5 najboljih masovnih pošiljatelja e-pošte za masovne eksplozije e-pošte (u usporedbi)

najbolji masovni pošiljatelji e-pošte


Tražite li najbolje masovne pošiljatelje e-pošte za skupne eksplozije e-pošte?

Eksplozija e-pošte može se činiti kao najbolji način da vašu poruku iznesete mnogo ljudi odjednom. Ali, postoji pravi i pogrešan način eksplozije putem e-pošte.

Uz masovne pošiljatelje e-pošte, možete poslati tisuće e-poruka svojim pretplatnicima odjednom i pretvoriti ih u kupce.

Pogledajmo neke od najboljih masovnih pošiljatelja e-pošte na tržištu.

Odabir masovnog pošiljatelja e-pošte za vaše masovne e-poštu

Eksplozija e-pošte jednostavno je jedna e-poruka koja se istovremeno šalje velikoj grupi primatelja. Uz eksploziju e-pošte, primatelji obično nisu strateški ciljani, već su svi poslali istu deku poruku.

Međutim, s pravim masovnim pošiljateljem e-pošte možete segmentirati svoje pretplatnike u zasebnu grupu, tako da možete slati prilagođene e-poruke svakoj grupi, zauzvrat pretplatnike pretvarajući u kupce. Postoji nekoliko desetaka marketinških usluga e-pošte koje omogućuju slanje masovnih poruka e-pošte svojim pretplatnicima.

U ovom ćemo članku podijeliti ručno odabran popis najboljih masovnih pošiljatelja e-pošte za skupne eksplozije e-pošte.

1. SendinBlue: BESPLATNI masovni pošiljatelj e-pošte

SendinBlue

SendinBlue je masovni pošiljatelj e-pošte koji vam omogućuje lako slanje skupno e-pošte. To je idealno rješenje za male tvrtke i poslovne korisnike zahvaljujući svojim povoljnim cijenama.

Najbolji dio je što možete poslati personalizirane automatizirane e-poruke za svoje korisnike na temelju njihovog ponašanja.

Također možete izraditi potpuno segmentirane popise e-pošte kako biste pravoj osobi poslali pravu poruku. Uz privatnost i sigurnost podataka, SendinBlue je savršen za slanje velikog broja eksplozija e-pošte svojim pretplatnicima.

Osim masovnog slanja e-pošte, SendinBlue vam pruža alate za SMS marketing, postavljanje odredišnih stranica i oglasa i još mnogo toga.

Cijena: BESPLATNO je za do 300 poruka e-pošte dnevno. Premium planovi počinju od 25 USD mjesečno za do 40 000 poruka e-pošte.

2. Stalni kontakt: najpovoljniji softver za skupno e-poštu

Stalni kontakt

Stalni kontakt još je jedan masovni pošiljatelj e-pošte koji dolazi s moćnim CRM-om za upravljanje pretplatnicima e-pošte.

Konstantnim kontaktom možete pokrenuti niz e-poruka korisnicima na temelju njihovih interesa, prethodnih posjeta web-lokaciji, kupovina itd. Čak možete i automatski poslati e-poštu primateljima koji ih nisu otvorili u određeno vrijeme.

Ostale značajne značajke uključuju alata za izgradnju i povlačenje, prilagođene predloške e-pošte i automatizaciju marketinga.

Cijena: To je jedan od najpovoljnijih softvera za skupnu e-poštu na ovom popisu. Cijene počinju od 20 USD mjesečno s neograničenim e-mailovima i 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

3. Drip: masovni pošiljatelj e-pošte za e-trgovinu

Kapati

Drip je krupni softver za e-poštu za e-trgovinu koji dolazi s lako dostupnim CRM-om za e-trgovinu i softverom za automatizaciju marketinga za poslovne korisnike i velike internetske trgovine.

Omogućuje vam dublje razgovore sa svojim kupcima i slanje e-poruka u pravo vrijeme razumijevanjem njihove namjere i ponašanja..

Cijena: Cijene počinju od 49 USD mjesečno za do 2000 kontakata. Također nude i 14-dnevno besplatno probno razdoblje za testiranje usluge prije kupnje.

4. ConvertKit: Softver za skupnu e-poštu za izdavače

ConvertKit

ConvertKit je masovni pošiljatelj e-pošte za internetske kreativce, izdavače i poslovne profesionalce. Dolazi s dizajnerom e-pošte i prekrasnim ugrađenim predlošcima e-pošte koji vam omogućuju da odmah kreirate i šaljete skupne eksplozije e-pošte bez da morate uvijek početi ispočetka.

Osim toga, omogućuje vam i izradu odredišnih stranica za pretvaranje više posjetitelja u pretplatnike i kupce.

Pomoću višestrukih integracija lako možete povezati svoje omiljene marketinške aplikacije sa ConvertKit. Idealan je i za početnike i za napredne korisnike.

Cijena: BESPLATNO je do 1000 pretplatnika koji emitiraju skupne eksplozije e-pošte. Premijski plan počinje od 29 dolara mjesečno.

5. AWeber: Najpopularniji masovni pošiljatelj e-pošte

aweber

AWeber je vjerojatno najpopularniji masovni pošiljatelj e-pošte za mala poduzeća.

Evo nekoliko značajki koje će vam se svidjeti u vezi s AWeberom:

 • Dizajnirajte prekrasne poruke e-pošte sa svojim graditeljem e-pošte
 • Tona predložaka e-pošte, tako da ne morate uvijek početi ispočetka
 • Možete automatski slati postove na blogu iz feeda bloga zahvaljujući njegovoj funkciji RSS za bilten
 • Testirajte redove predmeta, vrijeme slanja, sadržaj e-pošte i još mnogo toga, pomoću značajke A / B testiranja i osmislite ono najbolje što najbolje odgovara vašem publici..

Cijena: Oni nude 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Nakon toga, premium plan počinje od 19 USD mjesečno za do 500 pretplatnika i neograničeno slanje e-pošte.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje masovne pošiljatelje e-pošte za skupne eksplozije e-pošte. Također biste trebali provjeriti naš članak o najboljim pružateljima usluga hostinga putem e-pošte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map