24 najbolje WordPress obrazovne teme (u usporedbi) – 2020

najbolje WordPress teme obrazovanja


Tražite li najbolje obrazovne teme za WordPress? Bez obzira jeste li zaduženi za školsko web mjesto ili prodajete vlastite tečajeve izvan svog doma, trebat će vam savršena tema kako biste očarali svoje učenike. Prava tema može vam pomoći pretvoriti posjetitelje u studente, predstaviti svoje tečajeve, poboljšati vašu profesionalnu vjerodostojnost i povećati internetski uspjeh.

U ovom ćemo članku podijeliti 24 najbolje WordPress teme obrazovanja na tržištu. Svi odgovaraju, tako da će svaka tema koju odaberete s ovog popisa izgledati fantastično na bilo kojem uređaju.

Također smo stvorili popis najboljih WordPress tema koje možete koristiti. Provjerite ih.

1. Motiv

Motiv

Prepuna kratkih kodova koji se lako koriste, motiv je privlačna i moderna. Pomoću rasporeda rešetki, zidova ili mozaika možete bez napora prikazati svoj obrazovni portfelj.

Pokretan od uvijek popularnog Teslinog okvira, Motiv sadrži pozadine paralaksa, prilagođene vrste posta, istaknute slike, istaknute videozapise, prilagođene widgete, vlastiti alat za pravljenje obrazaca i još mnogo toga.

To je vrlo prilagodljiv i možete ga podešavati beskrajno dok ne postignete da izgleda točno onako kako želite. Ili ako vam se žuri, možete uvesti jednu od njihovih unaprijed izgrađenih demo web mjesta i jednostavno promijeniti sadržaj na svoj.

Započnite s motivom danas!

2. Academia Pro 3.0

akademia pro

Fleksibilnost je naziv igre s Academia Pro 3.0. Možete koristiti izgled 3 stupca ili izgled 2 stupca. A bočnu traku možete staviti na lijevu ili desnu stranu. Osim toga, možete promijeniti izgled svake stranice pojedinačno; što znači, možete imati 3 stupca izgled na jednoj stranici i 2 stupca izgled na drugoj!

Zaglavlje dolazi s 3 opcije izbornika. Možete ih koristiti ili nijednu. Osobno nam se sviđa opcija izbornika koja dolazi s privlačnim gumbom poziva na akciju!

Možete koristiti i svoj vlastiti prilagođeni logotip za sliku zaglavlja. Academia Pro 3.0 savršen je za škole ili kućne edukatore koji su razvili vlastiti brend.

Započnite danas s Academia Pro 3.0!

3. Jednobojni

jednobojna slika

Jednostavan, ali bitan, jednobojni dizajn dizajnirali su glumci StudioPress-a i koristi njihov poznati okvir Genesisa.

BESPLATNI PRISTUP: Jednobojni + 35 ostalih StudioPress tema!

BESPLATNO želite isprobati sve vrhunske teme StudioPress, uključujući Monochrome?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to vrijedi više od 2000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

Izvrsno iskorištavajući bijeli prostor, Monochrome je majstor minimalnog. Vaša će obrazovna web stranica izgledati izrazito, samouvjereno i krajnje profesionalno.

Započnite s monohromom danas!

4. Brijesti

brijestovi

Elms je jedna od najboljih WordPress obrazovnih tema jer uključuje vlastiti jedinstveni sustav za upravljanje učenjem (LMS). Možete stvarati besplatne i plaćene tečajeve, stvarati kvizove i lako upravljati svojim nastavnicima i učenicima.

Osnovni elementi teme uključuju 30 dizajna zaglavlja, 8 dizajna izgleda, neograničene prilagodljive boje, Google fontove i beskrajne widgete.

Elms dolazi s vlastitim alatom za pravljenje i povlačenjem pa možete kreirati vlastite izgleda bez potrebe za dodirom bilo kojeg koda. Prilikom uređivanja stranica na web-lokaciji odaberite između stupaca, redaka i efekata.

Započnite s Elms danas!

5. Divi

Divi-osnovno-školske tema-za-obrazovanje-web

Divi je solidna tema za obrazovne web stranice. Posjeduje profesionalni izgled za jezičnu školu, nastavne programe za osnovnu školu, paket e-tečaja, sveučilište i fakultet te nekoliko drugih.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji ga žele koristiti uz druge teme. Korištenjem Divi-a za vaše web mjesto za obrazovanje možete stvoriti izvrsne stranice za privlačenje novih učenika.

Započnite s Divi danas!

6. Obrazovati

obrazovati

Educate dolazi u paketu sa WPBakery (ranije Visual Composer) besplatno, što vam omogućava da koristite njegov moćni program za pravljenje i povlačenje.

Sadrži napredni administrativni panel za nastavnike. Također je vrlo prilagodljiv, a sadrži preko 500 različitih stilova zaglavlja, više opcija izgleda, mogućnosti pretraživanja AJAX, prilagođene widgete i neograničene mogućnosti fonta i ikona.

Educate također dolazi u paketu s Revolution Slider-om besplatno, što vam daje moć stvaranja dijapozitivnih prezentacijskih slika na vašoj početnoj stranici kako biste privukli nove studente.

Započnite s edukacijom danas!

7. Edukado

edukado

S vlastitim graditeljem stranica za povlačenje i ispusta, Educado je savršena tema za obrazovne ustanove koji žele brzo pronaći svoju web stranicu.

Educado je kompatibilan s WooCommerce i većinom LMS dodataka, omogućujući vam zaradu od mrežnih tečajeva i obrazovnih proizvoda.

S više od desetak unaprijed dizajniranih izgleda dizajniranih posebno za internetske stranice temeljene na obrazovanju, Educado će vas pripremiti i pokrenuti u kratkom roku..

Započnite s Educadoom!

8. Nayma

nayma

Zahvaljujući demo instalaciji od 1 klika i 8 gotovih web stranica, Nayma vam omogućuje izradu vaše web stranice u nekoliko minuta. Uključuje i vlastiti alat za crtanje i ispadanje koji se jednostavno koristi ako želite da napravite svoju web stranicu ispočetka, potrebne su nulte vještine kodiranja.

Sadrži module za klizače slika, tablice s cijenama, izjave i još mnogo toga. Također je spremna WooCommerce.

Započnite s Naymom danas!

9. Meke korice

knjiga sa mekim koricama

Ako tražite temu u stilu časopisa koja vam omogućuje prikazivanje galerija slika, videozapisa i audio zapisa, tada je Meke korice savršen izbor.

Meke korice vam omogućuju odabir između nekoliko ugrađenih shema boja koje možete prilagoditi prema vašoj marki.

Možete odabrati izgled 1, 2 ili 3 stupca. Dostupno je i beskonačno pomicanje. A vaš će se sadržaj uvijek naći kad je to potrebno zahvaljujući funkciji pretraživanja AJAX.

Započnite s mekim uratkom danas!

10. WP obrazovanje

WP obrazovanje

Pokreće LearPress, WP obrazovanje nije samo tema: to je moćan sustav upravljanja učenjem. Možete stvarati i prodavati tečajeve, dizajnirati kvizove i upravljati svojim studentima lako.

WP Education dolazi s podrškom za Kalendar događaja, za potrebe rezervacije; i WooCommerce, kako bi vašu web lokaciju pretvorili u punopravni stroj za generiranje prihoda.

Započnite s WP edukacijom danas!

11. EduMag

Edumag

Lako prilagodljiv i koji sadrži opciju pregleda uživo, EduMag je tema u stilu časopisa stvorena posebno za nastavnike.

Postaje zgodan widget za društvene mreže, kompatibilan je WooCommerce i spreman je za prijevod.

Započnite s EduMagom danas!

12. Obrazovanje vrtića

odgoj u vrtiću

Naš popis najboljih obrazovnih tema za WordPress ne bi bio potpun bez obrazovanja vrtića. Iako se većina ovdje predstavljenih tema usredotočila na učenje odraslih, obrazovanje za vrtiće napravljeno je posebno s mlađom publikom. Izradite minimalnu, ali zabavnu web stranicu namijenjenu mlađim učenicima.

Sama tema je prilagođena SEO-u, prijevod je spreman i ima atraktivan natpis s velikim gumbom za poziv na akciju za privlačenje klikova i konverzija..

Edukacija vrtića radi na okviru Bootstrap i vrlo je optimizirana za brzinu. Također možete prodavati proizvode zahvaljujući WooCommerce integraciji.

Započnite s obrazovanjem vrtića danas!

13. Edu Care

edu care

Atraktivna, moderna i jednostavna za upotrebu, Edu Care je savršena za sveučilišta, fakultete i bilo koju drugu web lokaciju škole.

Edu Care je spreman za prijevod, što ga čini savršenim izborom za obrazovne institute koji žele privući studente s različitim jezičnim podrijetlom.

Započnite s Edu Care danas!

14. Obrazovni savjetnik

Obrazovni savjetnik

Dječja tema popularnog Business Consultr-a, Education Consultr, elegantna je tema u plavoj boji dizajnirana posebno za odgajatelje.

Možete prilagoditi zaglavlje, područje logotipa i izbornike teme. Sadrži izgled profesionalnog izgleda s dva stupca, nekoliko formata objave, istaknute slike i spreman je za prijevod.

Započnite s obrazovnim savjetovanjem danas!

15. Prosvijetliti

osvijetliti

Dostupno potpuno besplatno, Enlighten je jedna od najboljih WordPress tema za obrazovanje na koledžima, sveučilištima i svima drugima koji promiču više učenje.

Prilagodljiv putem preglednika uživo, Enlighten je izuzetno fleksibilan. Sadrži klizače početnih stranica, više odjeljaka stranica specifičnih za obrazovanje, vrtiljak slike i više područja widgeta.

Započnite s prosvjetljenjem danas!

16. Ultra

Ultra

Ultra je jedna od naših omiljenih WordPress tema svih vremena, pa ne čudi što je našla listu najboljih obrazovnih tema za WordPress.

Izradio Themify, Ultra dolazi s preko 60 unaprijed dizajniranih izgleda; od kojih mnoge dobro rade za odgajatelje i škole. Uključen je i intuitivni alat za izradu vlakana i prepuštanja, tako da možete lako prilagoditi svoju web lokaciju.

Želite više informacija? Pročitajte našu cjelovitu recenziju Ultra teme.

Započnite s Ultra danas!

17. Prisutnost

prisutnost

Prisutnost je fleksibilna i savršena za obrazovne web stranice s blogom ili internetskom trgovinom.

Uvezite bilo koji od desetaka unaprijed izrađenih izgleda, ili koristite intuitivan graditelj povucite i ispustite i odmah pokrenite web mjesto..

Započnite s danas prisutnošću!

18. Lenskap

lenscap

Sa sofisticiranim izgledom i prekrasnom tipografijom, Lenscap je nevjerojatan za nastavnike koji žele pokazati svoje usluge putem fotografija i videozapisa. Zaljubljeni smo u prilagodljivu vrtiću sadržaja!

Također uključuje više shema boja, što olakšava podudaranje vaše web stranice s vašom markom.

Započnite danas s Lenscap-om!

19. Edu Pro

edupro

Slika dobrodošlice, uz privlačan gumb poziva na akciju, je krunski dragulj ove teme. Edu Pro osmišljen je kako bi povećao broj konverzija i pomogao vam da generirate promet na svojim najcjenjenijim odredišnim stranicama.

Jednostavno prikažite seminare, tečajeve, video zapise i usluge sa svojim unaprijed izgrađenim izgledima. Također možete posjetitelje prijaviti na vaš newsletter zahvaljujući integraciji s mnogim od najpopularnijih servisa za e-poštu.

Započnite s Edu Pro danas!

20. Neuton

Neuton

Izgled u stilu časopisa koji se izdvaja iz gomile svojom značajkom teme u trendu, Neuton je savršen ako tražite nešto doista jedinstveno.

Izuzetno prilagodljiv, Neuton sadrži mnoštvo prilagođenih widgeta i više shema boja. Možete dodijeliti i drugu shemu boja za svaku stranicu koju stvorite!

Ne želite prilagoditi svoju web lokaciju ispočetka? Nema problema. Neuton uključuje demo instalaciju od 1 klika, tako da možete početi odmah.

Započnite s Neutonom danas!

21. Obrazovanje Pro

obrazovanje pro

Edukacija Pro namijenjena je institucijama koje imaju mnogo sadržaja za dijeljenje. Ova je tema savršena za prikazivanje tekstualnih, video i audio zapisa.

Započnite s obrazovanjem Pro danas!

22. Obrazovanje WP

obrazovanje wp

Zajedno sa svojim vlastitim LMS-om, Education WP brzo se postavlja zahvaljujući više od 14 unaprijed izgrađenih demo stranica koje možete instalirati. Ili, ako vam se čini da gradite svoju web lokaciju ispočetka, možete upotrijebiti WPBakery ili SiteOrigin programere za povlačenje i ispuštanje.

Dizajnirana kao višejezično web mjesto, ova tema je spremna za WooCommerce i optimizirana je izvedba.

Započnite s obrazovanjem WP danas!

23. Eikra obrazovanje

Eikra obrazovanje

Ova suvremena tema izvrsna je za razne obrazovne centre. Dolazi s dodatkom LearnPress LMS, tako da ćete imati sve funkcije potrebne za izradu moćnih mrežnih tečajeva.

Brzo možete započeti s uslugom Eikra Education zahvaljujući uvozu u jednom kliku. Ili možete izraditi svoju web lokaciju ispočetka pomoću WPBakery-a, uključenog softvera za povlačenje i ispuštanje.

Započnite s edukacijom Eikra danas!

24. Odgajati obrazovanje

edugate

Edugate Education preporučuje korištenje njegove teme za škole, knjižnice, događaje i konferencije i centre za obuku. Savršeno je i za kućne odgajatelje i privatne podučavatelje.

To je moderna tema s kreativnim osjećajem, savršena za privlačenje novih učenika.

Započnite s edukacijskim obrazovanjem danas!

25. Paket obrazovanja

paket obrazovanja

Kao što možete očekivati ​​od naziva, Education Pack dolazi s “paketom” demo demonstracijskih stranica koje možete lako instalirati kako biste osposobili web mjesto. Ovi demo programi uključuju mjesta za autoškole, plesne akademije, škole dizajna i još mnogo toga!

Započnite s edukativnim paketom danas!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da otkrijete najbolje teme WordPress obrazovanja.

Ako vam je ovaj post koristan, možda će vam se svidjeti i naši članci o najboljim dodacima za sustav za upravljanje učenjem i jeftinim premium premium WordPress temama.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map