije na svojoj web stranici i zatim ih s lakoćom pratite izravno s nadzorne ploče vašeg administratora!

Započnite s Dunamisom danas!

21. Benedicto

Benedicto

Benedicto sadrži 9 prilagođenih izgleda stranice, 35 prilagođenih widgeta i potpuno je spreman za prijevod. Ako želite privući raznoliko sljedeće, ovo je fantastičan izbor.

Uz neograničen izbor boja i vrste fonta, Benedicto se bez napora može prilagoditi vašoj marki. Uz to, možete ugrađivati ​​sve propovijedi koje ste učitali na Soundcloud.com!

Započnite s Benedicto danas!

22. Uskrsli

Risen

Uspon u nove visine s temom Uskrsli! Ima sve što biste ikada mogli poželjeti u crkvi WordPress teme: arhivu propovijedi, stranicu događaja, fotogaleriju, vijesti i još mnogo toga.

Ova je tema nevjerojatno svestrana i dobro djeluje za crkve svih denominacija, dobrotvorne grupe i neprofitne organizacije.

Krenite s danas Uskrsli!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da otkrijete najbolje WordPress teme za crkve.

Ako vam se svidio ovaj post, možda će vam se svidjeti i naš jednostavni korak po korak vodič o tome kako izraditi obrazac za donaciju u WordPressu i najbolje jeftine premium WordPress teme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map