11 Plugin dan Tema Papan Kerja WordPress Terbaik (Berbanding)

tema dan pemalam papan kerja wordpress terbaik


Adakah anda mahukan plugin dan tema papan kerja WordPress yang terbaik? Plugin dan tema WordPress papan kerja boleh digunakan untuk membina portal pekerjaan atau mesin carian untuk senarai pekerjaan dengan mudah. Ini membantu anda menyiarkan pekerjaan baru dan anda juga boleh membenarkan majikan lain menambah pekerjaan di blog anda.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi plugin dan tema papan kerja WordPress terbaik sehingga anda dapat meluangkan lebih sedikit masa untuk mencari alat yang tepat dan lebih banyak masa untuk menggunakannya.

Membuat Papan Kerja Menggunakan WordPress

WordPress adalah pembina laman web terbaik di dunia. Sebilangan besar jenama terbesar menggunakan WordPress untuk laman web mereka. Ia sangat fleksibel dan menawarkan semua ciri luar biasa yang anda perlukan untuk membina papan kerja anda sendiri.

Anda akan menemui 2 jenis laman web WordPress: WordPress.com, yang merupakan platform yang dihoskan; dan WordPress.org, yang merupakan penyelesaian yang dihoskan sendiri. Anda boleh melihat perbandingan berdampingan kami di WordPress.com vs WordPress.org untuk maklumat lebih lanjut.

Kami mengesyorkan anda menggunakan WordPress.org. Ini adalah penyelesaian lengkap dengan akses ke semua ciri paling luar biasa yang anda perlukan untuk berjaya.

Tetapi, pertama, anda memerlukan nama domain dan hosting web.

Bluehost adalah penyelesaian hosting yang disyorkan kami. Ini adalah salah satu syarikat hosting web teratas, dan juga rakan hosting rasmi WordPress core.

Bagi pengguna kami, mereka menawarkan nama domain percuma, sijil SSL percuma, dan potongan besar untuk hosting web.

buat blog di bluehost

Klik Di Sini untuk Mendapatkan Tawaran Bluehost Eksklusif Ini »

Setelah membeli web hosting, anda harus mengikuti panduan kami tentang cara membuat laman web dengan WordPress.

Sekarang, mari kita lihat beberapa plugin dan tema papan kerja WordPress terbaik yang boleh anda pasangkan di laman web anda.

1. Pemburu Pekerjaan WP

Pemburu Pekerjaan WP

WP Job Hunter adalah plugin papan pekerjaan WordPress yang sesuai untuk memaparkan pekerjaan di laman web atau blog anda. Anda juga boleh menjana wang secara dalam talian dengan membenarkan senarai pekerjaan berbayar. Ia dilengkapi dengan widget portal pekerjaan yang boleh anda seret dan lepas di mana-mana kawasan yang sesuai dengan widget di laman web anda untuk memaparkan pekerjaan dengan mudah di mana sahaja anda mahu.

Ini merangkumi banyak integrasi tersuai dan automatik yang akan memudahkan proses penyediaan untuk anda. Ia menyokong platform media sosial yang paling popular, termasuk Facebook, untuk menambah ciri suka dan berkongsi. WP Job Hunter juga berintegrasi dengan Peta Google untuk menampilkan lokasi pekerjaan kepada pengguna anda.

2. Tema Divi

divi-tema-untuk-pekerjaan-papan

Divi adalah salah satu tema serbaguna terbaik yang membolehkan anda membuat laman web papan kerja dengan mudah. Divi dilengkapi dengan beratus-ratus pek laman penuh, termasuk Pakej Tata Letak Perekrut Pekerjaan, yang merangkumi susun atur untuk Calon, halaman Majikan, halaman Penyenaraian dan beberapa yang lain.

Divi hadir dalam 2 rasa: Tema Divi dan Pembangun Divi (pemalam).

Tema Divi adalah yang terbaik untuk pengguna yang ingin membuat penyesuaian dengan menggunakan salah satu daripada 100+ pakej laman penuhnya yang disertakan dengan temanya.

Plugin Divi Builder berfungsi dengan tema apa pun, sesuai untuk pengguna yang ingin menggunakannya bersama tema lain.

Ia juga dilengkapi dengan ciri-ciri seperti Penyuntingan Teks Sebaris, Elemen Global & Gaya, Penyuntingan Responsif dan banyak lagi. Divi menyediakan 800+ reka bentuk pra-buatan, jadi anda tidak akan kehabisan pilihan.

Untuk menjadikan portal pekerjaan anda kelihatan kaya dengan menggunakan Divi, anda boleh menambah senarai kerja dengan lokasi dan penerangan peta.

3. Pencarian Kerja

Pencarian kerja

JobSearch adalah pemalam papan kerja WordPress premium. Ia mempunyai amaran pekerjaan, penjejakan aplikasi, pembangun resume, log masuk aplikasi sosial, dan banyak lagi. Ia dilengkapi dengan alat carian yang berkesan yang menjadikan pekerjaan mencari kerja dengan mudah bagi pengguna anda.

Ini menawarkan kepada majikan kemampuan untuk memposting perincian lengkap untuk setiap pekerjaan, dan calon dapat menyenarai pendek pekerjaan pilihan mereka. Pengguna anda boleh memohon pekerjaan menggunakan platform media sosial seperti Facebook dan LinkedIn. Ini adalah pemalam yang sedia terjemahan dan menyokong sepenuhnya WooCommerce.

4. Eksekutif Pro oleh StudioPress

lembaga eksekutif-pro-pekerjaan

Tema StuioPress dikuasakan oleh Genesis Framework yang sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan SEO. Executive Pro direka dengan pemahaman untuk melayani laman web pelbagai guna. Ia dikuasakan oleh Genesis Framework yang sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan SEO.

Executive Pro hadir menyokong ciri seperti menu khusus, header tersuai, widget footer, pelbagai pilihan susun atur dan banyak lagi.

AKSES PERCUMA: Eksekutif Pro + 35 Tema StudioPress Lain!

Ingin mencuba semua tema StudioPress premium, termasuk Pro Eksekutif, secara PERCUMA?

Semasa anda mendaftar untuk WP Engine, perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan sebaik-baiknya, anda akan menerima kerangka kerja Genesis dan SEMUA tema StudioPress secara percuma (Nilainya lebih dari $ 2,000!)

Dapatkan Semua 35+ Tema secara PERCUMA Dengan WP Engine »

5. JobEngine

JobEngine

JobEngine adalah tema papan kerja WordPress yang ringkas. Ia mempunyai semua ciri yang anda perlukan untuk membuat portal pekerjaan. Ia sangat disesuaikan dan fleksibel, yang membolehkan anda menambahkan senarai pekerjaan baru dengan mudah. Anda juga boleh membenarkan majikan menambahkan pekerjaan mereka di laman web anda. Untuk ini, anda boleh membuat beberapa pakej dan mengenakannya untuk setiap senarai.

Ia menyokong templat penyenaraian unggulan, gerbang pembayaran, pelbagai skema warna, pilihan tema tersuai, bar sisi, halaman pendaratan terbina dalam, dan banyak lagi. Ia membolehkan anda membuat laman web berbilang bahasa dengan mudah.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller adalah tema papan pekerjaan yang sangat baik untuk laman web WordPress. Ini dihantar dengan beberapa bahagian untuk senarai pekerjaan yang ditampilkan, pilihan pengewangan, halaman arahan, dan penapis carian berdasarkan Ajax.

Selain itu, mudah untuk disiapkan dan termasuk pilihan tema tersuai. JobRoller membolehkan anda dan pengguna membuat akaun, memuat naik senarai pekerjaan, menguruskan bank CV, dan banyak lagi. Ini adalah tema WordPress yang hebat untuk portal pekerjaan dengan susun atur yang ringkas dan kemas.

7. Pengurus Kerja WP

Pengurus Kerja WP

WP Job Manager adalah plugin papan kerja WordPress yang fleksibel dengan ciri-ciri yang luar biasa. Ini membolehkan anda membuat papan kerja dengan mudah dengan halaman yang diperlukan, borang pendaftaran pengguna, dan senarai pekerjaan. Ia menawarkan papan pemuka khusus untuk pengguna anda memuat naik pekerjaan baru, menguruskan senarai, dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan pelbagai tambahan. Ia menggabungkan papan tugas anda dengan Facebook, WooCommerce, Indeed, dan aplikasi berguna lain.

8. Pengurus Lembaga Pekerjaan

Pengurus Lembaga Kerja

Job Board Manager adalah plugin papan pekerjaan WordPress percuma yang boleh digunakan untuk melancarkan portal pekerjaan anda dengan cepat. Ini menampilkan profil syarikat, lokasi Geo, widget khusus, dan tambahan premium. Ini membolehkan anda menambahkan senarai pekerjaan di beberapa halaman dan catatan menggunakan kod pendek.

Selain itu, anda boleh menambahkan senarai pekerjaan baru, membuat bahagian senarai berbayar, menguruskan makluman pekerjaan, dan banyak lagi. Ini menyokong coretan kaya Schema.org, papan pemuka aplikasi pekerjaan, kedai WooCommerce, dan serbuk roti.

9. Memohon Secara Dalam Talian

Memohon Secara Dalam Talian

Seperti namanya, Apply Online adalah plugin papan pekerjaan WordPress yang membolehkan pengguna melamar pekerjaan dalam talian. Ia sesuai untuk pengurusan iklan rahsia, menerima permohonan pekerjaan, membolehkan pengguna melamar pekerjaan dalam talian, dan menghantar makluman e-mel.

Ia dilengkapi dengan penapis carian, kategori senarai pekerjaan, borang permohonan pekerjaan dalam talian, dan iklan pekerjaan khusus. Tidak ada kemudahan untuk menambahkan senarai berbayar, jadi anda perlu menggunakan plugin pendamping yang menawarkan langganan berbayar. Anda juga boleh membuat borang kenalan untuk menerima permohonan dari majikan untuk senarai tersuai.

10. Papan Kerja Ringkas

Papan Kerja Ringkas

Sekiranya anda mencari penyelesaian yang mudah dan mudah untuk menambahkan portal pekerjaan ke laman WordPress anda, maka cuba plugin Simple Job Board. Ini memberi anda kawalan penuh terhadap senarai pekerjaan anda. Pemalam tidak mempunyai ciri. Anda perlu membuat senarai kerja secara manual, menambah kategori dan banyak lagi. Ini tidak membenarkan pengguna anda membuat akaun atau menambahkan senarai berbayar, jadi anda perlu membuat borang di laman web anda untuk menerima tawaran dari majikan.

Dengan semua batasan, terdapat fleksibiliti kerana memberi anda akses untuk menambahkan butiran lengkap untuk senarai pekerjaan, menunjukkan borang permohonan khusus kepada calon, dan banyak lagi.

11. WPJobBoard

Lembaga Kerja WP

WPJobBoard adalah plugin WordPress yang kuat untuk membuat papan kerja di blog anda. Ia dilengkapi dengan portal khusus untuk majikan untuk melihat aplikasi baru dan memilih calon terbaik. Ia mempunyai panel depan yang membolehkan pengguna memuat naik fail seperti CV, menambah senarai pekerjaan baru, dan banyak lagi.

Ini digabungkan dengan tema papan pekerjaan percuma yang boleh digunakan untuk membuat laman web portal pekerjaan dengan mudah. Ia juga fleksibel sepenuhnya dengan tema WordPress terbaik. Ia menyokong pintu masuk pembayaran, keahlian, potongan harga, kupon, dan tawaran.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin dan tema papan kerja WordPress terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat pilihan pakar kami untuk perkhidmatan VPN terbaik untuk pengguna WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map