45 jednostavnih WordPress tema za lako pokretanje web stranice

jednostavne WordPress teme za lako pokretanje web stranice


Želite li jednostavnu WordPress temu za svoju web stranicu WordPress? Tema je predložak koji sadrži značajke za dizajn i izgled vaše web lokacije. Mnogi početnici traže jednostavne teme koje nisu pretrpane dodatnim značajkama kako bi brzo mogli postaviti i pokrenuti web stranicu bez traženja pomoći od skupih web programera; međutim, s toliko dostupnih tema, pronalaženje prave može biti frustrirajuće.

Zato ćemo u ovom članku podijeliti naš odabrani popis 44 najbolje teme WordPress-a, tako da možete odabrati jednu i pokrenuti web stranicu bez ikakvog vremena.

Brzi podaci: Top 5 jednostavnih WordPress tema

ThemePriceUniquenessPredstavio
1. Radna stanica Pro99,95 $Najbolje za prikazivanje slika herojaStudioPress
2. Kutakod $ 35 / yearNajbolja minimalistička temaCSS upaljač
3. Oblik58 USD godišnjeNajbolja tema za portfeljTesla teme
4. Ambiance Pro99,95 $Najbolja tema pune širine / bez bočne trakeStudioPress
5. Divi89 USD godišnjeNajbolja višenamjenska temaElegantne teme

Izrada web stranice s jednostavnom WordPress temom

WordPress je najpopularniji graditelj web stranica na svijetu. Mnogi od najvećih brandova aktivno koriste WordPress na svojim web stranicama.

Pronaći ćete dvije vrste WordPress web stranica. Prvo, postoji WordPress.com koji je rješenje s hostom. Zatim, tu je WordPress.org, koji je platforma za koju domaćin.

Da biste stvorili jednostavnu web stranicu, morat ćete odabrati WordPress.org koji je domaćin uz host. Prije nego što započnete, morat ćete kupiti i ime domene i web hosting.

Preporučujemo upotrebu Bluehosta. To je dobro poznata web hosting tvrtka, a službeno ga preporučuje i WordPress.org.

Srećom, našim korisnicima nude besplatno ime domene, besplatni SSL certifikat i ogroman popust na web hostingu.

stvorite blog na bluehostu

Bluehost je pristao pružiti vam, kao IsItWP čitač, plan web hostinga sa 60% popusta na redovnu cijenu hostinga. Svoju web stranicu možete pokrenuti za samo 2,75 dolara mjesečno.

Nakon kupnje web hostinga, možete slijediti naš vodič o izradi web mjesta.

Prije početka, ne propustite ovaj članak o najboljim i popularnim tematskim trgovinama WordPress-a.

Spreman? Zatim se pomaknite kroz naš ručno izabran popis jednostavnih WordPress tema i odaberite najbolju za svoju web stranicu.

1. Radna stanica Pro

Radna stanica Pro

Workstation Pro jednostavna je tema programa WordPress za vaše osobne i profesionalne web stranice. Građen je na dobro poznatom okviru Postanka koji temi daje solidne temelje. Ima ploču s mogućnostima jednostavne uporabe, a također možete prilagoditi postavke teme uz pregled uživo. Početna stranica i ostale stranice temelje se na dodacima, tako da možete lako povući i ispustiti značajke za razvoj svoje web stranice.

2. Kutak

ugao

Corner je prekrasna WordPress tema sa svim korisnim značajkama koje su vam potrebne za vaše web mjesto. Nije ispunjen značajkama poput velikih tema i ima jednostavan dizajn. Dolazi s izgledom temeljenim na widgetu za lako povlačenje i ispuštanje widgeta na početnu stranicu i druge stranice. Corner ima više shema boja i puno prilagođenih postavki za WordPress web stranice.

3. Oblik

Oblik

Shape je moderna WordPress tema za web, fitness, zdravlje, fotografiju, slike i druge web stranice. Podržava izgled koji se temelji na mreži na kojem će se prikazati vaše fotografije. Odlično funkcionira sa svim najboljim dodacima za galeriju slika za stvaranje filtrabilnih galerija u WordPressu. Shape ima odjeljke na početnoj stranici poput portfelja, usluga, klijenata, tima i još mnogo toga. Dolazi s prilagođenim widgetima, opcijama boja, višestrukim izgledima i integracijom Google Maps.

4. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro elegantna je WordPress tema s izgledom spremnog za widgete. Možete jednostavno povući i ispustiti widgete na područjima widgeta na početnoj stranici. Ova tema izgrađena je na vrhu popularnog okvira Genesisa. Ima neograničen izbor boja, predloške stranica, formate objava u galeriji i još mnogo toga. Ambiance Pro je lako postaviti i optimizirati za SEO.

BESPLATNI PRISTUP: Ambiance Pro + 35 Ostale teme StudioPress!

Želite BESPLATNO isprobati sve premium teme StudioPress, uključujući Ambiance Pro?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to je više od 2.000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

5. Divi

Divi

Divi je nadaleko poznat po svojoj fleksibilnosti i lakoj integraciji s više dodataka.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji ga žele koristiti uz druge teme.

Isto tako i druge teme Divi je responzivan i visoko optimiziran za SEO.

6. Preduzeće

Poduzeće

Enterprise je WordPress tema za poslovne i profesionalne web stranice. Ima jednostavan i uredan dizajn s više odjeljaka na početnoj stranici kako bi se stvorila prekrasna web stranica. Sadrži tablice s cijenama, odjeljak s najčešćim pitanjima, odjeljak o portfelju, odjeljak za usluge i klizač slike početne stranice.

7. Maxwell

maksvel

Maxwell je jednostavna WordPress tema dizajnirana posebno za vijesti i blogove o časopisima. Omogućuje vam prikazivanje istaknutih postova sa slikama na početnoj stranici. Dolazi s 2 navigacijska izbornika, istaknutim slikama, klizačem sadržaja, oštrom tipografijom i podrškom za postove izvoda.

8. Mantranews

mantranews-WordPress-tema

Mantranews je tema za WordPress u besplatnom časopisu. Ova jednostavna tema izvrsna je za web stranice s vijestima, osobne blogove, kreativne blogove i bilo koju vrstu informativnih web stranica. Tema Mantranews WordPress uključuje značajke kao što su prilagođeni widgeti, društvene ikone, povezani postovi, istaknuti klizač kategorije i još mnogo toga. Možete odabrati i Mantranews Pro za još fantastične značajke poput dodatnih opcija u boji i Googleova fonta, društveno dijeljenje, videozapise, vremenski widget i još mnogo toga.

9. Writee

Writee

Writee je jednostavna i besplatna tema za osobne WordPress web stranice i blogove. Ima značajke za podršku piscima i blogerima. Writee odlično funkcionira sa svim WordPress dodacima treće strane koje morate imati na svom blogu. Sadrži klizač slike koji se integrira s vašim postovima kako bi prikazao istaknuti sadržaj na vašoj početnoj stranici.

10. Prisutnost

Prisutnost

Prisutnost je WordPress tema za poslovne web stranice. Jednostavan je za korištenje i nudi gotove demo web stranice za brzo pokretanje vaše poslovne stranice. Ima jednostavan dizajn koji se može koristiti za izradu bilo koje profesionalne web stranice poput hotela, restorana, glazbe, nekretnina i još mnogo toga.

11. Roxima

Roxima

Roxima je jednostavna WordPress tema dizajnirana posebno za portfelj, poslovne i osobne web stranice. Ima uredan dizajn s cijelom platnom na početnoj stranici. Roxima ima više izgleda, sadržajnih modula i odjeljaka. Čak ima i alat za sastavljanje stranica s povlačenjem i ispuštanjem koji možete lako koristiti za postavljanje vaše web stranice.

12. džep

Džep

Pocket je prekrasna WordPress tema jednostavnog i urednog dizajna. Opremljen je minimalnim, a moćan značajkama: jednostavan navigacijski izbornik na vrhu, prilagođeni logotip, istaknuta slika i zapanjujuća tipografija. Džep se lako postavlja i možete započeti svoj blog na WordPressu bez ikakvog trenutka.

13. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Ako tražite jednostavnu i profesionalnu temu poslovanja, odaberite Atmosphere Pro. Također je prikladno za web mjesto vašeg portfelja ili osobni blog. Ova se tema temelji na okviru Genesisa i u potpunosti podržava izrade temeljene na widgetima. Ima više predložaka i odredišnih stranica. Atmosphere Pro sadrži izgled u 2 stupaca, a možete koristiti i alat za prilagodbu tema uživo za uređivanje postavki teme.

14. Libreto

Libreto

Libretto je klasična WordPress tema dizajnirana posebno za osobne blogove. Ima privlačnu boju pozadine, čistu tipografiju, prekrasan izgled i još mnogo toga. Ova je tema optimizirana za brzinu i performanse. Također se može koristiti za izradu web stranica profesionalne fotografije i umjetnosti.

15. Elegantan

Elegantan

Elegantan je jednostavna WordPress tema za vaš blog, portfelj ili web stranicu usluga. Podržava prilagođeni logotip s navigacijskim izbornikom i ikonama dijeljenja društvenih mreža. Možete odabrati neki od njihovih više rasporeda izbora da biste lijepo dodali svoj sadržaj. Dolazi s prilagođenim widgetima, neograničenim mogućnostima boja, gotovim odjeljcima i još mnogo toga.

16. Papirna vreća

Papirnata vrećica

Ako tražite jednostavnu, ali modernu, elegantnu WordPress temu jedinstvene tipografije, Paperbag je savršen izbor. Ima više izbora u boji, tipografski izgled i prilagođeni stil za WordPress blog. Ova tema ima ugrađene widgete za brzo dodavanje značajki i sadržaja na vašoj web lokaciji. Sadrži ikone za dijeljenje društvenih medija, traku za pretraživanje i padajući navigacijski izbornik u zaglavlju. Papirnati uložak jednostavan je za upotrebu i ima puno prilagođenih postavki na ploči s opcijama teme.

17. Daisy

Tratinčica

Ako tražite elegantnu WordPress temu za svoju putničku web stranicu ili blog, onda je Daisy tema za vas. Ima jedinstveni izgled s klizačem slike i odjeljkom usluga na početnoj stranici. U potpunosti podržava WooCommerce, a na vašim stranicama možete prikazati sličice video zapisa.

18. Karen

Karen

Karen je jednostavna tema bloga dizajnirana posebno za osobne WordPress blogove. Ima prilagođeni logotip s oznakom ispod njega. U zaglavlju je fino razmak koji vam omogućuje dodavanje rečenice u liniji s oznakama. Također uključuje ikone društvenih medija u zaglavlju, traku za pretraživanje u navigacijskom izborniku, klizač slike, izgled više stupaca i odjeljak s istaknutim postovima na početnoj stranici.

19. Igloo

iglo

Ako želite stvoriti vlastitu web stranicu restorana i trebate brz početak, onda je Igloo pravi izbor za vas. To je tema restorana u WordPressu sa svim značajkama koje su vam potrebne za jelo. Ima sustav upravljanja izbornicima koji vam može pomoći u lijepom prikazivanju jelovnika vašeg restorana. Dolazi s više odjeljaka početnih stranica poput izjava, galerije slika, izbornika i još mnogo toga.

20. Baskerville

Baskerville

Baskerville je besplatna tema za WordPress blog sa jednostavnim i čistim dizajnom za osobne i profesionalne blogove. Ima zidan izgled što ga čini jedinstvenim od ostalih jednostavnih tema. Možete prikvačiti istaknute postove i lijepo ih prikazivati ​​na početnoj stranici. Sadrži sliku zaglavlja na cijelom zaslonu uz navigacijski izbornik i traku za pretraživanje. Možete jednostavno promijeniti boju teme da odgovara vašoj robnoj marki.

21. Sanse

Sanse

Sanse je besplatna i jednostavna WordPress tema. Prikazuje vaše postove na početnoj stranici bez istaknutih slika, tako da se stranica učitava brže nego inače. Zaglavlje uključuje logotip, oznaku i navigacijski izbornik. To je tema koja nije bočna traka i podržava widgete u području podnožja. Također možete dodati navigacijski izbornik u podnožju vaše web stranice s Sanse temom.

22. Barletta

Barletta

Ako tražite temu časopisa da biste dodali puno sadržaja na svoju web stranicu, Barletta je odličan izbor. Sadrži klizač slika pomoću kojeg možete prikazati istaknuti sadržaj svog bloga. Možete stvoriti moćan navigacijski izbornik za dodavanje na vrhu stranice ispod logotipa. Ima opcije boja i prilagođene widgete za lako stvaranje web lokacija s velikim sadržajem.

23. Osnovna linija

Osnovna linija

Baseline je premium WordPress tema dizajnirana posebno za web stranice s zdravljem i fitnessom. Ima jednostavan izgled s oštrom tipografijom koji privlači korisnike. Sadrži klizač sadržaja, ugrađeni izgled, beskonačnu mogućnost pomicanja i još mnogo toga. Omogućuje vam stvaranje prekrasnog navigacijskog izbornika. Baseline možete koristiti i za svoje časopise ili vijesti.

24. Daily Dish Pro

Dnevno jelo

Ako tražite moćnu temu bloga za WordPress za svoj osobni ili profesionalni blog, onda je Daily Dish Pro ono što vam treba. Dolazi s prilagođenim widgetima poput About Me koji možete dodati na bočnoj traci kako biste prikazali svoju osobnu biografiju. U potpunosti podržava WooCommerce i nudi nekoliko izgleda stranica za prilagodbu vašeg bloga.

25. Beatrix

Beatrix

Beatrix je jednostavna WordPress tema umjetnosti i zanata. Može se koristiti za pokretanje internetske trgovine s WooCommerceom za vaše kreativne proizvode. Ima prekrasan izgled s klizačem proizvoda, ikonama na društvenim mrežama, tipkama za prijavu korisnika i još mnogo toga. Svoje proizvode možete prikazati i na početnoj stranici.

26. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro je višenamjenska tema za vaše web mjesto WordPress. Preporučuje skup besplatnih dodataka za dodavanje značajki na vašoj web lokaciji kao što su usluge, izjave klijenata i još mnogo toga. Ima neograničen izbor boja i mogućnosti oblikovanja fonta. Odgovara i optimizira se za tražilice.

27. srednja

Srednji

Medium je tema bloga za WordPress s izgledom više stupaca na početnoj i ostalim odredišnim stranicama. Omogućuje vam dodavanje istaknute slike, stvaranje izbornika bočne trake, prikaz društvenih veza i izbornik prikaza kategorija, uključujući arhivu postova. Možete jednostavno promijeniti boje, dodati prilagođene widgete i pomoću Google Fontova napraviti prekrasnu web stranicu.

28. Camellia

Kamelija

Camellia je tema o modi i stilu života u WordPressu. Ima značajke koje su vam potrebne za stvaranje lijepe osobne web stranice. Ima nevjerojatne sheme boja i mogućnosti fonta. Također dolazi s prilagođenim widgetima, predlošcima stranica i još mnogo toga. Možete koristiti aktivni program za prilagođavanje tema u programu WordPress da biste promijenili njegove postavke i pogledali pregled na desnoj strani zaslona.

29. Iskreno

Iskren

Želite jednostavnu temu pripovijedanja za svoj blog? Candid je višenamjenska tema za WordPress web stranice kojima je potreban dizajn temeljen na pričama. To je savršeno za fotografe, pisce, umjetnike i još mnogo toga. Koristi Arbil Display font koji ga čini jedinstvenim i zapanjujućim za vaše korisnike. Pronaći ćete i druge postavke teme poput zidanog izgleda, izbora s više stupaca, neograničenim bojama, prilagođenih widgeta i još mnogo toga.

30. Pravi sjever

Pravi sjever

True North tema je WordPress portfelja jednostavnog i urednog izgleda. Podržava ugrađeni odjeljak portfelja na početnoj stranici s ostalim korisnim odjeljcima kao što su poruka dobrodošlice i prikazana slika pune širine. Omogućuje vam promjenu pozadinske slike, boje zaglavlja, društvenih postavki i više koristeći ploču s jednostavnim opcijama teme. Podržava dodatke za obrazac za WordPress za dodavanje kontaktnog obrasca na vašoj web stranici i privlačenje korisnika.

31. Stella

Stella

Stella je moderna i moderna WordPress tema bloga s prekrasnim izgledom za profesionalne web stranice. Dolazi sa zadivljujućim klizačem sadržaja, prilagođenim zaglavljem, odjeljcima početnih stranica, višestrukim izgledima stranica, predlošcima bočne trake i mnogim drugim. Postavljanje je lako, a većinom postavki tema može se upravljati putem WordPress prilagoditelja uživo.

32. Suarez

Suarez

Suarez je moderna WordPress tema za osobne i profesionalne blogove. Na početnoj stranici ima pozadinsku sliku na cijelom zaslonu, a iznad nje logotip i navigacijski izbornik. Suarez se može koristiti za jednostavno stvaranje moćne web stranice sa sadržajem. Podržava widgete za prilagođeni sadržaj, predloške stranica, animacije, klizač slika i još mnogo toga. Tema je kompatibilna sa svim najboljim WordPress poslovnim dodacima.

33. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc je zapanjujuća WordPress tema s višenamjenskim značajkama za stvaranje bilo koje web stranice koja vam je potrebna. Dolazi s klizačem pozadinske slike za cijeli zaslon. Na vrh klizača možete dodati logotip, navigacijski izbornik, tekst i druge stavke. Ima ugrađene izgleda, odjeljke početne stranice, galerije slika i još mnogo toga. Postavke se mogu prilagoditi na ploči s opcijama teme što je vrlo jednostavno za korištenje.

34. Osnovni

Osnovni, temeljni

Basic je jednostavna i besplatna WordPress tema s premium-značajkama. Dolazi s galerijom slika okvira, socijalnim ikonama, prilagođenim widgetima, odabirom boja i još mnogo toga. Podržava minijature video zapisa, izbornik podnožja, izgled stranice i pomaknite se do gornjeg gumba. Jednostavno je postaviti i brzo pokrenuti web mjesto.

35. Bretanja

Bretanja

Bretanja je živopisna WordPress tema za osobne blogove. Ima zapanjujući dizajn s neograničenim izborom boja. U odjeljak zaglavlja možete dodati navigacijski izbornik, ikone društvenih medija, traku za pretraživanje i drugo. Umjesto klizača slike na početnoj stranici, posjetiteljima je dobrodošlo područje na koje možete dodati svoj tekst. Ispod toga možete lijepo prikazati svoj istaknuti sadržaj. Ima više rasporeda stranica, predložaka i prilagođenih widgeta za prilagodbu vaše web stranice.

36. Primroza

jagorčevina

Primrose je moderna i profesionalna WordPress tema s jednostavnim opcijama tema. Sadrži 2 navigacijska izbornika, integraciju društvenih medija, istaknuti klizač sadržaja i više u gornjem zaglavlju. Dolazi s prilagođenim widgetima, raznim shemama boja, više bočnih traka, postavkama pozadine i još mnogo toga. Možete koristiti alat za prilagodbu tema uživo s pregledom da biste promijenili postavke teme.

37. Alegant

povodeći

Ako tražite lijepu i višenamjensku WordPress temu, odaberite Allegiant. To je jednostavna tema, modernog dizajna i moćnih značajki. Tema je prikladna za web stranice malih poduzeća, internetske časopise i e-trgovinu. Sadrži podršku za Google Fontove, prilagođene widgete, opcije boja i izgled stranica. Integrira se s WooCommerceom izvan okvira i stvara internetsku trgovinu.

38. Plava ptica

Plava ptica

Bluebird je prekrasna tema bloga WordPress. Ima zapanjujuću tipografiju i 2 izbora boja. Bluebird ima više bočnih traka, 2 navigacijska izbornika, prilagođene widgete, društvene veze, klizač sadržaja i ostale korisne opcije tema koje se lako koriste za brzo pokretanje vaše web stranice ili bloga.

39. Hueman

HUEman

Hueman je besplatna tema za WordPress blog dizajnirana posebno za web stranice vijesti i časopisa. Može se koristiti za jednostavno stvaranje web lokacija s velikim sadržajem. Ova tema podržava lijevu i desnu bočnu traku, istaknuti klizač sadržaja, prilagođene widgete i integracije društvenih medija. Dolazi s prilagođenim logotipom i navigacijskim izbornikom u gornjem zaglavlju. Također možete dodati navigacijski izbornik na bočnoj traci vaše web stranice.

40. Stan

Ravan

Kao što i samo ime govori, Flat je besplatna WordPress tema s ravnim dizajnom za web stranice vijesti i časopisa. Ima lijevu bočnu traku za dodavanje prilagođenog logotipa, navigacijskog izbornika, trake za pretraživanje, nedavne postove i još mnogo toga. Dizajn teme vrlo je jednostavan i uredan. Ima mogućnosti boja, prilagođene fontove, boju pozadine, istaknutu sliku i još mnogo toga.

41. Staze

Pjesme

Pjesme je elegantna i besplatna tema za WordPress blog. Može se prilagoditi za stvaranje fotografije, časopisa i osobnih blogova. Ima minimalistički izgled s prilagođenim logotipom, navigacijskim izbornikom, društvenim ikonama, trakom za pretraživanje i još mnogo toga. Na početnoj stranici možete prikazati istaknuti klizač sadržaja i galeriju slika. U potpunosti podržava video sadržaj i izvrsno funkcionira sa svim najpopularnijim WordPress dodacima.

42. Slijetanje

Slijetanje

Odlijetanje je prekrasna WordPress tema s podrškom za prilagođene odredišne ​​stranice i unaprijed pripremljene izgleda za brzo pokretanje vaše web stranice. Povrh toga ima pozadinsku sliku na cijelom zaslonu s logotipom, tekstom, gumbom za pozivanje na radnju i navigacijskim izbornikom. Također možete promijeniti izgled zaglavlja, boje, fontove i još mnogo toga. Dolazi s prilagođenim vrstama postova poput portfelja i događaja. Sletanje u potpunosti podržava WooCommerce i višejezično je s WPML-om.

43. Spretan

Okretan

Nimble je elegantna tema bloga za WordPress. Sadrži predloške stranica, kratke kodove i druge prilagođene opcije koje vam pomažu u jednostavnom stvaranju web mjesta bogatih značajkama. Ima više temskih koža, jedinstveni izbor boja, prekrasnu tipografiju i još mnogo toga. Nimble je prilagođen početnicima i u potpunosti podržava WooCommerce da pokrene internetsku trgovinu.

44. Lebdi

Plutati

Float je vrhunska WordPress tema s jednostavnim i paralaksnim dizajnom. Ima efekte pomicanja paralaksa što ga čini jedinstvenim od ostalih tema. Gornja traka ima logotip i navigacijski izbornik koji se mogu prilagoditi opcijama izgleda. Float ima više ugrađenih izgleda koji možete koristiti za promjenu dizajna vaše web stranice. Dolazi s nekoliko rasporeda navigacijskog izbornika, prozirnim opcijama zaglavlja, demo predlošcima web stranica i još mnogo toga.

45. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro jednostavna je WordPress Genesis tema s moćnim značajkama za stvaranje zdravlja, fitnesa, načina života ili osobnih web stranica. Sadrži 2 navigacijska izbornika, prilagođeni logotip s oznakom, bočnom trakom, odjeljak s sadržajem i integraciju društvenih medija. Dolazi s prilagođenim widgetima, opcijama boja, podrškom za WooCommerce i Google Fontove.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete jednostavne teme WordPress-a za jednostavno pokretanje vaše web stranice. Možda ćete htjeti vidjeti i naš ručno izabrani popis 43 najbolje fotografije za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map