SendinBlue pregled: Usluga marketinga putem e-pošte o proračunu

sendinblue recenzija


Pitate se je li SendinBlue najbolja usluga besplatnog marketinga putem e-pošte? Ako tek započinjete s stvaranjem web stranice ili bloga, želite pristupačnu uslugu marketinga putem e-pošte. Stoga se možda pitate je li SendinBlue dobar izbor za vas.

U ovom ćemo SendinBlue pregledu pregledati značajke, cijene i podršku kako bismo utvrdili nudi li SendinBlue sve što je potrebno za stvaranje fantastičnih marketinških kampanja putem e-pošte za vaše kupce i pretplatnike..

Započnimo.

O SendinBlue-u

o-sendinblue recenzija
SendinBlue jedna je od najpopularnijih dostupnih usluga marketinga putem e-pošte. Izgrađen je za mala i srednja poduzeća, a sve o njihovim značajkama, podršci i cijenama dizajniran je na umu. Budući da je SendinBlue dizajniran za jednostavnost, čak i početnici marketinga putem e-pošte mogu koristiti ovaj softver za lako stvaranje nevjerojatnih marketinških kampanja putem e-pošte.

Kao što smo spomenuli, cijene SendinBlue odlične su za male tvrtke i vlasnike web stranica koji tek počinju i to je ono što ih zaista izdvaja od njihove konkurencije. Oni nude potpuno besplatan plan koji je savršen za početnike koji žele povećati svoje poslovanje i uštedjeti novac.

Osim marketinga putem e-pošte, SendinBlue nudi i SMS marketing. SMS kredite moguće je kupiti zasebno, bez roka trajanja.

Pomoću SendinBlue možete slati izradu i slanje prilagođenih kampanja putem e-pošte, upravljati kontaktima, osigurati da vaše e-poruke dođu u poštanske sandučiće svojim testom isporučenosti, dobivate statistiku u stvarnom vremenu i još mnogo toga.

SendInBlue pregled: najbolje značajke

SendinBlue nudi brojne cool funkcije koje će vam pomoći da napravite moćne marketinške kampanje putem e-pošte. Pregledat ćemo nekoliko glavnih značajki koje dobijete kada se prijavite na SendinBlue.

1. Dizajnirajte i povucite dizajner e-pošte

Dizajnerom e-pošte SendinBlue olakšava se svakome, čak i početnicima, stvarati predivne biltene e-pošte, a da ne znate ništa o kodu.

Možete odabrati izradu adrese e-pošte pomoću njihovog uređivača drag i drop, uređivača obogaćenog teksta ili kopiranjem i lijepljenjem vlastitog HTML koda. Pomoću njihovog uređivača povlačenja i ispuštanja u samo nekoliko jednostavnih koraka možete stvoriti sjajnu e-poštu.

Dizajner e-pošte SendinBlue pruža unaprijed dizajniran izgled e-pošte s kojim možete započeti. Jednostavno povucite i ispustite elemente e-pošte da biste ih preuredili ili možete izbrisati elemente i dodati svoje iz opcija s lijeve strane. Svoje e-poruke možete lako uskladiti s svojom robnom markom dodavanjem vlastitih fotografija, logotipa i teksta jednim klikom na gumb.

sendinblue-e-dizajner

SendinBlue također nudi brojne divne predloške koje ćete odabrati između njih koji će vam pomoći da još brže izgradite zadivljujući e-mail..

sendinblue-pregled-e-predlošci

Možete odabrati predloške dizajnirane posebno za biltene, e-poštu, odmore, praznike, rokove slanja, prodaju i još mnogo toga.

2. Automatizacija marketinga

Uz SendinBlue također imate pristup nekim fantastičnim značajkama automatizacije marketinga, čak i s besplatnim računom. Automatizacija marketinga pomaže vam slati pametnije e-poruke s malo napora s vaše strane. Nove pretplatnike možete dočekati s nizom poruka, ponovno usmjeriti korisnike koji otvaraju ili kliknu određene e-poruke i još mnogo toga. Možete čak i pratiti određene radnje na vašoj web lokaciji. Na primjer, ako korisnik posjeti određenu stranicu vaše web stranice, ciljana e-pošta može im se automatski poslati.

Jednostavno možete postaviti moćnu marketinšku automatizaciju radnim tijekovima SendinBlue-a. Možete odabrati unaprijed napravljenu automatizaciju poput datuma obljetnice ili kupnje proizvoda ili možete stvoriti vlastiti prilagođeni radni tijek, ovisno o vašim potrebama.

sendinblue-pregled-tijekovi rada

Stvaranje protoka automatizacije marketinga nije teško. Korisničko sučelje SendinBlue olakšava njihov postupak korak po korak.

sendinblue-tijekovi rada recenzija

Ove značajke automatizacije marketinga tvrtke SendinBlue mogu vam uštedjeti puno vremena, pomoći vam da stvorite personalizirane poruke u kojima će uživati ​​vaši pretplatnici i povećati broj konverzija.

3. Transakcijske značajke e-pošte

Još jedna uzbudljiva značajka koju SendinBlue nudi jesu njihove mogućnosti e-pošte za transakcije. Pomoću SendinBlue-a lako možete stvoriti nekoliko različitih vrsta transakcijskih e-poruka za svoju web stranicu. Na primjer, kad god netko kupi proizvod, može odmah dobiti e-poštu s potvrdom narudžbe. A kad narudžba stigne, mogu dobiti e-poštu i o tome ih informirati.

sendinblue-transakcijske

Mogućnost automatskog slanja transakcijskih e-poruka omogućit će vam da kupcima pružite upravo ono što im treba u pravo vrijeme, što uvelike omogućava izgradnju povjerenja u vašu web stranicu. Osim toga, transakcijske e-poruke imaju mnogo veću otvorenu stopu od bilo koje druge vrste e-pošte, zbog čega su ključne e-poruke u vašoj marketinškoj kampanji za e-poštu..

Ovo su samo 3 glavne značajke koje dobijate od SendinBlue-a. Oni također imaju izvrsne značajke upravljanja kontaktima, segmentaciju kontakata, A / B testiranje, izvješća o otvorenim i klikom i još mnogo toga. Značajke kojima imate pristup na besplatnom planu naslagane su u usporedbi s ostalim besplatnim marketinškim uslugama e-pošte.

Cijene za SendinBlue

SendinBlue nudi 5 različitih planova cijena. Možete odabrati između sljedećih planova: Free, Lite, Essential, Premium i Enterprise. Raspon cijena je od 0 USD / mjesec – 66 USD / mjesec, cijena za Enterprise plan je prilagođena i nije navedena.

sendinblue-pregled-cijena

Kao što smo ranije spomenuli, besplatna verzija SendinBluea prilično je složena sa značajkama i možete pohraniti neograničen broj kontakata. Čak ni ne morate davati podatke o kreditnoj kartici da biste se prijavili na besplatni račun, za razliku od mnogih drugih usluga marketinga putem e-pošte. Definitivno je to prikladan plan za tvrtke i vlasnike web stranica koji tek počinju s izradom web stranice.

Međutim, ograničeni ste na slanje samo 300 poruka e-pošte dnevno. Ali to je puno za korisnike koji su novi u marketingu e-pošte. Osim toga, ako ne želite ograničenje dnevnog slanja, morate samo nadograditi na Lite plan. Kako potrebe za marketingom putem e-pošte rastu, možete jednostavno nadograditi svoj račun ovisno o broju e-poruka koje želite biti u mogućnosti poslati.

Uz Free i Lite plan, vaše će adrese e-pošte sadržavati i SendinBlue marke. Ako želite ukloniti marku SendinBlue morate nadograditi na Bronze plan.

Ako želite dobiti pristup najmoćnijim značajkama SendinBlue-a kao što su optimizacija vremena slanja, izrada odredišne ​​stranice i neograničeni tijekovi automatizacije, morate se odlučiti za jedan od skupljih planova poput Premium ili Enterprise.

Podrška za SendinBlue

Kad se prijavite na SendinBlue, dobivate obilje podrške. Prvo, nude podršku putem e-pošte sa svim planovima. Prvu 60 dana dobivate podršku za telefon i chat s besplatnim i Lite programom, dok je za ostale 3 planove podrška za telefon i chat neograničena.

Također nude učitanu stranicu Resursi s informacijama koje vam pomažu u pitanjima kao što su kampanje za e-poštu, SMS kampanje, transakcijske e-poruke i još mnogo toga. Uz stranicu Resursi, oni također imaju koristan blog i odjeljak tutorijala u kojem možete pronaći mnoštvo korisnih savjeta i trikova..

sendinblue-pomoć

SendinBlue također ima značajnu chatbot značajku koja će vam pomoći u izgradnji prvih kampanja putem e-pošte.

sendinblue-pomoć-chat

Osim toga, ako se prijavite za najskuplji plan, Enterprise, dobit ćete namjenskog upravitelja računa koji vam može pomoći u kreiranju kampanja, analiziranju metrike kampanje i više.

Razvijte svoju listu e-pošte pomoću SendinBlue + OptinMonster

SendinBlue također nudi mogućnost izrade obrazaca za širenje popisa e-pošte i povećanje broja potencijalnih klijenata.

SendinBlue ima osnovni alat za izradu skočnih oblika. Možete prilagoditi tekst, dodati svoju fotografiju kao i ostale elemente.

sendinblue oblici

Ali ako zaista želite skočiti svoje pretvorbe, preporučujemo vam da pošaljete SendinBlue sa OptinMonster.

optinmonster-pučanstvo

OptinMonster moćan je i jednostavan za korištenje alat za generiranje olova za vaše web mjesto koji sadrži brojne učinkovite skočne značajke koje SendinBlue ne pruža. Prvo, s OptinMonster možete birati između više različitih skočnih predložaka, ovisno o vašim potrebama. Oni imaju predloške posebno dizajnirane za napuštanje blagajna, kupona, studija slučaja, praznika i još mnogo toga.

optinmonster-popup-predlošci

Uz OptinMonster, imate brojne mogućnosti kako će se pojaviti skočni prozor na vašoj web stranici, uključujući izlaznu namjeru. Jeste li znali da se više od 70% posjetitelja web stranice koji odlaze nikada neće vratiti? Skočni prozori namjere mogu zaustaviti te korisnike u njihovim zapisima i natjerati ih da pretvore prije nego što ih izgubite zauvijek. Pratite skočne prozore s namjerom kada korisnik želi napustiti vašu web lokaciju i poslati im ciljani skočni prozor u točno pravo vrijeme.

optinmonster-display-pravila

Također možete birati između brojnih drugih pravila za prikaz, na primjer, količinu vremena na stranici ili web lokaciji, pomicanje udaljenosti, neaktivno vrijeme posjetitelja i još mnogo toga. Korištenje SendinBlue zajedno s OptinMonster omogućit će vam da izvučete maksimum iz svojih napora za generiranje olova.

Pogledajte naš drugi post za detaljne upute o tome kako stvoriti skočni obrazac u WordPressu.

Naša presuda o korištenju SendInBlue za marketing putem e-pošte

SendinBlue je sjajna usluga marketinga putem e-pošte za početnike. Besplatni plan SendinBlue omogućit će vam da započnete s marketingom putem e-pošte i pruža vam dovoljno mogućnosti da nastavite dok vaše poslovanje ne počne rasti. Kad ste spremni, možete lako nadograditi svoj račun da biste pristupili naprednijim značajkama.

Biti ćete profesionalac u marketingu e-pošte ni u jednom trenutku pomoću SendinBlue i ne morate razbijati banku da to učinite.

Nadamo se da je ovaj članak bio koristan i da sada znate je li SendinBlue prava opcija za vas. Ako ste uživali u ovom postu ili još uvijek želite pogledati neke druge usluge marketinga putem e-pošte, razmislite o našem članku o konkurentima MailChimp – 7 popularnih Mailchimp alternativa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map