30 i više najboljih časopisa WordPress magazina u usporedbi i recenziji (2020)

najbolje teme časopisa wordpress


Tražite li dobru temu časopisa WordPress za svoju web stranicu?

Bez obzira vodite li osobni blog ili veliki internetski časopis, tema časopisa pomaže vam na jedinstveni način prikazivanja sadržaja s raznolikim izgledima.

U ovom smo članku sastavili popis nekih najboljih tema časopisa WordPress.

Odabir najbolje teme časopisa za WordPress

Teme časopisa WordPress izvrsno djeluju za web stranice koje su bogate sadržajem. Pomaže čitateljima da s početne stranice lako otkriju pravi sadržaj koji ih zanima.

Ispod su neke jedinstvene značajke koje ćete često naći u temi časopisa WordPress.

 • Jednostavno stvorite jedinstveni dizajn početne stranice s kombinacijom različitih struktura stupaca i kategorija
 • Područja položaja bannera za unovčavanje vašeg sadržaja
 • Tona različitih opcija izgleda stranice za prikaz vašeg sadržaja na različit način

1. Extra

Dodatna tema, tema časopisa

Extra je jedna od najboljih tema časopisa WordPress tvrtke Elegant Themes, jedno od vodećih tematskih čvora WordPress na tržištu. Budući da je višenamjenska tema, savršeno se uklapa u bilo koju nišnu stranicu. Dodatno se isporučuje s alatom za crtanje i povlačenjem stranice koji olakšava stvaranje postova i stranica.

Sa svojim fleksibilnim dizajnom možete prilagoditi bilo koji dio tema tako da vašoj web lokaciji daje poseban izgled. S dodatkom nikad nećete morati praviti kompromise s njegovim izgledom. Nudi neke od najcjenjenijih već izgrađenih izgleda, tako da možete stvoriti jedinstveni dizajn odabirom jednog od njih, bez potrebe da počinjete od temelja. Izgled početne stranice nudi različite strukture i module stupaca.

2. Divi

pregled tema divi

Divi poput Extra, još je jedna popularna višenamjenska WordPress tema koja vam pomaže da lako napravite web stranicu časopisa. Sa svojim nevjerojatnim graditeljem vizualnih stranica možete dizajnirati stranice i postove poput profesionalaca bez potrebe za prebacivanjem između uređivača i pregleda. Imate 40 prekrasnih elemenata koji su spremni za upotrebu izravno na mjestu. To uopće ne treba kodiranje.

Također nudi 800 zapanjujućih unaprijed izrađenih dizajna koji su u potpunosti prilagodljivi. Od promjene boje, animacije i lebdećih efekata, fontova i više, ova tema omogućuje vam da učinite sve kako biste željeli svoj izgled. Uz pomoć skupnog uređivanja, značajka, možete uštedjeti vrijeme tako što zasebno ne uređujete elemente.

3. Astra

Astra

Astra je lagana i super brza WordPress tema koja vam omogućuje dizajn web mjesta kao stručnjaka. Bez pisanja ijednog retka koda, ova tema nudi vam najbolje rješenje da se osmislite najmoderniji dizajn s naprednim značajkama. Tema je kompatibilna s najnovijom verzijom WordPress-a i izvrsno funkcionira sa svim vrstama dodataka.

Budući da omogućuje besprijekornu integraciju s WooCommerce dodatkom, na web stranici časopisa možete prodavati bilo koju digitalnu ili fizičku robu. Da biste proširili svoj domet, također imate mogućnost prevesti ga na druge jezike. Nadalje, ovoj web stranici možete dodati beskonačno pomicanje, widgete društvenih ikona, prilagođenu stranicu 404 i još mnogo toga na svoju web lokaciju.

4. Soledad

Soledad tema

Soledad je zapanjujuća WordPress tema izgrađena posebno za časopise, vijesti i osobne blogove. Izvrsno funkcionira s Elementor alatom za pravljenje drag i padajućih stranica što vam olakšava prilagodbu web stranice bez pisanja bilo kakvog koda.

Sa 1000 tisuća demonstracija početne stranice, možete postaviti web stranicu ili blog u jednom kliku i brzo započeti. Dolazi s dodatnim opcijama u WordPressovom prilagoditelju uživo za uređivanje web mjesta.

5. Vijesti na Everestu

Everest News je jedna od najboljih tema časopisa WordPress koja dolazi s mnoštvom opcija za prilagođavanje. Everest News je tema koju je objavila Everest Themes.

Brzina, sigurnost i prijevod spremni su neke od ključnih karakteristika Everest-a. Dolazi s demo uvozom jednim klikom, odzivnim klizačem i lijenim opterećenjem za brže prikazivanje slika.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro vizualno je impresivna, WordPress tema spremna za WooComerce koja je napunjena zadivljujućim značajkama. Korištenjem ove teme možete imati potpunu kontrolu nad svojom web stranicom u pogledu njenog izgleda. Svaki dio teme je prilagodljiv i vrlo je jednostavan za upotrebu. Spremne dizajne početnih stranica i stranica bloga možete prilagoditi izravno od samog alata za prilagodbu.

Također imate izbor korištenja bilo koje izrađivače stranica koje želite. Bestežna integracija Hestie čini stvari glatkim i jednostavnim za vas. Da biste stvarima učinili zanimljive za svoje korisnike, možete dodati klizač ili zaglavlje videozapisa. Povećava mogućnost zadržavanja posjetitelja na web mjestu dulje.

7. Časopis Themify


Časopis

Magazin je prekrasna tema časopisa WordPress tvrtke Themify. Kao i svaka tema Themify, tema Magazina dolazi u paketu sa Themify Builderom, graditeljem stranica s povlačenjem i ispuštanjem.

Ako želite, možete čak otići i korak dalje i sastaviti prilagođenu naslovnu stranicu. Također imate mogućnosti dodati odjeljak Breaking News kako biste svoje korisnike obavijestili o najnovijim novim događajima i promjenama. Tema podržava videozapise i omogućuje jednostavno dijeljenje na društvenim mrežama.

8. iTheme2

iTheme2

iThemes je sjajna tema za WordPress u stilu Maca koja se napuni zadivljujućim značajkama. Svidjet će vam se njegov fluidan i prilagodljiv izgled koji vaše web mjesto vizualno zadivljuje. Tema dolazi s 2 različite kože – siva i crna.

Možete prikazati ili sakriti okvir za pretraživanje i RSS ikonu po vašoj želji. Kao i većina drugih tema Themify, i ova vam omogućuje stvaranje prilagođene naslovnice. Također ima sjajne mogućnosti za istaknute klizače.

9. Zillah

Zillah wordpress tema

Zillah je zapanjujuća tema za blogere i pisce. Također sjajno izgleda na web stranicama časopisa. Alat za prilagodbu uživo vam pomaže u preciziranju dizajna vaše web lokacije. Od promjene boje, fontova do rasporeda, imate puno mogućnosti da se vaše web mjesto istakne. Omogućuje vam da integrirate i alat za izradu stranica po vašem izboru. Dakle, za razliku od mnogih drugih tema, nije potrebno da se držite ugrađenog graditelja stranica.

Ova je tema spremna za prijevod, tako da čak možete lako napraviti višejezični blog. Zillah je kompatibilan s najnovijim verzijama WordPress-a i neprimjetno radi u različitim preglednicima.

10. čitljiv

Čitava tema časopisa

Čitljivost je još jedna sjajna tema koja najbolje odgovara vašoj web stranici časopisa. Tema dolazi s nevjerojatnom opcijom prilagodbe i kompatibilna je s mnoštvom naprednih dodataka. Od prevođenja teme na drugi jezik, dodavanja glifikona i društvenih ikona, ova tema omogućuje vam da napravite puno izvan okvira.

Čitaj je prilagodljiv, što znači da izgleda nevjerojatno na svim uređajima i veličinama zaslona. Optimiziran je za SEO, tako da se ne treba puno brinuti o rangiranju na Googleu. Tema je kompatibilna s dodacima kao što su Contact Form 7, Disqus, JetPack i još mnogo toga. Možete proširiti njegove funkcije dodavanjem dodatnih dodataka.

11. OceanWP

OceanWP

OceanWP je prekrasna višenamjenska tema programa WordPress koja nudi sjajne mogućnosti kako web stranicu vašeg časopisa učiniti modernom i modernom. Tema dolazi sa zadivljujućim demo sadržajem koji je spreman za upotrebu sa samo jednim klikom.

U svoj časopis možete čak dodati trgovinu i plutajuću traku Dodaj u košaricu, kako bi vaš gumb bio vidljiv posjetiteljima stalno. Za bolje iskustvo kupovine možete omogućiti opciju Brzi pregled koja posjetiteljima omogućuje uvećani prikaz proizvoda prije kupnje..

Kako biste poboljšali funkcionalnost vaše web stranice, tema nudi i mnoštvo proširenja.

12. Novine

Novine su popularna i responzivna tema časopisa WordPress koja izgleda nevjerojatno na web lokacijama koje imaju puno sadržaja. Tema dolazi sa 60+ profesionalno dizajniranih demonstracija dizajniranih za različite niše. Također se isporučuje s 8 premium dodataka koji vam omogućuju lako izradu zapanjujućih web stranica.

Ova tema omogućuje vam lako stvaranje lijepih zaglavlja zahvaljujući fleksibilnom alatu za izradu zaglavlja. Na raspolaganju vam je i kompozitor tagDivi, koji je kompletan alat koji bi svaki dizajner želio. Može prikazati puno sadržaja na početnoj stranici bez utjecaja na kvalitetu.

13. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro nevjerojatna je tema programa WordPress koja je savršena opcija za web mjesto obogaćeno sadržajem. Dakle, ako tražite temu časopisa, ovo bi mogla biti najbolja opcija za vas. Od jednostavnih opcija prilagođavanja do napredne podrške za dodatke, ova tema sadrži sve ono što bi vam trebalo web mjesto za tematske časopise.

Svoju web stranicu možete postaviti za nekoliko minuta pomoću opsežnih mogućnosti tema. Sve je u temi prilagodljivo. Možete promijeniti pozadinu, boju, tipografiju, izgled, pa čak i zaglavlje.

14. Akademija Pro

Akademija Pro

Academy Pro je vizualno zapanjujuća i responzivna tema programa WordPress koja je savršena za sve web stranice sa bogatim sadržajem. Pomoću opcija tema možete podići i pokrenuti svoje web mjesto u roku od nekoliko minuta. Na svoju web stranicu možete dodati do 6 područja widgeta i odabrati između 3 različita izgleda. Prilagoditelj tema ima sjajne mogućnosti za promjenu izgleda vaše web stranice.

Ako nešto prodajete putem interneta, lako je prihvaćati narudžbe s Academy Pro. Podržava e-trgovinu i omogućuje dodavanje lijepih stranica s cijenama. Također možete imati prekrasne odredišne ​​stranice, dodati prilagođeno zaglavlje i učiniti mnogo više. Tema je prijevoda spremna, responzivna i mobilna.

15.Voice

Glas, tema časopisa, magazin wordpress magazin

Voice je još jedna nevjerojatna tema časopisa WordPress koja je osmišljena kako bi olakšala objavljivanje sadržaja. Pomoću Voicea možete stvoriti i sjajnu zajednicu ili web mjesto za društvene mreže uz pomoć bbPressa.

Njegove napredne mogućnosti tema toliko nude. Ova je tema dostupna za preuzimanje sa tržišta Themeforest.

16. MH Magazin

M-magazin-teme

Magazin MH je opcija za profesionalne blogere, internetske stranice s vijestima, internetske časopise i još mnogo toga. Teme su prepune popularnih Google Webfontova za izvrsnu web lokaciju. A prilagodljiv izgled omogućava brzo učitavanje web stranice i za pametne telefone i za tablete.

Ova je tema vrlo optimizirana za SEO, što osigurava da se dobro bavite vidljivošću tražilice. MH Magazine je tema spremna za prijevod. S nekoliko klikova možete pokrenuti višejezičnu web stranicu koja cilja korisnike na više zemljopisnih područja.

17. TheFox

TheFox, tema časopisa, tema časopisa wordpress

TheFox je vrlo fleksibilna višenamjenska tema programa WordPress koja se isporučuje s nevjerojatnim značajkama. Bilo da se radi o modnim stranicama, stranicama magazina, portfelju ili web mjestu profesionalnog marketinga, TheFox svojim ugodnim izgledom i robusnim značajkama odgovara vašim potrebama. Tema dolazi s prekrasnim demonstracijama, opsežnom dokumentacijom i velikom podrškom.

Da biste uštedjeli vrijeme, možete uvesti s 30 unaprijed pripremljenih početnih stranica. Međutim, također imate mogućnost uvođenja promjena na ovim web lokacijama ako želite. Snažan graditelj stranica koji oznake tema zajedno čine vrlo jednostavno za izradu vaše web stranice. Imate toliko elemenata koje možete koristiti na web mjestu da biste izgledali dobro. Na primjer, generator kratkih kodova omogućuje vam izradu bilo kojeg broja prilagođenih stranica pomoću svih prilagođenih modula.

18. Magazin Pro

Magazin Pro

Magazine Pro je savršena opcija za vaše web stranice časopisa. Vaša web stranica govorit će sama za sebe ako ovu temu koristite zbog svestranog izgleda i dizajna bogatog medija. Na početnoj stranici možete odabrati do 3 područja widgeta. Možete staviti svoj logotip u zaglavlje samo jednim klikom.

Internet trgovinu je također lako pokrenuti jer je prethodno dizajnirana za Woocommerce i BigCommerce. Najbolje od svega je što podržava okvir Genesisa.

19. Tema časopisa Jinsy

Jinsy tema

Jinsy je još jedna nevjerojatna WordPress tema koju ćete obožavati. To je super responzivna višenamjenska tema koju možete besplatno preuzeti. Pomoću ove teme možete dizajnirati najmoderniju web lokaciju bez potrebe za kodom ni jednog retka. Pomoću alata za prilagođavanje uživo Jinsyja moguće je pregledati promjene odmah na nadzornoj ploči.

Njegov 1-minutni demo uvoz omogućuje vam da vaše web mjesto bude spremno za manje od minute. Pomoću impresivnog mega izbornika možete dati svom podizborniku sjajnu strukturu.

20. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall je privlačna i brza tema časopisa WordPress za način života i web stranicu časopisa. Omogućuje vam odabir 9 lijepo dizajniranih početnih stranica. Tema ima optimalne lokacije bannera, tako da možete unovčiti svoj sadržaj oglasima. Možete zalijepiti oglasni kôd iz mreže trećih strana poput Adsense ili prenijeti svoje natpise.

Također vam omogućuje dodavanje dobro izgleda gumba društvenih medija na vašu web stranicu. Možete ih dodati u podnožje, bočnu traku ili istovremeno istovremeno radi veće vidljivosti. Ova tema je vrlo fleksibilna i omogućuje vam prilagodbu bez potrebe za pisanjem jednog retka koda.

21. Ljetopis

Kronika je dobro izgledana tema časopisa WordPress dizajnirana posebno za web stranice časopisa. Tema nudi nevjerojatne mogućnosti prilagodbe kako bi vam web mjesto dalo jedinstven izgled. Sa svim značajkama možete dizajnirati web mjesto kao profesionalca bez dodirivanja koda.

Tema ima 3 ugrađena prostora za oglašavanje za vas. Možete koristiti i ljepljivi post za označavanje određenog posta i predstavljanje istaknutih postova i videozapisa na početnoj stranici. Također ima 8 područja widgeta. 5 ih je na početnoj stranici, a ostatak na pojedinačnim postovima.

22. Magazinum

Magazinum tema

Magazinum je savršena tema časopisa WordPress koja odgovara bilo kojoj niši. Bilo da objavljujete modni sadržaj, zabavni sadržaj, vijesti ili bilo što drugo, ova će tema dati najbolji izgled vašoj web stranici. Možete koristiti prilagođene widgete bočne trake koji uključuju Flickr Gallery, Social Widget, Video Widget i još mnogo toga. Prilagođeni obrazac za prijavu omogućuje brzu i jednostavnu prijavu na nadzornu ploču.

Istaknuti klizač odličan je za prikazivanje određenog posta. Na klizaču možete upotrijebiti videozapis ili klizač galerije slika. Pomoću opcije prezentacije možete integrirati svoju web lokaciju s YouTube ili Vimeo API-jem.

23. Mantra vijesti

Mantra vijesti sjajna je tema časopisa WordPress prepuna nevjerojatnih značajki. Tema dolazi u oba besplatno i premium verziju, tako da zapravo možete isprobati lite verzije prije kupnje pro verzije. Ova tema nudi sjajne mogućnosti prilagodbe.

Ova tema podržava paralaks zaglavlje i podnožje, napredni klizač, značajke dijeljenja na društvenim mrežama i još mnogo toga. Također ima više opcija zaglavlja, vremensku widget, pretvarač valuta, podršku za WooCommerce, područje oglašavanja i još mnogo toga..

24. Saška

Saška tema
Saxon je lijepa tema modernog izgleda za WordPress časopis koja vašoj web stranici daje savršen izgled kakav zaslužuje. Bez obzira jeste li novak ili profesionalac, Saxon vam nudi najlakši način dizajniranja vaše web stranice bez kodiranja niti jednog retka. Pomoću alata za izradu drag-and-drop alata lako možete organizirati na način koji želite. Pruža vam 15 zapanjujućih blokova za stvaranje prekrasne početne stranice.

Također ima izvrsne demonstracije koje su udaljene samo jedan klik. Saxon je toliko fleksibilan da možete lako prilagoditi svaki dio vaše web stranice. Osim toga, dolazi s podrškom za Google AMP i 100-postotno je spreman u Gutenbergu. Tema je također optimizirana za brzinu i SEO.

25. Jawn

Jawn je savršeno rješenje za najsuvremenije stranice s vijestima i časopisima WordPress. Tema vam daje mogućnost dodavanja beskonačnog pomicanja na vaše web mjesto, tako da posjetitelji ne moraju kliknuti gumb za prijelaz na sljedeću stranicu.

Jawn pruža bešavne integracije s WooCommerceom i tema je spremna za prijevod. Jawn podržava videozapise i čak vam omogućuje integriranje vaše web stranice s Youtubeom, Vimeom i Soundcloudom.

26. MagOne

Tema časopisa Magone

MagOne je prekrasna tema časopisa WordPress koja dolazi s alatom za lako izradu stranica. Nudi puno mogućnosti prilagodbe kako biste svojoj web stranici dali savršen izgled kakav zaslužuje. Dolazi s promjenjivim izgledom zaglavlja, mega izbornikom, kutijama s člancima, sustavom s više komentara i puno više.

Kompatibilna je s najnovijim verzijama programa WordPress i također radi s nekoliko naprednih dodataka. Dodatak prima redovna ažuriranja i pruža nevjerojatnu podršku za 6 mjeseci. MagOne je prijevod i Gutenberg je spreman. Kompatibilan je s pretraživačima i izgleda zapanjujuće na svim veličinama zaslona.

27. Uncode

uncode-tema-fotografija-stranica

Uncode je jedna od najpopularnijih WordPress tema na tržištu. Bilo da se radi o web mjestu časopisa, modnom blogu, portfelju ili bilo čemu drugom, s Uncodeom morate koristiti sve značajke koje su vam potrebne da se vaša web lokacija istakne.

Dolazi s nevjerojatnim mogućnostima prilagodbe koje vam omogućuju poboljšanje općeg izgleda web mjesta. Od prekrasne tipografije, stilova naslova, kutija ikona, gumba i još mnogo toga, što nudi toliko.

28.Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro još je jedna sjajna tema koja je odlična opcija za vašu nadolazeću web stranicu. Kao i sve druge tematike StudioPress, i ova je super fleksibilna i omogućuje vam da promijenite svaki dio vaše web stranice.

Tema također nudi 12 područja widgeta, robustan alat za prilagodbu tema za ugađanje izgleda i još mnogo toga. Tema je kompatibilna s najnovijim verzijama WordPress-a i izgleda izvrsno na svim veličinama zaslona.

29. Grido

Tema časopisa Grido

Grido je prekrasna WordPress tema koja vašoj web stranici daje izgled sličan Tumblr-u. Ova tema nudi 9 prekrasnih pozadina pomoću kojih možete pojedinačno stilizirati postove. Također možete učiniti da vaša web stranica izgleda kao zid prepun naljepnica. Svakom svom postu možete dodati drugačiju boju kako bi izgledao šarenije.

Da bi se posjetitelji zadržali dulje, možete dodati značajku beskonačnog pomicanja. Na svoju web stranicu možete dodati i galerije lightboxa. To vam čak omogućava da odaberete između 7 tema kože i dodate logotip podnožju.

30. Pametni pasivni prihod Pro

smart-pasivno-prihod-pro

Smart Passive Income Pro još je jedna fantastična tema časopisa WordPress koja zaslužuje biti na ovom popisu. Nalazi se s toliko nevjerojatnih značajki za web stranice časopisa da čak i novak koji nema iskustva u dizajniranju može smisliti prekrasno web mjesto s robusnim značajkama. Ako prodajete svoje proizvode i usluge putem interneta, svoju web lokaciju možete lako pretvoriti u internetsku trgovinu.

Tema je savršeno optimizirana za brzinu i iskustvo pregledavanja. Možete prilagoditi svoje postavke pomoću alata za prilagodbu tema kako biste dodali sjajnu pozadinu, boju itd., A također možete pogledati i njegov pregled da biste saznali radi li za vas. Sve u svemu, to je sjajno, i vi ćete ga voljeti koristiti.

31. Autor Pro

Autor Pro

Author Pro je vizualno privlačna i funkcionalno snažna WordPress tema koja nudi najlakši način dizajniranja web stranice časopisa bez kodiranja niti jednog retka. Ova tema dolazi s izvrsnim značajkama i kompatibilna je s najnovijim verzijama WordPress-a. Možete stvoriti prekrasne odredišne ​​stranice i prilagoditi ih prema standardima vaše robne marke.

Ova je tema intuitivna i responzivna, tako da vaša web stranica izgleda sjajno bez obzira na uređaj posjetitelja. Tema također nudi sjajnu podršku, tako da ako ikada budete imali problema s tom temom, možete stupiti u kontakt sa njihovim super prijateljskim timom za podršku koji je uvijek spreman pomoći.

32. PregledZine

ReviewZine, tema časopisa
ReviewZine je besplatna minimalistička WordPress tema, što bi mogao biti savršen izbor za web mjesto vašeg časopisa. .

Ova je tema kompatibilna s mnoštvom modernih i naprednih dodataka i vrlo je prilagodljiva. Spremni su za prijevod, imaju Google Adsense banere, prilagodbu uživo i puno više.

To je to!

Ovo su neke od najboljih tema časopisa WordPress koje možete koristiti na svojoj web stranici. Također biste trebali provjeriti naš vodič o pokretanju web stranice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map