10 Perkhidmatan Web Hosting Kanada Terbaik – Berbanding (2020)

syarikat hosting web kanada terbaik


Adakah anda tertanya-tanya apakah web hosting Kanada yang terbaik? Sekiranya anda ingin membuat laman web di Kanada, penting untuk memilih perkhidmatan hosting web yang akan memberikan kelajuan, prestasi, dan keselamatan yang diperlukan oleh laman web anda, tetapi tanpa melanggar bank. Terdapat banyak perkhidmatan web hosting di pasaran, jadi sukar untuk mengetahui mana yang terbaik untuk anda.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi dengan anda pilihan utama kami untuk perkhidmatan hosting web Kanada terbaik. Kami akan meninjau perkhidmatan hosting web berasaskan A.S. yang bagus untuk laman web Kanada dan juga penyedia hosting web berasaskan Kanada.

Mari kita mulakan.

Ulasan Web Hosting Kanada: Proses Kami

Sebelum kami berkongsi dengan pilihan anda untuk hosting web Kanada terbaik, mari kita lihat proses tinjauan hosting web IsitWP kami.

Oleh kerana kami ingin memberikan anda semakan yang paling tepat, kami telah menguji banyak penyedia hosting web ini sendiri. Kami melakukan ini bukan sahaja untuk memberikan ulasan yang lebih terperinci, tetapi juga untuk membantu anda memilih hosting Kanada terbaik dengan lebih mudah. Tidak praktikal bagi anda untuk mendaftar berpuluh-puluh perkhidmatan hosting web dan mencubanya, jadi kami melakukan langkah-langkah berikut untuk anda:

 1. Mendaftar dengan penyedia hosting web Kanada terbaik di pasaran.
 2. Membuat laman web WordPress ujian dengan tema WordPress, kandungan palsu, dan gambar untuk mencerminkan persekitaran laman web langsung.
 3. Menjalankan beberapa ujian kelajuan yang berbeza untuk melihat prestasi laman web ini.
 4. Merakam data ujian untuk dikongsi dengan anda.

Setelah anda mengetahui bagaimana kami mendapat beberapa statistik dan data host web ini, mari masuk ke pilihan # 1 kami untuk hosting Kanada terbaik.

1. Bluehost

bluehost-canada-web-hosting

 • Muatkan masa: 689 ms
 • Waktu tamat: 99.99%
 • Sokongan: 9/10
 • Laman web: Bluehost.com

Mulakan dengan Bluehost »

Bluehost secara rasmi disyorkan oleh WordPress.org dan ia adalah penyedia hosting web yang paling popular di pasaran, yang menggerakkan lebih dari 2 juta laman web di seluruh dunia.

Sekiranya anda baru memulakan blog atau laman web, Bluehost adalah pilihan terbaik untuk anda kerana kemampuan, skalabilitas, dan pengalaman mereka dalam perjalanan.

Pelan Bluehost disertakan dengan nama domain percuma untuk tahun 1, sijil SSL percuma, pemasangan WordPress 1-klik, lebar jalur yang tidak dimeterai, dan sokongan 24/7. Anda juga boleh mencuba Bluehost tanpa risiko dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Pelayan di Kanada: Tidak, Utah, Amerika Syarikat.

Harga: Harga biasa bermula pada CA $ 10.46 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna IsItWP hanya membayar CA $ 3.60 / bulan (Diskaun lebih 60% + nama domain percuma, SSL).

Baca ulasan Bluehost kami »

2. SiteGround

laman web-kanada-web-hosting

 • Muatkan masa: 649 ms
 • Waktu tamat: 99.98%
 • Sokongan: 10/10
 • Laman web: SiteGround.com

Mulakan dengan SiteGround »

SiteGround adalah salah satu penyedia hosting web Kanada terbaik, yang kini menginangi sekitar 2 juta domain. Ini juga merupakan salah satu penyedia hosting yang disyorkan secara rasmi oleh WordPress.org.

Dengan SiteGround anda boleh membina laman web dengan mudah, walaupun tanpa pengalaman sebelumnya. Mereka bahkan memberi anda pilihan pembangun laman web anda, sama ada WordPress atau Weebly.

Perkhidmatan hosting web ini menawarkan laman web yang sangat pantas, keselamatan terbaik, pengurusan laman web yang mudah, sokongan pelanggan yang boleh dipercayai, dan banyak lagi.

Pelayan di Kanada: Tidak, Chicago dan Iowa, Amerika Syarikat.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 11.95 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami mendapat tawaran istimewa $ 3.95 / bulan.

Baca ulasan SiteGround penuh kami »

3. HostGator

best-canadian-hosting-hostgator

 • Muatkan masa: 691 ms
 • Waktu tamat: 99.96%
 • Sokongan: 10/10
 • Laman web: HostGator.com

Mulakan dengan HostGator »

HostGator adalah penyedia hosting web yang mudah digunakan dan berpatutan untuk laman web Kanada. Anda boleh membina laman web dengan cepat dengan pembangun laman web drag and drop mereka yang juga dilengkapi dengan sejumlah tema dan bahagian yang telah dibina sebelumnya.

Semua rancangan mereka disertakan dengan pemasangan 1 klik untuk aplikasi seperti WordPress, lebar jalur tidak bermeter, sijil SSL percuma, dan banyak lagi.

Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 45 hari serta sokongan teknikal yang selalu ada melalui telefon, e-mel, dan sembang langsung.

Pelayan di Kanada: Tidak, Houston dan Utah, Amerika Syarikat.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 6,95 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami hanya membayar $ 2.78 / bulan.

Baca ulasan HostGator kami >>

4. Enjin WP

wpengine-hosting-perkhidmatan-kanada

WP Engine adalah penyedia hosting WordPress yang dikendalikan dan ia adalah platform pilihan untuk lebih dari 2 juta pengguna, termasuk nama besar seperti Yelp, National Geographic, Asana, dan banyak lagi.

Apabila anda mendaftar dengan WP Engine, mereka memberi anda akses kepada 36 tema premium yang merangkumi SEO dan keselamatan terbina dalam. Selain itu, mereka memberikan sokongan pelanggan 24/7/365 yang hebat untuk membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan.

Walaupun diberi amaran, WP Engine adalah yang paling mahal dan penyedia hosting web terkawal nombor satu dalam senarai ini.

Pelayan di Kanada: Ya, Montreal, Kanada.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 35 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami membayar $ 28 / bulan.

Mulakan dengan WP Engine hari ini >>

5. GreenGeeks

best-canadian-web-hosting-greengeeks

 • Muatkan masa: 697 ms
 • Waktu tamat: 99.92%
 • Sokongan: 9/10
 • Laman web: GreenGeeks.com

Mulakan dengan GreenGeeks »

GreenGeeks adalah salah satu penyedia hosting web mesra alam yang terkenal. Oleh itu, jika hosting web yang mesra alam penting bagi anda, ketahui bahawa GreenGeeks mengembalikan tenaga 3x yang mereka gunakan ke dalam grid dalam bentuk tenaga hijau.

Mereka menyediakan kelajuan terpantas, lebih selamat, dan terukur dengan pusat data yang terletak di Toronto, Montreal, Chicago, Phoenix, dan Amsterdam. Anda juga boleh bergantung pada mereka untuk memberikan sokongan pelanggan 24/7/365 yang hebat.

Pelan hosting dengan GreenGeeks menawarkan ruang web tanpa had, pemindahan data tanpa had, domain percuma untuk tahun 1, pemasangan WordPress 1-klik, dan banyak lagi.

Pelayan di Kanada: Ya, Montreal, Kanada.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 9,95 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami hanya membayar $ 2.95 / bulan.

Baca ulasan GreenGeeks kami >>

6. iPage

ipage-web-hosting-kanada

 • Muatkan masa: 2.60 s
 • Waktu tamat: 99.98%
 • Sokongan: 8/10
 • Laman web: iPage.com

Mulakan dengan iPage »

iPage adalah penyedia hosting web mesra alam yang lain dan mereka juga salah satu yang paling berpatutan. Hosting iPage memberi anda pendaftaran domain percuma, pembuat laman seret dan lepas, 1000 templat percuma, sijil SSL percuma, alamat e-mel percuma, dan banyak lagi.

Semua rancangan mereka juga merangkumi tambahan seperti alat keselamatan percuma dan kredit percuma bernilai $ 100 untuk iklan Google Adwords dan Bing.

iPage juga memberikan sokongan pelanggan 24/7 dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Pelayan di Kanada: Tidak, Amerika Syarikat.

Harga: Harga biasa bermula pada CA $ 10,95 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami hanya membayar CA $ 2.50 / bulan.

Baca ulasan iPage kami >>

7. Pengacaraan A2

a2-hosting-kanada

 • Muatkan masa: 1.28 s
 • Waktu tamat: 99.90%
 • Sokongan: 9/10
 • Laman web: A2hosting.com

Mulakan dengan Hosting A2 »

A2 Hosting dibina untuk kepantasan, menawarkan web hosting sehingga 20x lebih pantas. Rancangan hosting web mereka dilengkapi dengan ruang dan lebar jalur yang tidak terhad, sijil SSL percuma, WordPress yang dioptimumkan untuk kelajuan, sokongan pelanggan 24/7, dan banyak lagi.

A2 Hosting adalah pilihan mesra pemaju yang membolehkan anda memasang skrip laman web dalam 1 klik, ini termasuk WordPress, Joomla, Drupal, Magento, dan banyak lagi.

A2 Hosting juga menawarkan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa. Ini bermaksud bahawa jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka dalam masa 30 hari, anda akan mendapat bayaran balik sepenuhnya. Selepas 30 hari pertama, anda layak mendapat bayaran balik prorata untuk sebarang perkhidmatan yang tidak digunakan.

Pelayan di Kanada: Tidak, Michigan dan Arizona, Amerika Syarikat.

Harga: Harga biasa bermula pada CA $ 10,43 / bulan.

Tawaran istimewa: Harga tawaran istimewa bermula hanya pada CA $ 3,68 / bulan.

Baca ulasan Hosting A2 kami >>

8. HostPapa

hostpapa-best-canadian-hosting

HostPapa adalah hos web # 1 Kanada dengan lebih daripada 500,000 laman web dihoskan. Hosting web mereka memberi anda nama domain percuma, storan yang boleh dipercayai, lebar jalur yang tidak dapat diukur, lebih daripada 400 aplikasi termasuk WordPress dengan pemasangan 1 klik, dan banyak lagi.

HostPapa juga menawarkan pembangun laman web mereka sendiri dengan antara muka seret dan lepas, ratusan templat profesional, dan anda bahkan boleh membuat kedai dalam talian dengan rancangan Perusahaan mereka.

Mereka juga menawarkan sokongan e-mel 24/7 yang disokong oleh ahli dalaman HostPapa serta sokongan telefon dan sembang langsung dalam pelbagai bahasa. Anda boleh mencuba HostPapa tanpa risiko dengan jaminan wang dikembalikan 30 hari mereka untuk perkhidmatan hosting web bersama dan perkhidmatan hosting web penjual semula.

Pelayan di Kanada: Ya, Toronto, Kanada.

Harga: Harga biasa bermula pada CA $ 8.99 / bulan.

Tawaran istimewa: Pada masa menulis artikel ini, anda boleh memulakan dengan hanya CA $ 3,95 / bulan.

Mulakan dengan HostPapa hari ini >>

9. HostUpon.ca

hostupon-best-canadian-web-hosting

HostUpon adalah syarikat hosting web Kanada yang hebat. HostUpon juga merupakan syarikat hosting web “hijau”, seluruh infrastruktur mereka dibina dengan perkakasan yang mesra alam dan mereka melakukan peranan mereka untuk membantu alam sekitar dengan beberapa cara lain.

Dengan banyak rancangan hosting web anda, anda mendapat ruang cakera dan lebar jalur tanpa had, pembangun laman web percuma dengan templat, pemasangan WordPress dan Joomla 1 klik, alamat e-mel tanpa had, dan banyak lagi.

Mereka juga menawarkan sokongan pelanggan Kanada 24/7; mereka tidak menggunakan sumber sokongan mereka. Oleh itu, anda boleh menghubungi ahli pasukan langsung mereka untuk mendapatkan sokongan pakar bila-bila masa anda memerlukannya. Anda juga boleh mencubanya tanpa risiko dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Pelayan di Kanada: Ya, Toronto, Kanada.

Harga: Harga biasa bermula pada CA $ 7,95 / bulan.

Tawaran istimewa: Pada saat menulis artikel ini, anda boleh memulakan dengan hanya CA $ 3,95 / bulan.

10. Web Hosting Kanada

web-hosting-kanada

Web Hosting Canada berpusat di Montreal, Quebec dan dipercayai oleh lebih daripada 30,000 perniagaan kecil. Penyedia hosting web Kanada ini adalah salah satu daripada beberapa yang menawarkan pelayan di pantai Timur dan Barat. Jadi, di mana sahaja pengguna Kanada berada, anda boleh bergantung kepada mereka untuk memberikan kelajuan yang cepat.

Selain perkhidmatan hosting web, Web Hosting Canada juga menawarkan nama domain, pembangun laman web Weebly, perkhidmatan pemasaran e-mel dan dalam talian, keselamatan dan sijil SSL, dan banyak lagi.

Mereka juga memberikan dukungan dwibahasa 24/7, pakar melalui telefon, chat, dan e-mel.

Pelayan di Kanada: Ya, Toronto dan Vancouver, Kanada.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 5,99 / bulan.

Tawaran istimewa: Anda boleh memulakan dengan hanya CA $ 3,89 / bulan.

Cara Memilih Hosting Kanada Terbaik

Terdapat beberapa faktor yang harus anda pertimbangkan ketika memilih hosting Kanada, termasuk:

 1. Lokasi Pelayan
 2. Waktu tamat
 3. ciri-ciri
 4. Sokongan pengguna

Mari kita perhatikan setiap faktor ini dengan lebih dekat sehingga anda dapat memilih hosting Kanada terbaik untuk keperluan anda dengan mudah.

1. Lokasi Pelayan
Kepantasan laman web anda penting. Waktu pemuatan laman web yang perlahan boleh memberi kesan negatif kepada SEO anda, pengalaman pengguna, dan bahkan penukaran. Oleh itu, jika anda ingin menyediakan laman web yang pantas kepada pengguna, anda perlu melihat lokasi pelayan. Itulah sebabnya kami memasukkan lokasi pelayan setiap penyedia hosting web dalam artikel ini.
Lokasi pelayan sebenarnya mempengaruhi masa memuatkan laman web anda. Semakin dekat laman web atau pengguna ke pusat data, semakin cepat mereka dapat mengakses laman web anda.

Sekiranya anda membuat laman web Kanada dan mengharapkan sebahagian besar pengguna anda berada di Kanada, anda mungkin ingin memilih penyedia hosting web yang mempunyai pelayan yang terletak di Kanada. Tetapi, selagi pelayan berdekatan (misalnya, di Amerika Syarikat) dan ia adalah pelayan yang layak, anda masih boleh mendapatkan sepantas kilat.

2. Masa Masa
Penting agar laman web anda sentiasa tersedia untuk pengguna. Sekiranya laman web anda sering tidak berfungsi, anda boleh kehilangan banyak lalu lintas, petunjuk dan penjualan. Oleh itu, adalah penting untuk mencari web hosting Kanada yang menawarkan jaminan masa operasi yang hebat.

Uptime hanyalah ukuran masa pelayan berfungsi dan tersedia. Agak mustahil untuk menjamin masa operasi 100%, tetapi apa-apa di bawah 99.9% agak tidak boleh dipercayai.

3. Ciri-ciri
Membuat laman web tidak sukar. Terutama sebagai pemula, anda ingin memilih perkhidmatan hosting web yang menawarkan semua yang anda perlukan untuk memulakan.

Ciri-ciri yang perlu diperhatikan termasuk:

 • Nama domain
 • Sijil SSL
 • 1-Klik Pemasangan WordPress
 • Pembina Laman Web
 • Akaun E-mel
 • Ruang simpanan
 • Sandaran

4. Sokongan Pelanggan
Sekiranya ada masalah dengan laman web anda, penting untuk mengetahui bahawa anda boleh mendapatkan sokongan yang mesra, berpengetahuan, dan pantas. Cari hosting blog / web hosting terbaik yang menawarkan sokongan 24/7 sehingga anda tidak perlu menunggu berjam-jam atau hari untuk mendapat respons.

Keputusan kami: Apakah Web Hosting Kanada Terbaik?

Kami mengesyorkan Bluehost sebagai pilihan # 1 kami untuk hosting Kanada terbaik. Walaupun mereka tidak mempunyai lokasi pelayan di Kanada, anda boleh bergantung pada syarikat web hosting paling popular ini untuk memberikan anda perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai.

Bluehost menyediakan semua yang anda perlukan untuk menghidupkan laman web anda dalam masa yang singkat termasuk nama domain percuma, sijil SSL, pemasangan WordPress 1 klik, dan semua ciri lain yang mungkin anda minta. Selain itu, mereka berpatutan sehingga anda dapat memulakan laman web anda tanpa membuat lubang di poket anda.

Web Hosting KanadaCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportCanadian Server
BluehostCA $ 3.60 / bulan30 hari689 ms99.99%10/10Tidak
Tapak Tapak$ 3.95 / bulan30 hari649 ms99.98%10/10Tidak
HostGator$ 2.78 / bulan45 hari691 ms99.96%10/10Tidak
Enjin WP$ 28 / bulan60 hariN / AN / A9/10Ya
GreenGeeks$ 2.95 / bulan30 hari697 ms99.92%9/10Ya
iPageCA $ 2.50 / bulan30 hari2600 ms99.98%8/10Tidak
Hosting A2CA $ 3.68 / bulan30 hari1280 ms99.90%9/10Tidak
HostPapaCA $ 3.95 / bulan30 hariN / AN / A10/10Ya
HostUponCA $ 3.95 / bulan30 hariN / AN / A10/10Ya
Web Hosting KanadaCA $ 3.89 / bulanN / AN / AN / A9/10Ya

Kami harap anda menikmati artikel ini di hosting Kanada terbaik. Sekiranya anda menyukai artikel ini, lihat catatan kami yang lain mengenai Apa itu Web Hosting? (Dikongsi vs VPS vs Dedicated).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map