29 najboljih WooCommerce dodataka za brzu rast prodaje (2020)

najbolji dodaci za woocommerce


Tražite li najbolje WooCommerce dodatke koji će vam olakšati brzi rast prodaje vaše internetske trgovine? WooCommerce je najpopularnija platforma eCommerce dostupna danas, a koristi je preko 28% svih mrežnih trgovina. Ovaj nevjerojatan dodatak nudi veliku fleksibilnost i moćne značajke koje će vam pomoći da brzo napravite potpuno razvijenu web lokaciju e-trgovine.

U ovom ćemo članku podijeliti 29 ručno izabranih WooCommerce dodataka koji će vam pomoći da povećate prodajni komad! Budući da je WooCommerce fantastičan, ali WooCommerce s pravim dodacima raznijeti će vam um i napuniti vaš novčanik do pucanja. Pripremi se!

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je moćan softver za pretvorbu, optimizaciju i generiranje olova koji omogućuje pretvaranje posjetitelja vaše web stranice u pretplatnike i kupce. To uključuje zaista nevjerojatne značajke koje omogućuju potaknuti pretvorbe na web lokaciji, povećati popis e-pošte i ostvariti poslovne ciljeve.

koristeći Rješenja za e-trgovinu OptinMonster, možete znatno povećati prodaju smanjujući napuštanje košarice koristeći zadržavanje na licu mjesta, i izrada personaliziranih poruka. Drugim riječima, omogućit ćete vam stvaranje lijepih optinskih obrazaca i njihovo strateško prikazivanje posjetiteljima vaše web lokacije, tako da će oni ili kupiti proizvod ili se pretplatiti na vaš popis.

Nadalje, značajka A / B testiranja omogućuje vam da usporedite različite optimizacije s varijacijama naslova, izgleda sadržaja i stilova, a zatim pregledate najbolje. Tako uvijek možete koristiti optinove koji su najuspješniji u pretvorbi.

Pročitajte naš kompletan pregled OptinMoster.

2. TrustPulse

TrustPulse

Dodavanje socijalnog dokaza vašoj web stranici potiče povjerenje u vašu web stranicu, što vam pomaže povećati prodaju. S TrustPulse, možete odmah podići konverzije na svojoj web lokaciji WooCommerce koristeći društveni dokaz.

70% posjetitelja vaše web stranice napušta web mjesto misleći da vam se ne može vjerovati. TrustPulse vam pomaže pretvoriti tih 70% u kupce pokazujući im što drugi rade na vašoj web lokaciji i na taj način njegujući povjerenje.

3. Napredni kuponi

Napredni kuponi

WooCommerce dolazi s osnovnom značajkom kupona koja vam ne omogućuje stvaranje vrsta kupona koji podižu vaše moderne marketinške kampanje. Tada su korisni napredni kuponi.

Advanced Coupons je najbolji dodatak za kupon WordPress koji dolazi u paketu sa svim zadivljujućim značajkama:

 • Kupite jednu ponudu (BOGO)
 • Besplatni pokloni
 • Program odanosti
 • Uvjeti korištenja kupona

4. Veleprodajni apartman

veleprodajni dodatak za paket

Veleprodajni apartman najbolji su WooCommerce dodaci za trgovce na veliko. Veleprodajni apartman dolazi s zbirkom ekstenzijskih ekstenzija koje vašu web lokaciju pretvaraju u cjelovitu trgovinu na veliko.

Proširenja su:

 • Veleprodajne cijene: Postavite veleprodajne cijene, minimalne iznose kupnje, složene popuste, porez odvojeno od maloprodajnih kupaca i još mnogo toga.
 • Veleprodajni obrazac za narudžbu: Izradite AJAX obrazac za naručivanje koji se može pretraživati ​​i kategorizirati.
 • Veleprodaja hvatanje olova: Postavljanje stranica za prijavu i registraciju na veliko. Uz to, postavite veleprodajne sekvence e-pošte.

5. MonsterInsights

MonsterInsights

Analitika web stranica vrlo je važna za rast bilo koje vrste poslovanja. Kad znate kako posjetitelji vaše web stranice pronalaze i koriste vašu web stranicu, možete donositi informirane poslovne odluke koje zapravo djeluju.

Da biste optimizirali svoju WooCommerce trgovinu i povećali prodaju, trebat će vam alat za analizu e-trgovine. Savršeno rješenje za vaše potrebe, tu je moćan dodatak Google Analytics MonsterInsights. Koristeći svoje eCommerce dodatak, možete pratiti sve korisne metrike e-trgovine za svoju web lokaciju, uključujući prodaju, prihod, stopu pretvorbe itd.

Omogućuje vam i praćenje glavnih izvora preporuke i točnih konverzija i prihoda koji vam šalju. Zatim možete odlučiti na koje će se izvore upućivati.

Pročitajte našu kompletnu recenziju MonsterInsights.

6. Woo znački dizajner

accesspress-teme

Woo Badge Designer moćan je dodatak koji vam omogućuje dodavanje značke na web mjesto. Ovaj dodatak pomaže vam da dodate tekst, naljepnice ikona i sliku svom proizvodu.

Ovaj dodatak je savršen za dodavanje naljepnica kada postoje prodaja, popust, posebne značajke i jedinstvene informacije o proizvodu. Možete dodati neograničene značke, postaviti položaje vrpce i dodati naljepnice vremena odbrojavanja na način koji želite. To će vam pomoći da imate neograničene jedinstvene značke u svakom proizvodu.

Također, dodatak sadrži 30 unaprijed definiranih tekstualnih predloga za tekst, 30+ unaprijed definiranih predloga slike i automatski izračun postotka, kao i iznose na temelju prodajne cijene za sve proizvode.

Ovaj dodatak omogućit će vam postavljanje više značaka na svaki proizvod i savršeno funkcionira s gotovo svim WordPress temama.

7. WooCommerce pretplate

woocommerce-pretplate

Trgovina na temelju pretplate može biti idealan izbor ako želite prikupiti više zaostalog prihoda.

Korištenjem pretplata na WooCommerce možete omogućiti svojim kupcima da se pretplaćuju na vaše proizvode ili usluge i plaćati tjedno, mjesečno ili godišnje te ostvarivati ​​stalne ponavljajuće prihode na koje možete pratiti i računati.

Pomoću pretplate na WooCommerce možete uvesti različite pretplate za fizičke i virtualne proizvode ili usluge s različitim rasporedima naplate. Također, možete dodati naknade za prijavu, ponuditi besplatna suđenja i postaviti razdoblja isteka.

8. Članstva u WooCommerceu

woocommerce članstava-dodatak

Ako svoju trgovinu WooCommerce želite pretvoriti u web mjesto za članstvo, WooCommerce Članstva su pravi alat za vas.

Pomoću WooCommerce Članstva možete ograničiti WooCommerce proizvode tako da ih mogu kupiti samo registrirani članovi.

Ima podršku za više gateway-ova plaćanja, isticanje sadržaja, kuponi za popust itd. Kako bi vašu trgovinu pretvorili u punopravno mjesto za članstvo.

9. Stalni kontakt

Stalni kontakt jedna je od najboljih usluga marketinga putem e-pošte za vašu WooCommerce trgovinu. Alat za automatizaciju e-pošte drži vaše kupce uključenim u pokretačke serije e-pošte i olakšava segmentiranje korisnika u različite grupe.

Ukratko, ona nudi sve što je potrebno da svoje potencijalne kupce pretvorite u vjerne kupce.

10. WPForms

WPForms

Dodatak za kontakt obrazac ključan je za sve web stranice, uključujući i WooCommerce trgovinu. Trebat će vam stranica za kontakt da biste ostali u kontaktu sa svojim korisnicima i kupcima, odgovarali na njihova pitanja i rješavali njihove probleme.

WPForms WordPress najprimjereniji dodatak za kontakt na tržištu. Omogućuje vam stvaranje jednostavnih naprednih WordPress obrazaca poput stručnjaka, bez angažiranja programera ili učenja kako kodirati. Uz uobičajene kontakt obrasce, u samo nekoliko minuta možete stvoriti internetske ankete, obrasce za donaciju, obrasce za narudžbu itd. I lako ih umetnuti na svoju web lokaciju.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju WPForms.

11. WooCommerce rezervacije

woocommerce-rezervacije

WooCommerce rezervacije moćan je dodatak WooCommerce za dodavanje opcija rezervacije na vašoj internetskoj trgovini.

WooCommerce rezervacije jedan je od najboljih WooCommerce dodataka za postavljanje sustava za rezervaciju na vašoj web lokaciji.

Ako nudite usluge kao što su spa tretmani, rezervacije hotela, rezervacije restorana itd., Možete postaviti opcije rezervacije tako da posjetitelji mogu rezervirati odmah i kupiti kasnije. Ova značajka omogućuje vam da prodavaonicu učinite prikladnijom za kupce koji su zauzeti. Možete provjeriti i naš popis najboljih WordPress dodataka za rezervaciju.

Dodavanjem ove značajke u vašu WooCommerce trgovinu možete osigurati da ne propustite posjetitelje koji su zainteresirani za kupnju vaših proizvoda ili usluga.

12. YITH WooCommerce Zatražite ponudu

yith-woocommerce-zahtjev-a-citat

YITH WooCommerce Zatražite ponudu je jedan od najboljih WooCommerce dodataka za traženje ponude.

Kada kupuju veliku količinu proizvoda, ljudi obično radije dogovaraju cijene i ostvaruju neke popuste. No, s uvođenjem internetskih trgovina, kupanje se kupcima čini gotovo nemogućim.

YITH WooCommerce Dodatak za citat rešava ovaj problem za vašu WooCommerce trgovinu. Pomoću ovog dodatka možete dodati a zahtjev za citat na stranici s podacima o proizvodu kako bi vaši korisnici mogli podnijeti zahtjev.

Ova značajka olakšava posao između vas i vašeg kupca i uvelike vam povećava prodaju.

13. Dodaci WooCommerce proizvoda

woocommerce-proizvod-dodaci

Uspjeh bilo kojeg poslovanja oslanja se na predanost koju daje svojim korisnicima. Za trgovinu putem e-trgovine, mogućnosti personalizacije povezane su sa srećom i zadovoljstvom kupaca. Kupci više vole trgovinu koja nudi mogućnosti prilagodbe.

Dakle, kako biste omogućili dodavanje mogućnosti personalizacije za svoje korisnike, možete koristiti proširenje WooCommerce pod nazivom Dodaci proizvoda. Omogućuje vam dodavanje posebnog okvira za unos na stranicu s podacima o proizvodu (malo iznad Dodaj u košaricu obrazac) gdje korisnici mogu poslati svoje specifikacije proizvoda. Ova značajka omogućuje vam da korisnicima pružite precizno ono što žele, i naplaćuju im naknadu za prilagodbu.

Na taj način možete usrećiti svoje korisnike i potaknuti ih da postanu redovni kupci.

14. YITH WooCommerce Lista želja

yith-boriti-želja

YITH WooCommerce Lista želja vrlo je koristan dodatak za vašu internetsku trgovinu. Omogućuje vašim korisnicima spremanje proizvoda na njihovu listu želja kako bi ih kasnije kupili ili podijelili s prijateljima i obitelji.

Pomoću dodatka YITH WooCommerce Wishlist možete dodati vezu unutar svake stranice s pojedinostima o proizvodu u svojoj trgovini kako biste svojim korisnicima mogli dodati proizvode na njihovu listu želja. Dodatak je besplatan i jednostavan za upotrebu.

15. WooCommerce pametni kuponi

woocommerce-pametni kupona

Svi vole dobiti dobar posao, tako da su kuponi s popustom uvijek vrlo atraktivni za korisnike. Ako želite znatno povećati prodaju, morat ćete ponuditi kupone za popust.

Za izradu kupona za vašu WooCommerce trgovinu možete upotrijebiti dodatak WooCommerce Smart Coupons koji je posebno stvoren za tu svrhu. Pomoću dodatka možete generirati tisuće kupona odjednom, poslati ih e-poštom kupcima (naučiti kako sastaviti popis e-pošte) i dodati ih u WooCommerce. Možete kupiti popust i na ostale proizvode kupnjom određenog proizvoda ili prodati poklon bonove.

To je vrlo zanimljiv dodatak vašoj WooCommerce trgovini za povećanje prodaje. Može se koristiti u posebnim prilikama, poput prazničnih vikenda, ili dosljedno kao dio cjeloživotne promotivne ponude.

16. YITH WooCommerce Ajax pretraživanje

yith-ajax-proizvoda-traženje

Trake pretraživanja izuzetno su važne za bilo koju vrstu web mjesta, uključujući trgovinu WooCommerce. Ali stvaranje brze i učinkovite trake pretraživanja pomalo je teško ako ste početnik.

Dakle, da bismo vam pomogli da stvorite potpuno funkcionalnu i moćnu traku za pretraživanje u vašoj WooCommerce trgovini, postoji dodatak koji se zove YITH WooCommerce Ajax Search. Pomoću ovog dodatka možete omogućiti svojim korisnicima da traže određene proizvode u vašoj internetskoj trgovini. U stvarnom vremenu prikazuju sve relevantne rezultate proizvoda.

Dodatak vam pomaže poboljšati korisničko iskustvo i učiniti vašu trgovinu uspješnijom. Uostalom, ako kupac nešto traži, to je sjajan pokazatelj da je spreman kupiti. Ne gubite više na tim rasprodajama!

17. YITH WooCommerce Ajax filter proizvoda

yith-ajax-produkt filter

YITH WooCommerce Ajax filtar proizvoda dodatak je koji vam pomaže da poboljšate iskustvo svojih korisnika koristeći traku pretraživanja vaše internetske trgovine. Omogućuje vašim korisnicima filtriranje proizvoda prema njihovim potrebama, tako da će u nekoliko sekundi moći pronaći upravo ono što žele kupiti.

Jasno je da ovo pomaže ubrzati procese kupnje i poboljšati stope pretvorbe vaše web trgovine. Drugim riječima, možete pomoći svojim korisnicima da brzo pronađu proizvode koje žele i pretvore ih u zadovoljne kupce.

18. Dinamičke cijene WooCommerce

woocommerce-dinamičkog cijena

Još jedna atraktivna značajka za vašu web lokaciju WooCommerce su napredne cijene proizvoda. Pomoću dinamičke cijene WooCommerce proširenja možete ponuditi skupne popuste kupcima nakon kupnje određene količine proizvoda. Na primjer, možete dati 10% popusta na proizvod kada kupci kupuju 5 ili više artikala istog proizvoda.

Slično tome, možete ponuditi popuste na kupnju proizvoda u istoj kategoriji ili na sve u trgovini. Možete postaviti i cijene na temelju uloga i ponuditi svojim registriranim članovima unaprijed određeni popust na određene proizvode.

Ova značajka služi kao nagrada kupcima i potiče ih da redovito kupuju u vašoj trgovini.

19. Pojačala za WooCommerce

booster-za-woocommerce

Pojačala za WooCommerce, kao što mu ime govori, pomaže vam da pojačate svoju WooCommerce trgovinu brojnim moćnim značajkama. To je besplatni dodatak koji možete besplatno preuzeti i koristiti.

Pomoću ovog dodatka možete upravljati cijenama i valutama svojih WooCommerce proizvoda poput dodavanja svih svjetskih valuta i dodavanja globalnog popusta na sve proizvode. Također možete upravljati oznakama s gumbom i cijenama, proizvodima, kolica i narudžbama, pristupnicima plaćanja, otpremom i narudžbama itd.

Ako želite besplatno rješenje za različite potrebe dućana u WooCommerce, možete ga isprobati.

20. WooCommerce paket i paket isporuka

Woo-pack-a-brod-paket

WooCommerce paket i brodski paket kompletno je rješenje za trgovinu koja isporučuje proizvode širom svijeta. Ima sve što je potrebno za prodaju, pakiranje i isporuku proizvoda.

Paket dolazi s više WooCommerce proširenja, uključujući fakture, listiće za pakiranje, prilagodite opcije isporuke, setove proizvoda, isporuku s više adresa, dostavu putem pjesama i još mnogo toga.

Da biste poboljšali prodaju u trgovini, ima mogućnost odabira rotacije slike za 360 ° za prikaz proizvoda.

21. WITH WooCommerce način rada

yith-woo-katalog-mode

Ako sanjate o stvaranju WooCommerce trgovine i prodaji proizvoda na mreži, ali još niste spremni, dodatak YITH za WooCommerce Katalog može vam biti vrlo koristan. Ovaj dodatak omogućuje vam da vašu e-trgovinu pretvorite u e-katalog i predstavite svoje proizvode za vašu buduću trgovinu.

Stvaranjem e-kataloga prije pokretanja potpuno funkcionalne trgovine moći ćete markirati svoju trgovinu, kao i unaprijed obavijestiti svoje potencijalne kupce o svojim proizvodima.

22. YITH WooCommerce Prilagodite stranicu mog računa

yith-woo-moj-račun-slijetanje-image

Za svako uspješno poslovanje na mreži, Stranica mog računa važno je. Omogućuje vašim korisnicima lako kretanje i interakciju na vašoj web stranici.

YITH WooCommerce Prilagodite moju stranicu računa je WooCommerce dodatak temama YITH koji pojednostavljuje ovaj zadatak za vas. Ovaj dodatak omogućuje vašim korisnicima da izrade i organiziraju svoje Stranica mog računa u vašoj trgovini. To omogućava vašim korisnicima da na jednom mjestu pronađu važne informacije poput njihovih popisa želja, važne vodiče, fakture, datoteke za preuzimanje i slično, što iskustvo njihovog web mjesta čini mnogo ugodnijim.

23. MailChimp za WooCommerce

MailChimp-za-woocommerce

MailChimp je jedna od najpopularnijih usluga marketinga e-pošte koja je danas dostupna. Možete ga koristiti za pokretanje marketinških kampanja putem e-pošte i za povećanje rasta vaše trgovine.

MailChimp za WooCommerce službeno je proširenje tima MailChimp-a za web lokacije WooCommerce. Pomoću ovog dodatka možete sinkronizirati svoje korisnike WooCommercea i podatke o njihovoj kupnji sa svojim MailChimp računom i koristiti ih za slanje ciljanih kampanja.

Osim toga, možete slati naknadne e-poruke nakon kupnje, preporučiti proizvode i također oporaviti napuštene kolica. Također biste htjeli provjeriti ove alternative za MailChimp za dodatne mogućnosti.

24. YITH WooCommerce Usporedba

yith-woocommerce-usporediti slika

Ako imate više proizvoda slične prirode, vaši se korisnici mogu zbuniti jer se pitaju koji je bolji proizvod. Dodatak YITH WooCommerce Compare omogućuje vašim korisnicima da to riješe.

Pomoću ovog dodatka korisnici mogu lako usporediti dva ili više WooCommerce proizvoda jedan uz drugi i brzo odlučiti koji proizvod kupiti.

25. YITH WooCommerce Brzi pregled

yith-woocommerce-brzi-pogled

Dodatak za brzi pregled YITH WooCommerce omogućava vam dodavanje Brzi pogled opciju u vašoj trgovini gdje kupci mogu odmah pogledati detalje proizvoda. Nakon klika na gumb korisnici će vidjeti veću sliku proizvoda, opis proizvoda i gumb dodavanja u košaricu u prozoru okvira okvira.

To potencijalnim kupcima omogućuje brzi uvid u proizvod i povećava njihove šanse za kupnju proizvoda.

26. Facebook za WooCommerce

facebook-za-woocommerce

Facebook je jedan od najčešćih oblika društvenih medija u kojem ljudi danas provode veliku količinu vremena. Dakle, kako bi ljudi primijetili vašu tvrtku, svoju internetsku trgovinu možete povezati sa svojim Facebook računom.

Facebook za WooCommerce službeni je dodatak za WooCommerce web stranice od strane Facebook tima. Pomaže vam da na svojoj Facebook stranici na atraktivan način prikažete svoje WooCommerce proizvode.

Na taj način pomaže vam pronaći više kupaca i ostvariti veću prodaju.

27. WooCommerce kratice

woocommerce-kratke kodove

WooCommerce kratice je besplatni dodatak koji sadrži gomilu WooCommerce kratkih kodova koje možete koristiti na cijeloj web stranici za dodavanje proizvoda, gumba i još mnogo toga. Dodatak jednostavno dodaje padajući izbornik u vašem WordPress uređivaču postova, omogućujući vam lak odabir i umetanje kratkih kodova u područja sadržaja kao što su post, stranica ili proizvodi.

Pomoću ovog dodatka možete svoj normalan sadržaj lako pretvoriti u stranicu e-trgovine i prodavati proizvode.

28. WooCommerce PDF fakture & Pakiranje natikača

woocommerce PDF-računa

WooCommerce PDF fakture & Pakiranje natikača je vrlo koristan besplatni WooCommerce dodatak. Omogućuje jednostavno slanje PDF faktura i pakiranje na papir kupcima jednostavno putem e-pošte. Korisnici također mogu na vašem web mjestu preuzeti račune s područja računa.

Kao vlasnik trgovine možete generirati PDF fakture i pakiranje na papiru skupno i preuzeti ih.

Ako želite promijeniti dizajn predložaka faktura, lako ih možete prilagoditi i upotrijebiti na svojoj web lokaciji.

29. Prilagođene kartice proizvoda za WooCommerce

Custom-proizvod-kartice-woocommerce

Prilagođene kartice proizvoda za WooCommerce je još jedan besplatni dodatak WooCommerce koji vam pomaže organizirati detalje o WooCommerce proizvodima na karticama. Pomoću ovog dodatka proizvodima možete dodati prilagođene kartice i opis proizvoda podijeliti na različite kartice. Tada posjetitelji vaše web stranice mogu jednostavno prelaziti s kartica na karticu da bi vidjeli detalje o proizvodu.

Dodavanjem kartica možete stranicu svog proizvoda učiniti urednom i urednom. To također poboljšava korisničko iskustvo vaše web lokacije jer korisnici neće trebati pomicati se dužom stranicom s opisom.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete neke od najboljih WooCommerce dodataka za brzu rast prodaje. Možda želite vidjeti i usporedbe WooCommerce-a s Shopify-om i WooCommerce-a vs BigCommerce-a..

Možete pogledati i naš detaljni vodič o izradi internetske trgovine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map