7 najboljih graditelja besplatnih predložaka newslettera putem e-pošte (1700+ dizajna)

najbolji graditelji predložaka besplatnih biltena putem e-pošte


Tražite li najbolje graditelje predložaka biltena s besplatnim emailom?

Alat za izradu predloška biltena olakšava brzo i jednostavno stvaranje profesionalnih biltena povlačenjem i ispuštanjem. Pomoću alata za izradu predloška biltena putem e-pošte možete stvoriti zadivljujuće e-poruke koje ljudi žele čitati, angažirati i kliknuti čak i bez zapošljavanja dizajnera.

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih graditelja besplatnih predložaka biltena putem e-pošte koje možete koristiti za izradu prilagođenih predložaka e-pošte..

Odabir najboljeg besplatnog graditelja predloga za bilten

Graditelji predložaka biltena putem e-pošte jednostavan su način za stvaranje biltena putem e-pošte. Graditelji biltena putem e-pošte nude i gotove predloške koje možete prilagoditi tako da brzo dodate svoj sadržaj i slike kako biste ih brzo poslali svojim pretplatnicima..

Alat za izradu e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem olakšava izradu prilagođenih predložaka e-pošte u nekoliko klikova. Evo što trebate potražiti u alatu za izradu predloška newslettera:

 • Povuci i spusti uređivač e-pošte
 • Biblioteka predložaka biltena putem e-pošte
 • Integracija s korisnim aplikacijama
 • Podrška e-trgovini

Pogledajmo neke od najboljih graditelja predloga za bilten putem e-pošte na tržištu.

1. Stalni kontakt

Stalni kontakt

Constant Contact je popularan servis za marketing i e-maila. Dolazi s alatom za izradu e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem koji vam omogućuje brzo i jednostavno oblikovanje prilagođenih poruka e-pošte.

Stalni graditelj e-pošte za kontakt

Također vam omogućuje upotrebu fotografija s fotografijama u vašoj e-pošti i stvaranje sjajnog iskustva čitanja.

Također možete birati iz njihove opsežne biblioteke predložaka e-pošte koja sadrži 100+ mobilnih informativnih biltena iz nekoliko kategorija poput osnovnih predložaka, e-poruka s objavama, predložaka poziva na događaje, predložaka prodaje, predložaka za prazničnu e-poštu, zahvalnica e-pošte i još mnogo toga.

Predlošci stalnog kontakta za e-poštu

Pogledajte našu cjelovitu recenziju stalnog kontakta!

2. SendinBlue

Sendinblue

SendinBlue je cjeloviti graditelj predložaka e-pošte i usluga marketinga putem e-pošte. Isporučuje se s jednostavnim uređivačem za povlačenje i ispuštanje radi stvaranja prilagođenih predloška e-pošte s lakoćom. Graditelj e-pošte je dovoljno fleksibilan da zasebno oblikuje zaglavlje, tijelo i podnožje e-pošte.

SendinBlue predložak graditelj

Uz SendinBlue, dobit ćete i preko 200 gotovih, besplatnih i brzih predložaka e-pošte. Također nudi HTML predloške za programere da u potpunosti prilagode svoje biltene putem e-pošte.

Direktorij predložaka SendinBlue

Možete razmjenjivati ​​slike, mijenjati boje i prilagođavati svoj sadržaj u predlošcima e-pošte.

Osim usluga e-pošte, oni također pružaju SMS marketing, live chat, CRM, automatizaciju marketinga, transakcijske e-poruke, predloške odredišnih stranica, prijave predloške obrasca i još mnogo toga. Čitav je paket za promociju vašeg poslovanja putem e-pošte.

Pogledajte našu kompletnu recenziju SendinBlue!

3. Kapati

Kapati

Drip je odličan softver za e-poštu i automatizaciju marketinga za web stranice e-trgovine. Dolazi s moćnim alatom za gradnju e-pošte, koji uključuje alat za izradu teksta, HTML builder, vizualni graditelj itd.

Drip Graditelj e-pošte

Drip vam također olakšava praćenje putovanja kupaca, tako da možete slati prilagođene e-poruke koje odgovaraju njihovim potrebama.

Pogledajte našu cjelovitu Drip recenziju!

4. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit je snažan graditelj predložaka e-pošte i usluga marketinga putem e-pošte. Dolazi s 3 zadana predloška e-pošte: Tekst samo, Klasik, i moderan. Pomoću ovih predložaka možete brzo slati e-poštu svojim pretplatnicima.

ConvertKit predloške

To je prilagođena usluga marketinga putem e-pošte za internetske kreativce i izdavače. Morate stvoriti prilagođene predloške sa svojim tekstom, prilagođenim logotipom, društvenim ikonama, slikama i još mnogo toga. Također možete dodati gumb za poziv akciji na predloške e-pošte i korisnike preusmjeriti na odredišne ​​stranice.

5. AWeber

aweber

AWeber je još jedan od popularnih alata za marketing i izradu predloška biltena. Dolazi s početnikom prilagođenim alatom za crtanje i slanje e-pošte koji možete koristiti za izradu prilagođenih predložaka e-pošte za vaše poslovanje.

Graditelj predložaka e-pošte

Sa 700+ predložaka e-pošte i 600+ slika s fotografijama, možete stvoriti bilo koji newsletter e-pošte odmah. Jednostavno odaberite predložak i prilagodite svoju e-poštu na temelju svojih potreba.

Predlošci e-pošte AWeber

AWeber je također kompatibilan s nekim od moćnih aplikacija poput OptinMonster, Shopify, PayPal, itd.

6. MailerLite

MailerLite

MailerLite je moćan graditelj predložaka marketinga i e-pošte. Odlično funkcionira s popularnim graditeljima web lokacija poput WordPressa, Shopifyja i još mnogo toga. Dolazi s alatom za pravljenje i povlačenje e-pošte koji možete koristiti za izradu predloška ili prilagođavanje gotovog predloška biltena.

Graditelj bloka Mailerlite

Nudi desetak besplatnih predložaka biltena za e-trgovinu, popuste, događaje, fotografiju, vijesti i druge kategorije..

Predlošci e-pošte MailerLite

Osim biltena putem e-pošte, omogućuje vam i izradu prilagođenih odredišnih stranica, prijavljivanje skočnih prozora, prijavu obrazaca itd.

7. GetResponse

GetResponse

GetResponse je marketinški softver i alat za izradu predloška newslettera za male tvrtke. Kao i druge usluge marketinga putem e-pošte, omogućava vam izradu prilagođenih predložaka e-pošte s tekstom i slikama. Predloge za bilten možete stvoriti i s proizvodima za e-trgovinu.

GetResponse Template Builder

Dolazi s 500+ predložaka biltena i preko 5000 licenciranih slika za brzo dizajniranje prekrasnih biltena putem e-pošte. Također možete prenijeti svoje prilagođene predloške i urediti ih pomoću alata za gradnju predložaka GetResponse.

Predlošci e-pošte GetResponse

Možete A / B testirati svoje e-poruke kako biste ostvarili više konverzija iz svojih marketinških kampanja putem e-pošte. Omogućuje vam da vidite kako će izgledati vaša e-pošta na mobilnim telefonima i stolnim računalima.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju najboljih graditelja besplatnih predložaka newsletter e-pošte sa 1700+ dizajna. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o tome kako izraditi eksploziju e-pošte na pravi način.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map