28 najboljih WordPress tema za bendove i glazbenike (2020)

najbolje teme wordpress benda i glazbenika


Tražite li najbolje WordPress teme za bendove i glazbenike?

Kada je riječ o temi web-mjesta glazbenika ili glazbenika, postoje određene funkcije i opcije koje su vam potrebne poput popisa za reprodukciju, playera pjesama, video integracije, upravljanja događajima itd..

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih WordPress tema za bendove i glazbenike koje možete koristiti.

Odabir WordPress teme za web mjesto bendova i glazbenika

WordPress teme za bendove i glazbenike jedinstvene su u dizajnu. Ove će teme imati živopisan stil i atraktivan izgled. Međutim, trebate osigurati da tema koju odaberete nudi potrebne značajke.

Nekoliko ključnih značajki koje će vam trebati za temu benda ili glazbenika jesu:

 • Kompatibilnost s dodacima za upravljanje događajima WordPressa
 • Igrač pjesama i izrada popisa želja
 • Besprijekorna integracija s video playerom

Pogledajmo neke od najboljih WordPress tema za bendove i glazbenike za stvaranje glazbene web stranice.

1. Ultra

Ultra

Ultra je snažna WordPress tema za bendove, glazbenike, DJ-eve i sve tvrtke povezane s glazbom. Ima šarenu i svijetlu pozadinu i pravi skup značajki koji su savršeni za glazbenu web stranicu. Dolazi s cijelim zaslonom i bez bočnih traka.

Ova tema također ima prilagođene boje, pomicanje paralaksom i podršku za crtanje i ispuštanje stranice. Postavljanje je lako i izgleda izvrsno na svim uređajima.

2. Divi

Divi

Divi je najpopularnija WordPress tema i dizajner stranica. Ima mnoštvo izgleda i tema pomoću kojih možete stvoriti bilo koju web stranicu. Pomoću Divi Builder-a možete jednostavno povući i ispustiti elemente na svojoj web lokaciji. Dolazi sa stotinama elemenata sadržaja i modula.

Idealan je za početnike i podržava WooCommerce da prodaje glazbu na mreži. Bez sumnje, Divi tema uzima prilagodbu i fleksibilnost na novu razinu. Također se našla na vrhu našeg popisa najboljih WordPress tema.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP je višenamjenska WordPress tema s desecima demonstracija za sve vrste web stranica. Ima savršen izgled za web-lokacije bendova ili glazbe. Ova se tema neprimjetno integrira s popularnim stručnjacima za crtanje i povlačenje stranica kao što su Beaver Builder, Elementor itd. Za stvaranje izgleda.

Dolazi s prilagođenim bojama, pozadinama, navigacijskim izbornicima, bočnim trakama i widgetima. Možete koristiti WordPressov alat za prilagođavanje uživo da biste promijenili temu.

4. Astra Tema

Astra

Astra Theme prekrasna je WordPress tema za glazbenike, bendove, pjesme i DJ-eve. Ima impresivne značajke za stvaranje popisa za reprodukciju svojih omiljenih bendova i za reprodukciju pjesama na mreži. Tema Astre kompatibilna je s proizvođačima stranica tako da pomoću drag and drop možete stvoriti web mjesto na koji želite.

Tema nudi prilagođene widgete, sheme boja, izgled cijele širine i još mnogo toga. To je vrlo prilagodljiv, munja brz i fleksibilan za zabavu svojih korisnika.

5. Putnik puta

Putnik

Wayfarer je WordPress tema za pripovjedače pjevača, tekstopisaca i bendova. Ima odjeljak na kojem se prikazuju vaše istaknute pjesme ili albumi. Omogućuje vam označavanje prilagođenog popisa za reprodukciju na zaglavlju s ugrađenim audio uređajem za reprodukciju pjesama. Wayfarer sadrži odjeljak za vaše nadolazeće događaje.

Dolazi s prilagođenim fontovima, bojama, navigacijskim izbornicima i widgetima. Ova je tema u potpunosti prilagodljiva live WordPress prilagoditelju.

6. Glazba

glazba, muzika

Glazba je WordPress tema izgrađena posebno za glazbenike, bendove, DJ-eve i pjevače. Jednostavno se integrira s audio uređajima za reprodukciju pjesama na vašoj web lokaciji. Dolazi s video pozadinom cijele širine kako bi privukao korisnike.

Ima navigaciju temeljenu na ajaxu koja pomaže korisnicima da nesmetano pregledavaju vašu web stranicu. Ova tema nudi neograničene mogućnosti izgleda i podržava graditelj Themify za stvaranje vašeg prilagođenog izgleda.

7. Pojačajte

Pojačati

Amplify je prekrasna WordPress tema za bendove i glazbenike. Integrira se s dodatkom AudioTheme kako bi lijepo prikazao vaše pjesme, albume, nadolazeće događaje i videozapise. Odlično funkcionira s programom Beaver Builder za privlačenje i vraćanje stranica tako da možete lako prilagoditi svoje stranice.

8. Tusant

Tusant

Tusant je podebljana i mračna WordPress tema izgrađena posebno za bendove, glazbenike, podcastove i izvođače. Savršeno je za streaming glazbe i videa iz izvora treće strane. Tusant ima jedinstvene izgled i mogućnosti ugradnje.

Ima prilagođene boje i fontove za promjenu izgleda vaše web stranice. Podržava Elementor Builder za prilagođavanje dizajna stranica i izgleda.

9. Obsidijan

Opsidijan

Obsidian je prekrasna glazbena tema WordPressa. Omogućuje vam upotrebu pozadinske slike preko cijelog zaslona kako biste web mjestu dobili zaseban izgled. Pruža vam izbor boja, moderan izgled i moderne značajke za stvaranje vaše glazbene web stranice.

Ostale značajne značajke uključuju prilagođene fontove, arhive, videoteku i još mnogo toga. Temu možete prilagoditi pomoću WordPress alata za prilagodbu s pregledom uživo.

10. E-događaj

E-događaj

E-događaj je jednostavna WordPress tema za događaje, konferencije, koncerte i svirke. Nalazi se s nadolazećim klizačem vrtilja za događaje koji profesionalno prikazuje sve vaše događaje. Omogućuje vam stavljanje brojača na naslovnicu ili stvaranje naredne stranice za sljedeći događaj.

Ova tema ima Font Awesome integraciju za prilagođene fontove. Ima više izgleda, podršku za izradu stranica i optimiziran je za brzinu i performanse.

11. Čekić

Čekić

Hammer je uredna i čista WordPress tema za glazbenike, bendove, DJ-eve i organizatore događaja. Sadrži audio player za vaše korisnike za reprodukciju glazbe dok pregledavaju vašu web stranicu. Hammer nudi prostor za dodavanje prilagođenog logotipa, navigacijskog izbornika i klizača slike u odjeljak zaglavlja.

Podržava prilagođene widgete, sheme boja, bočnu traku i još mnogo toga. Ova je tema kompatibilna s dodacima WooCommerce, Jetpack i Easy Digital Downloads za dodavanje dodatnih opcija na vaše web mjesto.

12. Soundstage

zvučna

Soundstage je vrhunska WordPress tema za bendove i glazbenike. Ako želite prodavati glazbene instrumente, ulaznice, majice po mjeri ili bilo što drugo, onda je ova tema savršen izbor. Ima MP3 streaming, diskografiju, streaming videa i još mnogo toga.

Dolazi s klizačem slika, galerijom fotografija i zasebnom stranicom bloga. Temu Soundstagea jednostavno je postaviti i kompletan paket za vaše glazbeno web mjesto.

13. TwoTone

U dvije nijanse

TwoTone je čarobna WordPress glazbena tema. Ima prekrasnu pozadinu početne stranice na cijelom zaslonu s prilagođenim logotipom, navigacijskim izbornikom, istaknutim tekstom i gumbom za poziv na radnju. Možete prikazati i player na dnu za reprodukciju glazbe za vaše korisnike dok istražuju web mjesto.

14. Oscilator

Oscilator

Oscillator je moderna WordPress tema za glazbenike, DJ-e, organizatore događaja, noćne klubove i umjetnike. Ima odvažan i atraktivan izgled. Početna stranica sadrži klizač slike, navigacijski izbornik, streaming audio uređaj i gumb poziva na radnju.

Dolazi s više prilagođenih vrsta posta i prilagođenih widgeta koji pružaju jedinstven izgled vašoj web lokaciji. Oscilator je početnička tema prilagođena i optimizirana za SEO.

15. Šetalište

Šetalište

Promenade je elegantna WordPress tema za glazbenike, bendove i industriju zabave. Omogućuje vam da istaknete najvažniji sadržaj na početnoj stranici običnim bijelim izgledom, klizačem slike i audio uređajem. Promenade nudi 30 i više ručno izabranih stranica kako bi pružili jedinstven izgled vašoj web lokaciji.

Ima odjeljak za dijeljenje istaknutih videozapisa, pjesama i nadolazećih događaja. Promenade podržava mnoštvo društvenih mreža kako biste se mogli povezati sa svojim korisnicima.

16. Marquee

Nadstrešnica

Marquee je minimalna WordPress glazbena tema. Ima podijeljeni izgled zaslona s istaknutim brendiranjem na lijevoj strani i sadržajem na desnoj strani za zaslone veličine radne površine.

Ova tema nudi prilagođene fontove, izbor boja, pozadine i još mnogo toga. Tema vam omogućuje i prikazivanje nadolazećih koncerata, tako da vaši fanovi znaju gdje ćete svirati.

17. Rock zvijezda

Rock zvijezda

Rock zvijezda je besplatna WordPress glazbena tema dizajnirana posebno za izradu web stranica za glazbenike i događaje. Ima atraktivan izgled s podebljanim i svijetlim opcijama boja. Pozadina punog zaslona omogućuje vam dodavanje prilagođenog logotipa, navigacijskog izbornika, klizača slike i ikona društvenih mreža.

To uključuje prilagođene izgled stranice, krušne mrvice, video podršku i još mnogo toga. Rock Star je savršen izbor za glazbenike koji nemaju proračun za premium WordPress temu.

18. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent je tema događanja u WordPressu za prodaju internetskih karata za vaše nadolazeće događaje. Ima uređivač sučelja za prilagodbu bilo čega na početnoj stranici ili odredišnoj stranici. Na svom web mjestu možete istaknuti glazbenike, bendove i događaje.

Besprijekorno se integrira s gotovo svim popularnim WordPress dodatkom. OpenEvent se jednostavno postavlja i vrlo je optimiziran za performanse.

19. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn je kamenita WordPress glazbena tema za bendove, umjetnike, glazbenike i noćne klubove. Dolazi s velikim logotipom, navigacijskim izbornikom, glazbenim klizačem i podrškom za SoundCloud. Također podržava YouTube i Vimeo za integraciju videozapisa.

Ima više stilova boja, prezentaciju, društvene ikone i još mnogo toga. Tema je optimizirana za SEO i može se koristiti za stvaranje višejezične web stranice.

20. Sjednice

sjednice

Sessions je prekrasna WordPress tema za bendove, glazbenike i izvođače. Kao i druge popularne teme, isporučuje se s uređajem za reprodukciju audio zapisa za reprodukciju glazbe na vašoj web lokaciji. Ima više prilagođenih vrsta posta za promociju vašeg sadržaja.

Podržava alat za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem radi dizajniranja vašeg prilagođenog izgleda. Tema sesija kompatibilna je s WooCommerceom za prodaju ulaznica za događaje na mreži.

21. Plesni pod

Plesni podij

Dance Floor je savršena WordPress DJ tema za glazbenike, plesače, noćne klubove i bendove. Dolazi s kalendarom događaja za prikaz vaših nadolazećih događaja. Ovaj kalendar događaja možete dodati i kao widget na bočnu traku ili podnožje vaše web stranice.

Ova tema ima više stilova boja, prilagođene widgete, vrste posta i još mnogo toga. Također dolazi sa prezentacijom, widgetom za zapis zvuka i ikonama na društvenim mrežama.

22. Berliner

Berlinac

Berliner je moderna glazbena tema WordPressa za bendove, glazbenike i DJ-eve. Ima prekrasan crno-bijeli izgled s slikom u cijeloj širini, prilagođeni logotip, navigacijski izbornik, nadolazeće događaje i gumb za poziv na radnju u zaglavlju.

Ostale značajke uključuju 6 ​​vrsta sadržaja, prilagođeni audio player, sustav upravljanja događajima i fleksibilne mogućnosti izgleda. Optimiziran je za SEO kako bi vam pomogao da povećate promet.

23. Noćni klub

Nightclubbing

Ako želite stvoriti web stranicu svog noćnog kluba sa zadivljujućim značajkama, onda je noćni klub pravi izbor. Također se može koristiti za izradu web stranica za glazbenike, DJ-eve, bendove i izvođače. Ova tema ima podebljanu i višebojnu pozadinu za snimanje očnih jabučica vaših korisnika.

Dolazi s prilagođenim shemama boja, widgetima i opcijama zaglavlja. Noćni klubovi podržavaju strujanje video i audio sadržaja iz izvora treće strane.

24. Eufonija

Eufonija

Eufonija je besplatna WordPress tema za glazbenike i bendove. Divno je izrađen sa jasnom tipografijom, svijetlim bojama i elegantnim ikonama. Također uključuje pozadinu punog zaslona s prilagođenim logotipom, navigacijski izbornik, traku za pretraživanje i audio uređaj.

Paket je s istaknutim klizačem sadržaja, ljepljivim popisom pjesama i testimonijalima. Euphony tema se također može koristiti za izgradnju vašeg glazbenog bloga.

25. Lista popisa

Setlist

Setlist je glazbena tema WordPress-a dizajnirana posebno za bendove i izvođače. Sadrži klizač fotoaparata za prikaz vaših postova, nadolazećih događaja i glazbenih emisija. Također se lijepo integrira s YouTube i Vimeo videozapisima u vaše članke i stranice.

Uključuje integraciju društvenih medija za jednostavno dijeljenje glazbe. Ova je tema jednostavna za postavljanje i podržava izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem kako bi vam pomogli da prilagodite izgled svoje web stranice.

26. Glazbena vibra

Glazbena Vibe

Glazbena Vibe je još jedna besplatna WordPress tema za bendove, glazbenike i glazbene instrumente. Ima čist, jednostavan i lijep izgled s hrskavom tipografijom. Omogućuje vam da u zaglavlje dodate telefonski broj, adresu e-pošte, lokaciju i ikone društvenih mreža.

Tema sadrži slider s klizačem za prikaz članaka s gumbom za poziv na akciju.

27. Tyler

Tyler

Tyler je moderna WordPress tema za događaje, glazbenike i bendove. Ova tema ima izvrsne mogućnosti dizajna i boja za povećanje prodaje karata. Na početnoj stranici možete prikazati i vrhunske glazbenike i izvođače. Istaknute su za vaše nadolazeće događaje koji će vam pomoći da izgradite publiku.

Nudi prostor za prikaz vaših nadolazećih događaja u bočnoj traci ili člancima. Tyler tema podržava programere stranica da brzo postave izgled web mjesta.

28. Oxium

Oxium

Oxium je prekrasna WordPress tema za glazbenike, bendove, DJ-eve i organizatore događaja. Ima navigacijski izbornik i sadržaj na desnoj strani zaslona na bočnoj traci. Dolazi s klizačem slika, alatom za crtanje i ispuštanje početnih stranica i dodatkom AudioIgniter za umetanje glazbe na vaše web mjesto.

Ova tema uključuje prilagođene widgete, ploču s opcijama teme i izbore izgleda. Podržava WooCommerce i optimiziran je za SEO.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress teme za bendove i glazbenike. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o najboljim dodacima za WordPress događaje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map