23 Tema Restoran WordPress Terbaik Dibandingkan (2020)

Tema restoran WordPress terbaik


Adakah anda mencari tema WordPress terbaik untuk laman web restoran anda?

Laman web restoran biasanya merangkumi menu, gambar, dan ciri penting lain untuk menarik pelanggan yang lapar. Walau bagaimanapun, membuat laman web profesional untuk restoran anda bermula dengan memilih tema yang menarik dan berfungsi.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi senarai pilihan tema WordPress WordPress terbaik yang ada di pasaran.

1. Foodica

Foodica

Foodica adalah tema WordPress untuk restoran, laman web resipi, blogger makanan, dan majalah. Ini mempunyai pelbagai skema warna, indeks resipi untuk memposting resipi menggoda, dan ruang iklan untuk mendapatkan wang dari laman web anda. Foodica menyokong WooCommerce, dan ia mempunyai slaid gambar untuk memaparkan foto makanan yang sedap.

2. Belise

Belise

Belise adalah tema restoran WordPress serbaguna. Ia dilengkapi dengan pemasang demo 1 klik untuk melancarkan laman web restoran anda. Belise dioptimumkan untuk SEO dan kepantasan. Ia dilengkapi dengan latar belakang tersuai, menu mega, dan penyesuai langsung yang hebat. Ia mempunyai integrasi WooCommerce untuk menjual makanan dalam talian. Tema siap terjemahan sehingga anda dapat membuat laman web berbilang bahasa.

3. Tema Divi

Divi

Divi menyediakan tema menarik untuk memulakan laman web restoran. Divi dilengkapi dengan Pakej Tata Letak Restoran Divi untuk restoran, laman web resipi dan blogger makanan.

Divi hadir dalam 2 rasa: Tema Divi dan Pembangun Divi (pemalam).

Tema Divi adalah yang terbaik untuk pengguna yang ingin membuat penyesuaian dengan menggunakan salah satu daripada 100+ pakej laman penuhnya yang disertakan dengan temanya.

Plugin Divi Builder berfungsi dengan tema apa pun, sesuai untuk pengguna yang ingin menggunakannya bersama tema lain. Dengan Divi anda boleh membuat laman web restaurnt yang cantik hanya dengan beberapa klik menggunakan pembangun Divi untuk WordPress.

4. Kopi Hestia

Kopi Hestia

Hestia Coffee adalah templat yang digunakan oleh tema Hestia Pro untuk WordPress. Ini adalah tema yang sempurna untuk laman web restoran anda. Dengan semua ciri Hestia Pro, anda boleh membuat laman web atau blog kopi pelbagai guna dengan mudah. Ia mempunyai tatal paralaks, bahagian halaman utama yang elegan, sokongan eCommerce, dan banyak lagi.

5. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro adalah tema Kejadian WordPress. Ia boleh digunakan untuk membuat laman web kafe yang indah dan moden. Tema ini sesuai untuk restoran atau blog makanan yang lengkap. Ia mempunyai reka bentuk paralaks, widget halaman utama, sistem menu, tempahan dalam talian, sokongan lokasi, dan banyak lagi. Cafe Pro dilengkapi dengan templat halaman khusus dan pilihan tema untuk merancang halaman arahan anda.

AKSES PERCUMA: Cafe Pro + 35 Tema StudioPress Lain!

Ingin mencuba semua tema StudioPress premium, termasuk Cafe Pro, secara PERCUMA?

Apabila anda mendaftar ke WP Engine, perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan terbaik, anda akan menerima kerangka Genesis dan SEMUA tema StudioPress secara percuma (Nilainya lebih dari $ 2,000!)

Dapatkan Semua 35+ Tema secara PERCUMA Dengan WP Engine »

6. Pusat Bandar

Pusat Bandar

Downtown adalah tema restoran WordPress yang dibina khusus untuk membuat laman web restoran yang indah, blog makanan, dan majalah resipi dalam talian. Ini adalah pilihan bijak bagi koki untuk berkongsi resipi mereka dengan gaya profesional dan moden. Ini memiliki logo khusus, ikon berbagi sosial, widget, dan Peta Google untuk menampilkan lokasi Anda. Downtown mempunyai slaid halaman utama yang menakjubkan untuk memaparkan foto makanan anda.

7. Restoran dan Kafe

Restoran dan Kafe

Sekiranya anda memulakan perniagaan restoran anda dan mencari tema WordPress yang berpatutan, maka cari Restoran dan Kafe. Ini adalah tema restoran WordPress percuma dengan ciri asas untuk membuat laman web makanan atau kedai roti yang indah. Ia dilengkapi dengan bahagian menu restoran, bahagian testimoni, sistem tempahan dalam talian, dan slaid gambar. Anda boleh menggunakan tema ini untuk membuat kedai makanan dalam talian.

8. Suasana Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro adalah tema WordPress moden untuk laman web restoran. Ia dibina berdasarkan kerangka tema Kejadian yang menjadikannya tema yang hebat. Ini membolehkan anda memaparkan gambar dan catatan unggulan di laman utama. Ambiance Pro mempunyai tajuk, widget, pilihan tema, dan templat halaman yang dapat disesuaikan.

9. Delicio

Delicio

Delicio adalah tema WordPress yang bergaya untuk membuat restoran, kedai kopi, atau laman web kedai roti. Ia mempunyai pembangun halaman seret dan lepas, bar sisi slaid, kawasan mesej selamat datang, menu makanan, sokongan Peta Google, dan reka bentuk yang responsif. Delicio mempunyai sokongan WooCommerce untuk menjual secara dalam talian. Ia mempunyai bahagian pasukan untuk memaparkan foto kakitangan dan koki restoran anda.

10. Karbon

Karbon

Carbone adalah tema restoran dan kafe WordPress yang elegan. Ia dilengkapi sistem pengurusan menu, borang tempahan dalam talian, sokongan pembangun halaman, dan penyesuai tema langsung. Carbone dioptimumkan sepenuhnya untuk prestasi SEO dan kepantasan. Ia sesuai untuk terjemahan dan boleh digunakan untuk membuat blog atau laman web restoran berbilang bahasa.

11. Restoran

Restoran

Restaurante adalah tema WordPress percuma untuk restoran, barbeku, grill house, makanan segera, pizza, atau laman web lain yang berkaitan dengan makanan. Ia mempunyai latar belakang, tajuk, dan menu yang dapat disesuaikan. Restaurante menyokong grafik terbuka dan kad Twitter untuk mendapat populariti di saluran media sosial. Ia mempunyai templat berbilang lajur dan lebar penuh.

12. Igloo

Igloo

Igloo adalah tema restoran WordPress yang unik dan hebat. Ia membolehkan anda menyiarkan gambar makanan anda secara profesional melalui galeri gambar terbina dalam. Ia mempunyai sistem pengurusan menu yang luar biasa untuk menampilkan pemula, hidangan utama, dan pencuci mulut dengan harganya. Igloo mempunyai pelbagai skema warna dan 4 jenis kandungan. Ini mempunyai widget khusus dan dioptimumkan untuk kelajuan.

13. Laurent

memikat

Laurent adalah tema restoran yang elegan oleh Qode Interactive. Tema ini secara estetik sangat menarik sehingga dapat membantu anda menukar pembeli tetingkap anda menjadi pembeli. Tema gaya mewah dengan susun atur, slaid dan galeri kontemporari untuk membantu anda menonjol daripada orang ramai. Ia direka dengan ideal untuk Bar, restoran Fine Dining, blogger Makanan dan beberapa yang lain.

14. Musim

Musim

Seasons adalah tema WordPress restoran profesional. Ini merangkumi pelbagai susun atur untuk kafe, bar, restoran, atau laman web berasaskan makanan lain. Seperti semua tema restoran, ia mempunyai sistem menu makanan dan membenarkan tempahan dalam talian. Ia dilengkapi dengan tayangan slaid unik yang dapat digunakan untuk memaparkan acara, foto makanan, menu, dan banyak lagi. Seasons menyokong templat blog untuk blogger makanan.

15. Pendaftar

Pendaftar

Listee adalah direktori perniagaan dan tema penyenaraian untuk WordPress. Sekiranya anda ingin membuat senarai restoran tempatan, maka Listee adalah pilihan yang tepat. Ia mempunyai susun atur responsif, sistem carian fleksibel, penyerahan senarai front-end, dan penyesuai tema langsung. Ia dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas untuk membuat halaman arahan dan direktori perniagaan.

16. Petit

Petit

Petit adalah tema resipi makanan untuk laman web WordPress. Di laman utama, terdapat kawasan pilihan dan gelangsar karusel untuk menghantar resipi anda. Ia mempunyai sistem penilaian untuk membolehkan pengguna anda menilai resipi dan meminta lebih banyak masakan. Petit mempunyai widget khusus, kod pendek resipi, panel pilihan tema, dan widget Instagram. Dengan ciri kiriman tersuai, anda boleh memisahkan entri resipi dengan mudah dan memaparkannya di laman utama.

17. Tempat Mise En

Tempat Mise En

Mise En Place adalah tema WordPress untuk koki dan restoran. Ia menyokong logo tersuai, Font Google, warna tanpa had, dan penyesuai langsung untuk menggayakan laman web anda. Ia mempunyai pembangun halaman untuk menyeret dan melepaskan ciri dan kandungan. Menu dapat ditambahkan dengan gambar kecil, dan Anda dapat menampilkannya di bar sisi menggunakan widget. Mise En Place mempunyai integrasi WooCommerce.

18. Restoran Lzrest

Restoran Lzrestaurant

Lzrestaurant adalah tema restoran WordPress percuma yang lain. Ia dibina untuk pengkritik makanan dan blogger untuk menulis mengenai kafe, restoran, bar dan perniagaan makanan. Ia juga boleh digunakan untuk menjual ulasan makanan. Bahagian testimoni membolehkan anda mengumpulkan maklum balas daripada pengguna mengenai pengkritik. Lzrestaurant mempunyai integrasi media sosial, reka bentuk mesra SEO, dan susun atur yang ringan.

19. Quna

Quna

Quna adalah tema WordPress minimum untuk laman web restoran dan kafe. Ia mempunyai halaman arkib pos untuk menyimpan blog dan resipi makanan anda untuk pengguna. Ia dilengkapi dengan sokongan media sosial, dan anda dapat memaparkan foto makanan dari suapan Instagram anda. Ia membolehkan anda mengimport data demo dan mengubah kandungannya. Dengan tema Quna, anda boleh melancarkan laman web restoran anda dan menjana wang dengan cepat.

20. Umami

Umami

Umami adalah tema restoran moden untuk WordPress. Ia mempunyai sokongan WooCommerce untuk membuat kedai dalam talian dan menjual produk makanan anda. Ia dilengkapi dengan tayangan slaid latar belakang skrin penuh untuk memaparkan foto makanan. Menu navigasi ada di bar sisi dengan waktu operasi, alamat, dan ikon sosial restoran anda. Umami mempunyai sistem yang kuat untuk memaparkan menu restoran anda di halaman, kawasan widget, dan catatan anda.

21. Bulan terbit

Bulan terbit

Moonrise adalah tema WordPress untuk restoran, kafe, bar, acara dan persidangan, dan kedai. Ia mempunyai pelbagai templat, termasuk templat 1 halaman, templat blog, templat halaman dalam, dan banyak lagi. Moonrise memiliki beranda panjang dengan hingga 7 bagian untuk menampilkan menu makanan, perkhidmatan, tayangan slaid, perincian hubungan, widget, dan kandungan anda. Ia menawarkan penyesuaian yang mudah untuk menambahkan logo anda, menukar fon, membuat galeri gambar, dan menguruskan warna tema.

22. Garam dan Lada

Garam dan lada

Garam dan Lada adalah tema resipi WordPress yang digunakan untuk berkongsi resipi menggoda dan petua memasak dengan pengguna anda. Ia mempunyai semua halaman laman web standard, termasuk mengenai, kenalan, blog, dan banyak lagi. Tema ini dilengkapi dengan susun atur seret dan lepas untuk menambahkan ciri dan kandungan di laman web anda dengan mudah. Ia mempunyai sokongan WPML untuk membuat laman web atau blog yang siap terjemahan.

23. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 adalah tema restoran WordPress yang indah. Ia dilengkapi dengan beberapa blok Hero dan tatal paralaks. Tema ini menawarkan kesan animasi terbina dalam pemuatan halaman. Ini memberi anda kawalan penuh terhadap warna dan fon. Dengan blok khusus, lebih mudah untuk membuat menu makanan anda, menambahkan kandungan yang menarik dan banyak lagi. Rosa 2 mudah disediakan dan membolehkan anda membuat laman web restoran yang menakjubkan.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tema restoran WordPress terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat senarai tema harta tanah WordPress terbaik dan tema WordPress premium murah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map