10 Perkhidmatan Web Hosting UK Terbaik Dari € 1.50 – Berbanding (2020)

perkhidmatan hosting uk terbaik


Adakah anda berminat untuk memulakan laman web tetapi tertanya-tanya apakah web hosting UK yang terbaik? Untuk membuat laman web, anda memerlukan hosting web yang boleh dipercayai yang berfungsi dengan baik untuk laman web di UK. Tetapi kerana terdapat begitu banyak pilihan hosting web di luar sana, sukar untuk mencari pilihan terbaik untuk laman web anda.

Dalam artikel ini, kami akan membahas hosting web UK terbaik. Kami akan merangkumi masa muat, waktu operasi, sokongan, harga dan banyak lagi sehingga anda dapat memilih hosting web terbaik untuk laman web UK anda.

Mengenai Proses Kajian Web Hosting UK Kami

Sebelum kita memulakan pilihan untuk hosting web UK yang terbaik, mari kita ikuti proses semakan kami.

Oleh kerana tidak praktikal untuk anda mendaftar untuk banyak host web dan menguji semuanya, kami telah melakukannya untuk anda untuk banyak host web yang paling popular dalam senarai ini.

Inilah yang kami lakukan untuk menjimatkan masa dan membantu anda memilih web hosting UK terbaik dengan mudah:

 1. Mendaftar dengan hos web UK terbaik di pasaran.
 2. Membuat laman web WordPress ujian.
 3. Mencerminkan persekitaran laman langsung di laman web ujian tersebut dengan memasang tema WordPress serta menambahkan kandungan dan gambar palsu.
 4. Lakukan beberapa ujian kelajuan yang berbeza untuk melihat bagaimana laman web ini akan melakukan dan merekodkan data ujian.

Sekarang setelah anda mengetahui bagaimana kami mengkaji hos web ini, mari kita lihat pilihan # 1 dalam senarai kami untuk hosting terbaik di UK.

1. Bluehost

bluehost-best-uk-web-hosting

 • Muatkan masa: 689 ms
 • Waktu tamat: 99.99%
 • Sokongan: 9/10
 • Laman web: Bluehost.com

Mulakan dengan Bluehost »

Bluehost adalah penyedia hosting web yang paling popular, yang menggerakkan lebih dari 2 juta laman web di seluruh dunia. Disarankan secara rasmi oleh WordPress.org, Bluehost menawarkan pemasangan WordPress 1 klik. Oleh itu, anda boleh mula membina laman web anda dalam sekejap, tanpa perisian yang rumit untuk dimuat turun dan dipasang.

Setiap laman web yang dihoskan dengan Bluehost juga dilengkapi dengan nama domain percuma dan sijil SSL. Anda juga boleh mencuba Bluehost secara percuma selama 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukai perkhidmatan hosting mereka, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan.

Bluehost juga menawarkan sokongan 24/7, pakar dalaman mereka yang terlatih sedia membantu anda bila-bila masa anda memerlukan. Di samping itu, mereka menawarkan pusat bantuan yang merangkumi panduan, tutorial video, dan banyak lagi.

Bluehost adalah salah satu syarikat hosting web percuma terbaik.

Pelayan UK: Ya, London, UK.

Harga: Harga biasa bermula pada € 6.29 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami membayar € 2.17 / bulan (Lebih 60% + nama domain percuma, SSL). Lihat butiran lengkap di halaman Bluehost Coupon.

Baca ulasan Bluehost kami »

2. SiteGround

laman web-uk-web-hosting

 • Muatkan masa: 649 ms
 • Waktu tamat: 99.98%
 • Sokongan: 10/10
 • Laman web: SiteGround.com

Mulakan dengan SiteGround »

SiteGround adalah salah satu perkhidmatan hosting web yang paling popular dan disyorkan oleh banyak blogger profesional. Mereka kini mempunyai 2 juta domain.

SiteGround menawarkan hosting web yang boleh dipercayai, pantas, dan selamat untuk laman web kecil dan sederhana (laman web yang mempunyai 100,000 pelawat bulanan atau kurang) dan mereka memberikan sokongan kelas terbaik.

Selain itu, dengan rancangan hosting bersama anda mendapat pembangun laman web percuma, sijil SSL percuma, CDN CloudFare percuma, akaun e-mel percuma, serta sandaran harian percuma.

Pelayan UK: Ya, London, UK.

Harga: Harga biasa bermula pada € 9,95 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami mendapat tawaran istimewa € 3,95 / bulan.

Baca ulasan SiteGround penuh kami »

3. HostGator

host-gator-best-uk-web-host

 • Muatkan masa: 691 ms
 • Waktu tamat: 99.96%
 • Sokongan: 10/10
 • Laman web: HostGator.com

Mulakan dengan HostGator »

HostGator adalah salah satu penyedia hosting web UK terbaik untuk pemula. Dengan HostGator, anda mendapat alat pembinaan laman web percuma dan 4,500 templat laman web. Oleh itu, anda boleh membuat laman web dengan mudah dalam masa yang singkat, tanpa pengalaman sebelumnya.

Setiap rancangan menawarkan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak dimeterai, alamat e-mel tanpa had, pemasangan WordPress 1 klik, sijil SSL percuma, kredit $ 100 untuk Iklan Google dan Bing, dan banyak lagi.

HostGator juga menawarkan sokongan teknikal 24/7/365 melalui telefon, e-mel, dan sembang langsung serta dokumentasi yang luas yang merangkumi lebih dari 500 tutorial video.

Selain itu, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 45 hari, jadi anda boleh mencuba perkhidmatan hosting web mereka tanpa risiko.

Pelayan UK: Tidak, AS.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 6,95 / bulan (sekitar € 6,20 / bulan).

Tawaran istimewa: Pengguna kami hanya membayar $ 2.78 / bulan (sekitar € 2.48 / bulan).

Baca ulasan HostGator kami >>

4. Hosting A2

a2-hosting-uk

 • Muatkan masa: 1.28 s
 • Waktu tamat: 99.90%
 • Sokongan: 9/10
 • Laman web: A2hosting.com

Mulakan dengan Hosting A2 »

A2 Hosting menawarkan beberapa web hosting terpantas, termudah, paling dipercayai untuk laman web UK. Malah rancangan yang paling murah dilengkapi dengan 5 pangkalan data, penyimpanan tanpa had, pemindahan tanpa had, SSL dan SSD percuma, jaminan wang dikembalikan bila-bila masa, dan banyak lagi.

Dengan A2 Hosting, anda juga mendapat akses ke pelayan Turbo mereka, yang memberi anda 20 kali lebih cepat memuatkan halaman. Tetapi, pelayan Turbo hanya tersedia dengan 2 rancangan termahal.

A2 Hosting juga dilengkapi dengan 2 sistem operasi, Windows dan Linux, dan anda boleh memasang WordPress, Drupal, Joomla, dan lain-lain dengan 1 klik.

Pelayan UK: Tidak, Amsterdam, Belanda.

Harga: Harga biasa bermula pada € 7.12 / bulan.

Tawaran istimewa: Harga tawaran istimewa bermula hanya € 2.64 / bulan.

Baca ulasan Hosting A2 kami >>

5. GreenGeeks

green-geeks-best-uk-web-host

 • Muatkan masa: 697 ms
 • Waktu tamat: 99.92%
 • Sokongan: 9/10
 • Laman web: GreenGeeks.com

Mulakan dengan GreenGeeks »

GreenGeeks adalah perkhidmatan hosting web tenaga hijau yang mengembalikan tenaga 3x yang mereka gunakan ke dalam grid dalam bentuk tenaga hijau. Mereka tidak hanya berkomitmen terhadap alam sekitar, tetapi mereka memberikan teknologi kelajuan terbaik, keamanan yang hebat, dan sokongan teknikal bawah tanah.

Setiap rancangan menawarkan pemasang aplikasi 1 klik (termasuk WordPress), ruang web tanpa had, pemindahan data tanpa had, domain percuma untuk tahun 1, SSL wildcard percuma, dan banyak lagi.

Pelayan UK: Tidak, Amsterdam, Belanda.

Harga: Harga biasa bermula pada $ 9,95 / bulan (sekitar 8,88 € / bulan).

Tawaran istimewa: Pengguna kami hanya membayar $ 2.95 / bulan (sekitar € 2.63 / bulan).

Baca ulasan GreenGeeks kami >>

6. iPage

ipage-web-hosting-uk

 • Muatkan masa: 2.60 s
 • Waktu tamat: 99.98%
 • Sokongan: 8/10
 • Laman web: iPage.com

Mulakan dengan iPage »

iPage adalah penyedia hosting web mesra alam yang lain. Pusat data mereka dan pelayan web dikuasakan oleh tenaga angin. iPage juga merupakan salah satu hos web yang paling berpatutan.

Dengan rancangan hosting iPage, anda mendapat nama domain percuma, seret dan lepaskan pembangun laman, 1000 templat, sijil SSL, alamat e-mel, pemindahan domain percuma, dan banyak lagi.

Mereka juga menawarkan sokongan pelanggan 24/7 yang sangat baik dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Pelayan UK: Tidak, AS.

Harga: Harga biasa bermula pada € 8.35 / bulan.

Tawaran istimewa: Pengguna kami hanya membayar € 1,50 / bulan.

Baca ulasan iPage kami >>

7. tsoHost

tsohost-best-uk-web-hosting

tsoHost adalah syarikat hosting yang berpusat di UK yang dipercayai oleh lebih daripada 250,000 pelanggan dan telah menjalankan perniagaan selama 14 tahun.

tsoHost menawarkan hosting WordPress yang diuruskan sepenuhnya, pemasangan 1 klik, nama domain percuma, dan kelajuan yang unggul. Selain hosting WordPress, mereka juga menawarkan hosting web awan, hosting cPanel, hosting VPS terbaik, dan pelayan khusus. Dengan VPS dan penyelesaian hosting web pelayan khusus anda mendapat jaminan masa operasi 99.9%.

Pelan hosting bersama mereka dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan 30 hari dan mereka juga disokong oleh sokongan pakar 24/7 melalui telefon, tiket sokongan, dan sembang langsung.

Pelayan UK: Ya, London, UK.

Harga: Harga biasa bermula pada € 2,92 / bulan.

8. Hostinger

hostinger-uk-web-host

Hostinger adalah hos web Eropah, yang ditubuhkan pada tahun 2004, dengan lebih dari 29 juta pengguna. Mereka menawarkan web hosting bersama yang sangat sesuai untuk laman web kecil dan sederhana, serta hosting cloud dan VPS.

Perkhidmatan hosting web ini menawarkan hPanel unik yang hebat dan mudah digunakan, kelajuan luar biasa, pengoptimuman WordPress, dan banyak lagi.

Pemula boleh merasa selesa dengan sokongan pelanggan langsung 24/7/365 dan anda boleh mencubanya tanpa risiko dengan jaminan wang dikembalikan 30 hari mereka.

Pelayan UK: Ya, UK.

Harga: Harga biasa bermula pada € 7,99 / bulan.

Tawaran istimewa: Pada saat menulis artikel ini, anda boleh memulakan dengan harga hanya 0,80 € / bulan.

Mulakan dengan Hostinger »

9. Internet Jantung

hati-internet-web-hosting

Heart Internet adalah hos web ke-2 terbesar di UK untuk laman web yang dihoskan. Heart Internet memberikan keselamatan, kebolehpercayaan, dan kepantasan dengan rangkaian mereka di UK.

Mereka juga menawarkan pemasangan WordPress 1 klik dan dengan rancangan hosting web permulaan mereka, anda mendapat 10GB ruang web dan lebar jalur bulanan 50 GB yang baik untuk pemula. Selain itu, mereka menawarkan pilihan peningkatan yang mudah semasa laman web anda berkembang.

Anda dapat menyelesaikan masalah anda dan menjawab soalan oleh pasukan sokongan mereka yang ramah, 24/7.

Pelayan UK: Ya, UK.

Harga: Harga biasa bermula pada € 3,99 / bulan.

10. eUKhost

hos eUKhost-UK-web

eUKhost berpusat terutamanya di UK dan dipercayai oleh lebih daripada 35,000 pelanggan di seluruh dunia.

Pelan asas web hosting bersama mereka yang disertakan dilengkapi dengan ruang cakera UK 2 GB, lebar jalur yang tidak dimeterai, nama domain percuma, dan banyak lagi.

eUKhost juga menawarkan sokongan teknikal bertaraf tinggi, 24/7, yang merupakan sebahagian besar sebab mereka menilai 9.4 daripada 10 di TrustPilot.

Pelayan UK: Ya, Maidenhead, Reading, Nottingham, dan Manchester, UK.

Harga: Harga biasa bermula pada € 2.78 / bulan.

Memilih Web Hosting UK Terbaik

Sama ada laman web anda berpusat di UK atau anda membuat laman web yang ditujukan terutamanya kepada pengguna UK, terdapat beberapa faktor yang perlu anda pertimbangkan semasa memilih hosting web UK yang terbaik, termasuk:

 1. Kependaman
 2. Jaminan Masa Masa
 3. ciri-ciri
 4. Sokongan teknikal

Mari kita perhatikan masing-masing.

1. Latensi
Salah satu faktor yang paling penting ialah kependaman.

Apa itu kependaman? Latency adalah jangka masa pelayan menerima dan memproses permintaan buatan pengguna. Latensi dipengaruhi oleh lokasi host web dan juga lokasi penonton laman web. Semakin dekat laman web atau pengguna ke pusat data, semakin baik masa memuat halaman mereka.

Jadi, anda dapat melihat mengapa melihat lokasi pelayan hosting web adalah penting. Laman web anda perlu dimuat dengan cepat jika anda tidak mahu mengambil risiko kehilangan pengunjung laman web. Sekiranya anda membuat laman web UK, anda ingin mencari hos web dengan pelayan di UK atau berdekatan. Walaupun, beberapa hos web yang berpusat di AS cukup kuat untuk tetap memberikan masa pemuatan yang cepat.

2. Jaminan Masa Masa
Uptime adalah ukuran masa pelayan berfungsi dan tersedia. Sekiranya laman web anda mengalami banyak waktu henti, pengguna tidak akan dapat mengunjunginya. Ini boleh menyebabkan pengunjung laman web anda terganggu dan mereka mungkin menganggap bahawa laman web anda tidak lagi wujud, sebab itulah pentingnya memilih hos web yang menawarkan jaminan masa kerja yang baik.

Hampir mustahil untuk menjamin waktu operasi 100%, tetapi apa-apa di bawah 99.9% agak tidak boleh dipercayai.

3. Ciri-ciri
Host web yang baik harus menyediakan anda semua ciri yang anda perlukan untuk membina laman web dengan mudah. Sebagai contoh, beberapa ciri penting termasuk:

 • Pemasangan 1-Klik – Anda seharusnya dapat memasang perisian seperti WordPress dalam 1 klik.
 • Pembina Laman Web – Membuat laman web jauh lebih mudah dengan pembangun laman web seret dan lepas.
 • Hosting E-mel – Sebagai perniagaan, penting untuk mempunyai e-mel perniagaan yang sepadan dengan nama domain anda.
 • Domain Percuma – Banyak hos web menyediakan domain percuma yang menjimatkan wang anda ketika memulakannya.

Ciri berharga lain termasuk alat pemasaran, ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad, panel kawalan, dan banyak lagi. Perhatikan dengan teliti ciri-ciri host web untuk memastikan ia menawarkan semua yang anda perlukan.

4. Sokongan Teknikal
Bagi pemula dan pakar, adalah penting untuk memilih perkhidmatan hosting web atau blog yang memberikan sokongan teknikal yang kukuh. Sebaiknya pilih hos web yang dapat menawarkan sokongan 24/7 dengan masa respons yang hebat, dengan cara itu anda tidak perlu menunggu panggilan balik atau balasan. Sebagai gantinya, anda dapat menyelesaikan masalah anda dengan segera dan memastikan laman web anda sentiasa tersedia untuk pelawat anda.

Anda juga harus melihat dokumentasinya. Host web yang menyediakan pelbagai dokumentasi untuk membantu menyelesaikan masalah anda akan membantu meningkatkan pengetahuan anda dan menyelesaikan masalah anda sendiri.

Ringkasan: Hosting Web Inggeris Terbaik

Setelah mengkaji semua penyedia hosting web UK yang terbaik, kami mengesyorkan Bluehost sebagai pilihan # 1 kami. Dengan Bluehost menjadi salah satu syarikat hosting web paling popular di dunia, anda tahu laman web anda berada di tangan yang selamat.

Bluehost menawarkan banyak rancangan harga yang sesuai dengan keperluan anda, pelbagai ciri, sokongan pelanggan yang hebat, prestasi dan masa kerja yang hebat, dan mereka juga berpatutan.

Web Hosting UKCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportUK Server
Bluehost€ 2.17 / bulan30 hari689 ms99.99%10/10Ya
Tapak Tapak€ 3.95 / bulan30 hari649 ms99.98%10/10Ya
HostGator$ 2.78 / bulan45 hari691 ms99.96%10/10Tidak
Hosting A2€ 2.64 / bulan30 hari1280 ms99.90%9/10Tidak
GreenGeeks$ 2.95 / bulan30 hari697 ms99.92%9/10Tidak
iPage€ 1.50 / bulan30 hari2600 ms99.98%8/10Tidak
tsoHost€ 2.92 / bulan30 hariN / AN / A10/10Ya
Hostinger€ 0.80 / bulan30 hariN / AN / A9/10Ya
Internet Jantung€ 3.99 / bulan30 hariN / AN / A8/10Ya
eUKhost€ 2.78 / bulan30 hariN / AN / A10/10Ya

Kami harap anda menikmati artikel ini di web hosting Inggeris terbaik dan memilih web host terbaik untuk anda sedikit lebih mudah. Sekiranya anda menyukai artikel ini, lihat catatan kami yang lain di Syarikat Hosting Murah Terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map