Stalni kontakt u odnosu na Mailchimp – što je bolje? (Ažurirano)

stalan kontakt vs mailchimp


Constant Contact i Mailchimp dvije su od najboljih usluga marketinga putem e-pošte na tržištu. Ali to je uistinu rješenje e-pošte za marketing: Konstantni kontakt ili Mailchimp?

Dobra vijest je da su oba ova pružatelja usluga dva popularna imena i svaki ima svoj niz prednosti.

Odlukom da odaberete između Mailchimpa i Constant kontakta, već ste dobro započeli. Pomoću naše nepristrane usporedbe pomoći ćemo vam da odlučite koji je najbolji izbor za vas.

Stalni kontakt u odnosu na Mailchimp – Sadržaj

U ovoj usporedbi Mailchimp-a sa konstantnim kontaktima uglavnom ćemo pogledati 6 aspekata.

 1. Pregled
 2. Jednostavnost korištenja
 3. Fleksibilnost i dizajn
 4. Upravljanje popisima i segmentiranje
 5. deliverability
 6. podrška
 7. cijena

1. Pregled

Mailchimp i Constant Contact dvije su izvrsne usluge marketinga putem e-pošte koje omogućuju izradu i razvoj popisa e-pošte.

Iako je Mailchimp izvorno izrađivan kao davatelj usluga marketinga e-pošte, sada pruža puno različitih marketinških paketa u jednoj platformi. Osim marketinga putem e-pošte, omogućuje vam stvaranje odredišnih stranica, oglasa i još mnogo toga.

S druge strane, Constant Contact jednostavan je servis za e-poštu jednostavan za korištenje koji dolazi sa svim bitnim značajkama za pokretanje vašeg marketinga putem e-pošte. Dolazi s mnoštvom prilagodljivih predložaka e-pošte koji vam pomažu da započnete s radom.

2. Jednostavnost upotrebe

Stalni kontakt olakšava izradu kampanja za izgradnju popisa. Dolazi s uređivačem povuci i ispusti što olakšava prilagodbu predložaka e-pošte poput profesionalca.

Pomoću alata za izradu optinskih oblika možete brzo i jednostavno sastaviti optin obrazac i ugrađivati ​​ga bilo gdje na svojoj web lokaciji.

Uređaj za povlačenje i ispuštanje koristan je za izradu biltena putem e-pošte, ali ne morate ga pokretati ispočetka. Samo odaberite iz njihovih predložaka, prilagodite ga i započnite s izgradnjom kampanje.

Stalni kontakt Vs Mailchimp

Mailchimp previše omogućava stvaranje različitih kampanja za e-poštu za vaše poslovanje. Imate mogućnost stvaranja kampanja koje se odnose na e-poštu, automatizirane e-poruke, oglase, razglednice, društvene postove, obrasce za prijavu i odredišne ​​stranice.

U usporedbi s stalnim kontaktom, Mailchimp ima strmu krivulju učenja za rješavanje. Više je to marketinški alat sve u jednom nego pružatelj usluga e-pošte prilagođen početnicima. Što je više mogućnosti dostupnih izvan okvira, to će biti strmija krivulja učenja. MailChimp se ne razlikuje.

Mailchimp vs stalni kontakt

Pobjednik: Stalni kontakt

3. Fleksibilnost u dizajnu

Constant Contact nudi veliku fleksibilnost u pogledu stiliziranja i dizajniranja predložaka kampanje. Svoje kampanje možete izraditi ispočetka ili odmah upotrijebiti unaprijed izgrađeni predložak. Sa klikom miša možete dodavati slike, gumbe, tekstove, akcijske blokove i još mnogo toga.

Također nudi veliku fleksibilnost u odabiru fonta, promjeni boja, pa čak i izgleda. Ako želite, možete promijeniti i boju veza. Prije objavljivanja vašeg dizajna, možete imati i brzi pregled. Da biste izbjegli bilo kakve blesave pogreške, nudi i mogućnost provjere pogrešaka. Klikom na ovu opciju vidjet ćete sve riječi ili elemente s poveznicama koje nedostaju.

Stalni kontakt vs MailChimp

Mailchimp ima pristojan broj unaprijed izgrađenih predložaka i svaki je od njih u potpunosti prilagodljiv. Lako ćete odabrati i predloške pomoću Mailchimpa jer su grupirani u kategorije. Dakle, ako želite predložak povezan s marketingom, možete izravno skočiti u određenu kategoriju i pronaći svoj predložak.

Fleksibilnost dizajna Mailchimp-a

Pobjednik: Mailchimp

4. Popis upravljanja i segmentacije

Stalni kontakt vs MailChimp

Segmentacija vam omogućuje slanje prilagođenih poruka e-pošte vašim potencijalnim klijentima. To je postupak dodavanja vaših potencijalnih potencijala u zasebnu skupinu na temelju zajedničkih interesa. Kada pošaljete e-poštu svakoj grupi opskrbljenoj zajedničkim interesom, vjerojatnije je da će ih se otvoriti, pročitati i angažirati.

I stalni kontakt i Mailchimp omogućuju vam brzo i jednostavno segmentiranje i upravljanje popisom e-pošte. Uz stalni kontakt možete ručno dodavati oznake i prenositi svoje popise kontakata iz proračunskih tablica.

Mailchimp vam pruža više načina za segmentiranje potencijalnih klijenata. Također možete postaviti puno okidača za automatizaciju na temelju aktivnosti kupca, poput pretplata na popis, kupovine proizvoda, preuzimanja e-knjige, itd..

Pobjednik: Mailchimp

5. Isporučivost

E-pošta se dostavlja kada je uspješno primljena u pristigloj pošti primatelja. Stalni kontakt ima stopu isporuke od 97%. To je jedan od razloga zašto se puno korisnika odlučilo za stalni kontakt.

S druge strane, Mailchimp ima stopu isporuke od 96% – 99%.

Pobjednik: To je kravata.

6. Podrška

Constant Contact nudi izvrsnu podršku i omogućuje vam da im se obratite putem chata i telefonskih poziva. Ako tražite izvrsnu korisničku podršku, ne preporučujemo Mailchimp jer je teško podržati njihovu podršku.

Pobjednik: Mailchimp

7. Cijene

Kada je riječ o cijenama, Mailchimp slobodnim planom zauvijek pobjeđuje iz svih konkurencija. Za stalni kontakt cijena počinje od 5 USD mjesečno. Pomoću tog plana mjesečno možete slati 10 000 e-poruka. Svi ostali planovi omogućuju vam slanje neograničenih poruka e-pošte.

Pobjednik: Mailchimp

Stalni kontakt protiv Mailchimp-a: Naša presuda

Ako ste novi u marketingu e-pošte i tražite jednostavnu platformu za marketing e-pošte, preporučujemo vam da se odlučite za stalni kontakt. Ne samo da vam pruža sve bitne značajke koje će vam trebati za izradu popisa e-pošte, već nudi i izvrsnu korisničku podršku, što je korisno kad počinjete. Njihov alat za izradu e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem i široki izbor predložaka e-pošte olakšavaju pokretanje marketinške kampanje putem e-pošte. A to je i zbog toga što je Constant Contact došao na naš popis najboljeg CRM softvera za marketing putem e-pošte.

S druge strane, Mailchimp je najbolja opcija za korisnike kojima je potreban sve-u-jedan marketinški paket. Uz Mailchimp možete besplatno započeti s marketingom putem e-pošte. Međutim, postoji malo krivulje učenja za rješavanje i teško je doći do njihove podrške. Teško ćete shvatiti kako napraviti kampanju za bilten putem e-pošte s Mailchimpom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map