50+ najboljih tema WooCommercea za vašu internetsku trgovinu (2020)

Najbolje teme WooCommerce za vašu internetsku trgovinu


Želite li najbolju temu WooCommerce za izradu vaše internetske trgovine? Za trgovine WooCommerce trebat će vam odgovarajuća WordPress tema koja može lijepo prikazati vaše proizvode. Trebali biste potražiti temu koja u potpunosti podržava WooCommerce i njegova proširenja.

U ovom smo članku odabrali najbolje teme WooCommercea za svoju internetsku trgovinu.

1. Ultra

Ultra

Ultra je snažna i moderna WordPress tema pogodna za izradu svih vrsta web stranica. Dolazi s više ugrađenih demonstracija web stranica koje se mogu koristiti za pokretanje vaše internetske trgovine u jednom kliku.

Ultra tema podržava WooCommerce izvan okvira. Nudi vrhunske značajke kao što su tablice s cijenama, galerije slika, izgleda zaglavlja, podrška za obrazac za kontakt i još mnogo toga. Ima ugrađen alat za crtanje i povlačenje stranica za jednostavno dodavanje značajki na vašoj web stranici.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia je moderna WordPress tema koja se lako može koristiti za stvaranje internetskih trgovina. To je vrlo prilagodljiva i fleksibilna WordPress tema sa svim značajkama koje su vam potrebne za pokretanje WooCommerce trgovine.

Unutar ćete pronaći prilagođene opcije tema, sheme boja, ugrađeni izgled, više predložaka zaglavlja, gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama i još mnogo toga. Možete koristiti alat za prilagodbu tema uživo za uređivanje postavki teme i upravljanje njima.

3. Divi

Divi

Divi je odličan izbor za internetske trgovine sa sjedištem u WooCommerceu. Pomoću Divi-a možete lako izraditi stranice proizvoda, pa čak i usredotočiti se na mikro detalje za stranice proizvoda.

Ova tema omogućuje vam stvaranje dinamičnih popisa proizvoda koje bez napora možete prikazati bilo gdje u vašoj internetskoj trgovini.

Divi dolazi u 2 okusa: Divi Tema i Divi Builder (dodatak).

Divi Tema je najbolje za korisnike koji žele izvršiti prilagodbu pomoću jednog od svojih 100+ cjelovitih paketa web stranica koji dolaze uz temu.

Dodatak Divi Builder radi s bilo kojom temom, najbolje je za korisnike koji ga žele koristiti uz druge teme.

4. Niche Pro

niša-pro-studio za tisak

Niche Pro je tema e-trgovine od strane StudioPressa. Niche Pro tema je otvorenog koda koju je dizajnirao Bloom. Tema dolazi s alatom za prilagodbu tema, koji je jednostavan za upotrebu i omogućava vam da prilagodite postavke teme kako biste ih uređivali po želji.

Ova je tema SEO optimizirana i mobilna prilagodljiva, što je čini savršenom za vaše mobilne korisnike.

BESPLATNI PRISTUP: Niche Pro + 35 Ostale teme StudioPress!

Želite BESPLATNO isprobati sve premium teme StudioPress, uključujući Niche Pro?

Kada se prijavite za WP Engine, najbolje upravljanu uslugu WordPress hostinga, besplatno dobivate okvir Genesis i SVE tematike StudioPressa (to je više od 2.000 dolara!)

BESPLATNO uzmite WP Engine svih 35+ tema »

5. Shopstar

Shopstar

Shopstar je besplatna tema za WordPress WooCommerce posebno dizajnirana za stvaranje internetskih trgovina za modne, odjevne i životne marke. Ima jednostavan i uredan izgled kako bi lijepo prikazao svoje proizvode.

Najistaknutije značajke uključuju izgled stranice bloga, predloške stranica proizvoda, više navigacijskih izbornika, prilagođene bočne trake i istaknuti odjeljak proizvoda. U potpunosti podržava sve dodatke za obrazac za kontakt treće strane.

6. Spencer

jedro

Ako tražite elegantnu i lijepu temu WooCommerce za vaše internetsko poslovanje, onda je Spencer savršen izbor za vas. Riječ je o fleksibilnoj WordPress temi s widgetiranim izgledom na početnoj i odredišnoj stranici.

Ima beskonačan izbor boja, prilagođene widgete, izradu prevlačenja i povlačenja stranica, obrasce za pretplatu na bilten i podršku na društvenim ikonama. Spencer izvrsno funkcionira sa svim WordPress dodatcima drugih proizvođača koji ga čine super fleksibilnim.

7. Zigcy

zigcy woocommerce tema

Zigcy je vrhunska WordPress tema prikladna za WooCommerce web mjesta poput odjeće, obuće, lijekova, naprava i mnogih drugih. Uz Zigcy dobijate šest jedinstvenih početnih mjesta koja se možete uvesti jednim klikom.

To je svestrana i potpuno prilagodljiva tema sa značajkama kao što su izgled 7 zaglavlja, pretraživanje u Ajaxu uživo, spreman prijevod i još više.

8. Astra

Astra

Astra je još jedna besplatna tema za WordPress WooCommerce koja je najprikladnija za brzu izradu internetskih trgovina. To je vrlo prilagodljiv i nudi višestruki ugrađeni izgled stranica. Većina tema je widgetized, tako da možete povući i ispustiti značajke za postavljanje svoje WooCommerce trgovine.

Uključuje alat za izradu vlačnih i ispuštajući stranica da biste dizajnirali svoje prilagođene predloške za početnu stranicu.

9. Shoppe

Shoppe

Kao što ime sugerira, Shoppe je tema WooCommerce pogodna za vaše poslovne trgovine, trgovine e-trgovine, multivendor tržišta i internetske web stranice koje prodaju. To uključuje premium značajke koje su korisne za vaše internetsko poslovanje poput prilagođenog pretraživanja proizvoda, brzi pregled proizvoda, zumiranje slike, lista želja i košarica na temelju ajaxa.

Dolazi s više rasporeda stranica, prilagođenih stilova, podrške za izradu stranica i još mnogo toga. Možete izraditi i svoj vlastiti izgled kako biste promijenili izgled vaše internetske trgovine.

10. Prekrivanje

prekriti

prekriti snažna je tema WooCommerce za stvaranje internetske trgovine. Ima ugrađenu podršku za izradu stranica za dodavanje vaših proizvoda i sadržaja lako i jednostavno. Tema je lagana i skalabilna za pokretanje vaše web stranice e-trgovine s neograničenim proizvodima.

Ostale značajne značajke uključuju postavke boja, kontrolu izgleda, čistu tipografiju, prilagodljiv dizajn i podršku za RTL jezike. Tema prekrivanja izrađena je za brzinu i pomaže vam učitati web mjesto brže nego inače.

11. Guten

guten tema

Ako koristite temu Guten, najbrže se učitava trgovina WooCommerce. Ova je tema u potpunosti optimizirana kako bi održala vrijeme vaše web-lokacije niskom. Značenje: Nema više brige zbog gubitka kupaca zbog zaostajanja stranica.

Guten je spreman za prijevod, tako da možete prodavati svoje proizvode kupcima iz cijelog svijeta bez da se brinete o jezičnim barijerama. Također je vrlo prilagodljiv tako da možete uskladiti web lokaciju s izgledom i izgledom marke.

Gutenova integracija s najpopularnijim proizvođačima stranica osigurava da se vaš dizajn izdvaja iz gomile bez potrebe za angažiranjem programera. Trebate uštedjeti još više vremena? Pogledajte njihove unaprijed izgrađene izgleda kako biste započeli poseban izgled web lokacije.

12. Electro MadrasThemes

elektro by madrasthemes

Electro je još jedna moderna i vrlo prilagodljiva tema za WooCommerce, izrađena posebno za internetske trgovine elektronike. Electro dolazi sa 7 fantastičnih početnih stranica koje možete lako odabrati. Svaka je od njih vrlo prilagodljiva, tako da lako možete izraziti izgled svoje web stranice.

Ova se tema također isporučuje s 3 različita izgleda WooCommerce-a za izbor vašeg proizvoda.

Ostale značajne značajke su:

 • Uključena su 3 premium dodatka: Visual Composer, Slider Revolution i Yith Lista želja & usporediti
 • Automatsko dovršavanje pretraživanja: proizvodi se predlažu dok upisujete u traku za pretraživanje
 • Demo instalacija jednim klikom: brzim uvozom demo dizajna jednim klikom

13. Izlog

izlog

Storefront je tema WooCommercea s fleksibilnim i prilagodljivim opcijama za vašu internetsku trgovinu. Pokreće ga WooCommerce core tim i u potpunosti podržava Storefront paket proširenja.

Ima neograničene mogućnosti boja, prilagođene widgete, više rasporeda stranica, uvoznika demo sadržaja i još mnogo toga. Djeluje kao nadređena tema za više temeljenih na WooCommerce-u.

14. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer je lijepo dizajnirana tema WooCommercea izgrađena za brzinu i konverzije. Odlikuje ga čist, moderan dizajn za nadmetanje u industriji e-trgovine i postavljanje moćne internetske trgovine.

Potpuno je prilagodljiv za boje, font i pozadinu. S desecima jedinstvenih značajki specifičnih za e-trgovinu, kao i brzom, prijateljskom podrškom, izvrstan je izbor za vašu sljedeću WooCommerce trgovinu.

15. Styler

Styler

Styler je profesionalna WordPress tema za vašu WooCommerce trgovinu. Prikladan je za modne, stil života i salone ljepote. Styler se također može koristiti za prodaju kozmetičkih proizvoda na mreži. Dolazi sa početnom stranicom na temelju widgeta koju je lako postaviti.

Unutar ćete pronaći i alat za izradu povučenih i spuštenih stranica, tablice s cijenama i još mnogo toga. Ima ugrađene odjeljke za izjave korisnika, recenzije, članove tima, usluge i galerije slika.

16. Arkada

Arkada

Arcade je WordPress WooCommerce tema koju možete koristiti za prodaju internetskih igara, pribora za igre, elektronike i multimedijskih proizvoda. Na početnoj stranici ima dovoljno prostora za profesionalni prikaz istaknutih proizvoda.

Pomoću paketa proširenja Storefront možete dodati dodatne značajke u svoju internetsku trgovinu poput svjedočenja, recenzija, ljepljive košarice, mega izbornika i još mnogo toga.

17. Multishop

MultiShop

Multishop je moderna i fleksibilna tema eCommerce WordPress-a za vaše internetske trgovine. Ima podršku za WooCommerce i izvrsno funkcionira sa svim dodacima WordPress treće strane.

Dolazi s prekrasnim shemama boja, bočnim trakama, izgledima stranica, prilagođenim pretraživanjem, filterom proizvoda temeljenim na ajaxu i opcijom sortiranja proizvoda. Uključuje popratne dodatke za klizač slike.

18. eStore

eStore

eStore je moderna i besplatna tema e-trgovine za vaše internetske trgovine. Integrira se s WooCommerceom za prodaju vaših proizvoda na mreži. Polazna tema za početnike i jednostavno postavljanje WordPress WooCommerce teme.

Sadrži prilagođene widgete, izbor boja, sortiranje proizvoda na temelju kategorije, odjeljak s sadržajem i još mnogo toga što vam je potrebno za pokretanje internetske trgovine.

19. ProShop

Proshop

ProShop je minimalistička WordPress tema. To je također podređena tema Storefronta, koju pokreće WooCommerce jezgra. Izvrsno je uklopljen u vaše modne dodatke, odjeću i sportske opreme. Saznajte više o pokretanju modne trgovine.

Budući da je podređena tema, ona također sadrži sve značajke Storefront teme. Možete ga prilagoditi pomoću alata za prilagodbu tema uživo, a možete pregledati promjene teme prije nego što ga učinite vidljivim za svoje korisnike..

20. Hugo

Hugo

Hugo je tema WooCommercea za stvaranje vaše internetske trgovine s WordPressom. To je fleksibilna tema s vrhunskim značajkama koja u potpunosti podržava vaše mrežno poslovanje. Omogućuje vam prikazivanje istaknutih proizvoda na klizaču početne stranice.

Sadrži widgete na društvenim mrežama, opcije otkrivanja sadržaja, stranicu bloga i podršku za obrazac za kontakt. Ploča prilagođenih opcija tema uključuje neograničene mogućnosti prilagođavanja boja i tema.

21. Prisutnost

Prisutnost

Prisutnost je višenamjenska tema za WordPress WooCommerce prodavaonice. Dolazi s više ugrađenih predložaka web stranica koji uključuju izgled trgovine e-trgovine. Možete promijeniti sadržaj i pokrenuti internetsku trgovinu.

Sadrži više boja kože, gotove izgled stranice, klizače slika, odjeljke početne stranice i predloške pune širine. Instalacija i postavljanje u WordPressu je lako.

22. Domaća prodavaonica

Homestore

Homestore je podređena tema Storefront WooCommerce teme. Nasljeđuje sve značajke roditeljske teme, što je čini snažnom temom. Prikladni su za proizvode za kućanstvo, uređenje doma i ostale internetske trgovine.

Potpuno podržava paket Storefront proširenja koji vam pruža trenutan pristup svim značajkama WooCommercea. Ovo je tema za početnike za internetske trgovine.

23. Trgovina Isle

Trgovina Isle

Shop Isle je WordPress WooCommerce tema za pokretanje vaše internetske trgovine. Prikazuje velike slike istaknutih proizvoda na početnoj stranici, a također sadrži i odjeljak s istaknutim proizvodima.

Dolazi s klizačem početne stranice pune širine, stranicom bloga, pozadinom paralaksa, pretraživanjem proizvoda, sortiranjem proizvoda i mnogim drugim.

24. Kutak

ugao

Corner je moderna WordPress tema koja se može koristiti za stvaranje WooCommerce trgovine. To je minimalistička WordPress tema s bočnom trakom i prostranim odjeljcima sadržaja na početnoj stranici.

Ima neograničen izbor boja, widgete na društvenim mrežama, istaknute odjeljke sa sadržajem i mogućnosti otkrivanja sadržaja. Instalacija i postavljanje u WordPressu je lako.

25. MaxStore

MaxStore

MaxStore je besplatna WordPress tema za vašu internetsku trgovinu. Ima punu podršku za WooCommerce i sjajno funkcionira sa svim WooCommerce ekstenzijama. Na početnoj stranici nude premium značajke za internetske trgovine, uključujući snažno pretraživanje proizvoda, kategorije proizvoda, pametnu košaricu, listu želja i još mnogo toga.

Svoje proizvode profesionalno prikazuje na početnoj stranici. Za jednostavno prilagođavanje imat ćete prilagođene widgete, sheme boja i alat za prilagodbu tema uživo sa pregledom.

26. Ravnoteža

ravnoteža

Balance je moderna WordPress WooCommerce tema prikladna za vaše mrežno poslovanje. Sadrži vrhunske značajke e-trgovine, opcije izgleda početne stranice, prilagođene predloške odredišne ​​stranice i još mnogo toga.

Nudi više rasporeda stranica za vašu trgovinu i proizvode. Dolazi sa 6 boja kože, socijalnim widgetima, podrškom za Google Fontove i prilagođenim logotipom. Ravnoteža je u potpunosti optimizirana za brzinu i performanse.

27. Hotel

Hotel

Hotel je još jedna podređena tema Storefront WooCommerce teme. Prikladno je stvoriti WooCommerce trgovine za hotele, hostele, pansione i ostale ugostiteljske usluge. Na početnoj stranici prikazuje istaknutu sliku, uključujući poruku dobrodošlice i gumb poziva na akciju, odmah ispod navigacijskog izbornika.

Također, pogledajte ove najbolje WordPress teme hotela.

Za pojačanje marketinga za svoju internetsku trgovinu možete koristiti paket WooMarketing. Dolazi s uslugama marketinga putem e-pošte, pametnim opcijama za popust, odjavom sa društvenim profilima i još mnogo toga.

28. Odmetnik

Odmetnik

Outlaw je prekrasna WordPress tema za sve vrste WooCommerce trgovina. Ima jednostavan i uredan predložak dizajna s oštrom tipografskom podrškom kako biste lijepo dodali svoj sadržaj.

Unutar ćete pronaći više rasporeda stranica, klizač slika, program za crtanje i povlačenje stranica, značajke proizvoda, prijevod koji je spreman za WPML i još mnogo toga.

29. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro je WordPress tema koja se temelji na okviru Genesisa, što je čini snažnom temom. Pomoću njega se može lako stvoriti WooCommerce trgovina.

Ima više izgleda za vašu internetsku trgovinu, prilagođene widgete, fleksibilne opcije zaglavlja, program za pravljenje stranica i izgleda. Ploča prilagođenih opcija tema i prilagodnik tema uživo mogu vam pomoći u jednostavnoj prilagodbi.

30. Najnovije

Najnoviji

Najnovije je moderna WordPress WooCommerce tema koja se može jednostavno koristiti za stvaranje profesionalnih internetskih trgovina. Dolazi s više rasporeda stranica, predloška blogova i odjeljka sa istaknutim proizvodima na početnoj stranici.

Podržava nevjerojatne značajke za vašu internetsku trgovinu poput prodajnog natpisa, istaknutih kategorija, odjeljka o popularnim proizvodima i još mnogo toga. Temu je lako postaviti s podrškom za WooCommerce.

31. Løge

Loža

Løge je profesionalna WordPress tema za WooCommerce prodavaonice. Podržava stupce proizvoda, pretraživanje proizvoda, filtre, izgled pročelja i još mnogo toga.

Uključuje neograničen izbor boja, prilagođeni logotip, više područja widgeta, oštru tipografiju i prilagodbu tema uživo kako biste lako upravljali postavkama svoje web stranice..

32. Estetski

Estetski

Estetika je minimalistička WordPress WooCommerce tema za vašu internetsku trgovinu. Prikladno je prodavati svoje fotografije, proizvode za životni stil i modne dodatke. Ima ugrađeni alat za izradu stranica za brzo postavljanje vašeg mrežnog poslovanja.

Također provjerite: najbolje WordPress stranice za pravljenje stranica.

Dolazi s prilagođenim widgetima, shemama boja, bočnim trakama, pločama s opcijama tema i prilagodbom tema uživo s pregledom.

33. Neto

Neto

Neto je snažna WordPress WooCommerce tema za pokretanje internetske trgovine. Dolazi s istaknutim klizačem proizvoda na početnoj stranici i više odjeljaka koji se temelje na widget-u za jednostavno dodavanje vašeg sadržaja.

Dostavlja se s prilagođenim widgetima, kratkim kodovima, shemama boja, integracijom društvenih medija i prilagođenim logotipom. Ploča postavki tema i alat za prilagodbu tema uživo mogu se koristiti za jednostavno upravljanje postavkama tema.

34. Lenskap

Lenscap

Lenscap je tema programa WordPress WooCommerce za prodaju internetskih časopisa, knjiga i književnih materijala. Ima ugrađene odjeljke za lijepo dodavanje vašeg sadržaja na početnu stranicu vaše web stranice.

Ima elegantne predloške stranica proizvoda, galerije slika, prilagođeno zaglavlje, područje pretraživanja proizvoda, kategorije proizvoda i filtre. To je vrlo prilagodljiva tema s fleksibilnim opcijama za vašu internetsku trgovinu.

35. Highend

Tema Highenda

Highend je moderna WordPress tema za vašu WooCommerce trgovinu. Dolazi s više rasporeda stranica, alatom za pravljenje i prebacivanjem stranica, više bočnih traka i još mnogo toga.

Podržava prilagođene fontove, društvene integracije, kože boja, područja widgeta i istaknute odjeljke proizvoda. Highend je tema prilagođena početnicima s višejezičnom podrškom van okvira.

36. Indigo

Indigo

Indigo je WordPress tema s punom podrškom za WooCommerce i osmišljena za stvaranje internetske trgovine koja vam je potrebna. Dostavlja se s alatom za izradu stranica koji se može brzo dizajnirati prema vlastitom rasporedu stranica.

Također možete upotrijebiti njihove ugrađene predloške stranica za brzo pokretanje vaše internetske trgovine. Uključuje prilagođene widgete, ikone za dijeljenje na društvenim mrežama, tablice s cijenama, podršku obrasca za kontakt i više izgleda stranice.

37. Igračka

Trgovina igračaka

Toyshop je moderna tema WooCommerce pogodna za vašu prodavaonicu igračaka, dječju odjeću i druge obiteljske proizvode. Ima podebljane i svijetle boje za dizajn predloška i za font. Također nudi nevjerojatno vizualno iskustvo za vaše korisnike.

To je podređena tema Storefront WooCommerce teme. Uključuje prilagođeni izgled zaglavlja, pozadinsku sliku, neograničene boje, stupac i predloške pune širine. Toyshop u potpunosti podržava sva WooCommerce proširenja.

38. Creativo

Creativo

Creativo je izvrsna WordPress WooCommerce tema s višenamjenskim značajkama. Dolazi s uvoznikom demo sadržaja od 1 klika koji se može koristiti za stvaranje vaše internetske trgovine i brzu izmjenu sadržaja.

Sadrži prilagođene predloške stranica, izgled stranica proizvoda, alata za izradu i povlačenje stranica, klizač slike i prateće dodatke za dodavanje više funkcionalnosti vašoj mrežnoj trgovini. Creativo ima svoju ploču opcija za prilagođene teme za jednostavnu prilagodbu.

39. Idilični

Idiličan

Ako tražite lijepu i besplatnu WordPress temu za svoju internetsku trgovinu, onda je Idyllic pravi izbor. U potpunosti podržava WooCommerce i sva njegova proširenja. Idilični dolaze s više predložaka stranica, prilagođenim izgledom početnih stranica, ugrađenim korporativnim odjeljkom i dizajnom odredišnih stranica.

Ima izbor boja, prilagođene widgete, istaknute okvire za sadržaj i sliku u cijeloj širini na početnoj stranici s tekstom i gumbima. Ovo je tema spremna za prijevod i može se koristiti za stvaranje višejezične web stranice.

40. Amaryllis

Amarilis

Amaryllis je WordPress WooCommerce tema za vašu internetsku trgovinu. Dolazi sa slikom pune širine na početnoj stranici i prilagođenim izgledom zaglavlja. Ima ugrađene odjeljke za popularne proizvode, kategorije, istaknute postove i drugi korisni sadržaj.

Sadrži izgled temeljen na widgetu za brzo postavljanje vaše internetske trgovine. Možete koristiti uređivač tema uživo i ploču s mogućnostima za uređivanje postavki teme.

41. PISCO

Pisco

PISCO je prekrasna WordPress WooCommerce tema sa klizačem početne stranice za istaknute proizvode. Ima mogućnosti dodavanja kratkog opisa proizvoda i gumba za kupnju sada.

To uključuje prilagođeni izgled zaglavlja, ikone za dijeljenje na društvenim mrežama, prekrasan navigacijski izbornik i još mnogo toga. Podržava značajke e-trgovine kao što su popis želja, napredna košarica, mogućnost prijave i moderni odjeljci proizvoda.

42. Nadmorska visina Pro

Visina Pro

Altitude Pro moderna je tema programa WordPress pomoću koje se lako može stvoriti vaša trgovina WooCommerce. Dolazi s prekrasnom podrškom za tipografiju i širokim izgledom. Izgrađen je na vrhu okvira Genesis, što daje temi čvrstim temeljima.

Ima više izgleda početnih stranica, navigacijske izbornike, prilagođena zaglavlja i bočne trake. Ima ploču s temama Genesis teme s mnogim opcijama prilagodbe.

43. SolidBox

SolidBox

SolidBox je moderna WordPress WooCommerce tema za pokretanje vaše internetske trgovine. To je vrlo prilagodljiva i fleksibilna tema s premium-značajkama za internetske poslovne web stranice.

Dolazi s prilagođenim predlošcima stranica, izgledima zaglavlja, podrškom za kratke kodove, dizajnom odredišnih stranica i još mnogo toga. Sadrži dodatne dodatke za izradu stranica i višejezičnu podršku. SolidBox se jednostavno postavlja pomoću alata za prilagodbu tema uživo i opcija prilagođenih tema.

44. Mesmerize

Hipnotizirati

Mesmerize je besplatna WordPress tema za vašu WooCommerce trgovinu. Dolazi s ugrađenim izgledom početnih stranica na temelju widgeta i prilagođenim opcijama zaglavlja.

Ima više predložaka za početnu stranicu kako biste prilagodili izgled stranice svoje trgovine. Sadrži gotove odjeljke za istaknute proizvode, sadržaj, kategorije proizvoda i još mnogo toga.

45. Paprika+

Pepper Plus

Pepper + je višenamjenska WordPress tema koja se može prilagoditi za vašu WooCommerce trgovinu. Ima više ugrađenih predložaka web stranica pomoću kojih možete brzo pokrenuti internetsku trgovinu. Ima fleksibilne mogućnosti prilagođavanja postavki teme.

Podržava tablice s cijenama, popularne proizvode, Google karte, klizače slika, galerije, kontaktne obrasce i pretplatu na bilten.

46. ​​Moduli

moduli

Modules je elegantna WordPress tema za vašu internetsku trgovinu. U potpunosti podržava WooCommerce i sva njegova proširenja. Temelji se na modulima i komponentama koji mogu biti korisni za brzo dodavanje sadržaja na vašoj web lokaciji.

Dolazi s oštrom tipografskom podrškom, ikonama, efektima paralaksa, pozadinom videozapisa i demo uvoznikom s jednim klikom. Module se jednostavno postavljaju i pokreću vaše internetsko poslovanje.

47. Flevr

Flevr

Flevr je profesionalna WordPress tema za WooCommerce prodavaonice i internetske trgovine. Sadrži izgled temeljen na widgetu za početnu stranicu i odredišne ​​stranice. Početna stranica sadrži klizač slike pune širine i istaknute odjeljke proizvoda.

Sadrži gotove odjeljke za početne stranice za usluge, galerije slika, izjave, portfelj, članove tima i još mnogo toga. To je tema prilagođena početnicima s prilagođavačem uživo za upravljanje postavkama.

48. OceanWP

OceanWP

OceanWP je WordPress WooCommerce tema dizajnirana posebno za internetske trgovine koje nude proizvode mode i stila života. Odlično funkcionira sa svim dodacima WordPress treće strane za dodavanje moćnih značajki na vašoj web stranici.

OceanWP je besplatna tema s prilagođenim izgledima zaglavlja, neograničenim mogućnostima boja, prilagođenim widgetima, klizačima slika i odjeljkom s predstavljenim proizvodima. Instalacija i postavljanje u WordPressu je lako.

49. Potkrovlje

Potkrovlje

Loft je moderna WordPress tema za sve vrste web stranica. Ima više spremnih predložaka web stranica, uključujući izgled e-trgovine. Potkrovlje je potpuno fleksibilna i jednostavna tema za prilagodbu.

Dolazi s klizačem početne stranice, popularnim proizvodima, kutijama sa sadržajem i drugim značajkama u trgovini. Sadrži prekrasne navigacijske menije i ikone dijeljenja na društvenim mrežama.

50. Vrhunac

Vrhunac

Peak je prekrasna WordPress tema za vašu WooCommerce trgovinu. Sadrži slike u zidanom stilu s velikim sličicama na početnoj stranici. Takođe ispod slika sadrži popularne proizvode i postove na blogovima.

Dolazi s prilagođenim vrstama postova, predlošcima stranica, podrškom za mega izbornike, prilagođenim widgetima i neograničenim shemama boja. Podržava program za crtanje i povlačenje stranica za brzo postavljanje vaše internetske trgovine.

51. Bento

Bento

Bento je snažna WordPress tema za vašu WooCommerce trgovinu. Besplatno je dostupno u skladištu tema za WordPress. U potpunosti podržava sve dodatke za izradu stranica treće strane za povlačenje i ispuštanje značajki na vašoj internetskoj trgovini.

Dolazi s prilagođenim widgetima, shemama boja, predlošcima stranica, izgledima zaglavlja i još mnogo toga. To se lako može prilagoditi pomoću alata za prilagođavanje tema uživo s pregledom.

52. MixShop

MixShop

MixShop je moderna WordPress WooCommerce tema. Nudi vrhunske značajke za vašu internetsku trgovinu, poput odjeljka o popularnim proizvodima, pretraživanja proizvoda, kategorija proizvoda, ajax košarica, tablice s cijenama i više.

U unutrašnjosti ćete također pronaći prilagođene izgleda za početnu stranicu, podršku mega izbornika, unaprijed postavljene boje i još mnogo toga. MixShop je tema za početnike i jednostavna je za postavljanje pomoću značajke povlačenja i ispuštanja.

53. Bljesak

Bljesak

Flash je jednostavna i uredna WordPress tema za vašu WooCommerce trgovinu. Ima više dizajna stranica za promjenu izgleda i osjećaja vaše web stranice. Flash je besplatna tema, ali nudi premium značajke za vašu internetsku trgovinu.

U paketu je raspored zaglavlja, predloške prilagođenih stranica, zasebne stranice u blogu i još mnogo toga.

54. Bellini

Bellini

Bellini je snažna tema eCommerce WordPress-a koja se može koristiti za izradu internetske trgovine. U potpunosti podržava WooCommerce i sva njegova proširenja. Ima prekrasan klizač slika, odjeljke početne stranice, bočne trake i još mnogo toga.

Ima više područja widgeta, prilagođene predloške za stranice proizvoda, izbor boja, prilagođene widgete i alat za prilagodbu tema uživo za upravljanje opcijama tema.

55. Modna trgovina

moderan dućan

Modna trgovina jedna je od najboljih Akisthemesovih tema koje su WooCommerce optimizirane. Ova je tema najprikladnija za izgradnju internetskih prodavaonica odjeće, prodavaonica obuće, modne web stranice ili bilo koje druge internetske trgovine koju se možete sjetiti.

Modna trgovina potpuno je kompatibilna s dodacima WooCommerce i Max Mega Menu. Možete birati između dvije različite demo stranice kako biste lako pokrenuli i pokrenuli internetsku trgovinu. Također možete izgraditi početnu stranicu s izvornim odjeljcima za prilagodbu podataka i stranicama agnostike.

56. Slijetanje

Slijetanje

Sletanje je izvrsna WordPress tema s alatom za crtanje i povlačenje stranica za brzo pokretanje vaše trgovine WooCommerce. To je vrlo prilagodljiva i fleksibilna tema za pokretanje internetskog posla.

Također uključuje prilagođene vrste postova, ploču s opcijama tema, integraciju s MailChimpom i njegovim alternativama, ikone za dijeljenje na društvenim mrežama i još mnogo toga. Tema ima fleksibilan izgled zaglavlja koji podržava sliku u punoj širini, klizače, tekst i gumbe za poziv na radnju.

57. Beatrix

Beatrix

Beatrix je moderna WordPress tema dizajnirana posebno za internetske trgovine za kućne ljubimce. U potpunosti podržava WooCommerce i sva njegova proširenja. Na početnoj stranici nalaze se odjeljci za lijepo prikazivanje kućnih ljubimaca.

Dolazi s alatom za crtanje i povlačenje stranica da brzo pokrene svoju internetsku trgovinu. Potpuno je optimiziran za SEO i isporučuje se s uvoznikom demo sadržaja jednim klikom.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje teme WooCommerce za svoju internetsku trgovinu. Također biste trebali pogledati naš popis najboljih WooCommerce dodataka za brzu rast prodaje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map