11 Alternatif Shopify Terbaik: Pesaing Terbaik Dibandingkan

pesaing shopify


Walaupun Shopify adalah salah satu penyelesaian eCommerce yang paling popular, ia mungkin bukan platform yang tepat untuk semua orang di luar sana.

Sebagai contoh, Shopify adalah pilihan yang baik untuk pengguna yang mahukan penyelesaian yang mudah untuk memulakan kedai dalam talian.

Tetapi ini mungkin bukan pilihan terbaik bagi pedagang yang ingin menjadi tuan rumah sendiri di kedai dalam talian mereka, memerlukan fleksibiliti untuk menambahkan ciri baru, platform mesra pemaju, dan mempunyai kawalan penuh ke atas kedai.

Dalam artikel ini, kami mengumpulkan senarai beberapa alternatif terbaik untuk Shopify.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce adalah platform eCommerce yang paling popular di pasaran. Ia hadir sebagai plugin untuk WordPress yang memberikannya asas yang kukuh. Ia boleh digunakan dengan plugin WordPress tambahan untuk menambahkan lebih banyak ciri ke kedai anda.

Anda boleh menggunakan tema WooCommerce teratas untuk merancang kedai anda. WooCommerce dilengkapi dengan integrasi, kaedah pembayaran, addon dan banyak lagi. Terdapat banyak syarikat hosting eCommerce yang menawarkan hosting WooCommerce khusus untuk menyediakan apa yang anda perlukan untuk laman web eCommerce yang berjaya.

Sekiranya anda menghadapi masalah semasa persediaan, maka ada komuniti WooCommerce besar yang bersedia membantu anda. WooCommerce mempunyai bahagian pasaran terbesar dalam industri eCommerce. Anda juga harus melihat ulasan pakar kami di Shopify vs WooCommerce untuk melihat perbandingan berdampingan antara 2 platform eCommerce yang popular.

Terbaik untuk: Pengguna yang ingin mendapatkan kawalan penuh ke atas kedai eCommerce mereka.

Harga: Perisian inti WooCommerce adalah percuma. Tetapi sama seperti mana-mana laman web, anda perlu membayar domain dan hosting, yang bermula dari $ 3,95 / bulan sama sekali.

2. Perniagaan Besar

Komersial Besar

BigCommerce adalah penyelesaian eCommerce yang sangat baik untuk membuat kedai dalam talian. Ia bukan sahaja membantu anda membina kedai, tetapi juga membantu anda mendapatkan lebih banyak pesanan dengan menyenaraikan produk anda di Amazon, eBay, Facebook, dan rangkaian popular lain.

Dipercayai oleh berjuta-juta pengguna, ini adalah pilihan pintar untuk perniagaan dalam talian berskala kecil hingga besar. BigCommerce membolehkan anda memilih templat, menyesuaikan laman web anda, menerima pembayaran, menguruskan pesanan, dan banyak lagi. Ini membantu anda mengarahkan lebih banyak lalu lintas ke kedai dalam talian anda untuk meningkatkan kedudukan mesin carian anda.

Dari mendapat pesanan hingga pembayaran hingga pengiriman barang kepada pelanggan, anda akan dilindungi oleh BigCommerce. Ini adalah penyelesaian yang dihoskan dan memberikan Shopify persaingan yang sengit.

Terbaik untuk: Pengguna yang lebih gemar platform eCommerce yang dihoskan all-in-one dengan lebih banyak ciri luar kotak daripada Shopify.

Harga: $ 29.95 / bulan

3. Weebly

Weebly

Weebly adalah satu lagi pembangun laman web yang mudah dan kuat. Ia boleh digunakan sebagai platform eCommerce untuk menjual produk secara dalam talian. Tidak seperti penyelesaian lain, anda boleh memilih tema anda, menukar fon anda, menambah gambar latar, dan banyak lagi. Ia berfungsi dengan kebanyakan kaedah pembayaran yang popular untuk menerima wang daripada pelanggan.

Anda boleh memulakan percubaan percuma untuk membiasakan diri dengan platform, tetapi versi premiumnya adalah apa yang anda perlukan untuk menubuhkan kedai eCommerce yang lengkap. Ini mempunyai drag and drop builder yang dapat digunakan untuk menambahkan ciri ke laman web anda dengan mudah. Weebly boleh menjadi alternatif yang berkesan untuk Shopify.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai platform, anda harus menyemak tinjauan Weebly lengkap kami.

Terbaik untuk: Pengguna pemula yang ingin membina kedai peringkat kemasukan dengan pembangun laman web.

Harga: $ 12 / bulan

4. Magento

Magento

Magento adalah salah satu penyelesaian eCommerce tertua dan paling popular di dunia. Lebih sukar untuk disiapkan daripada WooCommerce atau penyelesaian lain yang disenaraikan dalam artikel ini. Proses untuk menambahkan produk dan gambar memerlukan menangani keluk pembelajaran yang curam.

Selain daripada itu, Magento adalah platform membeli-belah dalam talian yang selamat dan dihormati. Ia mempunyai komuniti yang sedang berkembang yang siap membantu anda bekerja dengan Magento. Ini adalah penyelesaian yang dihoskan sendiri, yang bermaksud anda memerlukan nama domain dan hosting web untuk membuat kedai dalam talian anda.

Terbaik untuk: Kedai eCommerce yang besar

Harga: Tawaran yang baik boleh didapati dari $ 8.99 / bulan

5. Squarespace

Ruang Squarespace

Squarespace adalah pembangun laman web premium dan alternatif untuk WordPress. Ia boleh digunakan untuk membina penyelesaian eCommerce dengan semua ciri yang anda perlukan. Ini termasuk templat khusus, integrasi, dan pembuat seret dan lepas untuk menyiapkan laman membeli-belah anda dengan cepat.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda juga harus melihat artikel ini di Squarespace vs WordPress. Ini adalah penyelesaian yang dihoskan dan anda boleh mulakan dengan mendaftar dari laman web mereka.

Terbaik untuk: Pengguna yang mahukan pembina laman web semua dalam satu untuk membuat kedai.

Harga: $ 26 / bulan untuk rancangan eCommerce yang baik

6. kad 3d

Kad 3d

3dcart adalah dihoskan sepenuhnya penyelesaian eCommerce yang boleh anda gunakan untuk membina kedai dalam talian anda. Ini adalah penyelesaian premium dan anda perlu membayar setiap bulan untuk memastikan perniagaan anda terus hidup. 3dcart mempunyai rancangan untuk pengguna tunggal hingga berbilang. Semua rancangan mereka tidak termasuk yuran transaksi, kapasiti produk tanpa had, sokongan pelanggan, 100+ penyelesaian pembayaran, dan banyak lagi.

Anda boleh mengintegrasikan kedai dalam talian anda dengan Facebook, Stripe, MailChimp (juga lihat alternatif teratas untuk MailChimp), Amazon.com, dan rangkaian popular lain untuk mendapatkan lebih banyak penukaran. Ia mempunyai tema siap pakai untuk menyesuaikan kedai anda mengikut keinginan hati anda.

Terbaik untuk: Pengguna yang ingin mencuba platform kedai eCommerce yang lain

Harga: $ 19 / bulan

7. Zoey

Zoey

Zoey adalah penyelesaian perusahaan untuk penyelesaian e-commerce B2B / borong. Ini adalah pilihan yang bagus untuk perniagaan berskala besar di mana pelanggan boleh meminta sebut harga, bercakap dengan jurujual, mengalami produk sebelum membeli dan banyak lagi. Dengan penyelesaian dalam talian ini, anda dapat mengelakkan kertas kerja dan mengesan setiap perbualan di bahagian belakang kedai anda.

Ia memiliki alat pemasaran laman web untuk mengembangkan perniagaan anda dengan pelaporan, layanan pelanggan, dan banyak lagi yang tepat. Zoey mempunyai banyak tema dan tambahan untuk menyesuaikan laman web anda. Ia fleksibel dan menggabungkan penyelesaian pihak ketiga dengan mudah untuk memenuhi keperluan anda.

Terbaik untuk: Pengguna yang mahukan platform eCommerce borong dengan kemampuan B2C

Harga: Harga tersuai

8. Volusi

Volusion adalah perisian eCommerce dan shopping cart moden di pasaran. Ia mempunyai tema yang menakjubkan untuk melancarkan kedai anda dan menarik pengguna. Volusion menawarkan pengurusan inventori, stok produk tanpa had, penyelesaian pembayaran mudah, pemasaran, dan alat SEO.

Sokongan pelanggan mereka terkenal kerana membantu merancang, memasarkan, dan keperluan publisiti jenama. Volusion dipercayai oleh ribuan kedai dalam talian untuk menjual produk mereka.

Terbaik untuk: Pengguna yang mahukan satu lagi platform eCommerce yang dihoskan

Harga: $ 29 / bulan

9. Kereta Api Pinnacle

Kereta Api Pinnacle

Pinnacle Cart adalah pembangun kedai web dan perisian eCommerce yang popular. Ini mempunyai templat tersuai, alat pemasaran, integrasi aplikasi, dan addon. Sangat mudah untuk disiapkan dan dilengkapi dengan latihan dalam talian dari pakar mereka.

Mereka menawarkan hosting VPS dan hosting pelayan khusus. Tidak seperti banyak penyelesaian keranjang belanja yang lain, Pinnacle Cart mempunyai integrasi pembayaran dengan PayPal, Stripe, CardConnect, dan banyak lagi.

Terbaik untuk: Pengguna yang tidak mahu berkongsi yuran transaksi dengan platform eCommerce.

Harga: $ 79.95 / bulan

10. Kartel Besar

Kartel Besar

Big Cartel adalah penyelesaian eCommerce untuk artis dan pencipta lain. Ia dilengkapi dengan tema tersuai yang dapat digunakan untuk menjual lukisan, t-shirt, cetakan, perhiasan, dan banyak lagi. Dengan menggunakan tema percuma, anda boleh menyesuaikan reka bentuk dan rupa kedai dalam talian anda.

Alat ini mempunyai alat bawaan untuk menambahkan produk, menguruskan pesanan, memeriksa statistik, menjalankan promosi, menerbitkan iklan, dan banyak lagi. Ini membolehkan anda menguruskan kedai dalam talian anda dari mana-mana peranti.

Terbaik untuk: Artis dan pemilik kedai kreatif

Harga: Percuma untuk 5 produk. Kemudian $ 9.99 / bulan

11. Wix

Wix

Wix adalah penyelesaian pembinaan laman web yang popular yang boleh digunakan untuk membuat kedai dalam talian. Ini adalah penyelesaian yang dihoskan, yang bermaksud yang perlu anda mulakan hanyalah versi premium mereka. Anda hanya boleh menggunakan pembangun seret dan lepas untuk menambahkan produk, gambar, kandungan, dan mendirikan kedai anda.

Ini membolehkan anda mengintegrasikan kaedah pembayaran seperti PayPal, authorize.net, dan lain-lain untuk mengumpulkan pembayaran dari pelanggan. Wix mempunyai dokumentasi yang hebat dan anda tidak memerlukan pengetahuan pengekodan untuk memulakan laman web atau kedai dalam talian.

Kami juga mengesyorkan anda melihat ulasan Wix yang lengkap ini, supaya anda dapat mengetahui lebih lanjut mengenai ciri dan fungsinya.

Terbaik untuk: Pengguna tahap kemasukan yang ingin membina kedai asas dengan drag and drop builder.

Harga: $ 29 / bulan

Kami harap artikel ini dapat membantu anda mengetahui mengenai pesaing Shopify. Sekiranya anda menyukai artikel ini, maka kami juga mengesyorkan anda melihat panduan ini di platform blog terbaik untuk pemula.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map