10 Perkhidmatan Panggilan Persidangan Terbaik Berbanding (2020)

cara membuat panggilan persidangan dalam talian


Adakah anda mencari perisian panggilan persidangan terbaik?

Dengan tren kerja jarak jauh meningkat, permintaan untuk perisian panggilan persidangan dalam talian telah mengalami keluk ke atas.

Tidak ketinggalan, pada hari-hari yang belum pernah terjadi sebelumnya, komunikasi dan kerjasama lebih penting daripada sebelumnya.

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa perisian panggilan persidangan terbaik yang membantu anda terus berhubung dengan pasukan anda.

1. Nextiva

Nextiva, persidangan panggilan

Nextiva adalah salah satu perkhidmatan telefon perniagaan terkemuka dan paling dipercayai yang membolehkan anda membuat panggilan persidangan dengan pasukan anda. Dengan ciri Persidangan Meet-me Nextiva, anda boleh menghubungkan beberapa pemanggil di lokasi yang berbeza ke dalam panggilan langsung yang sama untuk alternatif untuk pertemuan tatap muka.

Nextiva menawarkan kualiti audio yang sangat baik dan berfungsi di semua peranti mudah alih juga. Ia juga menyokong CRM, LiveChat, dan beberapa ciri lain yang akan membantu anda menguruskan perniagaan anda walaupun tanpa hadir secara fizikal di pejabat.

2. RingCentral

RingCentral, panggilan persidangan dalam talian

RingCentral adalah penyedia VoIP yang luar biasa lain yang menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti panggilan persidangan, telefon awan all-in-one, persidangan video, pesanan pasukan, pusat hubungan, dan banyak lagi. Anda dapat menggunakannya untuk menambahkan pilihan menunggu panggilan, pemindahan panggilan, sistem telefon berbilang baris, dan penerusan panggilan.

Anda juga boleh membuat panggilan percuma, panggilan telefon awan, pesanan pasukan, dan juga berkongsi skrin semasa membuat panggilan persidangan video.

RingCentral

3. Zum

Zum

Zum adalah pilihan yang sangat baik jika anda mencari alat untuk mengadakan perjumpaan dalam talian dan persidangan video. Mengendalikan mesyuarat adalah mudah dengan Zoom. Anda juga boleh menjemput rakan sekerja atau pelanggan anda untuk menyertai mesyuarat dengan berkongsi pautan. Walau bagaimanapun, jemputan anda boleh diterima hanya jika pengguna memuat turun aplikasi Zoom pada peranti mereka.

Anda boleh mengadakan mesyuarat sehingga 40 minit dengan rancangan Zoom percuma. Tetapi jika anda ingin mengadakan mesyuarat lebih lama daripada itu, anda perlu meningkatkan rancangan anda.

4. BlueJeans

Panggilan persidangan BlueJeans

BlueJeans adalah salah satu perisian terbaik yang menawarkan pilihan persidangan video yang selamat kepada penggunanya. Ini adalah sumber yang baik untuk sesiapa sahaja yang bekerja dari jauh dan perlu mengadakan persidangan video dengan pelanggan mereka.

Dengan BlueJeans, mudah untuk menukar mana-mana bilik menjadi bilik mesyuarat. Anda juga boleh mengadakan webinar, acara interaktif siaran langsung, dewan bandar dan banyak lagi dengan beberapa klik tetikus. Untuk meningkatkan produktiviti anda, ia menawarkan ciri seperti kawalan mesyuarat langsung, analitik, amaran automatik dan akses satu sentuhan ke mesyuarat.

Pengguna juga boleh mempunyai akses satu sentuhan ke mesyuarat tanpa mengira peranti yang mereka gunakan. Untuk melindungi organisasi anda dari serangan jahat dan melindungi privasi pengguna-pengguna, ia juga menawarkan keselamatan bertaraf perusahaan.

5. Webex

Cisco Webex

Webex adalah satu lagi produk luar biasa yang menawarkan cara mudah untuk mengadakan persidangan dalam talian untuk berkomunikasi dan bekerjasama dengan pelanggan di seluruh dunia.

Anda boleh menggunakannya untuk mengadakan mesyuarat di seluruh syarikat, mengadakan webinar langsung untuk pengikut anda, menawarkan latihan dalam talian atau kelas dan melakukan banyak lagi. Semasa melakukannya, anda boleh menggunakan beberapa ciri lain seperti perkongsian skrin, menyesuaikan mesyuarat anda, dll.

6. Lifesize

Saiz hidup

Dengan Saiz hidup, mengadakan panggilan persidangan anda dapat dilakukan dengan cepat dan mudah. Anda boleh melakukannya dari mana sahaja yang anda mahukan terus dari telefon bimbit atau desktop anda.

Anda juga dapat mengintegrasikan Lifesize dengan Microsoft Teams, Skype for Business, Outlook, Slack, Cisco, Polycom, dll untuk produktiviti yang lebih baik. Anda juga boleh mempunyai penyambung bilik persidangan anda secara percuma. Dengan menggunakan perisian ini, anda dapat membuat panggilan di 60 negara yang berbeza secara percuma.

7. Livestorm

Livestorm

Livestorm adalah satu lagi penyelesaian panggilan persidangan yang serasi dengan semua penyemak imbas dan menyokong panggilan mudah alih juga. Anda boleh menggunakan perisian ini untuk menjalankan webinar, podcast video dan wawancara, kursus dalam talian dan banyak lagi.

Ini juga membolehkan anda menjadualkan pertemuan dengan pelanggan atau pekerja anda. Anda boleh mencuba perisian secara percuma. Sekiranya anda suka, anda boleh meningkatkannya pada bila-bila masa yang anda mahukan.

8. Mesyuarat Zoho

Mesyuarat Zoho

Mesyuarat Zoho boleh menjadi penyelesaian terbaik anda sekiranya anda ingin mengadakan persidangan dalam talian atau mengadakan webinar langsung. Ia mempunyai pilihan yang bagus untuk membolehkan anda merakam sesi anda, menyampaikan persembahan dan juga memuat turun rekod penuh.

Platform ini sangat selamat sehingga anda tidak perlu risau untuk melanggar data peribadi anda. Ini membolehkan anda menambahkan orang ke perjumpaan anda dan anda juga dapat menyederhanakan audiens anda.

9. Persidangan Uber

Persidangan Uber

Dengan Persidangan Uber, Rakan sekerja atau pelanggan anda boleh menyertai mesyuarat dengan klik mudah pada URL yang anda kongsi dengan mereka. Mereka tidak perlu memuat turun aplikasi apa pun.

Perisian ini serasi dengan komputer riba, tablet dan juga telefon bimbit anda. Dengan kecerdasan suaranya, anda juga boleh mempunyai transkripsi mesyuarat anda yang dapat dicari.

10. Sertai.me

Sertai saya

Sertai saya adalah platform lain yang membolehkan anda melakukan atau menyertai panggilan secara percuma. Ia menawarkan tempoh percubaan percuma selama 14 hari. Semasa percubaan, anda boleh mencuba pilihan panggilan audio dan videonya yang dapat disatukan dengan kalendar anda.

Sekiranya anda menggunakannya untuk persidangan video, anda juga mempunyai pilihan untuk menyesuaikan latar belakang anda. Selain itu, anda akan mendapat ciri hebat seperti rakaman audio, penjadualan dan banyak lagi.

Ini adalah beberapa perisian panggilan persidangan dalam talian terbaik yang boleh anda gunakan. Kami harap anda menyukai artikel ini. Anda juga boleh melihat artikel kami mengenai cara menambahkan butang panggilan ke laman WordPress anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map