24 najbolje WordPress teme za CrossFit teretanu (2020)

Najbolje WordPress teme za CrossFit i teretanu


Tražite li najbolje WordPress teme za CrossFit teretanu?

U Sjedinjenim Državama postoji 5000 teretana CrossFit i oko 10 000 teretana širom svijeta. Najbolji način da se istaknete iz gomile je stvaranje CrossFit web stranice s jednom od najboljih CrossFit tema teretane.

U ovom ćemo vam članku pokazati 24 najbolje WordPress teme za CrossFit teretanu.

Odabir najbolje WordPress teme za Crossfit teretanu

Budući da je na tržištu dostupno mnoštvo WordPress tema, teško je pronaći savršenu CrossFit temu koja je najprikladnija za vaše potrebe. Trebat će vam tema s pravim značajkama i izgled dizajna koji podržava vaš fitness i teretanu.

Većina popularnih WordPress tema ima mnogo mogućnosti prilagodbe i često se isporučuje s nekoliko prekrasnih predložaka stranica. Pored toga, možete upotrijebiti dodatak za crtanje i ispuštanje stranice za dodavanje stranice za jednostavno prilagođavanje izgleda i izgleda vaše web stranice.

Kad odabirete CrossFit temu teretane, morat ćete potražiti onu koja dolazi s pravim predlošcima stranica, a također podržava dodatke za izradu stranica.

Evo nekih ključnih značajki koje bi WordPress tema za CrossFit teretanu trebala ponuditi:

 • Trening i upravljanje događajima
 • Planovi za članstvo i registracija
 • Korisnički pregled i sustav ocjenjivanja
 • Portfelj instruktora
 • Galerija slika i klizač

Pogledajmo najbolje WordPress teme za CrossFit i teretanu.

1. Astra

Astra Fitness

Astra je snažna WordPress višenamjenska tema koja se isporučuje s brojnih početnih stranica, uključujući CrossFit teretanu, fitness i zdravlje. Astru možete prilagoditi pomoću alata za pravljenje drag and drop i WordPress live prilagoditelja.

Možete upotrijebiti njegov instalacijski program za demo sadržaj od 1 klika za uvoz gotovih web stranica CrossFit teretane. Zatim zamijenite sadržaj i slike svojim podacima da biste odmah započeli s radom.

2. Divi

Divi fitness

Divi je moderna tema za WordPress. Dostavlja se s prekrasnim predlošcima i izgledima za sve vrste poslovnih niša, uključujući fitness, teretanu i CrossFit.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji je žele koristiti zajedno s drugim temama.

Nudi jednostavne vizualne kontrole za jednostavno prilagođavanje stranica vaše web stranice. Pomoću alata za točkanje i klik možete dodavati tekst, slike, videozapise i druge elemente bilo gdje s prethodnim pregledom u stvarnom vremenu.

3. OceanWP

OceanWP teretana

OceanWP je popularna WordPress tema za izradu svih vrsta web stranica. Pomoću njega možete brzo izraditi svoju CrossFit i fitness stranicu. Tema ima privlačnu i podebljanu pozadinsku sliku kako bi privukla pažnju korisnika.

Omogućuje vam izradu prilagođenih odredišnih stranica s tvorcima stranica. OceanWP na početnoj stranici ima gumbe za poziv na akciju za prikaz cijena, planova i rasporeda vaših treninga.

4. Ultra

Ultra fitnes

Ultra je moderna WordPress tema dizajnirana s izvrsnim značajkama i mogućnostima koje su vam potrebne za stvaranje profesionalne web stranice. Dolazi s video pozadinom da dodate show svoje CrossFit sesije ili teretane. Početna stranica uključuje više odjeljaka za članove, treninge itd.

Ova tema ima opcije boja, prilagođena slova, pozadine i područja widgeta. Izuzetno je optimiziran za performanse i brzinu da poboljšate vrijeme učitavanja stranice.

5. Wellness Pro

Wellness Pro

Ako tražite jednostavnu i lijepu WordPress temu za CrossFit, zdravlje, fitness i stil života, tada provjerite Wellness Pro. Izgrađen je na temelju okvira teme Genesis, što ga čini čvrstim i robusnim.

Wellness Pro ima središnji izgled s prilagođenim logotipom, navigacijskim izbornikom, porukom dobrodošlice i gumbom poziva na akciju. Dolazi s pločom opcija tema za jednostavno prilagođavanje boja, pozadina i fontova.

BESPLATNI PRISTUP: Wellness Pro + 35 Ostale teme StudioPress!

Želite BESPLATNO isprobati sve premium teme StudioPress, uključujući Wellness Pro?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to vrijedi više od 2000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro prekrasna je WordPress tema izgrađena za bilo koju web stranicu. Ovu temu možete koristiti za stvaranje svoje CrossFit i teretane web stranice sa sjajnim značajkama. Tema ima pozadinsku sliku pune širine s prilagođenim logotipom, navigacijskim izbornikom i gumbom poziva na radnju.

Ima prilagođene predloške stranica za članove, trenere, tečajeve i registracije. Hestia Pro podržava WPForms da biste stvorili obrazac za kontakt i povezali se sa svojim korisnicima.

7. Energija

energija

Energija je izvrsna WordPress tema za fitness, zdravlje, teretanu, CrossFit i joga trenere. Dolazi s navigacijskim izbornikom i klizačem slike na gornjem dijelu stranice. Također možete odabrati između dva dizajna zaglavlja kako biste dobili željeni izgled.

Prilagoditi je koristeći WordPressov alat za prilagodbu tema s pregledom uživo. Energetska tema vrlo je optimizirana za SEO.

8. Sportify

Sportify

Sportify je atraktivna WordPress tema dizajnirana posebno za sport, jogu, fitnes, zdravlje i CrossFit. Ima prilagodljivo zaglavlje s logotipom, društvenim ikonama i oglasnim prostorom. Također možete dodati višenapadni navigacijski izbornik koji slijedi uz traku za pretraživanje.

Ova tema dolazi sa shemama boja, prilagođenim widgetima, pozadinama i fontovima. Integrira se s graditeljima stranica kao što je Beaver Builder, kako bi brzo dizajnirali prilagođene odredišne ​​stranice.

9. Extra

Dodatni trener

Extra je popularna WordPress tema koja podržava Divi Builder stranica za jednostavno prilagođavanje. Isporučuje se sa stotinama besplatnih predložaka odredišne ​​stranice za stvaranje web stranice za CrossFit, teretanu, trenere i jogu.

Tema je potpuno prilagodljiva i podržava WooCommerce, tako da čak možete pokrenuti internetsku trgovinu i prodavati proizvode koji se odnose na fitness kako biste povećali svoj prihod.

10. Inspiro

Inspiro

Inspiro je minimalistička WordPress višenamjenska tema koja vam omogućuje stvaranje bilo koje vrste web stranica. Podržava video pozadinu s opcijom automatske reprodukcije, što vam omogućuje dodavanje prilagođenog videozapisa kako biste vašem web mjestu dali jasan izgled. Tema vam omogućuje da na početnoj stranici pokažete slike i video galerije s istaknutim fotografijama vaše CrossFit teretane.

Ima više demonstracija i instalaciju demo sadržaja za jedan klik koji vam pomažu da brzo započnete. Inspiro podržava WooCommerce izvan okvira.

11. Savjetovanje

Savjetovanje

Savjetovanje je besplatna tema za WordPress kreirana s inteligencijom za profesionalne trenere, stručnjake, konzultante i instruktore. Savršen je izbor za stvaranje web stranice za CrossFit teretane.

Dolazi s klizačem za slike koji vam omogućava da prikažete svoje usluge i obuku u stilu. Možete koristiti njegov WordPressov alat za prilagođavanje uživo za podešavanje boja, pozadine i fontova bez pisanja bilo kakvog koda.

12. Lokale

lokalizacije

Locales je profesionalna tema za popis i direktorij tvrtke WordPress. Omogućuje vam izradu popisa teretana, fitnes centara i trenera vašeg grada ili grada. Možete i dopustiti članovima da predaju svoje popise za širenje vaše mreže.

Tema sadrži instalaciju demo sadržaja za jedan klik za lak početak. Kompatibilan je s Visual Composer za prilagođavanje izgleda i sadržaja vaše web stranice.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Aspire Pro je smjela i svijetla obojena WordPress tema sa pozadinom cijele širine za prikaz vaše CrossFit fotografije iz teretane. Na početnoj stranici ima više područja widgeta za dodavanje sadržaja, slika, obrasca za kontakt itd. U odjeljku zaglavlja možete dodati prilagođeni logotip i navigacijski izbornik.

To je u paketu s nekoliko unaprijed izgrađenih prilagođenih predložaka stranica koji vam pomažu u stvaranju jedinstvenih stranica web lokacije za vašu web lokaciju. Tema je također kompatibilna s popularnim dodacima za pravljenje i povlačenje stranice, tako da možete jednostavno proširiti funkcije web lokacije.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness moderna je WordPress tema koja je stvorena za promociju vašeg joga, fitnesa i CrossFit poslovanja teretane. Sadrži odjeljke na početnoj stranici za prikazivanje izjava, obrazac za rezervaciju termina, treninge, portfelj, galeriju slika i tipke CTA.

Podržava prilagođene kratke kodove za dodavanje značajki na vašim stranicama. To je savršena tema za prikazivanje najboljih i uspješnih izvođača u profesionalnom stilu.

15. Spencer

jedro

Spencer je elegantna WordPress tema za blogerice o fitnessu i načinu života. Savršen je izbor za pokretanje bloga za vašu CrossFit teretanu. Tema vam također omogućuje jednostavno integriranje obrasca za prijavu na bilten da biste sastavili popis e-pošte.

Tema sadrži ljepljivi navigacijski izbornik, prilagođene opcije boja, tipke za poziv na radnju i još mnogo toga. Podržava programere stranica da stvore svoj prilagođeni izgled bloga.

16. Pranayama joga

Pranayama yoga

Pranayama yoga je besplatna WordPress tema dizajnirana posebno za jogu, fitness, teretanu, CrossFit i wellness programe. Ima visoko prilagodljivo zaglavlje sa odgovarajućim prostorom za dodavanje adrese tvrtke, telefonskog broja, društvenih mreža, prilagođenog logotipa i navigacijskog izbornika.

Početna stranica sadrži više ugrađenih odjeljaka za tečajeve, trenere, natpise, izjave i gumbe za poziv na radnju. Optimiziran je za performanse i ima najbrže vrijeme učitavanja stranica.

17. Eklekcija

Eclection

Eclection je tema iz WordPress portfelja izgrađena za fitness i CrossFit teretane. Omogućuje vam prikazivanje istaknutih slika na početnoj stranici. Pored toga možete prikazati istaknuti kontaktni gumb.

Pomoću Eclection možete uređivati ​​boje, fontove, pozadine i widgete u programu WordPress live custom. Eclection je kompatibilna s WPML-om, jednim od najboljih dodataka za prijevod na tržištu.

18. Flevr

Flevr

Flevr je tema e-trgovine u WordPressu koja vam omogućava prodaju opreme za CrossFit teretane. Potpuno podržava programere za povlačenje i ispuštanje stranica poput Beaver Builder-a, Elementara itd. Za stvaranje prilagođenih izgleda stranica.

Ova tema omogućuje vam da na početnu stranicu uključite više vrsta sadržaja kako biste dodali članove, trenere, izjave i fitness proizvode. Dolazi s prilagođenim widgetima za ispravno prikazivanje društvenih mreža u području bočne trake ili u podnožju.

19. Proboj Pro

Proboj Pro

Breakthrough Pro je WordPress tematika Genesisa s jednostavnim i elegantnim izgledom, što je savršeno pogodno za izradu web stranica teretane CrossFit. Ova tema ima widgetized početnu stranicu i dolazi s puno prilagođenih widgeta za lako izradu zapanjujućih web stranica.

Također dolazi s naprednim alatom za prilagodbu tema koji vam omogućuje uređivanje boja, fontova i pozadine vaše web stranice u stvarnom vremenu.

20. Posejdon

Posejdon

Posejdon je još jedna besplatna WordPress tema izgrađena posebno za avanturističke sportove, fitness, jogu, teretanu i CrossFit programe. U zaglavlju sadrži dijaprojekciju preko cijelog zaslona kako bi privukli pažnju korisnika.

Tema ima bijeli raspored više stupaca za prikaz istaknutih članaka, ikona društvenih medija i slika. Možete koristiti WordPress live customizer za lako mijenjanje boja i fontova.

21. Kutak

ugao

Corner je profesionalna WordPress tema s minimalnim izgledom. To je savršena tema za pokretanje vaše web stranice za CrossFit teretane. Tema ima neograničene varijacije boja i podršku za izradu stranica da biste prilagodili svoj izgled.

Kompatibilan je s popularnim WordPress dodacima za proširenje značajki i funkcionalnosti. Corner je kompatibilan s WPML-om pa lako možete stvoriti višejezičnu web stranicu.

22. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall je fleksibilna WordPress tema dizajnirana lijepo za životne i fitnes blogere. Ima izgled stila časopisa i više gotovih predložaka stranica, što vašem WordPress blogu daje jedinstven izgled.

Sadrži prilagođeno zaglavlje s vašim logotipom, oglasnim prostorom na natpisu, društvene tipke, navigacijski izbornik i još mnogo toga. Sve je dostupno pomoću alata za prilagodbu programa WordPress s pregledom u stvarnom vremenu.

23. Indigo

Indigo

Indigo je vrhunska WordPress tema koja nudi modularni izgled za izradu bilo koje web stranice, uključujući CrossFit teretanu. Dolazi s video-pozadinom na cijeloj stranici kako bi vašoj web lokaciji bio izrazit izgled.

Idealan je za početnike i lako ga je podesiti. Tema uključuje neograničene prilagođene bočne trake, Google fontove, izgled ambalaže i kontaktne obrasce.

24. Fitness

sposobnost

Kao što i samo ime govori, Fitness je WordPress tema izgrađena za osobne web stranice trenera, teretane, sportaše, jogu i CrossFit. Dostavlja se s više demo web mjesta i uvoznikom demo sadržaja s jednim klikom kako bi vam pomoglo da odmah započnete s novom web stranicom. Na početnoj stranici ima različite odjeljke u kojima se prikazuje raspored nastave, treneri, izjave i drugo.

Tema sadrži pozadinsku sliku na cijelom zaslonu koju možete prilagoditi na ploči s opcijama teme ili WordPressov alat za prilagodbu uživo.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress teme za CrossFit i teretanu. Možda ćete htjeti pogledati i naš ručno izabrani popis najboljih WordPress tema za događaje i konferencije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map