28 najboljih i kreativnih WordPress tema na jednoj stranici (2020)

Najbolje teme na jednoj stranici za WordPress


Tražite li najbolje WordPress teme na jednoj stranici?

WordPress tema na jednoj stranici dobar je izbor za vas ako želite brzo prenijeti svoju poruku bez da vaši korisnici prelaze na različite stranice.

Ako mislite da su vaši korisnici previše lijeni da bi se kretali na različitim stranicama, možda biste trebali razmotriti mogućnost da imate stranicu sa jednom stranicom za svoju web lokaciju..

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih tema na jednoj stranici za WordPress.

Također smo stvorili popis najboljih WordPress tema koje možete koristiti. Provjerite ih.

1. Ultra

Ultra

Ultra je moćan višenamjenski WordPress tema. Ultra dolazi s tonovima dizajnerskih koža i pregrađenim demo web lokacijama. Pruža mogućnost pomicanja paralaksom, što znači da se pozadinske slike na web stranici kreću sporije od prednjih slika. Nudi više izgleda za početnu stranicu, a isporučuje se s Themify graditeljem, graditeljem povuci i spusti tvrtke Themify, proizvođačima Ultra.

Ostale značajne značajke uključuju izbor boja i prilagođene widgete. Ima unaprijed izrađene nacrte za crossfit teretanu, fitness, događaje i još mnogo toga.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je besplatna tema za WordPress koja se može koristiti za izradu web stranice s jednom stranicom. Ima nekoliko ugrađenih izgleda za sve vrste web stranica. Možete odabrati izgled i odmah pokrenuti web stranicu ili blog sa svoje stranice.

U potpunosti je reagiran, spreman za prijevod i podržava WooCommerce da stvori internetsku trgovinu. OceanWP se lako postavlja i može se uređivati ​​pomoću programa WordPress customizer uživo.

3. Divi

Divi

Divi je najpopularnija i najsuvremenija WordPress tema s više gotovih web stranica i izgleda. U paketu je snažni Divi builder koji možete koristiti za izradu vlastitih izgleda, povlačenje širine izgleda, dizajna u stvarnom vremenu i prilagođavanje svega na svojoj web lokaciji. To vam omogućuje da kliknete i unesete bilo gdje na stranici kako biste dodali svoj sadržaj.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji ga žele koristiti uz druge teme.

Tema sadrži globalne elemente, blokove sadržaja i još mnogo toga. Ima priručnik za dizajn koji vam pomaže pripremiti web mjesto baš onako kako želite. Sve su opcije teme jednostavne za razumijevanje i prilagođene početnicima.

4. Parallax Pro

paralakse-pro

Parallax Pro dizajniran je tako da ispriča priču s dizajnom web stranica na jednoj stranici. Ovu temu pokreće Genesis Framework, a protok mreže paralaksa omogućava jednostavno vizualno kretanje očima.

Kao i većina tema StudioPress-a, Parallax Pro reagira i dolazi s nevjerojatnim mogućnostima tipografije. Tema je kompatibilna s WooCommerceom i omogućuje vam stvaranje lijepih stranica proizvoda.

BESPLATNI PRISTUP: Parallax Pro + 35 Ostale teme StudioPress!

Želite BESPLATNO isprobati sve vrhunske teme StudioPress, uključujući Parallax Pro?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to vrijedi više od 2000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

5. Slijetanje

Slijetanje

Sletanje je još jedna popularna WordPress tema iz Themifyja koju možete koristiti za izradu stranica s jednom stranicom. Dolazi s pozadinom slike preko cijelog zaslona, ​​navigacijskim izbornikom, prilagođenim logotipom, crtom i CTA. U paketu je i Themify builder koji vam omogućava brzo pokretanje zadivljujuće stranice s povlačenjem i ispuštanjem.

Kao i svaka moćna tema, ona ima neograničen izbor boja, predloške stranica, izgled cijele širine i još mnogo toga. Slijetanje ima MailChimp integraciju za kreiranje popisa e-pošte i slanje e-pošte svojim pretplatnicima.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia je izvrsna WordPress tema na jednoj stranici i višenamjenska dizajnirana posebno za startapove, portfeljeve, male tvrtke i kreativne web stranice. Ima prilagođeno zaglavlje s pozadinskom slikom pune širine, navigacijski izbornik, CTA i još mnogo toga. Na početnoj stranici također možete dodati istaknute usluge, proizvode itd.

Ova je tema u potpunosti prilagodljiva s programom za prilagodbu WordPressa uživo. Hestia podržava izrade WooCommerce i programere stranica kako bi osmislili vlastiti izgled web stranica.

7. Neve

lanjski snijeg

Neve je lagana tema s jednom stranicom WordPress-a, stvorena za stvaranje bilo koje vrste web stranice, uključujući web stranicu s jednom stranicom. Potpuno je kompatibilan s tvorcima stranica za povlačenje i ispuštanje sadržaja na početnoj stranici. Tema ima jednostavan i minimalan izgled s prilagođenim logotipom, navigacijskim izbornikom i klizačem slike u odjeljku zaglavlja.

Ispod zaglavlja možete dodati opisni odjeljak o nama s istaknutom slikom. Neve vam omogućuje dodavanje drugih istaknutih sadržaja u odjeljke u nastavku. Neve je optimiziran za SEO i performanse.

8. Paralaksa

paralaksa

Parallax je tema na jednoj stranici za WordPress tvrtke Themify s pozadinom slike na cijelom zaslonu. Sadrži gumbe na društvenim mrežama i navigacijski izbornik u prvom koraku. Posebnost ove teme nalazi se u značajki pomicanja paralaksa. U potpunosti je reagira i zadivljuje vaše korisnike pomicanjem na temelju odjeljka za prikaz vaših istaknutih usluga i proizvoda.

Pomoću ove teme dobit ćete 60+ unaprijed izgrađenih izgleda, pametnih opcija izgleda, više vrsta posta, filtera slika i još mnogo toga. Možete koristiti i raspored popisa ili rešetke zamjenom izgleda cijelog zaslona ove teme.

9. Zelle

Zelle

Zelle je izrazito fleksibilna tema na jednoj stranici WordPress. Dolazi s podrškom za izgradnju i odvlačenje stranice, pomicanjem paralaksom, elementima početne stranice i još mnogo toga. U zaglavlju se nalazi slider slike sa tipkama teksta i CTA. Ispod klizača možete dodati mrlje da biste prikazali svoj istaknuti sadržaj.

Ima prilagođene boje pozadine, mega izbornike i još mnogo toga. Ovu je temu lako postaviti i WooCommerce je spreman.

10. Sydney Pro

Sydney

Sydney Pro je vrhunska WordPress stranica s jednom stranicom za slobodnjake i male tvrtke. Dolazi s jednostavnim opcijama za prilagodbu zaglavlja, naslovnica i podnožja. Omogućuje vam dodavanje zaglavlja videozapisa kako biste korisnicima pružili prvi dojam.

Ovo je tema spremna za prijevod i može se koristiti za stvaranje višejezične web stranice. Tema se može uređivati ​​pomoću programa WordPress customizer uživo.

11. OnePage

OnePage

Kao i samo ime, OnePage je WordPress tema za jednu stranicu za poslovne i portfeljne web stranice. Ima jednostavne i jednostavne opcije za omogućavanje / onemogućavanje značajki, više vrsta posta, povlačenje početne stranice i prilagođeni izgled stranica.

Ova je tema potpuno prilagodljiva i jednostavna za postavljanje. OnePage je optimiziran za SEO i brzinu stranice.

12. Moesia Pro

Mezija

Moesia Pro moderna je tema na jednoj stranici WordPressa. U paketu je s klizačem, Googleovim fontovima, predlošcima stranica i blokom kontakata. Omogućuje integraciju društvenih medija za uvoz fotografija s Instagrama, Flickr-a itd. Na naslovnoj strani. Društveni sadržaj možete dodati i na bočnu traku web mjesta.

Tema je responzivna, prijevod je spreman i može se prilagoditi pomoću programa WordPress.

13. Orfeo

Orfeo

Orfeo je besplatna tema na jednoj stranici WordPress namijenjena mrežnim trgovinama i web stranicama e-trgovine. Dolazi s pozadinom zaglavlja u punoj širini koja prikazuje vaš logotip, navigacijski izbornik i tekst dobrodošlice.

To je jednostavna tema i lako je postavljanje. Sve mogućnosti tema mogu se prilagoditi pomoću WordPress alata za prilagodbu s pregledom uživo.

14. Preduzeće

Poduzeće

Enterprise je višenamjenska tema za jednu stranicu WordPress, stvorena posebno za korporativne poslovne web stranice. U zaglavlje možete dodati svoj logotip, traku za pretraživanje, društvene ikone, klizač slike i navigacijski izbornik. Nudi više odjeljaka za prikaz istaknutih radova i usluga.

Sadrži izjavu, grafički prikaz postignuća, tablicu cijena i podnožje s više widgeta.

15. OneEngine

OneEngine

OneEngine je besplatna tema na jednoj stranici za WordPress koja se može koristiti za izradu svih vrsta web stranica. Isporučuje se s alatom za izradu izgleda, jednostavnim postavkama za podupiranje, prekrasnim prilagođenim izgledima i još mnogo toga. Stranica teme započinje podebljanom bojom slike u cijeloj širini i tipkom sa strelicom kako bi korisnike prešla na odjeljak usluga.

Dolazi s izborom boja, prilagođenim fontovima i bojama pozadine. Tema OneEngine je lako postaviti pomoću programa WordPress customizer uživo.

16. Nula

Nula

Nula je svestrana WordPress tema za jednu stranicu za poslovne web stranice. Ispod zaglavlja možete prikazati svoje istaknute usluge u izgledu mreže.

Ova tema se isporučuje s premium dodacima kao što je Visual Composer, poznati graditelj drag and drop. Ostale značajne značajke uključuju video pozadinu, prilagođene widgete, Google fontove i podršku za WooCommerce.

17. Skromno

modeliran

Shapely je besplatna tema na jednoj stranici WordPressa. Sadrži pozadinsku sliku na cijelom zaslonu s tekstom i gumbima. Dolazi s više widgeta na početnoj stranici za dodavanje portfelja, izjava, usluga i gumba za pozivanje na radnju.

Ova je tema savršena za web stranice, portfelje, e-trgovinu, blogove i internetske časopise za male tvrtke. To je jednostavno postavljanje i može se prilagoditi pomoću WordPress live-a.

18. OnePress

OnePress

OnePress je besplatna i kreativna WordPress tema na jednoj stranici dizajnirana posebno za digitalne agencije, poslovne web stranice, portfelje i freelancere. U potpunosti je kompatibilan s WooCommerceom za stvaranje internetske trgovine. Tema ima jednostavne opcije i može se lako uređivati ​​u WordPress customizer-u.

19. Dnevna svjetlost

dnevna svjetlost

Dnevno svjetlo je višenamjenska WordPress tema za poslovne i korporativne web stranice. Sadrži klizač slike za cijeli zaslon koji iznad vas sadrži logotip i navigacijski izbornik. Na svojim web stranicama na jednoj stranici možete lijepo prikazati svoje usluge, videozapise, istaknuti sadržaj i više.

Neke od važnih značajki tema su višestruki izgled, pomicanje paralaksom, društvene ikone, tablice s cijenama, Instagram widget i mapa lokacije s kontaktnim obrascem. To je jednostavno postavljanje i prilagođen početnicima.

20. Potenza

Potenza

Potenza je robusna WordPress tema za jednu stranicu. Dolazi s alatom za izgradnju i povlačenje početnih stranica, fleksibilnim opcijama izgleda, prilagođenim widgetima i klizačem slike cijele širine. Tema uključuje fleksibilne odjeljke za usluge, izjave i ostali istaknuti sadržaj.

Ima sheme boja, prilagođene pozadine, animacije, paralaks module i kompatibilnost s popularnim WordPress dodacima. Potenza je optimizirana za SEO kako bi povećala vaš promet.

21. skupno

Bulk

Bulk je besplatna višenamjenska tema programa WordPress, stvorena za fotografiranje web stranica, portfelja, malih poduzeća i e-trgovine. U potpunosti podržava Elementor, alat za izradu vlakana i spusta koji vam pomaže stvoriti vlastiti izgled web mjesta. Ova tema je RTL i prijevod je spreman, što znači da možete stvoriti višejezičnu web stranicu.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro tema je izgrađena na okviru Genesis, jednom od najpopularnijih okvira dostupnih na tržištu. Može se koristiti za izradu web stranice s jednom stranicom s pomicanjem paralaksa, odjeljcima sa sadržajem, izgledom cijele širine i još mnogo toga.

Ima mogućnosti boja, prilagođene widgete, pozadinske slike i prekrasnu tipografiju. Parallax Pro je optimiziran za SEO i performanse.

23. ScrollMe

ScrollMe

ScrollMe je besplatna tema na jednoj stranici za WordPress koja se horizontalno kreće i prekriva puni ekran s pozadinom slike. Prikladan je za časopise, web stranice za fotografije, osobne blogove, portfelje i freelancere. Ova je tema u potpunosti kompatibilna s WooCommerceom i spreman je za prijevod.

24. SinglePage

SinglePage

Kao što ime sugerira, SinglePage je još jedna tema na jednoj stranici WordPressa. Ima 4 unaprijed definirana odjeljka za dodavanje vaših usluga, istaknutog sadržaja i još mnogo toga. Sadrži pozadinsku sliku paralaksa i prilagođene boje. Tema uključuje oštru tipografiju, društvene ikone, Google kartu i jednostavne mogućnosti prilagođavanja.

25. Shopisle

Shopisle

Shopisle je moderna WordPress tema za jednu stranicu za internetske trgovine. Napunjeno je nevjerojatnim značajkama poput pomicanja paralaksom koje nesmetano vodi put do svih dijelova vaše web stranice. Sadrži prekrasne animacije i video vrpce za prikaz proizvoda.

Ova tema ima prilagođene boje, widgete, integraciju društvenih medija, izgled proizvoda temeljen na mreži i podršku za popularne pristupnike plaćanja. Shopisle je spremno rješenje za stvaranje vaše e-trgovine.

26. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc je jednostavna i kreativna WordPress višenamjenska tema za web stranice s jednom stranicom. Ima čist i uredan izgled s odjeljcima za istaknute postove, usluge, slike, izjave, članove tima i još mnogo toga. Ova je tema vrlo pogodna za osobni blog, trgovinu e-trgovinom, kreativnu agenciju, korporativne i poslovne web stranice.

Skupa je s izgledima na 5 stranica, prilagođenim bojama i prekrasnom tipografijom. Sve opcije tema mogu se uređivati ​​u programu za prilagodbu WordPressa uživo.

27. Fagri

Fagri

Fagri je besplatna i minimalna tema na jednoj stranici za WordPress. Ima jednostavan izgled za osobne blogove i web stranice za male tvrtke. Tema je brže izvedbe, potpuno prilagodljiva i SEO prijatna. Sadrži pozadinsku sliku pune širine u zaglavlju s prilagođenim logotipom i navigacijskim izbornikom. Također možete dodati obrazac za kontakt u zaglavlju.

Značajne značajke uključuju podršku za WooCommerce, oblikovanje stranica prilagođen izgledima stranica i prijevode za stvaranje web stranice na vašem jeziku.

28. BeOnePage

BeOneTheme

BeOnePage je moderna i besplatna WordPress tema sa pozadinom slike na cijelom zaslonu. U prvom pregledu možete dodati prilagođeni logotip, navigacijski izbornik, tekst i CTA gumb. Ima pomicanje paralaksom, glatke animacije, kreativne sekcije i demo sadržaj koji će vam pomoći da započnete. Sve mogućnosti tema lako se prilagođavaju WordPressovim prilagoditeljem uživo.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje teme na jednoj stranici za WordPress. Možda ćete također htjeti pogledati naš vodič o najboljim WordPress temama za mjesta članstva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map