10 Pembuat Logo Terbaik dan Penjana Logo Dibandingkan

Pembuat Logo Terbaik


Adakah anda mencari pembuat logo terbaik untuk logo perniagaan anda?

Sekiranya anda pemilik laman web, syarikat permulaan atau perniagaan kecil dengan anggaran yang terhad, anda mungkin tidak mahu mengeluarkan sejumlah wang yang besar pada logo anda.

Nasib baik, terdapat beberapa pembuat logo dalam talian yang membolehkan anda membuat logo profesional untuk perniagaan anda.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi senarai pilihan pembuat logo terbaik yang membolehkan anda merancang logo perniagaan profesional dengan mudah.

Cara Memilih Aplikasi Pembuat Logo Terbaik

Setelah anda memutuskan untuk membuat logo anda sendiri, langkah seterusnya adalah memilih pembuat logo terbaik yang memenuhi keperluan anda. Oleh kerana anda dapat menjumpai puluhan pembuat logo dalam talian, memilih yang betul boleh menakutkan.

Inilah yang perlu anda cari dalam perisian pembuat logo.

 • Logo Teks: Berkebolehan membuat logo berasaskan teks yang unik. Pembuat logo mesti memberi anda pelbagai jenis reka bentuk teks, gaya, dan fon.
 • Templat terbina dalam: Kecuali anda seorang pereka, anda mungkin tidak mahu mula membina logo anda dari awal. Pastikan aplikasi pereka logo anda disertakan dengan beberapa templat terpasang.
 • Muat turun Resolusi Tinggi: Perisian pembuat logo harus membolehkan anda memuat turun logo beresolusi tinggi dalam format apa pun (jpg, png, dll.) Ini sangat berguna untuk menggunakan logo dalam bahan pemasaran anda.

Mari lihat pembuat logo terbaik yang boleh anda gunakan.

1. Pembuat Logo Perhubungan Tetap: Aplikasi Pembuat Logo Percuma

Pembuat Logo Hubungan Tetap

Constant Contact LogoMaker adalah perisian penciptaan logo percuma yang disertakan dengan A.I. pembina laman web berkuasa.

Ini memungkinkan Anda menyesuaikan setiap aspek logo yang meliputi warna, font, ukuran, dan ikon. LogoMaker adalah perkhidmatan yang fleksibel dan berfungsi seperti pesona untuk pemula yang tidak mahu melabur dalam pengambilan pereka logo profesional.

Walaupun perkhidmatan LogoMaker ditawarkan sebagai sebahagian daripada pembangun laman web mereka, mereka membenarkan anda memuat turun logo dalam resolusi tinggi untuk digunakan di mana sahaja, seperti laman web anda, bahan pemasaran, kemeja-T, bahan percetakan, dll. Constant Contact LogoMaker menyokong banyak fail jenis, yang bermaksud anda akan mendapat format gambar yang anda inginkan untuk logo.

2. Menetas

Hebat

Hatchful adalah satu lagi pembuat logo percuma yang dibina oleh Shopify. Ini membolehkan anda membuat logo perniagaan profesional dan menakjubkan tanpa pengalaman merancang grafik sebelumnya.

Ia juga dilengkapi dengan 100 templat logo bawaan yang dapat Anda sesuaikan untuk teks, fon, ikon, warna, dan ukuran menggunakan studio reka bentuknya. Hatchful juga membolehkan anda memuat turun logo dalam pelbagai ukuran untuk media sosial, kad perniagaan, barang dagangan.

3. Pembuat Logo Pro Canva: Pembuat Logo Dalam Talian Terbaik

Pembuat Logo Canva

Canva’s Pro Logo Maker adalah perisian penciptaan logo premium untuk laman web perniagaan dan eCommerce. Ia dilengkapi dengan 1000 templat logo profesional, ikon tanpa had, ilustrasi, dan banyak lagi.

Dengan Pembuat Logo Canva, anda boleh menghasilkan logo tersuai yang bergaya yang boleh anda edit dan muat turun dalam resolusi tinggi. Canva juga membolehkan anda berkongsi logo dengan pasukan anda untuk melihat dan mengedit dari mana saja di dunia.

4. Penjual Jenama: Pembuat Logo Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Pembuat Logo Tailor Brands

Tailor Brands adalah perkhidmatan pembuatan logo profesional untuk jenama dan perniagaan. Ini membolehkan anda membuat logo khas dan beresolusi tinggi untuk laman web atau media sosial anda.

Di samping itu, mereka juga menawarkan perkhidmatan reka bentuk iklan yang memungkinkan anda membuat iklan yang menarik untuk mempromosikan karya anda.

5. Reka Bentuk Logo Looka

Reka Bentuk Logo Looka

Looka adalah A.I. yang lain perisian reka bentuk logo dalam talian yang berkuasa untuk membina identiti jenama anda. Ia dilengkapi dengan editor logo frontend di mana anda dapat memilih templat logo, dan mengubah warna, fon, dan teks.

Ini membolehkan anda memuat turun rangkaian logo lengkap untuk media sosial, kad perniagaan, dll. Looka juga menawarkan pelbagai tambahan untuk meningkatkan pengalaman penjenamaan anda.

6. Designhill: Perkhidmatan Pembuat Logo yang Boleh dipercayai

Designhill

Designhill adalah perkhidmatan pembuat logo yang popular untuk merancang logo tersuai anda dalam beberapa klik. Ia dipercayai oleh pelanggan 1M + dan mempunyai tahap kepuasan pelanggan 98.78%, menjadikan mereka pilihan yang boleh dipercayai untuk merancang logo.

Anda boleh memulakan dengan memasukkan nama syarikat anda dan memilih gaya logo, warna, dan ikon. Seterusnya, ini akan membolehkan anda melihat 100 templat untuk dipilih, membuat perubahan, dan melihat logo akhir.

7. Pembuat Logo Ucraft: Aplikasi Reka Bentuk Logo Dengan Ikon Royalti Percuma

Ucraft

Ucraft adalah pencipta logo dalam talian yang kuat untuk merancang logo perniagaan anda. Percuma untuk digunakan dan dilengkapi dengan ikon bebas royalti 2 juta + untuk membuat logo unik dalam beberapa klik.

Ia sangat fleksibel dan membolehkan anda menyesuaikan bentuk, teks, ikon, dan warna dengan mudah. Anda boleh memuat turun logo berkualiti tinggi dalam format SVG dan PNG.

8. LogotypeMaker

Pembuat LogoJenis

Logotypemaker adalah pembuat logo dalam talian dan penjana logo untuk pemilik perniagaan kecil dan pengusaha. Dengan Logotypemaker, anda tidak perlu menyewa pereka profesional dan membolehkan anda membuat logo unik anda dengan segera.

Ia dilengkapi dengan pelbagai templat logo dan A.I. penyunting logo berdasarkan. Dengan Logotypemaker, anda dapat menggunakan menyesuaikan kesan bayangan, fon, clipart, dan juga memuat naik gambar tersuai anda.

9. Logogenie: Perisian Reka Bentuk Logo Dengan Penjagaan Pelanggan Terbaik

Logogenie

Logogenie adalah perisian reka bentuk logo premium yang disertakan dengan beberapa alat reka bentuk logo dan 1000+ templat logo profesional. Ia memberikan sokongan pelanggan segera dengan sembang langsung dan e-mel.

Ini membolehkan anda membuat logo unik sepenuhnya dalam 3 langkah mudah. Masukkan nama jenama anda, pilih ikon, dan sesuaikan logo anda untuk warna dan kesan gaya.

10. Pencipta Logo GraphicSprings: Pencipta Logo Premium

Pencipta Logo GraphicSprings

Mata Air Grafik adalah pencipta logo premium lain untuk perniagaan kecil, syarikat permulaan dan kedai dalam talian. Ini membolehkan anda merancang logo profesional walaupun untuk pemula yang tidak mempunyai pengalaman merancang grafik.

Anda boleh menghasilkan logo secara percuma, tetapi anda perlu membayar $ 19.99 untuk memuat turun resolusi tinggi. Logo berbayar sangat sesuai untuk kad perniagaan, rangkaian sosial, dan laman web anda.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari pembuat logo terbaik yang membantu anda merancang logo perniagaan anda. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai perisian reka bentuk web terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map