Divi vs. Avada: Koja je tema najbolja za vas? (U usporedbi)

divi vs avada


Tražite li najbolju WordPress temu za svoju web stranicu? Ako ovo čitate, vjerovatno ste već učinili najveći dio posla. Smanjili ste pretraživanje na 2 izbora: Divi ili Avada. Ali koji je doista najbolji?

Izvana, ove dvije popularne teme mogu se činiti sličnim u pogledu značajki i fleksibilnosti. Zbog čega ćemo, za ovu detaljnu usporedbu, duboko kopati! Proučit ćemo jednostavnost korištenja, značajke, dostupnu dokumentaciju i cijene svake teme kako bismo utvrdili koja tema pobjeđuje u borbi: Divi vs. Avada.

Idemo rock!

Pregled: Divi protiv Avada

Divi

Divi

Divi je super fleksibilna, snažna WordPress tema. Izgradila ga je Elegant Themes, izuzetno popularno tržište WordPress tema. Možete ga koristiti kao nadređenu temu za brojne WordPress teme, uključujući sve teme koje su izgradile Elegantne teme. Divi se prodaje u paketu s članstvom u klubu Elegant Themes.

Ova je tema dobro poznata po naprednom Divi Builderu za povlačenje i ispuštanje, koji izvrsno funkcionira s mnogim popularnim WordPress temama. Divi Builder vam pomaže stvoriti stranice odmah, bez pisanja ijednog retka koda. Jednostavno možete premjestiti elemente na graditelju pomoću miša za oblikovanje stranica.

Divi je jednostavan za korištenje i nevjerojatno je popularan kod početnika koji žele postaviti blog ili web stranicu.

Avada

Avada

Avada je već nekoliko godina dosad najprodavanija WordPress tema. Može se koristiti za izradu bilo koje vrste web stranica, bloga, odredišne ​​stranice ili internetske trgovine. Isporučuje se s mnoštvom korisnih WordPress dodataka koji možete koristiti da bi vaše web mjesto izdvojilo iz gomile.

Lako je postaviti u WordPressu. Možete koristiti popularne dodatke za izradu stranica da biste dizajnirali stranice s Avadom. Također dolazi s više unaprijed izgrađenih dizajna koje možete prilagoditi, tako da možete imati web mjesto koje želite bez potrebe da ga potpuno dizajnirate ispočetka. Prepuna je neograničenih boja i stilova.

Tisuće korisnika Avadu vjeruje i to je najprodavanija tema sa mnogih tržišta.

Značajke: Divi vs. Avada

Divi

Kao jedna od najpopularnijih WordPress tema koja postoji, Ne iznenađuje da Divi ima mnoštvo nevjerojatnih značajki. Sve započinje njihovim ekskluzivnim Divi Builderom, moćnim alatom za prebacivanje i ispuštanje elemenata na stranicama s temama. Divi Builder vam olakšava dizajn vlastitih stranica. Možete crtati stupce i retke kojima dodajete module putem povlačenja i ispuštanja.

Divi graditelj

Ostale značajne značajke uključuju više gotovih Divi izgleda i dizajna u paketu s Divi temom. Ovi izgledi trenutačno daju vašoj web stranici profesionalni izgled. Divi tema ima izgled za gotovo sve vrste web stranica koje se mogu zamisliti. Možete jednostavno odabrati izgled i napraviti nekoliko podešavanja kako biste ga prilagodili svojoj marki. Ovi unaprijed izgrađeni izgledi uštedeće vam ogromne količine vremena jer temu nećete morati ručno uređivati ​​od početka.

Pogledajte i ove vrlo prilagodljive teme za djecu Divi.

Uz to, tema Divi ima više vrsta sadržaja i modula. Ovi moduli sadržaja omogućuju vam umetanje različitih vrsta sadržaja i medija na vaše web mjesto. Pomoću Divi Buildra možete prilagoditi ove module u bilo kojem odjeljku. Uz live WordPress customizer možete pregledati i konačne rezultate prije objavljivanja.

Divi tema ima snažne, praktične integracije. Izvrsno surađuje s WooCommerceom kako bi stvorio internetsku trgovinu. Kao i drugi moduli na temu, i Divi Builder možete dizajnirati za svoju e-trgovinu. Divi podržava WPML i više RTL jezika za stvaranje višejezične web stranice.

Avada

Avada ima širok spektar korisnih značajki. To je uistinu višenamjenska WordPress tema i može se koristiti za izradu bilo koje vrste web stranica. Uključili su neograničeni dizajn i predloške koji vam pomažu da izgradite web lokaciju prilagođenu vašoj poslovnoj niši u bilo kojem trenutku. Svi su ovi dizajni u potpunosti prilagodljivi pa možete brzo mijenjati boje i stilove. Predloške možete uređivati ​​na ploči s jednostavnim opcijama tema.

Dizajni i nacrti tvrtke Avada

Dolazi s dodatkom Fusion Core dizajniranim posebno za Avada temu. Dodatak dodaje Fusion Builder stranice za lakše prilagođavanje. Pomoću alata za izradu stranica možete stvoriti odredišne ​​stranice sa svim ostalim značajkama teme Avada. Uz alat za izradu stranica, dobit ćete i klizač slika, mega izbornik i generator kratkog koda.

Kada su u pitanju integracije, Avada tema može se besprijekorno kombinirati s WooCommerce WordPress dodatkom kako bi vašu web stranicu pretvorili u trgovinu e-trgovine. Ostale značajke teme Avada možete uskladiti s internetskom trgovinom kako biste je učinili privlačnom i modernom. Avada također podržava bbPress forume za pokretanje foruma na vašem web mjestu. Ostale integracije uključuju ikone Font Awesome kako biste dodali prekrasne ikone u svoje navigacijske menije, izbornike društvenih medija itd.

Avada dolazi u paketu s nekoliko WordPress dodataka, uključujući Revolution Slider, Layer Slider, Elastic Slider i još mnogo toga. Tema je vrlo osjetljiva, a izvrsno djeluje na svim veličinama zaslona i uređajima.

Jednostavnost upotrebe: Divi vs. Avada

Divi

Divi se jednostavno postavlja i prilagođava početnicima od postupka instalacije do konačnog pokretanja vaše web stranice. Ima profesionalne dizajne i nacrte koji će se koristiti kao skočna točka. Trebate samo dodati svoj sadržaj i vaše će web mjesto biti spremno za uvođenje.

Značajke Divi teme olakšavaju dizajniranje web stranice profesionalnog izgleda čak i za apsolutne početnike. Pomoću jednostavnih opcija prilagodbe možete dodati ili ukloniti bilo koji modul sa svoje web lokacije. Ima upravljačku ploču koju je lako razumjeti za upravljanje značajkama vaše web lokacije.

Avada

Avada ima toliko značajki da mnogi pretpostavljaju da vam je potrebna vještina profesionalnog razvoja da biste koristili temu. Međutim, dizajniran je na takav način da čak i korisnik s malo kodiranim znanjem može instalirati Avadu i iskoristiti njezine prednosti.

Značajke Avada

Da bi izgledao kao demo web stranice, morat ćete dodati svoj sadržaj unutar teme. Avada je fleksibilan za izradu odredišnih stranica, klizača slika, portfelja, prezentacija itd. Fusion builder stranica daje vam potpunu kontrolu nad dizajnom i izgledom vaše web lokacije. Također vam omogućuje izradu vlastitog dizajna web stranica pomoću jednostavne funkcionalnosti povlačenja i ispuštanja.

Avada ima demo program za instalaciju, koji uvelike pomaže kad započnete s radom. Prikazivat će se web mjesto slično odabranom demo prikazu i možete brzo zamijeniti lažni sadržaj dodavanjem vlastitog.

Podrška i dokumentacija: Divi vs. Avada

Divi

Divi tema dolazi s članstvom u klubu Elegant Themes koje vam zauzvrat daje potpun pristup njihovoj opsežnoj dokumentaciji, forumima podrške i njihovom timu za korisničku podršku..

Elegantne teme imaju dobro obučeno osoblje profesionalaca koji su vam na raspolaganju za pitanja u vezi s temom. Članstvo vam pruža podršku za godinu dana, nakon čega možete obnoviti pretplatu ako vam je potrebna dodatna podrška.

Ova licenca za podršku također vam omogućuje da instalirate Divi na onoliko mjesta koliko želite. Možete ga čak koristiti za izradu web lokacija za klijente. Vaša licenca također daje pravo na besplatna ažuriranja tema.

Avada

Tema Avada hvali se timom za podršku na njihovoj web stranici i to s dobrim razlogom. Njihov tim pruža stvarnu podršku stvarnih ljudi koji su kreirali temu.

Avada je vrlo dobro dokumentiran. Svaka značajka teme detaljno je obrazložena i sadrži detaljne upute uključene u dokumentaciju teme. Dostupna je i dokumentacija za dodatne dodatke koji se isporučuju s Avadom.

Cijene: Divi vs. Avada

Divi

Da biste preuzeli temu Divi, morat ćete se prijaviti za članstvo u Elegantnim temama. Ima 2 plana: Godišnji pristup i cjeloživotni pristup.

Divi cijene

Godišnji plan pristupa uključuje sve teme i dodatke dostupne iz Elegantnih tema, uključujući Divi. Ima neograničeno korištenje web stranica i godišnje obnavljanje za 89 USD godišnje. Ovaj plan uključuje ažuriranja tema i vrhunsku korisničku podršku stručnog tima koji stoji iza Elegantnih tema.

Međutim, program cjeloživotnog pristupa košta 249 dolara. Nudi sve što je uključeno u godišnji plan pristupa uz jednokratnu naknadu. Nakon plaćanja, imat ćete pristup temama i dodacima iz Elegantnih tema tijekom života tvrtke. Ovaj plan također uključuje vijeka ažuriranja tema i profesionalnu korisničku podršku.

Imate mogućnost u bilo kojem trenutku otkazati članstvo ili nadograditi / nadograditi na bilo koji plan.

Avada

Avada tema ima redovitu licencu koja košta 60 dolara godišnje. To uključuje 6 mjeseci korisničke podrške, ažuriranja tema i sve značajke Avada. Korisničku podršku možete produžiti na 1 godinu plaćanjem dodatnih 18 USD uz redovnu licencu.

Cijene su vrlo razumne u usporedbi s drugim WordPress temama sa značajkama sličnim Avadovim.

Naša presuda: Divi vs. Avada – Koju temu bi trebali odabrati?

Bez sumnje, Divi je jedna od najpopularnijih WordPress tema na tržištu. Pomoću alata za izradu vlakana i padanja možete izraditi web stranicu onako kako želite. Bez obzira jeste li apsolutni novak ili iskusni programer, Divi će biti najbolji izbor za vaše potrebe.

Novopečeni korisnik može lako stvoriti web stranicu bez zapošljavanja profesionalca. Programer može lako napraviti stotine web stranica za svoje klijente zahvaljujući potpunim paketima web stranica. Pogledajte ovu Divi temu teme.

Ako imate sve više u jednoj temi koja se isporučuje s mnoštvom korisnih dodataka i ugrađenim značajkama, razmislite o kupnji Avada. Glavna je prednost što niste ograničeni na jednu web lokaciju; pomoću Avada možete stvoriti koliko god web stranica želite. Avada ima sve značajke koje biste očekivali od one koja se smatra najmoćnijom i najpouzdanijom WordPress temom na svijetu.

Nadamo se da ste uživali u ovom članku uspoređujući Divi protiv Avada i da sada imate bolju predstavu koja je najbolja tema za vaše web mjesto. Ako vam se svidio ovaj članak, možda će vam se svidjeti i naš post o najboljim BESPLATNIM temama bloga WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map