26 najboljih WordPress višenamjenskih tema (2020)

najbolje wordpress višenamjenske teme


Tražite li najbolje WordPress višenamjenske teme za izradu web stranice? Višenamjenske teme omogućuju vam stvaranje gotovo bilo koje vrste web stranica koje možete zamisliti jer nude veću razinu fleksibilnosti i prošireni skup značajki.

U ovom ćemo članku podijeliti najbolje višenamjenske teme za vašu WordPress web lokaciju.

Također smo stvorili popis najboljih WordPress tema koje možete koristiti. Provjerite ih.

Izgradnja web mjesta s višenamjenskom WordPress temom

Da biste stvorili web mjesto u WordPressu, trebat će vam naziv domene i hosting mjesta. Naziv domene je adresa vaše web lokacije na internetu, kao što su Google.com i IsItWP.com, a web hosting je virtualna lokacija na kojoj se datoteke sa sadržajem vaše web lokacije pohranjuju na mreži.

Dakle, prvo što ćete morati učiniti je kupiti ime domene i plan web hostinga. Naziv domene možete kupiti od tvrtke za registraciju domena poput NameCheap ili od vaše web hosting tvrtke, jer većina hosting kompanija danas pruža nazive domena.

Međutim, preporučujemo vam da svoju web stranicu započnete s Bluehostom, jednim od najboljih hosting pružatelja usluga na svijetu. Oni su i službeno preporučeni pružatelji hostinga od strane tvrtke WordPress.

Razradili smo ugovor s Bluehostom kako bismo korisnicima ponudili BESPLATNO ime domene i više od 60% popusta na web hostingu. S Bluehostom možete pokrenuti web stranicu za samo 2,75 USD mjesečno.

Nakon kupnje imena domene i web hostinga, možete započeti s izradom vaše web stranice. Ako su vam potrebne detaljne upute, evo našeg detaljnog vodiča za izradu web lokacije za WordPress.

Dakle, istražimo najbolje WordPressove višenamjenske teme koje možete koristiti.

1. Divi

Divi Tema

Divi je snažna višenamjenska WordPress tema koju je stvorila Elegant Themes, jedna od vodećih WordPress trgovina na svijetu. To je potpuno odgovarajuća tema koja čini da vaša web lokacija izgleda sjajno na svim vrstama uređaja i zaslona.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji je žele koristiti zajedno s drugim temama.

Divi tema se također isporučuje s ugrađenim alatom za pravljenje i povlačenjem s kojim lako možete stvoriti bilo koju vrstu izgleda web mjesta koja vam se sviđa. Za izgradnju svog dizajna možete koristiti 46 moćnih sadržaja sadržaja. Svi su ovi elementi sadržaja vrlo prilagodljivi tako da ovoj temi možete dati svoj vlastiti dizajn.

Ako želite brzo pokrenuti projekt svoje web stranice, možete koristiti jedan od 20 unaprijed pripremljenih Divi rasporeda koje nudi tema. Ne propustite provjeriti ove vrlo prilagodljive teme za djecu.

Pročitajte našu cjelovitu Divi recenziju.

Započnite s Divijem već danas!

2. Ultra

ultra-tema-buy-tipka

Ultra je izrazito fleksibilan i višeznačajan WordPress višenamjenska tema koju je stvorio Themify. Ima snagu jednog od najmoćnijih proizvođača stranica, Temifikuje graditelj, što vam omogućuje stvaranje bilo koje vrste web mjesta koja vam se sviđa koristeći jednostavno sučelje povlačenja i ispuštanja.

Ultra dolazi s više od 10 demo mjesta koje možete instalirati jednim klikom, zamijenite demo sadržaj vlastitim sadržajem i objavite. Neke od dostupnih demo stranica su za web stranice agencija, restorana, vjenčanja i zaruka, fitnesa, e-trgovine i fotografije.

Pored toga, ima preko 60 unaprijed dizajniranih izgleda koji će vam pomoći da brzo napravite svoje web stranice. Štoviše, sadrži nekoliko stilova zaglavlja, izgled postava, mogućnosti pozadine zaglavlja, tipografiju i mogućnosti boja kako biste omogućili stvaranje potpuno jedinstvene web stranice.

Pročitajte naš kompletan Ultra pregled.

Započnite s Ultra danas!

3. Avada

Avada

Avada je najprodavanija WordPress tema svih vremena na tržištu tema Themeforesta. Omogućuje vam neograničene mogućnosti i mogućnosti prilagodbe pomoću kojih možete stvoriti moćne stranice za više niša.

Avada dolazi s preko 40 unaprijed izrađenih potpuno predstavljenih demonstracijskih web stranica koje možete uvesti u WordPress jednim klikom i brzo pokrenuti svoju web stranicu. Pored toga, postoji preko 255 gotovih dizajna web stranica i preko 1000 opcija za lako prilagođavanje.

Pogledajte ovu usporedbu između Divi-a i Avada.

Da i ne spominjemo, dolazi u paketu s 6 premium dodataka, vrijednih 200 dolara. Ove dodatke možete besplatno koristiti uz Avada.

Pročitajte našu cjelovitu Avada recenziju.

Započnite s Avadom već danas!

4. Astra

Astra

Astra je vrlo prilagodljiva WordPress tema koja vam omogućuje jednostavno stvaranje web stranice onako kako želite. Dolazi s setom demonstracija, što vam omogućuje brzo pokretanje potpuno pripremljene web lokacije sa samo jednim klikom. Nakon što uvezete demo, možete prilagoditi izgled prema svojim željama.

S Astrom imate mogućnost isključivanja naslova stranice & sidebar. Možete ga koristiti i za izradu web stranica za WordPress na jednoj stranici. Besprijekorno se integrira s popularnim proizvođačima stranica, kao što su Beaver Builder, Elementor itd.

Počnite danas s Astrom!

5. X Tema

X Tema

X Tema je jedna od najprodavanijih tema na tržištu Themeforest. Pokreće dodatak Cornerstone Page Builder, X Theme nudi potpuno prednje web mjesto izrade iskustva. Jednostavan je za upotrebu i vrlo brz.

X Theme nudi vam besplatan pristup desetinama premijskih dodataka tako da možete stvoriti web stranice s potpunom slobodom, a također uštedjeti puno novca.

Najljepša značajka koju ćete imati uz X Theme su 4 dizajnerske grupe ili potpuno dizajnirane teme unutar teme. Na ovim dizajnerskim snopovima možete dobiti više demonstracija, uvesti ih jednim klikom i napraviti svoju web lokaciju.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju X Theme.

Započnite s X Theme danas!

6. Wbcom Dizajni

Wbcom Dizajni

Wbcom Dizajni pružiti premium WordPress teme za različite niše, uključujući društvene mreže, internetsku zajednicu, web mjesta za članstvo, sustave upravljanja učenjem, tržišta multivendor i još mnogo toga. Njihove teme neprimjetno rade s popularnim WordPress dodacima, tako da ne morate brinuti o problemima kompatibilnosti s vašim omiljenim dodacima.

Svaka tema nudi vam izbor boja, prilagođeno zaglavlje, boje pozadine i prekrasnu tipografiju. Wbcom Designs podržava BuddyPress, LearnDash LMS, LifterLMS i više dodataka.

Započnite s Wbcom Designs već danas!

7. StartUp

tema za pokretanje wordpressa

StartUp je jedna od najboljih višenamjenskih tema na tržištu koja vam omogućuje izradu web mjesta na način koji želite pomoću iskorištavanja potencijala WordPress Customizer-a. Uz pomoć prilagođenih widgeta, StartUp pretvara svoj prilagoditelj u program za izradu stranica.

Na taj način možete uređivati ​​na svojoj web stranici bez prebacivanja natrag i nazad između uređivača i pregleda.

Dolazi s mnoštvom widgeta za prilagodbu podataka, kao što su heroji, blog, prezentacija s prikazom sadržaja i još mnogo toga.

Započnite s StartUpom još danas!

8. Hestija

Hestia

Ako tražite dizajnersku višenamjensku temu dizajna WordPress, Hestia je tema za vas. Odličan je besplatni i premium WordPress predložak pogodan za više tipova web stranica, uključujući pokretanje posla, e-trgovinu, portfelj itd..

Tema Hestia u potpunosti je kompatibilna s WooCommerce dodatkom, tako da svoju web stranicu možete lako pretvoriti u internetsku trgovinu. Osim toga, podržava sve ostale glavne WordPress dodatke.

To je tema u potpunosti utemeljena na WordPress Live Customizer-u, tako da možete uživo pregledati sve promjene koje napravite. Da biste lakše stvorili web stranice, pruža stvarno jednostavno i čisto sučelje.

Započnite s Hestia danas!

9. Fenix

Fenix

Fenix ​​je moderna WordPress višenamjenska tema koju možete koristiti za izradu bilo koje vrste web stranica. Dolazi s 6 potpuno funkcionalnih demonstracija web stranica za različite poslovne niše za brzo započinjanje.

Dolazi s više premium dodataka, uključujući Layer Slider, Slider Revolution, Brix Page Builder i još mnogo toga. Možete koristiti i svoj omiljeni dodatak za izradu stranica WordPress-a da biste prilagodili stranice i lako dizajnirali svoje prilagođene odredišne ​​stranice.

Ostale značajne značajke uključuju izgled mrežnog bloga, ljepljivo zaglavlje, formate objava, uvoznika demo sadržaja s jednim klikom i čarobnjaka za postavljanje tema. Također podržava WooCommerce i spreman je za izradu višejezične web stranice.

Započnite danas s Fenixom!

10. Temificirati stan

themify-ravnog tema

Ako ste ljubitelj ravnog dizajna, Themify Flat je prava tema za vas. Odlikuje se jedinstvenim ravnim dizajnom koji će vam pomoći da na lijep način prikažete sadržaj vaše web stranice.

To je višenamjenska tema koju možete koristiti za blogove, poslovne i portfolio web stranice. Napaja ih Themify Builder koji vam pomaže da lako prilagodite cijelu temu. Uz to, sadrži animaciju u obliku kruga, portfelj, traku napretka, animiranu vremensku traku, klizač svjedočanstva itd.

Ako vam se sviđa njegov demo prikaz, možete ga lako uvesti jednim klikom, prilagoditi ga i koristiti za svoje web mjesto.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Themify Flat.

Započnite s Themify Flat!

11. Nimva

nimva-tema

Nimva je čista i lijepa višenamjenska tema za WordPress. Dolazi s jednostavnim i jednostavnim graditeljem prednjih stranica koji vam omogućuje lako oblikovanje web stranica uz pregleda uživo.

To je potpuno odgovarajuća tema koja izgleda izvrsno na bilo kojem uređaju, uključujući radne površine, prijenosna računala i mobilne uređaje. Također je spreman za retine.

Nadalje, sadrži napredne opcije tema, mega izbornike, prilagođene dizajne zaglavlja, ikone Font Awesome, napredne opcije tipografije itd..

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Nimve.

Započnite s Nimvom još danas!

12. Creativo

creativo-WordPress-tema

Tražite li kreativnu WordPress temu? Zatim, Creativo je sjajna tema za vas. To je moderna tema u potpunosti reagira na izradu web stranica u više svrhe.

Creativo tema dolazi s desecima lijepo dizajniranih demo stranica. Možete odabrati jedan od njih i odmah pokrenuti web mjesto. Podržava WooCommerce dodatak tako da u bilo kojem trenutku možete pretvoriti svoju web lokaciju u web lokaciju e-trgovine.

Da biste dobili veću slobodu dizajna, nudi 3 vrhunska dodatka (Visual Composer, Slider Revolution i LayerSlider) unutar teme koje možete besplatno koristiti..

Pročitajte naš cjeloviti kreativni pregled.

Započnite s Creativo već danas!

13. StudioPress Parallax Pro

studiopress-paralakse-pro-og

Ako volite dizajne pomicanja paralaksa, StudioPress Parallax Pro je sjajna tema za vas. To je zapanjujuća i lijepa višenamjenska tema za WordPress. To je tema koja se temelji na moćnom okviru Postanka.

Koristeći ovu temu, možete graditi korporativne poslovne web stranice, kao i web stranice e-trgovine i portfelja. Ima moćan alat za prilagodbu tema, područja widgeta za početnu stranicu, prilagodljivo zaglavlje i više opcija.

To je tema koja je u potpunosti mobilna i koja će se dobro uklopiti na zaslone mobilnih uređaja kao i na sve druge vrste zaslona.

Pročitajte našu kompletnu recenziju StudioPress Parallax Pro.

Započnite već danas s StudioPress Parallax Pro!

14. Oshine

oshine-WordPress-tema

Oshine je istinski višenamjenska tema za WordPress koju možete kupiti od Themeforesta. Izvrsno je za web stranice svih vrsta, uključujući portfelj, agenciju, blog, arhitekturu, posao ili trgovinu.

Ima intuitivan vizualni alat za izradu web stranica. Da biste brzo započeli s izradom web stranice, možete dobiti 43 demonstracije i preko 100 unaprijed pripremljenih izgleda stranica. Možete unaprijed pripremiti predloške ili izgled samo jednim klikom.

Nadalje, tema sadrži jedinstvene stilove zaglavlja i izbornika za cool mogućnosti dizajna.

Pročitajte našu cjelovitu Oshine recenziju.

Započnite s Oshine danas!

15. Preklopite

Preklopite Pregled tema

Enfold je još jedna od najprodavanijih premium WordPress tema na tržištu Themeforest. To je tema koja je potpuno optimizirana za brzinu, a izvrsna je i na Google Page Speed ​​Insights i GTMetrix alatima za ispitivanje brzine.

Tema Enfold dolazi s nevjerojatnim opcijama i mogućnostima tema za stvaranje dizajna kakav želite. Sadrži čist broj unaprijed dizajniranih demonstracija za razne vrste web stranica koje možete koristiti kao početnu točku.

Više značajki teme su potpuno odgovarajući dizajn, podrška za gradnju softvera s povlačenjem i ispuštanjem, mrežnica spremna, optimizirana za SEO, prijevod spreman itd..

Pročitajte našu cjelovitu Enfold recenziju.

Započnite s Enfoldom već danas!

16. Uncode

uncode-WordPress-tema

Uncode je kreativna višenamjenska WordPress tema koja je izgrađena da impresionira korisnike ljepotom i snagom. Dolazi sa zadivljujućim značajkama i funkcionalnostima tako da u bilo kojem trenutku možete napraviti atraktivne web stranice. Pomoću ove teme svatko može lako izraditi web mjesto bez dodirivanja koda.

Tema dolazi s brojnim jedinstvenim demonstracijama, od kojih je svaki kreiran jedinstvenim konceptom. Pomoću ovih demo web mjesta možete brzo pokrenuti svoju web lokaciju. Također, omogućava vam pristup nekoliko premium WordPress dodataka besplatno.

Štoviše, sadrži napredni mrežni sustav, savršen dizajn za piksele, 6+ stilova izbornika, podršku za WPML, itd.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Uncode.

Započnite s Uncode već danas!

17. BeTheme

BeTheme pregled

BeTheme je jedna od najpopularnijih i najprodavanijih tema na tržištu Themeforest. Nudi širok spektar mogućnosti i mogućnosti prilagodbe tako da možete graditi bilo koju vrstu dizajna koji vam se sviđa.

BeTheme ima preko 360 unaprijed izgrađenih web stranica koje možete uvesti s jednim klikom i pokretanjem vaše web stranice. Sve su te web stranice bile profesionalno dizajnirane i nude impresivan izgled.

Uz to, možete dobiti 20 prilagodljivih stilova zaglavlja, neograničene menije, pozadinu paralaksa i videozapisa, neograničeno bočne trake, neograničeno boja, podršku za podređenu temu itd. Itd..

Pročitajte našu cjelovitu BeTheme recenziju.

Započnite s BeTheme već danas!

18. Ukupno

Ukupna-WordPress-tema

Kao što mu samo ime govori, Total vam pruža ukupan skup značajki i funkcionalnosti koje će vam trebati za izradu višenamjenskih web lokacija. To je još jedna od najpopularnijih WordPress tema na tržištu Themeforest.

Total dolazi s potpuno naprednim graditeljem vizualnih stranica s preko 50 prilagođenih modula. Pomoću alata za izradu vizualnih stranica jednostavno i trenutačno možete stvoriti prekrasne web stranice. Postoji više od 40 oglednih demonstracija za upotrebu s mogućnošću instaliranja u jednom kliku.

Jedna od sjajnih značajki ove teme je mogućnost prilagodbe zaglavlja i podnožja. Pored toga, tema vam omogućuje besplatno korištenje više premium dodataka.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Total.

Započnite s Totalom već danas!

19. Kallyas

kallyas-WordPress-tema

Kallyas je premium višenamjenska tema koju možete koristiti za bilo koju vrstu web mjesta. To je tema za brzo učitavanje koja velikom brzinom isporučuje sadržaj vaše web lokacije.

Možete dobiti prošireni popis demonstracija web stranice s ovom temom koju možete instalirati u 1 kliku. Pomoću ovih demo web mjesta možete postaviti svoju web lokaciju u samo nekoliko minuta. Prilagodba teme je jednostavna i bez problema s njihovim superiornim graditeljem vizualnih stranica.

Ako naiđete na poteškoće tijekom upotrebe teme, možete dobiti potpuno posvećenu podršku tima onih koji stvaraju temu. Također možete konzultirati njihovu detaljnu dokumentaciju i video tutorijale.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Kallyasa.

Započnite danas s Kallyasom!

20. Brooklyn

Brooklyn-tema

Brooklyn je visoko fleksibilna WordPress tema koja dolazi s širokim rasponom mogućnosti. Pomoću tih značajki možete stvoriti bilo koju vrstu web mjesta koju želite. To je tema koja stvara sadržaj cijelih stranica, pa je stvaranje web stranica zabavno s ovom temom.

Tema sadrži preko 40 unaprijed izgrađenih web stranica koje možete uvesti jednim klikom. Zatim možete prilagoditi demo sadržaj i izgraditi svoju web lokaciju. Tema ulaže dodatnu brigu za upravljanje portfeljem, upravljanje tablicom cijena i ostale prilagođene elemente koji su korisni za sve vrste web mjesta.

S temom Brooklyn besplatno dobivate pristup dodacima Slider Revolution i Visual Composer. Koristeći ove moćne alate, možete stvoriti veličanstvena mjesta u bilo kojem trenutku.

Pročitajte našu kompletnu recenziju u Brooklynu.

Započnite danas s Brooklynom!

21. Salient

Istaknute-WordPress-tema

Salient je još jedna snažna višenamjenska tema programa WordPress koju možete koristiti za izradu web stranica za mobilne aplikacije i softver. Dolazi s moćnim ugrađenim graditeljem stranica, Salient Visual Composer. Stoga možete stvoriti prekrasne web stranice pomoću sučelja povuci i ispusti.

Da ne spominjemo, njegovih 200+ korisnih unaprijed dizajniranih predložaka vrlo su korisni za stvaranje zapanjujućih web mjesta. Možete dobiti više od 500 kratkih kodova i opcija konfiguracije, mnogo izgleda zaglavlja i puno nevjerojatnih značajki.

Tema u potpunosti podržava dodatak WooCommerce, tako da bilo kada možete svoje web mjesto pretvoriti u trgovinu e-trgovine.

Pročitajte našu cjelovitu Salient recenziju.

Počnite danas sa Salientom!

22. Jupiter

jupitor-WordPress-tema

Jupitor je višenamjenska WordPress tema pogodna za izradu svih vrsta web stranica. To je napredna, ali jednostavna tema s istinskim WYSIWYG uređivačem u njoj. Možete izrađivati ​​i uređivati ​​stranice, postove i sve elemente svoje web stranice s pretpregledima u stvarnom vremenu.

Pored toga, tema Jupitora sadrži Shop Customizer za izgradnju moćnih prodavaonica, Builder zaglavlja za dizajn zaglavlja vaše web stranice i više od 100 elemenata za stvaranje prilagođenih stranica.

Tema vam nudi preko 160 vrlo prilagodljivih već pripremljenih predložaka web stranica koji vam pomažu da pokrenete web mjesto u samo nekoliko minuta.

Pročitajte našu kompletnu recenziju Jupitora.

Počnite danas s Jupiterom!

23. Zeko

zeko tema

Zeko je snažna neprofitna WordPress tema namijenjena podizanju svijesti i ubrzanju prikupljanja sredstava. Zeko je duboko integriran s dodatkom Give, tako da možete brzo i jednostavno pokrenuti svoje neprofitno prikupljanje sredstava.

Zeko je kompatibilan s mnogim popularnim WordPress dodacima, uključujući WooCommerce, BuddyPress i Peepso. Tema također nudi snažnu opciju pretplate za eksponencijalni rast popisa e-pošte.

Tema Zeko u paketu je sa 6 unaprijed pripremljenih predložaka stranica i pruža vam više opcija u Customizer-u da postavite početnu stranicu na način na koji želite.

Započnite sa Zekom već danas!

24. Nulta točka

nullpoint tema

Nullpoint je višenamjenska tema Webzakta. Nullpoint tema dolazi s vrlo prilagodljivim alatom za izradu vlakana i pada, koji vam omogućuje jednostavno prilagođavanje stranica na vlastiti način, bez da unajmite programera..

Nullpoint je 100% prilagodljiv i prilagođen mobilnim uređajima, što znači da će vaša web stranica izgledati sjajno bez obzira na uređaj vaših korisnika. Besplatnu verziju možete preuzeti iz spremišta WordPress.org. Premium verzija teme može se kupiti za 49,99 USD. Kada kupite Nullpoint, dobit ćete jeftinu premium temu, Lakshmi, besplatno.

Započnite s Nullpoint već danas!

25. Blog Elite

blog elita

Blog Elite savršena je višenamjenska WordPress tema za korisnike koji žele izgraditi čistu stranicu koja pruža veći fokus na sadržaj. Blog Elite je najprikladniji za vijesti, putovanja, zabavne blogove, web stranicu s hranom i receptima itd.

Blog Elite podržava demonstraciju uvoza jednim klikom, tako da možete brzo izgraditi WordPress web mjesto bez potrebe za izgradnjom ispočetka. Njihova opsežna dokumentacija vodi vas kroz svaki aspekt izgradnje WordPress stranice s temom Blog Elite.

Započnite s Blog Elite već danas!

26. Sydney

Sydney tema

Sydney je još jedna moćna višenamjenska tema za WordPress. Tema možete dobiti u besplatnoj verziji, kao i u premium verziji. Besplatna verzija teme jedna je od najčešćih preuzetih tema u skladištu tema WordPress.org-a.

Sydney ima zadivljujuće pozadine na cijelom zaslonu, pozadine paralaksa, 600+ Google fontova, zaglavlje videa i više nevjerojatnih značajki. U potpunosti je izgrađen na Live Customizer-u, tako da možete prilagoditi cijelu web stranicu pregledima uživo u stvarnom vremenu.

Tema savršeno funkcionira s WooCommerceom i svim ostalim glavnim WordPress dodacima.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju u Sydneyu.

Počnite danas sa Sydneyom!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje višenamjenske WordPress teme za svoje web stranice. Možda ćete htjeti provjeriti i naš ručno izabrani popis najboljih eCommerce platformi za višestruka tržišta i 27 popularnih WordPress dodataka koje morate imati!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map