22 Tema WordPress Terbaik untuk Laman Web Bukan Untung dan Amal

tema wordpress untuk bukan keuntungan


Adakah anda mencari tema WordPress terbaik untuk organisasi bukan keuntungan dan badan amal? Sekiranya anda menjalankan organisasi bukan untung, lebih baik membuat laman web amal anda di WordPress. Terdapat banyak tema WordPress yang direka khas untuk membantu anda mengumpulkan lebih banyak sumbangan, mempamerkan karya amal anda, menambah kalendar acara, dan lain-lain supaya anda dapat menghulurkan bantuan kepada lebih banyak orang yang memerlukan.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi tema WordPress terbaik untuk laman web bukan keuntungan dan amal.

Memilih Tema WordPress Bukan Untung

Memilih tema WordPress yang tepat untuk laman web bukan keuntungan dan amal sangat penting. Biasanya ketika memilih tema WordPress untuk jenis perniagaan yang lain, anda akan banyak menumpukan perhatian pada penampilan dan cara kerjanya. Walaupun faktor-faktor tersebut masih penting untuk laman web bukan keuntungan dan amal, anda juga ingin memberikan penekanan yang kuat pada bagaimana tema WordPress “terasa”. Anda ingin memastikan memilih tema WordPress yang sesuai dengan perasaan organisasi anda.

Penting juga untuk memilih tema yang memerlukan sedikit usaha untuk menyesuaikan dengan keperluan anda. Lagipun, anda tidak harus memilih tema WordPress yang memerlukan penyempurnaan lengkap tetapan dan struktur. Anda seharusnya dapat memuat naik gambar dan logo anda sendiri, menambahkan teks anda sendiri, dan dengan serta-merta mempunyai laman web yang terasa seperti organisasi anda. Nasib baik, terdapat sebilangan tema WordPress yang dirancang khusus dengan mempertimbangkan organisasi bukan keuntungan dan badan amal.

Semasa memilih tema WordPress untuk amal anda, selain daripada memilih tema yang sesuai dengan organisasi anda, terdapat beberapa faktor lain yang harus anda perhatikan, termasuk:

 • Widget terbina dalam: Tema WordPress yang anda pilih untuk organisasi anda harus dilengkapi dengan widget terbina dalam untuk membantu anda mencapai matlamat anda seperti butang atau kotak sumbangan, bahagian baru, kalendar untuk acara, dan sebagainya.
 • Penyelesaian Pembayaran: Tema WordPress anda harus disatukan dengan sejumlah penyelesaian pembayaran agar pengguna dapat menderma dengan mudah ke badan amal anda dalam talian.
 • Pemalam: Tema WordPress yang anda pilih untuk organisasi anda harus menyokong semua plugin WordPress popular yang anda perlukan untuk laman web anda seperti Yoast SEO, WooCommerce, WPForms, dan banyak lagi.
 • Mesra Mudah Alih: Pilih tema WordPress yang kelihatan baik di semua peranti termasuk desktop, tablet, dan telefon bimbit.
 • Sokongan: Sekiranya anda menghadapi masalah dengan tema WordPress anda, pertolongan harus tersedia untuk anda. Dengan banyak tema WordPress premium anda mendapat dokumentasi terperinci dan sokongan berasaskan e-mel selama 1 tahun.

Sekarang, mari teruskan dan lihat tema WordPress terbaik untuk laman web bukan keuntungan dan amal.

1. Divi

Divi untuk Organisasi Bukan Untung

Divi adalah tema WordPress yang paling popular untuk semua jenis laman web. Ia dilengkapi dengan beberapa susun atur untuk laman web bukan untung, amal, dan penggalangan dana anda.

Divi hadir dalam 2 rasa: Tema Divi dan Pembangun Divi (pemalam).

The Tema Divi adalah yang terbaik untuk pengguna yang ingin membuat penyesuaian dengan menggunakan salah satu daripada 100+ pakej laman penuhnya yang disertakan dengan temanya.

The Pemalam Divi Builder berfungsi dengan tema apa pun, sesuai untuk pengguna yang ingin menggunakannya bersama tema lain.

Di antara ciri lain, anda mendapat 100an pilihan reka bentuk, kawalan tersuai, penyuntingan teks sebaris, dan banyak lagi. Tema moden dengan elemen dan gaya global yang berfungsi di seluruh laman web anda.

Mulakan dengan Divi hari ini!

2. Zeko

tema zeko-wordpress-amal

Zeko adalah tema WordPress amal yang kuat untuk meningkatkan kesedaran dan mempromosikan tujuan anda. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri penting bukan keuntungan dan amal seperti sumbangan, integrasi eCommerce, buletin, dan komuniti. Ia mempunyai integrasi penuh dengan plugin Give yang membolehkan anda menerima sumbangan dari pelbagai penyedia pembayaran, menetapkan matlamat sumbangan, dll.

Tema Zeko merangkumi 6 templat halaman yang telah dirancang terlebih dahulu agar sesuai dengan tujuan bukan keuntungan. Tema ini mudah disesuaikan dengan pratonton langsung menggunakan Penyesuai Langsung WordPress. Sekiranya anda menyukai laman web demo, anda boleh memasangnya dengan serta-merta di laman web anda dengan 1 klik, sesuaikannya dan siaran langsung.

Ia juga menyokong plugin pembina halaman yang popular seperti Beaver Builder, Elementor, dan SiteOrigin supaya anda dapat menikmati fleksibiliti untuk membuat reka bentuk seperti yang anda mahukan.

Mulakan dengan Zeko hari ini!

3. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro adalah tema WordPress yang indah untuk bukan keuntungan, organisasi amal, dan gereja. Ini adalah tema StudioPress yang dibina di atas kerangka tema popular mereka, Genesis. Genesis Framework terkenal dengan pilihan pintar untuk menjadikan laman web anda mesra SEO, penyesuaian mudah, kelajuan, dan reka bentuk yang responsif.

Tema ini mempunyai slaid yang menakjubkan dengan pilihan untuk menambahkan mesej kepada pengguna laman web anda. Terdapat beberapa templat halaman khusus, pilihan penyesuaian tajuk, menu khusus, pilihan susun atur, dan banyak lagi untuk membantu anda membina laman web anda. Selain itu, penyesuai tema memungkinkan anda melihat semua perubahan yang anda buat dalam waktu nyata.

Outreach Pro 100% responsif sehingga kandungan laman web anda akan kelihatan hebat di semua peranti termasuk telefon bimbit, tablet, dan desktop.

Mulakan dengan Outreach Pro hari ini!

AKSES PERCUMA: Outreach Pro + 35 Tema StudioPress Lain!

Ingin mencuba semua tema StudioPress premium, termasuk Outreach Pro, secara PERCUMA?

Semasa anda mendaftar untuk WP Engine, perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan sebaik-baiknya, anda akan menerima kerangka kerja Genesis dan SEMUA tema StudioPress secara percuma (Nilainya lebih dari $ 2,000!)

Dapatkan Semua 35+ Tema secara PERCUMA Dengan WP Engine »

4. akar umbi

tema akar umbi-wordpress

Grassroots adalah tema WordPress yang indah yang direka untuk membantu anda membuat laman web yang luar biasa untuk organisasi anda. Ini membolehkan anda menambah bahagian pahlawan dengan latar belakang video atau gambar skrin penuh dengan mesej paling penting anda di bahagian atas halaman anda.

Ia dibuat dengan pemalam pelanjutan Kempen WooCommerce untuk membolehkan anda mengumpulkan dana secara langsung di laman web anda. Terdapat pilihan untuk menunjukkan penaja, kakitangan, maklumat hubungan, lokasi dan waktu pejabat anda, dan banyak lagi. Ia juga mempunyai integrasi mendalam dengan Kalendar Acara untuk membentangkan acara anda yang akan datang.

Sangat mudah untuk disesuaikan dengan pilihan halaman utama seret dan lepas. Anda boleh menukar logo, warna, warna latar belakang dan gambar, fon, dll. Dengan mudah dan membuat laman web yang selalu anda impikan.

Mulakan dengan Grassroots hari ini!

5. Maju

tema hadapan-wordpress

Forward adalah tema elegan untuk organisasi bukan keuntungan dan badan amal. Ia mempunyai sokongan penuh untuk WooCommerce dan plugin Sambungan Promosi sehingga anda dapat mengumpulkan dana dan menjual produk secara langsung di laman web anda. Anda boleh membuat dengan mudah Derma sekarang bahagian untuk menarik lebih banyak orang untuk menderma untuk tujuan baik anda.

Tema ini mempunyai pilihan untuk membuat blog yang indah untuk memaparkan berita dan artikel terkini anda. Begitu juga, ini membolehkan anda menambahkan halaman kakitangan dan penaja untuk menunjukkan siapa yang bekerja keras untuk organisasi. Anda juga dapat menambahkan widget Facebook, buletin, peta Google, widget kontak, dll. Untuk membantu orang mencari pekerjaan anda.

Tema responsif mudah alih yang berfungsi hebat pada telefon pintar dan juga pada monitor desktop.

Mulakan dengan Maju hari ini!

6. Maisha

maisha-wp-tema-untuk-bukan keuntungan

Maisha adalah tema amal yang kuat untuk WordPress. Ia dilengkapi dengan semua ciri yang mungkin diperlukan oleh laman web amal bukan untung anda. Ia mempunyai reka bentuk yang indah dengan banyak ruang untuk menyampaikan mesej anda, pilihan sumbangan yang kuat, dan penampilan yang sangat disesuaikan.

Tema Maisha merangkumi 4 ciri laman web amal bukan untung yang menonjol. Pertama, ia mempunyai pilihan sumbangan yang kuat dengan plugin Give. Kedua, ia mempunyai sokongan WooCommerce sepenuhnya sehingga anda dapat menjual produk untuk amal anda. Ketiga, anda boleh membuat borang langganan buletin dengan mudah untuk membina senarai e-mel. Dan akhirnya, ia bergabung dengan BuddyPress untuk membantu anda membuat komuniti.

Mudah disesuaikan dengan Live Customizer. Anda boleh melihat secara langsung semua perubahan semasa anda mengedit.

Mulakan dengan Maisha hari ini!

7. Yayasan

asas-wordpress-amal-tema

Foundation adalah tema WordPress responsif yang kaya dengan ciri yang direka untuk memberi kuasa kepada anda untuk membuat laman web yang luar biasa untuk yayasan amal anda. Ia mempunyai reka bentuk yang sangat disesuaikan yang boleh anda gunakan untuk menukar logo, latar belakang, warna dan lain-lain dengan mudah.

Tema Foundation mempunyai sekumpulan alat sumbangan yang lengkap untuk membantu anda menambahkan bar derma, butang ajakan bertindak, widget sumbangan pada catatan dalaman anda, dll. Anda boleh menerima sumbangan secara langsung menggunakan PayPal atau URL tersuai. Ini juga membolehkan anda mengumpulkan wang untuk projek tertentu, menetapkan tujuan, dan menunjukkan kemajuan anda ke arah tujuan dengan cara yang mengagumkan.

Lebih banyak ciri merangkumi integrasi media sosial, pilihan untuk menambah penaja organisasi anda, widget MailChimp untuk pendaftaran buletin, widget halaman unggulan, dan banyak lagi.

Mulakan dengan Foundation hari ini!

8. Maranatha

Maranatha

Maranatha adalah tema gereja WordPress kreatif yang sesuai untuk organisasi keagamaan dan bukan keuntungan. Ia mempunyai laman web bergulir paralaks panjang dengan pilihan untuk menambah gambar atau video di latar belakang.

Tema ini dilengkapi dengan alat pengurusan khutbah yang hebat yang membolehkan anda menambahkan audio, video, atau teks sebagai khotbah. Anda boleh mengatur dan menyampaikan khutbah anda dengan mudah mengikut topik, siri, buku, pembicara, dan bulan. Begitu juga, ia mempunyai alat kalendar acara yang kuat yang membolehkan anda menambahkan acara yang akan datang dan acara berulang di laman web anda.

Ciri-ciri lain termasuk bar menu yang melekit, logo khusus, warna tersuai, peta gaya tersuai, widget footer, carian laman web, blog, dan lain-lain. Tema yang bagus untuk memulakan laman web bukan keuntungan anda.

Mulakan dengan Maranatha hari ini!

9. Sopan

tema-wordpress yang baik hati

Benevolent adalah tema WordPress responsif percuma untuk organisasi bukan keuntungan. Ini adalah tema yang sangat disesuaikan dan serba boleh sehingga anda dapat mengalami variasi reka bentuk laman web dengannya. Dibangunkan dengan Penyesuai Langsung WordPress terkini, anda dapat dengan mudah menyesuaikan laman web anda dengan pratonton langsung masa nyata.

Ia mempunyai slaid yang menakjubkan, bahagian komuniti, penghitung statistik, bahagian pelanggan, sepanduk dengan butang ajakan bertindak, media sosial, dan lain-lain di laman utama anda. Ini mempunyai 4 kawasan widget di bahagian bawah di mana anda dapat menambahkan catatan terkini, catatan popular, butang media sosial, dan widget catatan unggulan. Anda juga dapat menggunakan widget ini di bar sisi laman web anda.

Tema Benevolent dioptimumkan untuk SEO dan kepantasan. Di atas segalanya, anda dapat menikmati navigasi yang lancar pada semua jenis peranti kerana responsif sepenuhnya.

Mulakan dengan Benevolent hari ini!

10. Ultra

tema ultra-wordpress

Ultra adalah tema serbaguna yang sangat fleksibel untuk WordPress. Ini adalah ciptaan hebat oleh Themify yang disatukan dengan plugin pembangun halaman yang popular Themify Builder. Dengan kekuatan Themify Builder, anda boleh meneroka kemungkinan reka bentuk tanpa had dengan tema ini.

Tema Ultra dilengkapi dengan 15 demo yang dirancang dengan indah dan 60+ susun atur yang telah dibuat yang boleh anda import di laman web anda dengan 1 klik, ganti kandungan palsu dengan kandungan anda, dan siapkan laman web anda dalam masa yang singkat. Anda boleh membuat baru atau mengedit susun atur yang diimport dengan mudah dengan pembuat halaman seret dan lepas.

Untuk membuat laman web bukan keuntungan dengan Ultra, anda boleh menggunakan susun atur amal yang telah dirancang atau membuat reka bentuk anda sendiri dengan widget dan tambahan yang tersedia.

Mulakan dengan Ultra hari ini!

11. Keluaran

tema eksodus-wordpress

Exodus adalah tema WordPress minimalis yang sesuai untuk gereja dan organisasi keagamaan yang lain. Ia mempunyai susun atur yang sederhana dan bersih yang pasti mengagumkan. Ini mempunyai semua yang anda mahukan di laman web gereja, termasuk pilihan untuk menambahkan khutbah dalam format teks, audio, atau video; tunjukkan acara organisasi anda; profil kakitangan; kementerian; dan lokasi.

Dengan Exodus, anda boleh menambahkan slaid gambar dan video yang menakjubkan dengan butang ajakan bertindak di laman utama. Selain itu, anda boleh menambah dan mengedit menu lungsur, blog, galeri gambar, warna khusus, fon, tajuk, bar sisi, dan lain-lain. Proses penyesuaian sangat mudah dengan Penyesuai Langsung.

Ini adalah tema mesra pemula sehingga anda dapat mengkonfigurasi keseluruhan tetapan tema dan membina laman web tanpa menulis sebarang kod. Sekiranya anda memerlukan sokongan, anda boleh menyemak panduan dokumentasi dan video di laman web tema.

Mulakan dengan Keluaran hari ini!

12. Kajian Amal

tema amal-kajian-kebajikan

Sekiranya anda ingin memulakan laman web amal anda dengan anggaran minimum, Charity Review adalah pilihan yang baik untuk anda. Ini adalah tema WordPress percuma yang direka untuk organisasi amal dan bukan untung, NGO, dan INGO.

Tema Charity Review mempunyai reka bentuk yang sangat disesuaikan. Anda boleh menambahkan dan menyesuaikan menu kustom, media sosial, butang ajakan bertindak, slaid sepanduk, testimoni, susun atur blog, widget footer, warna, dan lain-lain dengan mudah menggunakan Live Customizer.

Ia mempunyai sokongan penuh untuk WooCommerce, Event Manager, dan plugin utama lain. Dengan WooCommerce, anda boleh membuat kedai dalam talian, menjual produk anda, dan mengumpulkan dana untuk organisasi amal anda.

Mulakan dengan Kajian Amal hari ini!

13. Idilis

tema indah-amal-wp-tema

Idyllic adalah satu lagi tema WordPress percuma yang indah yang sesuai untuk laman web portfolio kecil, blog, dan laman amal bukan untung. Ia mempunyai banyak bahagian di halaman depan termasuk widget yang indah, pelbagai navigasi, dan menu sosial, dan banyak lagi. Anda boleh menyesuaikan setiap bahagian dengan mudah dan membuat reka bentuk yang anda mahukan.

Tema Idyllic adalah tema sedia WooCommerce sehingga anda dapat membuat halaman kedai dengan mudah untuk menjual produk dan mengumpulkan dana untuk tujuan anda. Ini membolehkan anda berkongsi berita dan kemas kini terbaru anda di bahagian blog. Untuk menghormati penderma anda dan memberi inspirasi kepada lebih banyak orang untuk menderma, ia mempunyai bahagian Penderma Hebat.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak ciri, anda boleh menambahkannya dengan memasang pemalam kegemaran anda. Ia menyokong semua plugin WordPress utama termasuk bbPress, Polylang, Jetpack, dll.

Mulakan dengan Idyllic hari ini!

14. WP amal

amal-wp-tema

Charity WP adalah salah satu tema amal yang paling popular di pasar ThemeForest. Tema WordPress yang hebat dan sesuai untuk laman web badan amal, bukan keuntungan, atau organisasi bukan kerajaan (NGO) yang ingin mengumpulkan sumbangan dan membantu mereka yang memerlukan.

Tema Charity WP merangkumi plugin Donate yang kuat untuk menjadikan proses derma lebih baik dan berkesan di laman web anda. Begitu juga, ia mempunyai plugin acara yang disatukan untuk membuat acara menarik dengan undur. Ia juga mempunyai plugin WooCommerce untuk membolehkan anda membuat halaman kedai dan menjual produk untuk penggalangan dana.

Untuk membuat susun atur baru atau menyesuaikan halaman yang ada, anda boleh menggunakan pembangun halaman seret dan lepas. Anda boleh menggabungkan, menggabungkan, dan memadankan pelbagai jenis blok kandungan dan membina laman web yang ingin anda buat. Tetapi, jika anda menyukai demo tema yang tersedia, anda boleh mengimport 1 dengan satu klik dan mulakan.

Mulakan dengan Charity WP hari ini!

15. Hab Amal

tema amal-hub-wordpress-tema

Charity Hub adalah tema amal yang cemerlang yang dirancang dengan teliti untuk organisasi amal, derma, gereja, dan laman web penggalangan dana amal. Ia dilengkapi dengan jenis kiriman kreatif yang dipanggil sebab untuk membiarkan anda menyampaikan amal anda dengan berkesan. Dengan jenis catatan tersuai ini, anda dapat dengan mudah menambahkan butang ajakan bertindak, bar peratusan untuk menunjukkan sumbangan yang dikumpulkan ke arah matlamat sumbangan, jadual, dan elemen garis masa.

Untuk mengumpulkan sumbangan, PayPal dan Stripe disatukan. Sistem sumbangan yang dibina secara automatik akan menghantar pesanan kejayaan pemberian kepada penderma setelah diproses. Ini membantu mengekalkan kepercayaan dan ketelusan dalam organisasi anda.

Ciri-ciri lain termasuk pengimport demo 1-klik, sokongan pembina halaman, paralaks atau latar belakang video di bahagian yang anda inginkan, warna tanpa had, dan lain-lain. Sekiranya anda ingin membuat halaman kedai, anda boleh melakukannya dengan WooCommerce.

Mulakan dengan Charity Hub hari ini!

16. Pengumpulan Dana Amal

tema amal-pengumpulan dana

Tema Charity Fundraiser melakukan apa yang disebut namanya. Itu untuk membantu anda mengumpulkan dana untuk tujuan anda. Ini adalah tema WordPress yang indah yang dibuat dengan pertimbangan organisasi amal. Ini menyediakan susun atur yang bagus yang dipenuhi dengan pilihan untuk menunjukkan sebab anda dan mengumpulkan sumbangan.

Ciri utama tema termasuk pilihan penyesuaian tema yang mudah, muat naik logo, pautan media sosial, slaid, halaman kenalan, dan lain-lain. Anda juga boleh memasang dan menggunakan WooCommerce kerana ia mempunyai sokongan penuh untuk pemalam.

Charity Fundraiser mempunyai reka bentuk yang responsif sepenuhnya untuk memberikan penampilan hebat pada semua peranti tanpa mengira saiz atau resolusi skrinnya.

Mulakan dengan Charity Fundraiser hari ini!

17. Amal SKT

skt-amal-wordpress-tema

SKT Charity adalah satu lagi tema amal dan bukan untung WordPress yang mudah dan indah. Ia dilengkapi dengan sekumpulan ciri dan fungsi berguna untuk membantu anda membuat laman web amal sederhana.

Tema ini membolehkan anda menambahkan slaid dengan mesej di laman utama laman web anda. Kemudian, anda boleh menambahkan bahagian yang berbeza, termasuk bahagian penyebab utama, acara, penderma teratas, sukarelawan, dan berita terkini. Ini membolehkan anda menambahkan pautan media sosial, borang pendaftaran buletin, dan alamat hubungan anda di tajuk laman web anda.

Penyesuaian tema sangat mudah kerana ia dibina dengan Live Customizer yang hebat. Ini membolehkan anda menyesuaikan semua perkara di laman web anda dengan mudah dan cepat dengan pratonton langsung.

Mulakan dengan SKT Charity hari ini!

18. Sumbang Sekarang

donatenow-wordpress-tema-untuk-bukan-keuntungan

DonateNow adalah tema amal dan sumbangan WordPress yang siap digunakan untuk retina yang sesuai untuk mana-mana organisasi yang ingin mengumpulkan derma. Ia dilengkapi dengan plugin derma yang kuat untuk membolehkan anda membuat sistem derma lengkap di WordPress. Terdapat banyak kod pendek yang mudah, dan pilihan untuk menambahkan borang sumbangan, senarai derma, sasaran sumbangan, bar kemajuan sasaran, dana terkumpul, dan banyak lagi.

Tema ini merangkumi pembina halaman frontend drag and drop yang sangat intuitif. Antara muka pembina halaman membolehkan anda membuat bahagian kandungan baru dan juga menyesuaikan bahagian kandungan yang ada dengan mudah dengan menyeret, melepaskan, dan mengedit elemen dengan hanya mengkliknya.

Ciri-ciri lain termasuk pelbagai format pos, pelbagai gaya susun atur, kawasan gelangsar, pilihan portfolio, dan latar belakang tersuai. Tema mempunyai pilihan untuk mengaktifkan atau mematikan reka bentuk responsif.

Mulakan dengan DonateNow hari ini!

19. Amal

tema amal-wordpress-

Amal adalah satu lagi tema WordPress yang cemerlang untuk organisasi amal dan bukan keuntungan. Ini adalah tema responsif sepenuhnya yang dibina di atas kerangka Twitter Bootstrap yang sesuai dengan mana-mana skrin.

Tema Amal telah menyatukan ciri sumbangan untuk menambahkan butang seruan bertindak, jumlah sumbangan yang dikumpulkan, sasaran sumbangan dengan bar kemajuan, dll. Ia juga merangkumi kod pendek yang berguna untuk lajur fleksibel, butang berwarna, togol, tab, sorotan khusus, dan lebih banyak lagi.

Dengan tema ini, anda juga akan mendapat pemalam slaid premium secara percuma. Ciri-ciri lain termasuk warna tanpa had, integrasi Muat turun Digital Mudah, sokongan PayPal, dll.

Mulakan dengan Amal hari ini!

20. Kunco

kunco-wordpress-tema-untuk-bukan-keuntungan

Kunco adalah tema amal, pendanaan orang ramai, dan penggalangan dana yang cemerlang untuk WordPress. Anda boleh membuat laman web bukan keuntungan penuh menggunakan tema ini. Ia mempunyai kekuatan plugin popular seperti WPBakery Page Builder, Slider Revolution, Give, WooCommerce, dan banyak lagi di dalamnya yang menawarkan ciri dan kemungkinan reka bentuk tanpa had yang boleh anda gunakan.

Tema Kunco dilengkapi dengan 5 demo halaman utama yang direka dengan indah yang boleh anda import dengan 1 klik dan gunakan untuk laman web anda dengan sedikit penyesuaian. Anda boleh menyesuaikan keseluruhan reka bentuk laman web anda dengan mudah dengan panel pilihan temanya.

Ciri-ciri tema lain ialah paralaks dan bahagian video untuk mana-mana halaman, sokongan tema kanak-kanak, fon Google, penyesuaian warna, dan banyak lagi.

Mulakan dengan Kunco hari ini!

21. Muhibah

tema ucapan selamat maju jaya

Goodwish adalah tema amal, bukan keuntungan, dan penggalangan dana untuk WordPress. Seperti namanya, ini adalah tema yang sempurna untuk organisasi dan individu yang menginginkan kebaikan untuk orang lain dan bekerja keras untuk membantu orang yang memerlukan. Sesuai sepenuhnya dengan plugin Give, anda boleh membuat sistem derma di laman web anda dengan mudah dan mula mengumpulkan derma untuk tujuan anda.

Tema Goodwish sangat hebat kerana ia telah menggabungkan plugin premium WPBakery Page Builder dan Slider Revolution untuk kemungkinan reka bentuk yang lebih panjang. Ia juga mempunyai ciri bawaan untuk membolehkan anda membuat acara di laman web anda.

Selain itu, terdapat 8 reka bentuk laman utama yang boleh diimport, pilihan media sosial, pilihan warna, susun atur halaman dalam, dan banyak lagi.

Mulakan dengan Goodwish hari ini!

22. Bersedekah

tema amal-wordpress

Charitious adalah tema WordPress amal penggalangan dana premium. Dibangunkan dengan sumbangan dan pengumpulan dana WP Fundraising yang hebat, ia mempunyai sekumpulan ciri lengkap untuk menunjukkan sebab anda dan mengumpulkan dana.

Tema ini merangkumi pemalam halaman pembangun Elementor untuk membolehkan anda menyesuaikan dan merancang halaman yang indah. Terdapat 4 halaman utama yang indah dengan tema. Anda boleh mengimport laman demo dengan 1 klik untuk digunakan di laman web anda dengan sedikit penyesuaian.

Ciri-ciri lain termasuk fon Google, reka bentuk siap retina, ikon hebat font, animasi halus, bahagian paralaks, integrasi peta Google, dan banyak lagi. Ini adalah tema yang hebat dengan ciri yang luar biasa.

Mulakan dengan Charitious hari ini!

23. Nayma

tema nayma-wordpress

Nayma adalah tema pelbagai guna yang bergaya untuk WordPress. Anda boleh menggunakan tema ini untuk membuat pelbagai laman web termasuk laman web amal, blog, fotografi, perkahwinan dan pertunangan, portfolio agensi, atau laman web acara dan persidangan. Ia dilengkapi dengan beberapa laman web demo yang boleh anda pasang di WordPress dengan satu klik dan gunakan dengan sedikit penyesuaian.

Begitu juga, ia merangkumi 20 modul yang siap digunakan seperti blog, ajakan bertindak, portfolio, perkhidmatan, slogan, testimoni, dan lain-lain. Yang perlu anda lakukan untuk membuat laman web adalah menggabungkan dan menyesuaikan modul. Tidak ada yang perlu anda lakukan dari awal.

Tema ini menyokong pemalam kegemaran anda seperti WPForms, WooCommerce, WPML, dan banyak lagi supaya anda dapat menjadikan laman web anda lebih interaktif. Ini adalah tema yang bagus untuk memaparkan karya amal anda dan menjemput lebih banyak orang untuk tujuan anda.

Mulakan dengan Nayma hari ini!

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tema WordPress terbaik untuk laman web bukan keuntungan dan amal.

Anda mungkin juga ingin melihat senarai pilihan kami untuk tema blog perjalanan WordPress terbaik dan tema WordPress premium murah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map