27 najboljih tema na cijelom zaslonu za WordPress za izražen izgled (2020)

Najbolje teme za WordPress na cijelom zaslonu


Tražite li WordPress temu na cijelom zaslonu? Tema punog zaslona WordPress novi je trend u stvaranju prekrasnih blogova i portfeljskih web stranica. Pomaže vam privući pažnju posjetitelja na područje sadržaja bez da ih nervirate pomoću widgeta bočne trake.

Na internetu postoji stotine WordPress tema na cijelom zaslonu, što početnicima otežava odabir najbolje WordPress teme za njihovo web mjesto.

Nisu sve WordPress teme za cijeli zaslon jednake. Trebate pogledati značajke i mogućnosti teme prije nego što je odaberete za svoje web mjesto. Tijekom godina testirali smo brojne teme na cijelom zaslonu i pronašli nekoliko savršenih koje zapravo možemo preporučiti.

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih WordPress tema na cijelom zaslonu za vaše web mjesto.

Zašto odabrati WordPress temu na cijelom zaslonu?

WordPress tema na cijelom zaslonu vizualno je atraktivna i elegantna kako bi pokrila cijelu stranicu vaše web stranice. Ispod je nekoliko značajki koje ćete često naći u WordPress temi na cijelom zaslonu.

 • Mogućnost dodavanja pozadinske slike pune širine ili videozapisa koji se može reproducirati s prilagodljivim opcijama boja pozadine.
 • Mogućnost objavljivanja članaka na svom blogu bez bočne trake
 • Podrška za pomicanje uz Parallax koja vam omogućuje stvaranje fantastičnih efekata kada se korisnik pomakne prema dolje

Pogledajmo neke od najboljih WordPress tema na cijelom zaslonu.

1. Ultra

Ultra

Ultra je jedna od najboljih WordPress tema na cijelom zaslonu. Dolazi s desecima ugrađenih izgleda i predložaka koji vam omogućuju stvaranje web stranica u bilo kojoj niši u koju se sjetite. Tema nudi obilje mogućnosti, uključujući u potpunosti prilagođeno zaglavlje, pomicanje po izboru, mega izbornik, raspored arhiva, animacije i još mnogo toga.

Isporučuje se s alatom Themify za izradu povlačenja i ispuštanja stranica koji olakšava prilagođavanje svakog odjeljka vaše web stranice. Ultra ima program za instalaciju demo sadržaja koji će vam pomoći odmah da započnete posao bez izrade ispočetka.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je besplatna višenamjenska tema WordPress-a prepuna stotina demonstracija web stranice, uključujući izgled cijelog zaslona. Podržava programere stranica tako da brzo možete stvoriti web mjesto s povlačenjem i ispuštanjem bez sukoba tema. S njihovim premium proširenjima, možete podići svoju web stranicu na novu razinu.

Možete koristiti i alat za prilagodbu tema WordPress za uređivanje boja, fontova, pozadine i zaglavlja vaše web stranice. Spremna je e-trgovina, pa čak možete pokrenuti internetsku trgovinu s OceanWP-om.

3. Divi

Divi

Divi je popularna tema koja se isporučuje sa tvorcem stranica. Ima mnogo gotovih izgleda na cijelom zaslonu koji možete koristiti za izradu prekrasnih web stranica. Pomoću alata Divi drag and drop page možete urediti bilo koji odjeljak svoje teme u stvarnom vremenu bez pisanja retka koda.

Dolazi s globalnim elementima i modulima za uštedu vremena. Možete birati s njihovog opsežnog popisa fontova koji vam omogućuje dodavanje nevjerojatne tipografije na vašoj web stranici.

4. Astra Tema

Astra

Astra Tema je snažna WordPress tema s desetak početnih mjesta. Nudi veliku fleksibilnost i značajke koje vam pomažu u stvaranju web-mjesta preko cijelog zaslona koristeći programere stranica. Astra dodaje širok spektar opcija za WordPressov alat za prilagodbu kako biste mogli prilagoditi svoju web lokaciju bez koda.

Ova tema ima izuzetno brzo vrijeme učitavanja stranica i optimizirana je za brzinske performanse. Ima mogućnosti boja i tipografije kako bi vašu web stranicu učinili predstavljivom.

5. Inspiro

Inspiro

Inspiro je prekrasna WordPress tema s pozadinom videozapisa preko cijelog zaslona i kliznim izlogom. Omogućuje vam dodavanje YouTubea, Vimea i videozapisa sa vlastitim hostom u pozadini, a neprimjetno se učitava s vaše web stranice. Početna stranica je widgetized za dodavanje sadržaja, galerije slika i još mnogo toga.

Nudi naprednu ploču s opcijama tema, prilagođene widgete i ugrađene izgleda. Inspiro je potpuno optimiziran za SEO tako da se ne morate brinuti zbog gubitka organskog prometa zbog značajki tema.

6. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro je WordPress tema za cijeli zaslon koja vam omogućuje stvaranje web stranice preko cijelog zaslona. Impresionira posjetitelje vaše web stranice ugrađenim klizačem pozadinske slike za cijeli zaslon. Sydney Pro sadrži blokove Elementor po mjeri koji vam pomažu u izradi vlastitih izgleda, dodavanju sadržaja i lako prikazujući slike.

Da biste stvorili prilagođenu stranicu, možete odabrati jedan od njihovih ugrađenih predložaka stranica. Možete prilagoditi podatke o kontaktima, gumbe itd. Zaglavlja svoje teme iz svog WordPress alata.

7. Grassroots

osnova

Grassroots je izvrsna WordPress tema za cijelo platno dizajnirana posebno za dobrotvorne organizacije i organizacije za prikupljanje sredstava. Izlaže pozadinske slike i videozapise preko cijelog zaslona kako bi privukao svoje posjetitelje. Ima izuzetnu podršku za WooCommerce za pomoć u vašim kampanjama za prikupljanje sredstava.

Tema je jednostavna za prilagodbu izbora boja, Google fontova i povlačenje i ispuštanje izgleda početne stranice. To je savršena tema za prikazivanje nadolazećih događaja u stilu.

8. Puni zaslon

Puni zaslon

Kao što ime sugerira, Fullscreen je tema galerije fotografija WordPress s pozadinom punog zaslona. Dolazi s više vrsta galerija slika. Opcije galerije slika uključuju automatsko igranje, podršku prelazite prstom, okvir za pregled i drugo.

Omogućuje vam prikazivanje prilagođene poruke dobrodošlice, izbornika zaglavlja, ikona društvenih medija i više u gornjem odjeljku. Također možete dodati izgled rešetke, stupove widgeta podnožja, prilagođeni tekst podnožja i animirani gumb natrag na gornji gumb.

9. Agencija Pro

Agencija Pro

Agency Pro je profesionalna WordPress tema koja se temelji na cijelom zaslonu izgrađena na temelju okvira Genesis. Ima lijep i pametan izgled s prilagođenim logotipom, navigacijskim izbornikom, tekstom dobrodošlice i gumbom za poziv na radnju u odjeljku zaglavlja.

Tema ima područja widgeta za početnu stranicu za jednostavno prilagođavanje vaše web stranice. Uključuje i predloške stranica za dizajn odredišnih stranica, arhiva i stranica bloga.

10. Dixie

južne države u Americi

Dixie je WordPress tema za cijeli ekran izgrađena za mrežne podcaste. Podržava više dodataka za podcasting za integraciju SoundCloud, MixCloud, YouTube, itd. Ova tema ima audio player koji dolazi s puno korisnih opcija poput gumba za preuzimanje, reprodukcije u novom prozoru i još mnogo toga.

Ima desetine opcija dizajna za prilagodbu izgleda vaše web stranice. Dixie je prepun unaprijed pripremljenih popisa, rešetki i zidanih rasporeda koji omogućuju izradu atraktivne web stranice za podcasting.

11. Styler

Styler

Styler je atraktivna WordPress tema koja radi na cijelom zaslonu stvorena s inteligencijom za izradu web lokacija za tvrtke povezane sa spa, salonima, fitnessom i zdravljem. Sadrži izgled i povlačenje izgleda početne stranice s podrškom za prezentaciju video i slika.

Ova tema ima pet prilagođenih vrsta postova za galerije, izjave, tim i još mnogo toga. Ima prilagođene widgete i fleksibilne mogućnosti izgleda.

12. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place tema je za WordPress restorana na cijelom zaslonu dizajnirana posebno za kuhare, jela i kuharske tvrtke. Podržava programere za povlačenje i ispuštanje stranica poput Beaver Builder-a, SiteOrigin itd. Tako da možete lako prilagoditi svoju web stranicu.

Ima sustav upravljanja restoranom koji vam omogućuje lijepo dodavanje i prikazivanje izbornika. Tema je kompatibilna s WooCommerceom za primanje internetskih narudžbi na vašoj web lokaciji.

13. Skromno

modeliran

modeliran je besplatna tema za cijeli zaslon WordPress s izgledom na jednoj stranici. U kompletu s widgetima na početnoj stranici možete dodati portfelj, izjave, gumbe za poziv na radnju i još mnogo toga. Ima pomicanje paralaksom za jednostavnu navigaciju.

Tema se integrira s popularnim WordPress dodacima poput Yoast SEO, WPForms, MonsterInsights, i WooCommerce za proširenje funkcionalnosti vaše web stranice.

14. Palermo

Palermo

Palermo je elegantan WordPress tema za cijeli ekran izgrađen za hotele, odmarališta i ugostiteljske tvrtke. Ima pozadinsku sliku pune stranice s navigacijskim izbornikom bočne trake. Možete dodati dijaprojekciju, video ili jednostavnu statičku sliku u pozadini.

Ima mnoštvo opcija za prilagodbu i podršku za izradu stranica.

15. Uhvatite Vogue

Uhvatite Vogue

Uhvatite Vogue moderna je tema na cijelom zaslonu za WordPress koja vam omogućuje stvaranje web stranica za modne proizvode, robne marke i sve što je povezano s modnim poslovanjem. Ova je tema savršen izbor za pokretanje modnog bloga i zarađivanje novca na mreži.

Sadrži više odjeljaka na početnoj stranici za usluge, proizvode, izjave, klizač slika i još mnogo toga. Tema je u potpunosti prilagodljiva pomoću programa WordPress live customizer.

16. Camer Pro

Camer Pro

Camer Pro je klasična tema na cijelom zaslonu za WordPress za fotografe, blogerske fotografije i vloggere. Ima minimalistički dizajn dizajna s prekrasnom tipografijom i podebljanom pozadinom. Podržava programere za povlačenje i ispuštanje stranica radi jednostavne prilagodbe.

Ova tema nudi predloške stranica, prilagođeno zaglavlje, unaprijed izgrađene izgleda i galerije slika. Optimiziran je za performanse i brzinu.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt je moderna WordPress tema dizajnirana posebno za hotele, BnBs, odmarališta i ugostiteljske tvrtke. Ima podržavajuće značajke poput mrežnog sustava za rezervaciju, kako bi korisnici mogli rezervirati sobu u vašem hotelu. Također isporučuje s vremenskim modulom za prikaz vremenskih uvjeta na vašoj lokaciji.

Možete koristiti njihove ugrađene prilagodljive widgete za prikaz profila društvenih mreža na vašoj web lokaciji.

18. Finesse

Finesa

Finesse je tema punog zaslona eCommerce WordPress koji je savršen izbor za brzo pokretanje internetske trgovine. Omogućuje vam izradu prilagođenih stranica proizvoda poput Amazona i povećavanje konverzija. Na stranice proizvoda možete dodati i videozapise kako biste ih učinili privlačnijima.

Ima jednostavno postavljanje i podržava izradu i povlačenje stranica za prilagođavanje. Tema ima prilagođene boje, Google fontove i prijevode na stotine jezika.

19. Maranatha

Maranatha

Maranatha je tema na cijelom zaslonu WordPress crkve. Savršeno je stvoriti prekrasnu i inovativnu crkvenu web stranicu. Ima dugi izgled početne stranice s pomicanjem paralaksom, video pozadinom, ljepljivim navigacijskim izbornikom i još mnogo toga.

Tema omogućuje prilagodbu u boji u stvarnom vremenu za boje, fontove, gumbe, prilagođene dizajnirane karte i slike zaglavlja. Sadrži widgete za podnožje za dodavanje funkcija na donji dio vaše web lokacije.

20. Beaute

Beaute

Beaute je podebljana i svijetla WordPress tema na cijelom zaslonu dizajnirana posebno za salone, lječilište, ljepotu i poduzeća vezana za zdravlje. Dolazi s četiri vrste sadržaja za klizač na cijelom zaslonu, usluge i galerije slika. Omogućuje vam dodavanje obrasca za rezervaciju termina na vaše web mjesto kako bi korisnici mogli zakazati mjesto.

Ima više shema boja, prilagođene widgete, fleksibilne mogućnosti izgleda i prekrasnu tipografiju.

21. PureBlog Pro

PureBlog

PureBlog Pro tema je bloga s cijelim zaslonom za WordPress za autore i osobne blogove. Pomoću PureBlog Pro možete upozoriti korisnike na vaš sadržaj bez prikazivanja elemenata bočne trake. Omogućuje vam dodavanje pozadinske slike preko cijelog zaslona u odjeljak zaglavlja zajedno s opcijom za dodavanje prilagođenog logotipa, linije i navigacijskog izbornika.

Tema nudi predloške stranica za odvojene stranice bloga, stranice arhiva i odredišne ​​stranice. Možete jednostavno prilagoditi WordPressov alat za prilagodbu uživo.

22. Audioman

AudioMan

Audioman je besplatna WordPress cjelovita tema namijenjena glazbenicima, bendovima, instrumentima i umjetnicima. Pomoću dodataka treće strane možete dodati audio uređaje na svoju web lokaciju. Ima odjeljke za istaknuti sadržaj, popis za reprodukciju, portfelj i izjave.

Izvrsno funkcionira s alatima za pravljenje drag i drop stranica za prilagođavanje svega na vašoj web lokaciji. Tema također podržava WooCommerce izvan okvira.

23. Struktura

struct

Struct je tema za puni ekran WordPress tehnologije dizajnirana posebno kako bi vam pomogla u stvaranju web stranice za startup, mobilne aplikacije i softverske tvrtke. Početna stranica ima oblik povlačenja i pada s fleksibilnim widgetima za sadržaj.

Dostavlja se s pet vrsta sadržaja, sheme boja, prilagođeni widgeti i pozadina paralakse. Struct je kompatibilan s WPML-om za stvaranje višejezične web stranice.

24. Khore

Khore

Khore je atraktivna šarena WordPress tema za cijeli zaslon za događaje, konferencije i izložbe. Iako ova tema ima izgled cijelih stranica, i dalje možete pronaći bočnu traku koju možete odbaciti klikom na gumb. Ova tema omogućuje vam promociju istaknutog ili najnovijeg događaja na početnoj stranici.

Tema dolazi s odbrojavanjem vremena za vaš sljedeći događaj. Možete prilagoditi web mjesto tako da dodaje zvučnike, raspored događaja, ulaznice, vijesti, sponzore i još mnogo toga.

25. Blogstar

BlogStar

BlogStar je kreativna tema na cijelom zaslonu za WordPress s podrškom za vizualni skladatelj. Dolazi s pet prekrasnih predložaka za odabir najbolje opcije za svoj WordPress blog. Može se koristiti za stvaranje složenih izgleda s povlačenjem i ispuštanjem sučelja.

Sadrži prilagođene widgete, kože boja, ikone fonta, potpunu pozadinu videozapisa i druge opcije tema. Podržava Google fontove i Adobe Fontove za nevjerojatnu tipografiju.

26. Screenr

Screenr

Screenr je besplatna tema na cijelom zaslonu za WordPress, što je dobro za web stranice, portfelje, digitalne agencije i freelancere za male tvrtke. Ima intuitivan dizajn izgleda za web stranice s jednom i više stranica. Tema nudi prilagođeno fleksibilno zaglavlje s logotipom, navigacijski izbornik, pozdravni tekst i CTA tipke.

Idealan je za početnike i lako ga je podesiti. Možete koristiti WordPress live customizer za prilagođavanje boja, fontova i pozadine vaše web stranice.

27. Selfie

autoportretist

Ako tražite vizualno atraktivnu WordPress temu fotografije na cijelom zaslonu, tada je Selfie savršena opcija. Selfie je najprikladniji za izradu web stranica za blogere, internetske portfelje, modna poduzeća i umjetnike. Prijenos puno slika na jednoj stranici ne utječe na vrijeme učitavanja stranice zahvaljujući ugrađenoj značajki lazyloading.

Tema ima galerije slika s prikazom preko cijelog zaslona. Možete dodati svoju biografiju kako biste se bolje povezali sa svojim korisnicima.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju najboljih i vrhunskih WordPress tema na cijelom zaslonu. Možda ćete također htjeti provjeriti naše ručno izabrane jeftine premium WordPress teme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map