21 Tema Pembangun Beaver Terbaik untuk WordPress (Berbanding)

tema pembina berang terbaik


Adakah anda mencari tema Beaver Builder terbaik untuk laman web WordPress anda? Beaver Builder adalah pembina halaman yang popular yang membantu anda membuat halaman menggunakan antara muka seret dan lepas yang mudah. Tidak semua tema WordPress menyokong Beaver Builder. Sekiranya anda berhasrat untuk menggunakan pembina halaman yang luar biasa ini, pertama sekali anda perlu mengetahui tema yang sesuai dengannya.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi tema Beaver Builder terbaik untuk WordPress yang boleh anda gunakan untuk membina laman web impian anda dengan mudah..

1. Potenza

Potenza

Potenza adalah tema WordPress halaman tunggal yang popular. Ia menyokong penuh pembangun halaman, termasuk Beaver Builder. Ini membolehkan anda menyeret dan melepaskan kandungan, widget, dan elemen lain di laman utama. Dengan Beaver Builder, anda juga dapat mengedit halaman arahan lain dalam sekelip mata. Potenza mempunyai susun atur yang fleksibel dengan pelbagai lajur dan ciri reka bentuk.

Ia dilengkapi dengan widget tersuai, latar belakang paralaks, gambar, animasi, dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan penyesuai WordPress untuk mengawal keseimbangan warna dan melihat pratonton langsung perubahan anda.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia adalah tema Beaver Builder serbaguna. Ini berintegrasi dengan pembangun halaman untuk membolehkan anda merancang laman web anda dalam perjalanan. Ia mempunyai persediaan dan kandungan demo selama 1 minit, jadi anda boleh menggandakan laman demo mereka dengan mudah. Anda boleh mengganti kandungan dan gambar dengan data anda sendiri dengan mudah.

Ia dioptimumkan sepenuhnya untuk kelajuan dan serasi dengan pemalam cache terbaik. Hestia menyokong menu mega, latar belakang tersuai, dan bahasa RTL (kanan ke kiri). Ini siap terjemahan dan boleh digunakan untuk membuat laman web berbilang bahasa.

3. Sydney Pro

Sydney

Sydney adalah tema perniagaan yang hebat yang menyokong Beaver Builder. Ia sangat fleksibel dan menyediakan blok kandungan untuk menyiapkan halaman utama anda dengan cepat. Ia dilengkapi dengan slaid skrin penuh, gambar tajuk, menu navigasi melekit, dan logo tersuai. Sydney mempunyai pembangun drag and drop untuk membuat halaman arahan dan halaman web lain dengan mudah.

Ia menyokong Font Google, kawalan warna penuh untuk susun atur, susun atur tersuai, logo, dan terjemahan. Tidak seperti tema lain, Sydney mempunyai sekumpulan ikon sosial yang boleh anda tambahkan di laman web anda untuk berinteraksi dengan pengunjung anda.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP adalah tema WordPress percuma yang serasi dengan pembangun halaman Beaver Builder. Ia mempunyai waktu memuat halaman yang sangat cepat yang dapat anda periksa dengan alat ujian kelajuan apa pun untuk laman WordPress. OceanWP mempunyai ciri terbina dalam untuk membuat kedai eCommerce dengan WooCommerce. Anda boleh membuat kedai dalam talian dengan tema ini.

Tema ini dilengkapi dengan peluasannya sendiri untuk tatal skrin penuh, pop timbul masuk, suapan Instagram, pelabelan putih, dan banyak lagi. Ia mempunyai dokumentasi yang kuat yang dapat membantu penyediaan awal.

5. Astra

Astra

Astra adalah tema WordPress yang bergaya yang dibuat untuk Beaver Builder dan pembangun halaman teratas yang lain. Ini menawarkan laman web pra-binaan untuk mengurangkan masa dan usaha yang anda lakukan dalam pembuatan laman web. Anda hanya boleh melancarkan laman demo mereka dan mengganti kandungannya dengan laman web anda sendiri. Semua reka bentuk laman web demo mereka dibuat untuk menyesuaikan diri dengan apa sahaja jenis laman web yang anda mahukan.

Penyesuai tema WordPress langsung mempunyai semua pilihan untuk mengedit laman web anda. Anda dapat melihat pratonton perubahan anda dengan segera. Astra telah membayar tambahan untuk memperluas fungsi tajuk dan susun atur.

6. Benson

Benson

Benson adalah tema fotografi WordPress. Ia dapat menyatukan Beaver Builder untuk menyeret dan melepaskan kandungan dan gambar di laman web anda. Ia memberikan susun atur berdasarkan cerita kepada jurugambar. Benson mesra pengguna dan disesuaikan sehingga anda dapat membuat laman web yang tepat yang anda mahukan.

Ia berfungsi dengan baik dengan penyesuai langsung WordPress untuk membuat perubahan di laman web anda dan melihatnya dalam pratonton. Anda boleh menggunakan tutorial video mereka untuk belajar bagaimana mengurus laman web anda tanpa bergelut dengan taktik percubaan dan kesalahan.

7. Lense

Kanta

Lense adalah tema WordPress yang direka khusus untuk jurugambar dan kedai menjual kamera. Ia menawarkan pelbagai susun atur galeri, paparan gambar skrin penuh, kawalan warna, dan banyak lagi. Lense adalah tema responsif dan kelihatan hebat pada saiz skrin apa pun.

Ia mempunyai pemuat naik galeri terbina dalam, tetapan kawalan penampilan, susun atur moden, dan sokongan WPML. Lense dapat disatukan dengan Beaver Builder untuk menyeret dan melepaskan kandungan anda ke halaman.

8. GeneratePress

Hasilkan Press

GeneratePress adalah tema WordPress sederhana dengan keserasian Beaver Builder. Tema ringan dan sangat stabil dengan standard pengekodan teratas. Ia mempunyai modul premium dan akses ke perpustakaan laman web mereka.

Sekiranya anda ingin bercakap mengenai penyesuaian, maka anda akan senang mendengar bahawa GeneratePress dilengkapi dengan tipografi, warna, susun atur, dan keserasian dengan pemalam WordPress. Ia juga dioptimumkan untuk enjin carian untuk mendapatkan lebih banyak lalu lintas di laman web anda.

9. BetulNorth

BetulNorth

TrueNorth adalah tema portfolio WordPress. Ia mempunyai susun atur yang unik berkat blok mesej selamat datang dan isi kandungan portfolio. Anda boleh memaparkan pelbagai jenis portfolio dalam tayangan slaid, gambar, lajur dan banyak lagi. TrueNorth serasi dengan Beaver Builder untuk membuat halaman.

Tema ini dilengkapi widget, warna, panel pilihan, dan import kandungan demo 1 klik untuk menyiapkan laman web anda. Sangat mudah untuk disiapkan dan merupakan tema WordPress yang benar-benar mesra pengguna.

10. Ava

Ava

Ava adalah tema WordPress eCommerce dengan integrasi WooCommerce. Ia dilengkapi dengan 50+ sambungan percuma dan serasi dengan semua sambungan premium WooCommerce yang lain. Ia berfungsi dengan baik dengan Beaver Builder untuk menyeret dan melepaskan produk anda dan menyesuaikan halaman anda. Ava adalah pilihan tepat untuk menjual secara dalam talian.

Ini memiliki tata letak, warna, fon, ikon sosial, dan banyak pilihan penyuntingan khusus. Ava merangkumi 6 templat, galeri kotak cahaya, susun atur galeri, dan reka bentuk lebar penuh.

11. Milos

Milos

Milos adalah tema WordPress untuk perniagaan hotel, asrama, pangsapuri, dan penginapan. Ia mempunyai sistem tempahan luaran, pengurusan menu restoran, dan pilihan lain untuk laman web hotel anda. Milos mudah dipasang dan digunakan dengan penyunting Beaver Builder.

Lihat tema WordPress terbaik ini untuk hotel dan resort.

Oleh kerana sudah siap terjemahan, anda boleh membuat laman web hotel dalam bahasa tempatan anda dan juga menambahkan bahasa antarabangsa yang lain. Tema dioptimumkan untuk kelajuan dan SEO.

12. Sesuaikan

Sesuaikan

Seperti namanya, Customify adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan. Ia dibina untuk pembina halaman dan menyokong sepenuhnya Beaver Builder. Dengan editor masa nyata, anda boleh membuat halaman, tajuk, footer, dan bar sisi dan melihat reka bentuk anda dengan serta-merta. Mereka mendakwa bahawa setiap elemen dalam tema Customify dapat disesuaikan.

Customify mempunyai banyak laman web siap pakai yang dapat anda gunakan untuk melancarkan laman web anda dengan cepat. Cukup ubah kandungan dan gambar untuk menjadikannya milik anda sendiri. Tema ini ringan dan dioptimumkan untuk prestasi.

13. Neve

Neve

Neve adalah tema WordPress yang mesra pembangun halaman dan berfungsi dengan baik dengan Beaver Builder. Ia dibina dengan standard moden dan susun atur yang boleh disesuaikan. Neve responsif sepenuhnya, siap terjemahan, dan menawarkan persediaan 1 minit dengan import demo yang disertakan. Ia memiliki menu navigasi, tipografi, warna, dan latar belakang yang indah.

Ia serasi dengan semua pemalam WordPress pihak ketiga. Dengan menggunakan penyesuai WordPress, anda dapat mengedit mana-mana halaman di laman web anda dan melihat pratonton perubahan secara langsung.

14. Flevr

Flevr

Flevr adalah tema perniagaan WordPress untuk laman web eCommerce. Ia menyokong WooCommerce untuk membuat kedai dalam talian dan menjual produk anda. Ini memiliki beranda berbasis widget untuk menambahkan fitur, isi, dan widget khusus. Flevr merangkumi 7 jenis kandungan untuk beranda, termasuk portfolio, slider, perkhidmatan, pasukan, rakan kongsi, testimoni, dan produk.

Dengan pilihan susun atur yang fleksibel, anda dapat mengatur lajur, senarai, penapis, dan bar sisi di laman web anda. Tema ini sesuai dengan pembangun halaman seperti Beaver Builder untuk merancang halaman anda melalui fungsi drag and drop.

15. Igloo

Igloo

Igloo adalah tema WordPress Beaver Builder untuk restoran dan bar. Ia menawarkan susun atur yang unik untuk perniagaan makanan anda untuk mempromosikan restoran anda secara dalam talian. Seperti tema lain, ia mempunyai sistem pengurusan menu untuk memaparkan hidangan dan harga dengan indah.

Ia dilengkapi dengan 4 jenis kandungan untuk beranda, termasuk slaid dan galeri gambar untuk memamerkan foto makanan anda. Igloo mempunyai pelbagai skema warna, widget khusus, warna, dan tipografi untuk susun atur.

16. Rocked Pro

Pro Rocked

Rocked Pro adalah tema perniagaan premium untuk laman WordPress. Ia mempunyai slider crelly, templat halaman, widget tambahan, dan banyak lagi. Tema ini sesuai dengan Beaver Builder dan pembina halaman lain yang menjadikan penyesuaian menjadi sangat mudah. Anda boleh menyeret dan melepaskan kandungan dan widget untuk menyiapkan laman web anda.

Ia mempunyai sokongan untuk WooCommerce untuk membuat kedai eCommerce. Tema siap terjemahan dan sesuai untuk bahasa RTL. Mereka mempunyai dokumentasi dan panduan yang kuat untuk menjelaskan sepenuhnya ciri-ciri yang disertakan dengan tema.

17. Struktur

Struktur

Struct adalah tema WordPress Beaver Builder yang mudah untuk aplikasi dan perisian mudah alih, laman web yang berkaitan dengan perisian, dan projek SaaS (service as service). Halaman utama didasarkan pada widget yang boleh anda seret dan lepas untuk menambahkan kandungan dan gambar. Beaver Builder juga membantu mengatur halaman utama anda dengan widget kandungan, bahagian gambar, dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan 13 widget tersuai seperti ikon sosial, peta hubungan, jadual tugas, dll. Struktur membahagikan kandungan anda kepada 5 jenis termasuk portfolio, pasukan, perkhidmatan, Soalan Lazim, dan panduan. Anda boleh menyesuaikan tema dengan skema warna, fon, dan gaya latar tanpa had.

18. Ryan

Ryan

Ryan adalah tema WordPress serbaguna percuma dengan sokongan Beaver Builder yang boleh anda gunakan untuk membuat laman web anda dengan cepat. Panel pilihan tema mempunyai banyak tetapan khusus untuk mengubah reka bentuk dan rupa laman web anda. Ia mempunyai slaid gambar lebar penuh di laman utama.

Ini membolehkan anda menambahkan logo khusus, menyeret dan melepaskan widget konten, dan menambahkan gambar latar. Ryan responsif sepenuhnya dan dioptimumkan untuk SEO.

19. Radcliffe

Radcliffe

Radcliffe adalah tema WordPress percuma yang lain. Ia mempunyai templat lebar penuh untuk beranda. Tema ini sesuai dengan Beaver Builder yang memudahkan anda menambahkan kandungan, gambar, borang dan banyak lagi di laman utama anda. Pembina halaman Beaver Builder juga membantu anda membuat halaman arahan anda dengan cepat.

Selain itu, ia mempunyai templat yang indah, gambar tajuk, tipografi, logo khusus, warna tersuai, dan kawasan widget. Radcliffe adalah tema siap terjemahan sehingga anda dapat menggunakannya untuk membuat laman web dalam bahasa apa pun.

20. GBeaver

GBeaver

GBeaver adalah tema yang serasi dengan Beaver Builder untuk laman WordPress. Ini adalah tema kanak-kanak Genesis yang memberikannya asas yang kukuh. Ia mempunyai banyak susun atur dan laman web bawaan untuk mengatur laman web anda dengan cepat. Ia juga menyokong WooCommerce untuk membuat kedai eCommerce.

Ia dilengkapi dengan widget, modul, logo tersuai, menu lengket, menu di luar kanvas, lajur footer fleksibel dengan kawasan widget, dan pilihan tema untuk merancang laman web anda. Ini adalah pakej lengkap untuk membuat laman web dengan Beaver Builder.

21. Kerangka Pembina Halaman

Rangka Pembina Halaman

Seperti namanya, Page Builder Framework adalah tema WordPress yang sempurna yang menyokong semua pembangun halaman, termasuk Beaver Builder. Ini adalah tema yang sangat ringan dengan pilihan fleksibel untuk merancang dan menyesuaikan laman web anda. Page Builder Framework dilengkapi dengan addon berbayar untuk navigasi melekit, integrasi Typekit, dan tajuk lutsinar.

Tema ini responsif sepenuhnya dan dioptimumkan untuk enjin carian. Ia dibina dengan teknologi terkini untuk menjaga keselamatan dan keselamatan daripada kelemahan.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tema Pembangun Beaver terbaik untuk WordPress. Anda juga mungkin ingin melihat pilihan pakar kami untuk tema WordPress terbaik untuk laman web keahlian.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map