24 najbolje WordPress teme za web-lokacije za članstvo (u usporedbi)

najbolje WordPress teme web mjesta


Tražite li najbolje WordPress teme za web stranice sa članstvom? Došli ste na pravo mjesto Znamo da savršenom temom vaše članstvo može maksimalno iskoristiti potencijal zarade. Pravim skupom značajki možete povećati članstvo, povećati angažman i stvoriti tvrtku na koju možete biti ponosni.

Zbog toga smo za web lokacije odabrali 26 najboljih WordPress tema. Svaki je u potpunosti reagiran, tako da će izgledati sjajno na bilo kojem uređaju.

Također smo stvorili popis najboljih WordPress tema koje možete koristiti. Provjerite ih.

Želite zaviriti? Pogledajte naših 5 najboljih favorita u donjoj tablici!

Ukratko: Najbolje WordPress teme za web mjesta članstva

ThemePriceUnique Jer … Objavio
Divi89 $ / godišnjeIsporučuje se povlačenjem & drop builderElegantne teme
Ultra49 $Skupa s brojnim demo web lokacijamaThemify
Javno mišljenje49 $Najbolje za članstvo + Dizajn časopisaCSSIgniter
Shoppe49 $Idealno za web stranice WooCommerceThemify
Plutati49 $Podržava pomicanje paralaksaThemify

Prije početka, ne propustite ovaj članak o najboljim i popularnim tematskim trgovinama WordPress-a.

1. Divi

Divi

Prva tema koju ćemo pogledati jest tematika Jack-of-all-trade-a pod nazivom Divi. Ova intuitivna tema savršena je za veterane WordPress-a i za novorođenče sa svojom zbirkom preliminarnih Divi tema, kao i sposobnošću izrade vlastite teme koristeći njihove alate od početka. Provjerite i vrlo prilagodljive teme za djecu Divi.

Divi dolazi s mnoštvom značajki kombinacije i podudaranja koje vam omogućuju da slobodno uronite u njihovih 46 različitih elemenata, odaberete ono što vam se sviđa i prilagodite ih tako da odgovaraju vašoj web lokaciji i vašoj robnoj marki..

Brza vremena učitavanja i trenutna ažuriranja prilikom podešavanja i uređivanja web stranice čine ovu temu odličnim odabirom za one koji žele isprobati nešto potpuno novo i pružiti prilagođeno mjesto svom članstvu mjestu u kratkom vremenu..

Pročitajte našu cjelovitu recenziju tema Divi-ja.

Započnite s Divi danas!

2. Temify Ultra

Ultra

Tražite li veliku zbirku profesionalnih, ručno izrađenih tema? Ako je to slučaj, Themify Ultra je na pravom mjestu! Ova vrhunska responzivna tema dolazi s nevjerojatnih 60 prilagođenih demonstracija koje ćete moći izabrati od njih koji će odmah pojačati vašu web lokaciju. Uključuje i demonstracijske teme WordPressa na jednoj stranici.

Uzbuđenje tu ne prestaje! Nakon što odaberete odabrani izgled, možete ući i napraviti ga svoj. Ne možete donijeti vlastiti dodir već sjajnoj temi, a Themify Ultra vam omogućuje tu slobodu.

Započnite s Ultra danas!

3. Javno mišljenje

javno mišljenje

Javno mišljenje, kao što i samo ime govori, tema je časopisa WordPress namijenjena webmasterima koji imaju web stranice sa časopisima / časopisima. Mogućnosti prilagodbe su ogromne, što vam daje priliku da izradite svoj magazin časopisa od početka.

Možete birati između 30 različitih opcija boja, koristiti niz izgleda koji odgovaraju stilu u kojem čitatelji uživaju, a također vam pruža pravu količinu prostora za uključivanje reklama za dodatni prihod i promocije.

Nakon što završite svoj izgled, možete dodati jedinstvene widgete temeljene na jezgri dizajna vaše web lokacije. Konačno, dobit ćete mogućnost dodavanja vlastitih modula tako da je zaista prilagođena kreacija.

Započnite s mišljenjem javnosti danas!

4. Temify Shoppe

Shoppe

Postavljanje prve web lokacije za e-trgovinu ne mora imati stručnjaka kada imate ovu zadivljujuću temu članstva na dohvat ruke. Ponosno se hvale kako vam Themify Shoppe omogućava da samo nekoliko minuta izgradite vašu web stranicu i temu.

Možete koristiti Themify Shoppe da prilagodite iskustvo svojih kupaca i omogućite im da se vraća za više. Lako je dodati stvari poput popisa želja, značajke brzog pregleda, pa čak i Ajax košaricu za brze isplate.

Kombinirajte te nevjerojatne alate s mogućnošću podešavanja i nadogradnje na postojećim izgledima, a ne čudi zašto ih je Themify Shoppe uvrstio na naš popis najboljih WordPress tema za web mjesta članstva!

Započnite s Shoppeom danas!

5. Temify Float

plutati

Themify Float je ono što bi neki nazivali „futurističkom“ verzijom tema članstva Themifyja. Središnja je mogućnost korištenja paralaks slika u svim predlozima dizajna.

Kad kombinirate fleksibilne opcije platforme s raznim opcijama zaglavlja, podnožja i ploče, preostaje vam sve alate koji su vam potrebni za stilski prilagođenu temu.

Započnite s Float danas!

6. Spencer

jedro

Spencer je tema o ocjeni članstva za WordPress koja će vam pomoći u izradi atraktivnog i jednostavnog web mjesta za korištenje uz istovremeno pokretanje snažnih poruka. Svoju temu možete prilagoditi tako da se bezbrižno podudaraju sa zaslonom mobilnih uređaja i računala sa intuitivnim sučeljem povuci i ispusti.

Lako je stvoriti prilagođeni ljepljivi izbornik koji je uvijek tu i spreman za upotrebu vaših kupaca. Navigacija nikad nije bila lakša. Također možete promijeniti boju i lokacije modula za web mjesto koje savršeno odgovara vašem stilu.

Najatraktivnija značajka ove teme je mogućnost isporuke vašeg poziva na radnju na više načina. Možete koristiti moćne widgete i alate kako biste potaknuli konverzije i povećali stopu napuštanja početne stranice.

Započnite sa Spencerom danas!

7. Temify elegantan

elegantan

Themify Elegant je WordPress tema koja vam omogućuje da izvadite sve složene grafike i animacije. Ova tema omogućuje vam stvaranje web stranice koja je jednostavna i elegantna.

Fokus sadržaja ove teme su tekst i pojedinačne slike. Nećete imati problema da sve te stvari izgledaju sjajno. Lako je stvoriti prekrasnu tipografiju s prekrasnim fontom koji iskorištavaju bijeli prostor na stranici.

Pomoću modula za povlačenje i dodavanje možete dodati vlastiti portfelj, blokove vijesti i stvarni sadržaj za jedinstveni izgled bez obzira na to kojom vrstom web mjesta za članstvo upravljate..

Započnite s elegantnim danas!

8. OptimizirajPress

optimizepress

Tražite konverzije web mjesta? Ako je to slučaj, OptimizePress je osmišljen kako bi vam pomogao da najbolje iskoristite posao ako imate trgovinu e-trgovine ili radite kao utjecaj.

OptimizePress ima nevjerojatnih 300+ predložaka za izbor s mogućnošću podešavanja, tako da možete biti sigurni da vaša web stranica učinkovito odražava vašu marku. Postoji nekoliko načina na koji vam omogućuju izradu prijava dizajniranih za pretvorbu.

Temu dodajte vlastite premium dodatke kako biste pomogli u sastavljanju vaših popisa i s vremenom povećali efikasan trag robne marke. Stvorite jednostavne opcije za svoje kupce da se prijave na newsletter e-pošte i još mnogo toga!

Započnite s OptimizePress danas!

9. Napredovati

Napredovati

Thrive je fantastična tema koja vam omogućuje da s lakoćom dovedete svoju zajednicu s drugih platformi na WordPress. Možete dodati društvene mreže, razmjenu poruka, forume, upravljanje zadacima, dijeljenje datoteka i još mnogo toga.

Ova tema dolazi s paketom vrhunskih dodataka koji će vam olakšati prijelaz. Dobit ćete Visual Composer Premium koji je osmišljen kako bi vam pomogao da brzo izgradite web mjesto sa svojim alatom za pravljenje i povlačenjem.

Primit ćete i WP Builder obrasca, WooCommerce, kalendar događanja i još mnogo toga, kako biste osigurali da jednostavno možete dovesti svoju zajednicu na potpuno novo web mjesto s WordPressom.

Započnite s danas napredovanjem!

10. Stvarno

stvaran

Real iz Theme Forest-a potpuno je učitana WordPress tema koja dolazi s raznim sjajnim značajkama dizajniranim kako bi vam pomogli u izgradnji jedinstvene web stranice. Dolazi s alatom za izradu stranica s 20 različitih modula koje možete jednostavno povući i ispustiti za vlastitu prilagodbu.

Stvarajte postove redovitim tekstualnim sadržajem, videozapisima, slikama, galerijama i još mnogo toga. Možete čak i isključiti sadržaj s plaćenim pretplatnicima tako da dobiju opipljiv bonus za prijavu na newsletter i web stranicu.

Instaliranje Reala s trenutne web stranice WordPressa pravi je osjećaj, a značajke uključene u ovaj paket uistinu ga čine kvalitetnim paketom za nove vlasnike tvrtki.

Započnite s Real danas!

11. Javo

javo

Javo je savršena tema za one koji žele izgraditi jedinstvene web stranice s različitim mogućnostima. Dostupan je s više od 110 widgeta u rasponu između Java i Basic widgeta, koji vam daju potpunu kontrolu nad vašom stranicom.

Postoji više od 100 predložaka uključenih u ovu temu. Kombinirajte blokove i elemente Java da biste svoju stranicu ugradili u nešto što ne samo da privlači gledatelje, već ih i zadržava.

Napravite karte i popise za jednostavan pristup fizičkim lokacijama ili mjestima koja rade s vašom tvrtkom. Izradite prilagođene boje, markere i bilješke da biste publiku privukli informativnim i privlačnim kartama.

Započnite s Javom danas!

12. Mesmerize

hipnotizirati

Bez obzira želite li izgraditi web lokaciju za e-trgovinu ili stranicu marke utjecaja, Mesmerize je stvoren kako bi vam pomogao da postignete više posla za manje vremena. Može se koristiti i za izradu web stranica za mobilne aplikacije i softver.

Ova izuzetno fleksibilna tema dolazi s 5 različitih vrsta zaglavlja, 30 okvira sadržaja, plus mogućnost dodavanja videozapisa, podešavanje gradijenata na vašoj web stranici i još mnogo toga. Sve prilagođavanje vrši se intuitivnom značajkom povlačenja i ispuštanja zbog koje ćete stvoriti web mjesto u nekoliko minuta, ovisno o vašem iskustvu.

Započnite s Mesmerize danas!

13. Kaktus

kaktus

Kaktus je, unatoč nazivu, daleko od neugodne teme koja korisnicima omogućuje izradu stranica modernog izgleda bez ikakvog iskustva dubokog kodiranja.

Premium opcije s ovom temom uključuju mogućnost izrade bilo koje web stranice koju možete zamisliti. Napravite novi prilagođeni blog za svoju omiljenu nišu, razvijte web stranicu restorana za svoju jela ili stvorite trgovinu eCommerce na koju možete biti ponosni.

Spojite zaglavlja, podnožja, na sadržaju stranica, widgete i još mnogo toga, kako biste stvorili web stranicu s 1 ili više stranica. Kaktus vas je pokrio.

Započnite s kaktusom danas!

14. Bljesak

bljesak

Flash je tema koja dolazi s mnoštvom vrhunskih dodataka koji omogućuju lakši pristup novim WordPress korisnicima. Radi besprijekorno s alatom Flash alata i koristi SiteOrgin’s Page Builder za brzo prilagođavanje povlačenjem i ispuštanjem prilikom izrade svake pojedine stranice.

Nakon što svoj izgled završite, možete dodati stranicu trgovine eCommerce, stvoriti traku za pretraživanje i dodati stranicu bloga svoje tvrtke u samo nekoliko kratkih klikova. Flash tema čini stvaranje vlastite web stranice iz temelja … bljesak!

Započnite s Flashom danas!

15. Digital Pro

digitalni pro

Kada stvarate trgovinu koja je specijalizirana za internetsku robu, potrebna vam je tema koja vam pomaže podržati vašu cjelokupnu misiju. Tema Digital Pro vrhunski je alat za izradu web stranica koji vam pruža svu slobodu koja vam je potrebna za izgradnju dućana vaših snova.

Prenesite unaprijed pripremljene predloške i dodajte vlastiti njuh čistom i organiziranom dućanu koji će posjetitelje vraćati po još. Izradite widgete kako bi kupci mogli biti informirani o novim proizvodima, novom sadržaju i još mnogo toga. Digital Pro je fantastičan alat za nove WordPress korisnike koji žele brzo izgraditi svoju trgovinu e-trgovine.

Započnite s Digital Pro danas!

16. PixelGrade košnica

Košnica

Izrada web mjesta sa sadržajem bez odgovarajućeg iskustva s kodiranjem nekada je bila potez. Sada, uz PixelGrade Hive, lako možete izraditi svoju web stranicu za bloganje u nekoliko minuta, uz korisničko sučelje, mogućnost prilagođavanja početne stranice tako da ona glasi poput staroškolskih novina, časopisa ili bilo čega što se događa između.

PixelGrade Hive surađuje s novim programerima kako bi pomogao u izgradnji intuitivnih web stranica s jedinstvenim načinima za popis sadržaja s stupovima, slikama, prijelomima i još mnogo toga. Možete ga uzeti korak dalje i u bilo kojem trenutku upotrijebiti njihovu široku paletu fontova i boja za čistu web lokaciju bogatu sadržajem!

Započnite s košnicom danas!

17. Blockchain

blockchain

Zanima vas svijet Cryptocurrency? Blockchain je tema koja dolazi s nizom alata koji vam pomažu da napravite web lokaciju koja se temelji na gotovo bilo čemu, ali kripto-valuta je njihova specijalnost.

Kako to? Pa, izvan okvira Blockchain dolazi grafikon jednostavan za korištenje koji vam omogućuje prikazivanje i objašnjenje stopa kriptovalute kako se mijenjaju u stvarnom vremenu. Nikada nije bilo lakše objavljivati ​​te podatke i držati svoje čitatelje u petlji.

Također možete koristiti 7 različitih prilagođenih vrsta posta, dodavati i prilagođavati neograničene sheme boja, dodavati prilagođene widgete i još mnogo toga.

Započnite s Blockchainom danas!

18. BinderPro

binderpro

BinderPro je tema koju koriste ljudi koji žele oživjeti svoju ideju za internetski časopis. Ne treba vam diploma ili bilo kakvo iskustvo kodiranja, samo sposobnost upotrebe alata izvan okvira da svoju ideju pretvorite u stvarnost.

Ova tema neprimjetno radi s nizom drugih premium dodataka, tako da možete dobiti potpuno iskustvo bez žrtvovanja kvalitete. Pomiješajte te dodatke sa sustavom modula BinderPro i profesionalnim pred-učitavanjima koja možete uređivati, a nije čudo zašto ljudi koriste ovu temu za izradu stranice snova.

Započnite s BinderPro danas!

19. Sastav tiska grafičkog papira

sastav

Tema Kompozicija iz Graph Paper Press-a osmišljena je od 1. dana da bi olakšala život onima koji žele stvoriti web stranicu, ali nemaju stvarno potrebno iskustvo.

Izvan okvira, ova tema dolazi s nizom alata koji možete koristiti za prilagodbu početne stranice, uključujući zaglavlja, podnožja, početnu stranicu i bočne trake. Nakon što postavite bazni izgled, svaku stranicu možete prilagoditi jednostavnim sustavom pada i povlačenja koji vam omogućuje dijeljenje priča, kalendara, fotografija i više u sekundi.

Započnite s danas sastavom grafičkog papira!

20. Dizajnerski mislilac

mislilac

Design Thinker je tema koja ima jednu temeljnu ideju iza sebe: jednostavnost upotrebe. Nećete pronaći nijednu dodatnu opremu koja zahtijeva kodiranje, ali nudi snažan okvir novim blogerima i poduzetnicima koji žele ući svojim nogom na vrata internetske zajednice.

Otkrićete da Design Thinker uključuje SEO podršku odmah izvan okvira, tako da nećete morati provesti bezbroj sati brinući se o tome da li ste pravilno dodali te ključne riječi ili ne. Žutika na torti je činjenica da i ova tema dolazi s opcijom e-trgovine.

Bez obzira želite li izgraditi tradicionalni blog sa samo sadržajem ili internetsku trgovinu, Design Thinker izvrsna je početna premium tema.

Započnite s dizajnerskim razmišljanjem danas!

21. Noozbeat

noozbeat

Noozbeat je tema koja vam daje potpunu kontrolu nad vašom novom web stranicom WordPress. Počinje s izgledom. Dobit ćete potpuni pristup nizu jednostavnih alata za ispuštanje i povlačenje koji vam omogućavaju da module sa sadržajem postavite tamo gdje ih želite..

Zatim možete prilagoditi svoju početnu stranicu, zaglavlje i bočne trake (uključujući dodavanje prostora za oglašivače) kako biste učinili da se vaše web mjesto izdvoji od ostalih web stranica u stilu bloga / časopisa na internetu.

Nakon što završite, prođite kroz i prilagodite boje i fontove kako biste stvorili svoj brand, svoj način. Ako želite vrhunsku temu jednostavnu za korištenje, Noozbeat je savršen izbor.

Započnite s Noozbeatom danas!

22. WPZoom Indigo

indigo

Ako tražite temu web stranice koja u potpunosti podržava vaš cilj da imate uspješnu web lokaciju e-trgovine, bez obzira na vašu nišu, ne tražite dalje, nego Indigo.

Nakon što kreirate vlastiti predložak, možete odmah prodavati proizvode sa svoje web stranice ili koristiti neki od mnogih predložaka profesionalnog izgleda koji su uključeni u okvir. Nikad nije bilo lakše pokrenuti vlastitu internetsku trgovinu, zašto ne pokrenuti danas i vidjeti zašto većina tvrtki vrši prijelaz između cigle i maltera i e-trgovine..

Započnite s Indigo danas!

23. Svila piksela

svila

Imate li priču za koju smatrate da je trebate predstaviti većoj publici? Ako je to slučaj, Pixelgrade Silk je vrhunska tema koja vam treba za svilenkasto-gladak, elegantan blog.

Web lokacija koju izrađujete optimizirat će se i za brzinu i za SEO, što znači da se možete odmoriti znajući da uvlačite publiku s ključnim riječima i oni imaju kvalitetno iskustvo na vašoj web lokaciji. Pomoću jednostavnih alata izvan okvira stvorite prilagođene stranice s izražajnim pričama za mase. Možete čak uključiti widgete kako biste bezbrižno djelovali na društvenim mrežama i pretvorbama biltena.

Započnite s svilom danas!

24. Specijalnost

specijalitet

Ako vaša niša uključuje pronalaženje posla za druge, s temom Specijalnost imamo ono što vam treba. Ova tema ima potpuno odgovarajući izgled koji vam omogućava pristup svim alatima potrebnim za izgradnju prekrasnog, profesionalnog odbora za posao.

Možete dodati značajke pretraživanja za one koji traže određene poslove, stvoriti potkategorije, učitati priče na svoj blog i još mnogo toga. Specijalnost vam daje potpunu kontrolu nad vašom web stranicom bez upotrebe kompliciranog kodiranja i upravljanja mikrofonama.

Započnite sa specijalnošću danas!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da otkrijete najbolje WordPress teme za web mjesta sa članstvom.

Ako smatrate da je ovaj post koristan, možda će vam se svidjeti i naša usporedba 9 najboljih usluga marketinga putem e-pošte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map