9 najboljih alata za udaljeni rad za rad od kuće (u usporedbi)

daljinski radni alati


Tražite najbolje alate za rad na daljinu za svoju tvrtku?

Opcija daljinskog rada nedavno je poprimila zamah i nekoliko malih i velikih poduzeća prihvaća trend.

Prelazak na daljinski rad znači preispitivanje načina na koji vaš tim komunicira i povezuje se putem interneta. Zbog toga je odabir vašeg najboljeg alata za rad na daljini važan za vaš tim.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih alata za rad na daljinu koji vam pomažu da budete povezani s vašim timom.

Ovaj je članak kategoriziran u nekoliko različitih odjeljaka:

 1. Komunikacijski alati
 2. Alati za suradnju
 3. Marketinški alati

Komunikacijski alati

Ako imate nekoliko članova tima koji rade na daljinu za isti projekt, međusobno povezivanje telefonom, chatom i mrežnim konferencijama osigurava da su svi na istoj stranici.

1. Nextiva

Nextiva, pozivna konferencija

Nextiva je jedna od najboljih opcija za sve koji traže poslovni poslovni telefon i alat za internetske konferencije. Nudi i video i telefonske konferencije, a može se koristiti i na stolnim računalima kao i na mobilnim telefonima.

Nextiva vam nudi i mogućnost chata dok ste na konferenciji sa svojim suigračima ili klijentima. Najbolje je što možete dijeliti i svoje zaslone. Ima čak i VoIP opcije s neograničenim pozivima, neograničenim slanjem SMS-a širom zemlje, besplatnim besplatnim brojem, automatskim pratiteljima i još mnogo toga.

U osnovi je cjelovito rješenje za održavanje kontakta sa svojim suigračima i klijentima.

Vaši zaposlenici mogu koristiti besplatne brojeve s bilo kojeg mjesta kako bi pomogli svojim kupcima, a ne moraju raditi iz istog ureda. Oni također mogu dijeliti dokumente, održavati sastanke, pratiti važna ažuriranja bez gnjavaže sa osobnim sastancima.

2. RingCentral

RingCentral, daljinski radni alati

RingCentral je još jedan alat za udaljene radne tvrtke. S RingCentral-om možete jednostavno održavati virtualne sastanke, postaviti izlazni poziv za kupce, organizirati HD video konferenciju s dijeljenjem zaslona i učiniti puno više.

Možete i faksirati važne dokumente svojim suigračima ili klijentima s telefona, radnog računala ili tableta koji su povezani na internet. Dakle, čak i ako imate tim koji je razasut po cijelom svijetu, lako se možete povezati jedni s drugima s RingCentral-om.

3. Zumiranje

Zumiranje videozapisa

Zum izvrsna je usluga video konferencija koja vam omogućuje održavanje konferencije, webinara, stvaranje virtualnog događaja ili podučavanje svojih studenata na mreži. Zoom nudi najbolju kvalitetu video i audio zapisa i štiti privatnost svojih korisnika.

Možete se odlučiti za besplatni plan ako želite održati konferencije ili događaje manje od 40 minuta. Ali za sve što je izvan toga, morat ćete nadograditi svoj plan. Uz Zoom, hosting i pridruživanje sastanku je lako. Domaćin može generirati vezu i podijeliti je sa svima koji trebaju prisustvovati događaju. Svatko tko ima vezu, može se pridružiti sastanku ili događaju jednostavnim klikom na njega.

4. labav

Otpušteni, daljinski radni alati

Slack je sjajan alat za daljinsko radne tvrtke da ostanu u vezi sa svojim suigračima. Pomoću ove platforme možete komunicirati sa svojim kolegama u stvarnom vremenu.

Slack omogućava svima da ostanu u petlji onoga što se događa u kompaniji. Također možete imati kanale na temelju svojih projekata na kojima možete razgovarati o zajedničkim ciljevima, svrhama i napretku vašeg rada.

Alati za suradnju

Organizacija rada i suradnja s članovima tima može biti jedna od najvećih prepreka za udaljene timove. Srećom, dobili smo popis alata za suradnju na daljinu koji će vam pomoći u prevladavanju ovog problema.

5. GSuite

GSuite e-poruke, hosting e-pošte

GSuite je Googleov proizvod koji nudi mnoštvo značajki i mogućnosti za lakši rad na daljinu. Omogućuje vam povezivanje sa svojim timom, kao i svojim klijentima s profesionalnim adresama e-pošte, chat chatovima i sastancima u hangoutu.

Također lako možete surađivati ​​sa svojim suigračima stvaranjem zajedničkih listova, dokumenata, slajdova itd. Kako biste osigurali da ne propustite važne događaje, možete upotrijebiti Google kalendar koji je opremljen automatskim podsjetnicima. Uz Google Drive dobit ćete i neograničenu pohranu u oblaku, ovisno o svojim planovima.

6. Asana

daljinski radni alati

asana je alat za upravljanje projektima koji udaljenim timovima olakšava dodjelu zadataka suigračima i praćenje njihovog napretka. Možete stvoriti timove na temelju različitih projekata i dodati im svoje članove. Članovi tada mogu dodijeliti zadatke jedni drugima i dodati opise tim zadacima.

To olakšava drugima da shvate o čemu se radi. Također možete dodavati bilješke, dodavati podvrste i dodati rok za zadatke. Kad je zadatak dovršen, možete ga lako označiti kao dovršen.

7. Vrijeme doktore

Time Doctor, alati za rad na daljinu, alati za produktivnost

Time Doctor je najbolji alat za praćenje vremena udaljenim timovima kako bi saznali koliko su zaposleni produktivni. Nudi detaljan uvid u posao koji obavljaju vaši zaposlenici nadgledajući njihove zadatke uz pomoć snimaka zaslona.

Time Doctor podsjeća korisnike da se vrate na posao ako otkriva uporabu društvenih web lokacija poput Facebooka, Twittera ili bilo koje druge osobne web stranice. Također tiho prati i bilježi internet i drugu upotrebu aplikacija, tako da znate koliko su produktivni. Pa čak i ako radite na različitim lokacijama, lako je pratiti što točno rade vaši zaposlenici.

Marketinški alati

Ako vodite tvrtku na mreži, morat ćete kontaktirati i svoje kupce putem e-pošte, live chat-a i SMS-a. Pogledajmo nekoliko alata koji vam pomažu u povezivanju sa kupcima.

8. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je marketinško rješenje s bogatim značajkama koje je savršeno za male tvrtke, blogere itd. Osim marketinga putem e-pošte, omogućuje vam dodavanje okvira za live chat na vašu web stranicu, SMS marketing i još mnogo toga.

Neke od sjajnih značajki Sendinblue-a su:

 • Graditelj odredišne ​​stranice
 • Kreator oglasa na Facebooku
 • Ponovno ciljanje piksela

9. Stalni kontakt

Stalni kontakt, marketing putem e-pošte

Constant Contact je još jedna platforma za marketing putem e-pošte koja pojednostavljuje vaše marketinške kampanje putem e-pošte. Kad započnete, od vas će se zatražiti da odaberete svoju industriju i svoje prethodno iskustvo s marketingom putem e-pošte. Na temelju odabira dobit ćete prilagođene sadržaje i ideje za promociju koje će vam pomoći da povećate marketing e-pošte.

Pomoću ove platforme lako možete pravovremeno slati e-poštu dobrodošlice, segmentirati e-poštu kako biste ih poslali pravom klijentu, automatski poslati e-poštu neotvaračima i učiniti puno više. Svaka od ovih značajki omogućava vam da ostanete povezani sa svojim klijentima i bolje komunicirate s njima.

Saznajte više o stalnom kontaktu ovdje.

Ovo su neki od alata za rad na daljinu koji vam mogu pomoći da poboljšate svoju produktivnost i ostanete povezani s članovima vašeg tima. Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da naučite neke od najboljih alata za rad na daljinu.

Ako vam se svidio ovaj članak, možda biste trebali provjeriti i naš članak o tome kako zaraditi novac na mreži.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map