29 najboljih WordPress tema za hotele i odmarališta (2020.)

najbolje wordpress teme hotela i odmarališta


Tražite li najbolje WordPress teme za hotele i odmarališta?

Tema hotela ili odmarališta mora imati sve značajke koje vam pomažu da prikažete svoja imanja, a putnicima također omogućava da lako rezerviraju sobu. Trebate potražiti temu koja pokriva sve važne značajke kao što su online rezervacija, odabir sobe itd.

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih WordPress tema za hotele i odmarališta.

Odabir WordPress hotela za vašu web lokaciju

Nisu sve WordPress hotelske teme stvorene jednakim.

Prije nego što uronite i odaberete temu, morate osigurati da tema ima određene značajke:

 • Pokažite svoje objekte i pogodnosti potencijalnim iznajmljivačima
 • Optimalno mjesto za postavljanje forme za rezervaciju
 • Kompatibilan s dodacima koje želite koristiti, posebno dodatak za rezervacijski obrazac.

Također smo stvorili popis najboljih WordPress tema koje možete koristiti. Provjerite ih.

Pogledajmo neke od najboljih WordPress tema za hotele i odmarališta.

1. Astra Tema

Tema Astre

Astra je lagana i moderna WordPress tema. Ima više stranica za početnike, uključujući demo web stranicu za hotele, odmarališta, B&Bs i hosteli. Ova je tema kompatibilna sa svim popularnim stručnjacima za crtanje i ispuštanje stranica koji vam pomažu u dizajniranju odredišnih stranica.

Dolazi s galerijom slika za prikaz fotografija vaših hotelskih soba. Astra je jednostavna za postavljanje i optimizirana za brže performanse od uobičajenih WordPress tema.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP je besplatna i svenamjenska WordPress tema namijenjena kreiranju bilo koje vrste web stranica. Dolazi s demo web stranicom za hotele i odmarališta koju brzo možete uvesti na svoju stranicu klikom. Ocean WP sadrži više odjeljaka na početnoj stranici, uključujući dobrodošlicu, o nama, usluge i još mnogo toga. Omogućuje vam dodavanje prilagođenog logotipa, jednostavnog navigacijskog izbornika i slike cijele širine s CTA-om u odjeljku zaglavlja.

Ova tema 100% reagira i u potpunosti podržava e-trgovinu. OceanWP je prijevod spreman i može se koristiti za izradu web lokacija RTL (s desna nalijevo). Za dodatne značajke možete koristiti njihova premium proširenja i dodatke.

3. Sunčano odmaralište

Sunčano odmaralište

Sun Resort je moderna WordPress tema za web stranice hotela i odmarališta. Ima ugrađeni obrazac za rezervaciju koji pomaže korisnicima da rezerviraju smještaj u vašem hotelu ili odmaralištu. Dolazi s alatom za izgradnju i povlačenje početnih stranica da biste odmah dodali svoj sadržaj.

Ostale značajne značajke uključuju prilagođene widgete, sheme boja, demo uvoz od 1 klika i SEO optimizaciju. Sun Resort tema je vrlo fleksibilna i lako se postavlja.

4. suština

suština

Essence je snažna WordPress tema koja se može koristiti za izradu web mjesta hotela ili odmarališta. Ima pozadinsku sliku pune širine koja sadrži prilagođeni logotip, navigacijski izbornik, traku za pretraživanje, poruku dobrodošlice i obrazac za pretplatu. Dolazi s jednostavnim dizajnom za lijepo prikazivanje vašeg istaknutog sadržaja.

Ova je tema optimizirana u Gutenbergu, što znači da možete objavljivati ​​sadržaj odmah od najnovijeg WordPress urednika, Gutenberga, bez gnjavaže. Izgrađen je na temelju okvira Genesis, jednog od najpopularnijih premium WordPress tema koji je dostupan na tržištu. To je u paketu s jednostavnom pločom opcija tema za jednostavno postavljanje tema. Essence nudi 6 područja widgeta koji vam pomažu da brzo dodate značajke na početnoj i ostalim stranicama.

5. Bordo

bordo

Bordeaux je smjela WordPress tema za boutique hotele i B&BS. Omogućuje vam dodavanje mogućnosti online rezervacije na vašoj web stranici, tako da putnici mogu lako rezervirati hotelske sobe. Dolazi s prezentacijom na početnoj stranici za prikaz slika hotela, slika soba i više fotografija.

Bordeaux se može u potpunosti prilagoditi za boje, marke i tipografiju. Ova je tema prilagođena početnicima i može se prilagoditi pomoću WordPress-ovog programa za prilagodbu uživo.

6. Odmaralište Santorini

Santorini

Odmaralište Santorini prekrasna je WordPress tema izgrađena posebno za izradu web mjesta hotela ili odmarališta. Ima jedinstveni dizajn s prilagođenom pozadinskom slikom pune širine. Dolazi s internetskim obrascem za rezervaciju kako bi korisnici mogli rezervirati sobe.

Ova tema ima 7 vrsta sadržaja, fleksibilne odjeljke početnih stranica, prilagođene widgete i još mnogo toga. Optimiziran je za SEO i performanse.

7. Arkadija

Arcadia

Arcadia je profesionalni WordPress hotel i odmaralište. Ima nevjerojatne prilagođene značajke poput pozadinske slike, zaglavlja, klizača slike preko cijelog zaslona i još mnogo toga. Uključuje predložak obrasca za rezervaciju, ikone na društvenim mrežama i više predložaka stranica.

Može se prilagoditi pomoću WordPress alata za prilagodbu s pregledom uživo. Možete promijeniti gotovo sve u temi kako biste postavili i pokrenuli željenu web stranicu hotela.

8. Šezdeset jedan

Šezdeset jedan

SixtyOne je moderna WordPress tema namijenjena hotelima i smještajnim kućama. Kao i druge popularne WordPress hotelske teme, ona uključuje i online obrazac za rezervaciju da putnici rezerviraju sobe u vašem hotelu. Dolazi s galerijama slika i sustavom upravljanja hotelima.

Sadrže prilagođene widgete, predloške stranica, mape lokacija i odredišne ​​stranice. Ova je tema jednostavna za postavljanje i dobro se funkcionira na svim veličinama zaslona.

9. Hotelia

Hotelia

Kao što ime sugerira, Hotelia je posebno stvorena za izgradnju web stranice hotela. Ima elegantan i robustan dizajn s naprednim značajkama kao što su online rezervacija, klizač slika, program za pravljenje stranica, efekti paralakse i još mnogo toga. Dolazi s video pozadinom, ljepljivom navigacijom, prilagođenim logotipom i premium dodacima.

Uključuje i prilagođene fontove, vrste posta, widgete, boje i još mnogo toga. Hotelia je prilagođen početnicima i pruža vam opsežnu dokumentaciju koja vas vodi prema svim aspektima postavljanja web stranice s njim.

10. Palermo

Palermo

Palermo je prekrasan WordPress hotel i odmaralište tema. Ima navigacijski izbornik na bočnoj traci s prilagođenim logotipom i podebljanom pozadinom. Prikazuje pozadinu slike preko cijelog zaslona s desne strane zaslona. Na početnu stranicu možete dodati poruku dobrodošlice i gumb poziva na radnju.

Ova tema ima preko 30 opcija i kombinacija izgleda. Također sadrži demo alat za uvoz od 1 klika i vrlo je optimiziran za brzinu stranice.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy tema je WordPress-a za hostele, odmarališta, butične hotele i tvrtke za smještaj. To je u paketu s klizačem slike za cijeli zaslon na početnoj stranici s vašim logotipom, navigacijskim izbornikom i mrežnim obrascem za rezervaciju..

Na početnoj stranici možete prikazati hotelske sobe s sadržajima, izjavama kupaca, lokacijom i galerijom slika. Iako ima prilagođenu temu tematske ploče, možete je prilagoditi i pomoću WordPress alata za prilagođavanje uživo.

12. Kea

Kea

Kea je minimalistička WordPress odmaralište tema koja se može koristiti za izradu web stranica hotela i odmarališta. Omogućuje vam integraciju vašeg vlastitog rezervacijskog sustava pomoću WordPress dodatka za rezervaciju. Prepusti prvi dojam s klizačem za video i slike na početnoj stranici.

Ova tema ima fleksibilne izgled, višestruke mogućnosti izbora u boji i podršku za WPML za stvaranje višejezične web stranice. Također koristi prilagođene elemente Elementor za oblikovanje vlastitih stranica.

13. HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy je lijepo dizajnirana WordPress tema za hotele i odmarališta. Isporučuje se s galerijama slika i klizačima za prikaz vaših hotelskih soba, predsoblja i staza. Tema ima profesionalni sustav upravljanja hotelima i online obrazac za rezervaciju.

Dolazi s moćnom tražilicom, bojama, fontovima i više prilagođenih opcija. Tu je temu lako postaviti i omogućava vam da odmah pokrenete web mjesto hotela.

14. Miloš

Miloš

Milos je premium WordPress tema za hotele, hostele, iznajmljivanje apartmana, B&Bs i ugostiteljske tvrtke. Dolazi sa pozadinom slike na cijelom zaslonu ispod zaglavlja. Zaglavlje uključuje prilagođeni logotip i navigacijski izbornik. Također možete dodati gumb za rezervaciju u zaglavlju.

Omogućuje vam integriranje sustava rezervacija i rezervacija trećih strana. Tema vam daje potpunu kontrolu boja. Jednostavno postavljanje i početnik.

15. Lokale

lokalizacije

Locales je moderna tema za WordPress katalog koji vam pomaže stvoriti direktorij lokalnih hotela. U paketu su podržavajuće značajke poput mapa lokacije, adresa i više. Na početnu stranicu možete dodati i filtrirajuće pretraživanje kako biste korisnicima omogućili da pronađu najbolji hotel u gradu.

Omogućuje vam prikazivanje hotela i apartmana u klizaču klizača. Ima odjeljak s početnim stranicama za prikaz istaknutih hotela. Tema je savršena za prikazivanje hotela u vašem gradu i zarađivanje provizija.

16. Prestige

Prestiž

Prestige je lijepo obrađena WordPress hotelska tema. Ima više predložaka stranica za prikaz soba, vrsta soba i još mnogo toga. Omogućuje vam prikazivanje obližnjih atrakcija koje kod korisnika mogu razviti zanimanje za rezervaciju sobe u vašem hotelu.

Ova je tema jednostavna za postavljanje i može se prilagoditi pomoću WordPress customizer-a s pregledom uživo.

17. Moliere

Moliere

Moliere je izvrsna WordPress tema za hotele, odmarališta, apartmane i B&BS. Dolazi s fleksibilnim zaglavljem i podnožjem koji vam omogućuje prilagođavanje svakog elementa na web mjestu. Omogućuje vam kontrolu nad shemama boja za definiranje vlastitih boja.

Ostale značajne značajke uključuju integraciju Googleovih fontova i podršku za izradu stranica, WooCommerce i RTL jezike.

18. Rezervacija hotela

HotelBooking

HotelBooking je u potpunosti funkcionalna WordPress hotelska tema. Ima prilagodljiv dizajn i sustav rezervacija hotela. Ova tema dolazi s mehanizmom za rezervaciju koji vašim korisnicima omogućava brzu rezervaciju soba u vašem hotelu. Možete dodati prilagodljivi obrazac za rezervaciju, kalendar raspoloživosti soba, kupone za popust i još mnogo toga.

Ova tema vam daje mogućnost dodavanja sezonskih cijena za sobe. Ima zasebnu stranicu na blogu za postavljanje sadržaja o vašem hotelu.

19. Hotelone

Hotelone

Hotelone je besplatna WordPress tema za hotele i odmarališta. Dolazi s naprednim upravljačkim pločama za prilagođavanje svih elemenata teme. Isporučuje se s unaprijed izgrađenim izgledom za vašu web lokaciju hotela koji olakšava početak rada. Podnožje ima widgetized podnožje za dodavanje ikona, usluga i više društvenih medija na dnu vaše web lokacije. Također možete dodati kartu putovanja, lokaciju i adresu u podnožju. Ova tema podržava graditelj Elementor za dizajn vaših stranica.

20. Filoksenija

Philoxenia

Philoxenia je lijepa i moderna WordPress hotelska tema. Sadrži sve značajke koje su vam potrebne na vašoj web lokaciji hotela, uključujući obrazac za rezervaciju, više vrsta sadržaja, galeriju slika za prikaz hotelskih soba i sustav upravljanja soba..

Ova tema nudi widgetized početnu stranicu, prilagođene widgete i sheme boja za postavljanje vaše web stranice. Vrlo je optimiziran za SEO.

21. Hotel Luksuz

Hotel Luksuz

Hotel Luksuz je još jedna besplatna tema za WordPress. Omogućuje vam profesionalno upravljanje online rezervacijama i rezervacijama. Ima lijep dizajn za prikaz svog smještaja u hotelu u stilu. Ova je tema jednostavna za postavljanje i može se prilagoditi pomoću WordPress alata za prilagodbu uživo.

22. Hotelica

Hotelica

Hotelica je besplatna WordPress tema dizajnirana posebno za hotele, odmarališta i ugostiteljske tvrtke. Pozadinska slika pune širine sadrži prilagođeni logotip, liniju dobrodošlice i navigacijski izbornik. Pomoću ove teme možete stvoriti lokalni direktorij hotela. Ovu temu možete prilagoditi pomoću WordPress alata za prilagodbu s pregledom uživo.

23. Zermatt

Zermatt

Zermatt je vrlo napredna i fleksibilna WordPress tema za hotele, odmarališta, apartmane koji iznajmljuju B&Bs, hosteli i tvrtke za smještaj. Sadrži atraktivne pozadine cijelog zaslona kako bi stvorio snažan prvi dojam o korisnicima. Značajke teme uključuju online obrazac za rezervaciju, vremenski modul i CTA-ove.

Dolazi s beskrajnim mogućnostima boja, potpuno prilagodljivim izgledima, stvaraocima stranica i podrškom za WooCommerce. Zermatt se lako postavlja i optimizira za brzinu.

24. Prisutnost

Prisutnost

Prestige je moderna višenamjenska tema programa WordPress. Može se koristiti za izradu web mjesta hotela ili odmarališta. Koristi programere povlačenja i ispuštanja stranica za dizajniranje odredišnih stranica. Ova tema uključuje 2 izgleda da biste stvorili web mjesto u obliku okvira ili pune širine.

Pomoću ugrađenih demonstracija web stranice možete brzo započeti s radom i pokrenuti web mjesto hotela. Postavljanje teme je jednostavno i može se prilagoditi pomoću programa WordPress customizer uživo.

25. Gostionica Olympus

Inn Olympus

Olympus Inn stilski je WordPress tema za hotele, ugostiteljske tvrtke, smještaj i odmarališta. Kao i sve popularne teme s ovog popisa, on ima online rezervacijski obrazac. Ova tema izvrsno funkcionira uz sve one koji moraju imati WordPress dodatke za dodavanje značajki i funkcionalnosti na vašu web stranicu hotela.

Podržava programere stranica, WooCommerce, RTL jezike i u potpunosti je optimiziran za SEO. Olympus Inn radi brže od ostalih redovitih WordPress tema.

26. Egejsko odmaralište

Egejsko odmaralište

Ako tražite lijepu i modernu temu odmarališta WordPressa, onda pogledajte Aegean Resort. Dolazi sa svim zadivljujućim značajkama koje su vam potrebne za izgradnju web mjesta hotela ili odmarališta. Najistaknutije značajke su vremenski modul, mrežni obrazac za rezervaciju, galerije slika, klizači i videozapisi u pozadini.

Ova tema WPML kompatibilna je, što znači da možete lako stvoriti višejezične web stranice. Ima fleksibilne mogućnosti izgleda za oblikovanje početne i odredišne ​​stranice.

27. Stan

Ravan

Flat je profesionalna višenamjenska tema programa WordPress koja se može koristiti za izradu web mjesta hotela ili odmarališta. Ima jedinstven ravan izgled smjelim bojama i potpuno prilagodljiv za dodavanje efekata, animacija i još mnogo toga. Dolazi s Themify graditeljem da dizajnira vlastite stranice.

Tema ima odjeljke s početnim stranicama za prikaz hotelskih soba, izjave kupaca, članova osoblja i pogodnosti. To je jednostavno postavljanje i može se prilagoditi aktivnom WordPress prilagoditelju.

28. Hotel Melbourne

Hotel Melbourne

Hotel Melbourne je besplatna i odgovarajuća tema programa WordPress za hotele, odmarališta i luksuzne apartmane. Ima više mjesta u navigacijskom izborniku, klizač slike, integraciju društvenih medija i još mnogo toga. Dolazi s mogućnostima rezervacije hotela, upravljanjem sobama i više premium funkcija u njihovoj plaćenoj verziji.

29. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel je premium WordPress hotelska tema. Ima sustav rezervacija, upravljanje sobama, blog i Instagram widget. Uz klizač slike možete pokazati svoje hotelske sadržaje i obližnje atrakcije. Ova je tema potpuno prilagodljiva i jednostavna za postavljanje.

Dostavlja se s prilagođenim bojama, widgetima, fontovima i još mnogo toga. Tema ima podršku za WooCommerce i prijevod koji je spreman za izradu web stranica na vašem jeziku.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress teme za hotele i odmarališta. Možda ćete htjeti pogledati i naš vodič o najboljim WordPress temama za blogove o putovanjima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map