8 najboljih SMTP transakcijskih usluga e-pošte u usporedbi (2020)

najbolje smtp usluge u usporedbi


Tražite li najbolje SMTP usluge e-pošte za transakcije?

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) osigurava isporuku vaših transakcijskih e-poruka. Također možete automatizirati e-poštu ovisno o radnjama i ponašanju vaših korisnika. Na tržištu postoje mnoge usluge e-pošte, pa vam može biti teško odabrati savršenu opciju za slanje transakcijskih e-poruka.

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih SMTP usluga e-pošte za marketing i automatizaciju.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je popularna usluga marketinga putem e-pošte. Sa SendinBlue možete slati transakcijske e-poruke na popise svojih pretplatnika i pratiti e-poštu kako biste saznali otvorenu stopu, stopu napuštanja početne stranice, stopu klikova i sl. SendinBlue nudi i uslugu SMS marketinga.

Ostale značajne značajke uključuju graditelj e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem, A / B testiranje e-pošte i napredno izvještavanje za optimiziranu marketinšku kampanju putem e-pošte..

Cijena: 300 e-poruka / dan s neograničenim kontaktima je besplatno. Početna cijena za osnovni plan iznosi 25 USD mjesečno.

2. Mailgun

Mailgun

Mailgun je snažna usluga e-pošte za profesionalne programere. Sa svojim moćnim API-jevima možete lako slati, primati i pratiti transakcijske e-poruke. Ima naprednu provjeru e-pošte za povećanje konverzija.

Sadrži robusnu infrastrukturu slanja sa SMTP integracijom i jednostavan RESTful API za slanje skupno e-pošte svojim korisnicima.

Cijena: To je usluga uz naplatu. 10.000 e-mailova i 100 potvrda e-pošte mjesečno su besplatni. Za 20.000 e-poruka i 500 potvrda e-pošte mjesečno košta 9 USD mjesečno.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid usluga u obliku e-pošte koja se temelji na oblaku i dolazi s pouzdanom platformom za slanje i primanje skupnih poruka e-pošte. Osim što šalju transakcijske e-poruke, oni vam također omogućuju stvaranje marketinških kampanja putem e-pošte.

Ona vam nudi razne mogućnosti integracije za početak slanja e-poruka. Možete dobiti kompletno analitičko izvješće i povratne informacije u stvarnom vremenu na svaku poruku koju ste poslali.

Cijena: U prvom mjesecu možete besplatno poslati 40.000 e-poruka. Nakon toga nudi 100 e-poruka / dan zauvijek besplatno. Osnovni plan započinje s 14,95 USD mjesečno, što uključuje 100 000 poruka e-pošte mjesečno.

4. Amazon SES

Amazon SES

Amazon SES je fleksibilna i skalabilna SMTP transakcijska usluga e-pošte koja je prvenstveno usmjerena prema programerima aplikacija i digitalnim trgovcima. Amazon SES vam pomaže da jednostavno šaljete obavijesti i transakcijske e-poruke svojim korisnicima. Omogućuje vam da koristite SMTP sučelje ili AWS SDK da biste integrirali Amazon SES izravno u svoju aplikaciju.

Dolazi s robusnim sustavom koji osigurava da vaše e-poruke zanemaruju filtre neželjene pošte. Možete pratiti isporuku e-pošte, stopu napuštanja početne stranice i odbijanja putem njihovog pametnog mehanizma.

Cijena: To je usluga uz naplatu, što znači da ćete morati platiti za ono što upotrebljavate. Omogućuje vam da besplatno pošaljete 62.000 e-poruka mjesečno. Nakon besplatnog limita, morat ćete platiti 0,10 USD za svakih 1000 poruka e-pošte. Ako vaše e-poruke sadrže privitke, morat ćete platiti 0,12 USD / GB.

5. poštanski žig

poštanski žig

poštanski žig jedna je od najboljih SMTP transakcijskih usluga e-pošte koja nudi munjevitu dostavu za vašu aplikaciju i transakcijske e-poruke. Poštanska marka ima SMTP servere distribuirane širom svijeta kako bi se osigurala brza isporuka e-pošte.

Ima izvrstan sustav praćenja koji vam omogućuje praćenje koliko je poruka e-pošte otvoreno i koliko vremena se potroši na e-poštu koju ste poslali.

Cijena: Osnovni plan košta 10 USD mjesečno za 10.000 e-poruka. Za dodatne e-poruke, morat ćete platiti 1,25 USD za 1000 poruka e-pošte.

6. Moosend

Moosend

Moosend je pristupačna SMTP transakcijska usluga e-pošte koja dolazi s alatom za privlačenje i povlačenje e-pošte da biste odmah dizajnirali vaše transakcijske e-poruke. Stopa nevjerojatne isporuke iznosi 98%, što znači da se može boriti protiv filtra neželjene pošte.

Omogućuje vam stvaranje eksplozije e-pošte i praćenje e-poruka u stvarnom vremenu. Možete dobiti i napredna izvješća o analitičkim podacima za svoje e-poruke o transakcijama.

Cijena: Besplatno je za do 1000 pretplatnika. Za sljedećih 1000 pretplatnika morat ćete plaćati 8 USD mjesečno ako se naplaćuju godišnje. Svi planovi nude neograničeno slanje e-pošte i kampanja svakog mjeseca.

7. Mandril

Mandril

Mandril je SMTP transakcijska usluga e-pošte od strane MailChimp-a. To je sigurna i učinkovita platforma za slanje transakcijskih e-poruka bez ikakvih problema s isporukom. Možete koristiti Mandrill za slanje podataka, usmjerenih, prilagođenih i e-trgovine e-porukama svojim korisnicima..

Naprednim praćenjem možete pratiti otvorenu stopu, stopu napuštanja početne stranice i stopu klikova za svoju e-poštu.

Cijena: Košta 20 dolara za 25000 e-poruka mjesečno. Trošak možete izračunati i dodavanjem broja e-poruka u njihov kalkulator cijena.

8. Pepipost

Pepipost

Pepipost je e-mail API i SMTP transakcijska usluga e-pošte. Ima jednostavne postavke za povezivanje vaše aplikacije s Pepipostom i pruža sigurnu platformu za slanje povjerljivih poruka e-pošte. S Pepipostom možete brzo slati skupne e-poruke.

Prati cjelovitu evidenciju o isporuci e-pošte, otvorenoj stopi i stopi napuštanja početne stranice. Također vas obavještava o pretplatama i ostalim radnjama koje poduzimaju korisnici.

Cijena: 30.000 e-mailova besplatno je 30 dana. Kasnije ćete dobiti 3000 e-poruka mjesečno besplatno. Početni plan košta 17,5 dolara mjesečno za 150 000 poruka e-pošte ako se naplaćuju godišnje.

To je sve.

Također provjerite: Najbolji besplatni CRM softver za poboljšanje odnosa s kupcima.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao u pronalaženju najboljih SMTP transakcijskih usluga e-pošte. Možda ćete također htjeti provjeriti naš vodič o najboljim dodacima za newsletter e-pošte za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map