30+ Tema Majalah WordPress Terbaik Dibandingkan & Disemak (2020)

tema majalah wordpress terbaik


Adakah anda mencari tema WordPress Majalah yang bagus untuk laman web anda?

Sama ada anda menjalankan blog peribadi atau majalah dalam talian yang besar, mempunyai tema majalah membantu anda memaparkan kandungan anda dengan susun atur yang unik.

Dalam artikel ini, kami menyusun senarai beberapa tema majalah WordPress terbaik.

Memilih Tema Majalah WordPress Terbaik

Tema majalah WordPress berfungsi dengan baik untuk laman web yang kaya dengan kandungan. Ini membantu pembaca untuk dengan mudah menemui kandungan yang tepat yang mereka minati langsung dari laman utama.

Berikut adalah beberapa ciri unik yang sering anda temui dalam tema majalah WordPress.

 • Buat reka bentuk laman web yang unik dengan kombinasi struktur dan kategori lajur yang berbeza
 • Kawasan penempatan iklan sepanduk untuk mengewangkan kandungan anda
 • Banyak pilihan susun atur halaman yang berbeza untuk menampilkan kandungan anda dengan cara yang berbeza

1. Tambahan

Tema Tambahan, tema majalah

Extra adalah salah satu tema majalah WordPress terbaik oleh Tema Elegant, salah satu hab tema WordPress terkemuka di pasaran. Menjadi tema pelbagai guna, ia sangat sesuai di mana-mana laman web khusus. Tambahan dihantar dengan pembangun halaman seret dan lepas yang menjadikan pembuatan catatan dan halaman menjadi sangat mudah.

Dengan reka bentuknya yang fleksibel, anda dapat menyesuaikan mana-mana bahagian tema untuk memberikan penampilan yang berbeza di laman web anda. Dengan Extra, anda tidak perlu berkompromi dengan penampilannya. Ia menawarkan beberapa susun atur pra-binaan yang paling bergaya sehingga anda dapat membuat reka bentuk yang unik dengan memilih salah satu daripadanya tanpa harus memulai dari bawah ke atas. Susun atur halaman utama menawarkan struktur dan modul lajur yang berbeza.

2. Divi

ulasan tema divi

Divi seperti Extra, adalah tema WordPress pelbagai guna yang popular yang membantu anda membina laman web majalah dengan mudah. Dengan pembina halaman visualnya yang menakjubkan, anda boleh merancang halaman dan catatan anda seperti pro tanpa perlu beralih antara editor dan pratonton. Anda mempunyai 40 elemen cantik yang siap digunakan secara langsung di laman web ini. Ini sama sekali tidak memerlukan pengekodan.

Ia juga menawarkan 800 reka bentuk pra-binaan yang menakjubkan yang dapat disesuaikan sepenuhnya. Dari perubahan warna, animasi, dan kesan melayang, fon, dan lain-lain, tema ini membolehkan anda melakukan apa sahaja agar kelihatan seperti yang anda mahukan. Dengan bantuan penyuntingan pukal, ciri, anda dapat menjimatkan masa dengan tidak mengedit elemen secara berasingan.

3. Astra

Astra

Astra adalah tema WordPress ringan dan super pantas yang membolehkan anda merancang laman web anda seperti profesional. Tanpa menulis satu baris kod, tema ini memberi anda penyelesaian terbaik untuk menghasilkan reka bentuk paling bergaya yang dilengkapi dengan ciri canggih. Tema ini sesuai dengan versi terbaru WordPress dan berfungsi dengan baik dengan semua jenis pemalam.

Oleh kerana ia menyediakan penyatuan yang lancar dengan plugin WooCommerce, anda boleh menjual sebarang barang digital atau fizikal di laman web majalah anda. Untuk memperluas jangkauan anda, anda juga mempunyai pilihan untuk menerjemahkannya ke bahasa lain. Selanjutnya, anda boleh menambahkan pengguliran tanpa batas, widget ikon sosial, halaman 404 khusus, dan banyak lagi ke laman web anda dengan tema ini.

4. Soledad

Tema Soledad

Soledad adalah tema WordPress yang menakjubkan yang dibina khusus untuk majalah, berita, dan blog peribadi. Ia berfungsi dengan baik dengan Elementor drag and drop halaman builder menjadikan anda lebih mudah untuk menyesuaikan laman web tanpa menulis kod.

Dengan 1000s demo halaman utama, anda boleh membuat laman web atau blog dalam 1 klik dan memulakan dengan cepat. Ia dilengkapi dengan pilihan tambahan dalam penyesuai langsung WordPress untuk mengedit laman web ini.

5. Berita Everest

Berita Everest adalah salah satu tema majalah WordPress terbaik yang dilengkapi dengan banyak pilihan penyesuaian. Berita Everest adalah tema yang dikeluarkan oleh Tema Everest.

Kepantasan, keselamatan, dan terjemahan adalah beberapa ciri utama Everest. Ia dilengkapi dengan import demo satu klik, slaid responsif dan pemalas malas untuk rendering gambar yang lebih pantas.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro adalah tema WordPress WooComerce yang mengagumkan secara visual yang penuh dengan ciri-ciri yang menakjubkan. Dengan menggunakan tema ini, anda dapat mengawal sepenuhnya laman web anda dari segi penampilannya. Setiap tema boleh disesuaikan dan sangat mudah digunakan. Anda boleh mengubah reka bentuk halaman utama dan halaman blog siap pakai dari penyesuai itu sendiri.

Anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakan pembangun halaman yang anda mahukan. Integrasi Hestia yang lancar menjadikan segalanya lancar dan mudah untuk anda. Untuk menjadikan perkara menarik bagi pengguna anda, anda boleh menambahkan slaid atau tajuk video. Ini meningkatkan peluang untuk memastikan pengunjung anda terus terlibat di laman web ini lebih lama.

7. Majalah oleh Themify


Majalah

Majalah adalah tema majalah WordPress yang indah oleh Themify. Sama seperti tema Themify, tema Majalah digabungkan dengan Themify Builder, pembangun halaman seret dan lepas.

Sekiranya anda mahu, anda juga boleh melangkah lebih jauh dan membina halaman depan khusus. Anda juga mempunyai pilihan untuk menambah bahagian Berita Terkini untuk memberitahu pengguna mengenai peristiwa dan perubahan baru terkini. Tema menyokong video dan membolehkan perkongsian sosial dengan mudah.

8. iTheme2

iTheme2

iThemes adalah tema WordPress gaya Mac yang cemerlang yang dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa. Anda akan menyukai susun aturnya yang lancar dan responsif yang menjadikan laman web anda secara visual menakjubkan. Tema ini dilengkapi dengan 2 kulit yang berbeza – kelabu dan hitam.

Anda boleh menunjukkan atau menyembunyikan kotak carian dan ikon RSS mengikut keinginan anda. Seperti kebanyakan tema Themify yang lain, yang ini juga membolehkan anda membuat halaman depan khusus. Ia juga mempunyai pilihan yang bagus untuk slaid siaran yang diketengahkan.

9. Zillah

Tema wordpress Zillah

Zillah adalah tema yang menakjubkan untuk blogger dan penulis. Ia juga kelihatan hebat di laman web majalah. Penyesuai langsung membantu anda memperincikan reka bentuk laman web anda. Dari menukar warnanya, fon hingga susun atur, anda mempunyai banyak pilihan untuk menjadikan laman web anda menonjol. Ini membolehkan anda mengintegrasikan pembangun halaman pilihan anda juga. Oleh itu, tidak seperti banyak tema lain, anda tidak perlu berpegang pada pembangun halaman terbina dalam.

Tema ini siap terjemahan, jadi anda boleh membina blog pelbagai bahasa dengan mudah. Zillah serasi dengan versi terkini WordPress dan berfungsi dengan lancar di pelbagai penyemak imbas.

10. Boleh dibaca

Tema majalah yang boleh dibaca

Boleh dibaca adalah satu lagi tema cemerlang yang paling sesuai dengan laman web majalah anda. Tema ini dilengkapi dengan pilihan penyesuaian yang luar biasa dan serasi dengan banyak plugin canggih. Dari menerjemahkan tema anda ke bahasa lain, hingga menambahkan Glyphicons dan ikon sosial, tema ini membolehkan anda melakukan banyak perkara di luar kotak.

Dibaca responsif, yang bermaksud kelihatan hebat di semua peranti dan saiz skrin semua jenis. Telah dioptimumkan untuk SEO, jadi tidak perlu risau tentang kedudukan di Google. Tema ini serasi dengan plugin seperti Contact Form 7, Disqus, JetPack dan banyak lagi. Anda boleh mengembangkan fungsinya dengan menambahkan lebih banyak pemalam.

11. OceanWP

OceanWP

OceanWP adalah tema WordPress serbaguna yang indah yang dilengkapi dengan pilihan hebat untuk menjadikan laman web majalah anda sangat maju dan moden. Tema ini hadir dengan kandungan demo yang menakjubkan yang siap digunakan hanya dengan satu klik.

Anda bahkan boleh menambahkan etalase dan bar Tambah ke Keranjang terapung ke majalah anda, menjadikan butang anda dapat dilihat oleh pengunjung anda sepanjang masa. Untuk pengalaman membeli-belah yang lebih baik, anda boleh mengaktifkan pilihan Paparan pantas yang membolehkan pengunjung anda melihat produk yang diperbesar sebelum mereka membelinya.

Untuk meningkatkan fungsi laman web anda, tema ini juga menawarkan banyak sambungan.

12. Surat khabar

Surat khabar adalah tema majalah WordPress yang popular dan responsif yang kelihatan luar biasa di laman web yang mempunyai banyak kandungan. Tema ini hadir dengan 60+ demo yang dirancang secara profesional yang direka untuk pelbagai bidang. Ia juga digabungkan dengan 8 plugin premium yang membolehkan anda membina laman web yang menakjubkan dengan mudah.

Tema ini membolehkan anda membuat header yang indah dengan mudah berkat pembina headernya yang fleksibel. Anda juga mempunyai komposer tagDivi, yang merupakan toolkit lengkap yang dikehendaki oleh pereka. Ia dapat memaparkan banyak kandungan di laman utama tanpa menjejaskan kualitinya.

13. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro adalah tema WordPress yang luar biasa yang merupakan pilihan yang tepat untuk laman web yang kaya dengan kandungan. Oleh itu, jika anda mencari tema majalah, ini mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda. Dari pilihan penyesuaian yang mudah hingga sokongan plugin lanjutan, tema ini mempunyai semua yang mungkin diperlukan oleh laman web bertema majalah anda.

Anda boleh membuat laman web anda dalam beberapa minit dengan pilihan tema yang luas. Segala-galanya dalam tema boleh disesuaikan. Anda boleh mengubah latar belakang, warna, tipografi, susun atur dan juga tajuk.

14. Akademi Pro

Akademi Pro

Academy Pro adalah tema WordPress yang menakjubkan dan responsif, yang sangat sesuai untuk semua laman web yang kaya dengan kandungan. Dengan bantuan pilihan tema, anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam masa beberapa minit. Anda boleh menambahkan hingga 6 kawasan widget ke laman web anda dan memilih dari 3 susun atur yang berbeza. Penyesuai tema mempunyai banyak pilihan untuk mengubah penampilan laman web anda.

Sekiranya anda menjual sesuatu dalam talian, senang menerima pesanan dengan Academy Pro. Ia menyokong eCommerce dan membolehkan anda menambah halaman harga yang cantik juga. Anda juga boleh mempunyai halaman pendaratan yang indah, menambahkan tajuk utama, dan melakukan banyak lagi. Tema ini adalah terjemahan sedia, responsif, dan mudah alih.

15. Suara

Suara, tema majalah, majalah wordpress majalah

Suara adalah satu lagi tema WordPress majalah yang menakjubkan, yang direka untuk memudahkan penerbitan kandungan. Dengan Suara, anda juga dapat membina komuniti yang hebat atau laman web rangkaian sosial dengan bantuan bbPress.

Pilihan tema lanjutannya banyak ditawarkan. Tema ini tersedia untuk dimuat turun dari pasar Themeforest.

16. Majalah MH

MH-Majalah-Tema

Majalah MH adalah pilihan masuk untuk blogger profesional, laman web berita, majalah dalam talian dan banyak lagi. Tema ini dilengkapi dengan Google Webfonts yang popular untuk laman web yang menakjubkan. Dan susun atur responsif membolehkan laman web memuat cepat untuk telefon pintar dan tablet.

Tema ini sangat dioptimumkan untuk SEO, yang memastikan anda baik untuk melihat dari segi penglihatan mesin pencari. Majalah MH adalah tema siap terjemahan. Dengan beberapa klik, anda boleh memulakan laman web berbilang bahasa untuk menyasarkan pengguna dari pelbagai geografi.

17. TheFox

TheFox, tema majalah, tema majalah wordpress

TheFox adalah tema WordPress serbaguna yang responsif dan sangat fleksibel yang dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa. Sama ada laman web fesyen, laman majalah, portfolio atau laman web pemasaran profesional, TheFox memadankan keperluan anda dengan penampilan yang menarik dan ciri-ciri yang mantap. Tema ini dilengkapi dengan demo yang indah, dokumentasi yang luas, dan sokongan hebat.

Untuk menjimatkan masa, anda boleh mengimport dari 30 halaman utama yang telah dibina sebelumnya. Namun, anda juga mempunyai pilihan untuk membuat perubahan pada laman web ini jika anda mahu. Pembina halaman yang kuat yang diberi tema menjadikannya sangat mudah untuk membina laman web anda. Anda mempunyai banyak elemen yang boleh anda gunakan di laman web untuk menjadikannya kelihatan baik. Penjana kod pendek, misalnya, membolehkan anda membina sebilangan besar halaman tersuai menggunakan semua modul tersuai anda.

18. Majalah Pro

Majalah Pro

Magazine Pro adalah pilihan terbaik untuk laman web majalah anda. Laman web anda akan tersendiri jika anda menggunakan tema ini kerana susun atur yang serba boleh dan reka bentuk yang kaya dengan media. Anda mempunyai pilihan untuk menggunakan hingga 3 area widget di beranda. Anda boleh memuat naik logo anda di tajuk hanya dengan satu klik.

Juga mudah untuk memulakan kedai dalam talian kerana telah digayakan untuk Woocommerce dan BigCommerce. Paling baik, ia menyokong kerangka kerja Kejadian.

19. Tema Majalah Jinsy

Tema Jinsy

Jinsy adalah satu lagi tema WordPress yang luar biasa yang anda gemari. Ini adalah tema pelbagai guna super responsif yang tersedia untuk dimuat turun secara percuma. Dengan tema ini, anda boleh merancang laman web yang paling bergaya tanpa perlu membuat kod satu baris. Dengan penyesuai langsung Jinsy, adalah mungkin untuk melihat perubahannya secara langsung di papan pemuka anda.

Import demo selama 1 minit membolehkan anda menyediakan laman web anda dalam masa kurang dari satu minit. Dengan menggunakan menu mega yang mengagumkan, anda dapat memberikan struktur submenu yang hebat.

20. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall adalah tema majalah WordPress yang menawan dan responsif untuk gaya hidup dan laman web majalah. Ini membolehkan anda memilih dari 9 halaman utama yang dirancang dengan indah. Tema mempunyai lokasi iklan sepanduk yang optimum, jadi anda dapat mengewangkan kandungan anda dengan iklan. Anda boleh menampal kod iklan anda dari rangkaian pihak ketiga seperti Adsense atau memuat naik sepanduk anda.

Ini juga membolehkan anda menambahkan butang media sosial yang tampan ke laman web anda. Anda boleh menambahkannya ke footer, bar sisi, atau keduanya pada masa yang sama untuk lebih jelas. Tema ini sangat fleksibel dan membolehkan anda membuat penyesuaian tanpa perlu menulis satu baris kod.

21. Kronik

Chronicle adalah tema majalah WordPress yang cantik yang direka khas untuk laman web majalah. Tema ini menawarkan pilihan penyesuaian yang luar biasa untuk memberi anda tampilan unik laman web ini. Dengan semua ciri-cirinya, anda boleh merancang laman web anda seperti profesional tanpa menyentuh kod.

Tema ini mempunyai 3 ruang iklan terbina dalam untuk anda. Anda juga boleh menggunakan catatan melekit untuk menonjolkan catatan tertentu dan mempamerkan catatan dan video unggulan di laman utama. Ia juga mempunyai 8 kawasan widget. 5 daripadanya ada di laman utama, dan selebihnya ada di setiap pos.

22. Majalah

Tema majalah

Magazinum adalah tema majalah WordPress yang sempurna yang sesuai untuk setiap ceruk. Sama ada anda menerbitkan kandungan fesyen, kandungan hiburan, berita, atau apa sahaja, tema ini akan memberikan penampilan terbaik di laman web anda. Anda boleh menggunakan widget bar sisi khusus yang merangkumi Galeri Flickr, Widget Sosial, Widget Video, dan banyak lagi. Borang log masuk khusus menjadikannya cepat dan mudah untuk masuk ke papan pemuka anda.

Gelangsar yang dipaparkan sangat bagus untuk memamerkan catatan tertentu. Anda boleh menggunakan slaid video atau galeri gambar pada slaid anda. Dengan pilihan tayangan slaid, anda boleh mengintegrasikan laman web anda dengan YouTube atau Vimeo API.

23. Berita Mantra

Berita Mantra adalah tema majalah WordPress yang cemerlang yang dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa. Tema ini terdapat dalam kedua-duanya percuma dan versi premium sehingga anda benar-benar boleh mencuba versi lite sebelum membeli versi pro. Tema ini menawarkan pilihan penyesuaian yang hebat.

Tema ini menyokong header dan footer paralaks, slaid lanjutan, ciri perkongsian sosial, dan banyak lagi. Ia juga mempunyai banyak pilihan tajuk, widget cuaca, penukar mata wang, sokongan WooCommerce, kawasan iklan, dan banyak lagi.

24. Saxon

Tema Saxon
Saxon adalah tema majalah WordPress yang cantik dan moden yang memberikan laman web anda dengan penampilan yang sempurna. Sama ada anda seorang pemula atau profesional, Saxon menawarkan cara termudah untuk mereka bentuk laman web anda tanpa membuat satu baris. Dengan bantuan pembina halaman seret dan lepas, anda dapat mengatur elemen anda dengan mudah seperti yang anda mahukan. Ia menyediakan 15 blok yang menakjubkan untuk membuat laman utama yang indah.

Ia juga mempunyai demo yang sangat baik yang hanya dengan satu klik. Saxon sangat fleksibel sehingga anda dapat menyesuaikan setiap bahagian laman web anda dengan mudah. Selain itu, ia dilengkapi dengan sokongan Google AMP dan 100% siap untuk Gutenberg. Tema ini juga dioptimumkan untuk kelajuan dan SEO.

25. Jawn

Jawn adalah penyelesaian sempurna untuk laman WordPress majalah berita dan paling moden. Tema ini memberi anda pilihan untuk menambahkan pengguliran tanpa batas ke laman web anda, jadi pengunjung tidak diharuskan mengklik butang untuk pergi ke halaman berikutnya.

Jawn memberikan integrasi yang lancar dengan WooCommerce dan merupakan tema terjemahan. Jawn menyokong video dan bahkan membolehkan anda mengintegrasikan laman web anda dengan Youtube, Vimeo, dan Soundcloud.

26. MagOne

Tema majalah Magone

MagOne adalah tema WordPress majalah yang indah yang dilengkapi dengan pembangun halaman yang mudah digunakan. Ia menawarkan banyak pilihan penyesuaian untuk anda memberikan laman web anda rupa yang sempurna. Ia dilengkapi dengan susun atur tajuk yang boleh diubah, menu mega, kotak artikel, pelbagai sistem komen, dan banyak lagi.

Ia sesuai dengan versi terkini WordPress dan juga berfungsi dengan beberapa pemalam canggih. Plugin ini menerima kemas kini berkala dan memberikan sokongan luar biasa selama 6 bulan. MagOne adalah terjemahan dan Gutenberg siap. Ia serasi dengan penyemak imbas dan kelihatan hebat pada semua saiz skrin.

27. Tanpa kod

uncode-tema-fotografi-laman web

Uncode adalah salah satu tema WordPress yang paling popular di pasaran. Sama ada laman web majalah, blog fesyen, portfolio, atau apa sahaja, dengan Uncode, anda dapat menggunakan semua ciri yang anda perlukan untuk menjadikan laman web anda menonjol.

Ia dilengkapi dengan pilihan penyesuaian yang luar biasa yang membolehkan anda meningkatkan keseluruhan penampilan laman web ini. Dari tipografi yang indah, gaya tajuk, kotak ikon, butang, dan banyak lagi yang banyak ditawarkan.

28. Kekayaan Pro

Pro Kesihatan

Wellness Pro adalah satu lagi tema yang menakjubkan yang merupakan pilihan terbaik untuk laman web anda yang akan datang. Seperti semua tema StudioPress yang lain, ini juga sangat fleksibel dan membolehkan anda mengubah setiap laman web anda.

Tema ini juga menawarkan 12 kawasan widget, penyesuai tema yang kuat untuk mengubah penampilan anda, dan banyak lagi. Tema ini sesuai dengan versi terkini WordPress dan kelihatan hebat pada semua saiz skrin.

29. Grido

Tema Majalah Grido

Grido adalah tema WordPress yang indah yang memberikan paparan seperti Tumblr di laman web anda. Tema ini menawarkan 9 latar belakang yang indah yang mana anda boleh menggayakan catatan anda secara individu. Anda juga boleh menjadikan laman web anda kelihatan seperti dinding yang penuh dengan catatan melekit. Anda boleh menambahkan warna yang berbeza pada setiap catatan anda agar kelihatan lebih berwarna.

Untuk menjadikan pelawat anda bertahan lebih lama, anda boleh menambahkan ciri tatal tak terhingga. Anda juga boleh menambahkan galeri kotak cahaya ke laman web anda. Ia bahkan membolehkan anda memilih dari 7 kulit tema dan menambahkan logo pada footer anda.

30. Pro Pendapatan Pasif Pintar

pintar-pasif-pendapatan-pro

Smart Passive Income Pro adalah satu lagi tema majalah WordPress hebat yang patut ada dalam senarai ini. Muncul dengan begitu banyak fitur luar biasa untuk laman web majalah yang bahkan pemula tanpa pengalaman merancang sama sekali, dapat hadir dengan laman web yang indah dengan ciri-ciri yang mantap. Sekiranya anda menjual produk dan perkhidmatan anda dalam talian, anda boleh menukar laman web anda menjadi kedai dalam talian dengan mudah.

Tema ini dioptimumkan dengan sempurna untuk kepantasan dan pengalaman melayari. Anda boleh mengubah tetapan anda dengan penyesuai tema untuk menambahkan latar belakang, warna, dan lain-lain yang hebat dan anda juga boleh melihat pratontonnya untuk mengetahui apakah ini sesuai untuk anda. Secara keseluruhan, ini hebat, dan anda pasti suka menggunakannya.

31. Pengarang Pro

Pengarang Pro

Author Pro adalah tema WordPress yang menarik dan berfungsi secara visual yang menawarkan kaedah termudah untuk merancang laman web majalah tanpa mengekod satu baris. Tema ini dilengkapi dengan ciri-ciri hebat dan serasi dengan versi terkini WordPress. Anda boleh membuat halaman pendaratan yang indah dan menyesuaikannya untuk memenuhi standard jenama anda.

Tema ini intuitif dan responsif, jadi laman web anda kelihatan hebat tanpa mengira peranti pelawat anda. Tema ini juga menawarkan sokongan hebat, jadi jika anda mempunyai masalah dengan tema tersebut, anda boleh menghubungi pasukan sokongan mereka yang sangat ramah dan selalu bersedia membantu.

32. UlasanZine

ReviewZine, tema majalah
TinjauZine adalah tema WordPress minimalis percuma, yang boleh menjadi pilihan tepat untuk laman web majalah anda. .

Tema ini sesuai dengan banyak plugin moden dan canggih dan sangat disesuaikan juga. Ini sudah siap terjemahan, mempunyai sepanduk Google Adsense, penyesuai langsung, dan banyak lagi.

Itu sahaja!

Ini adalah beberapa tema WordPress majalah terbaik yang boleh anda gunakan di laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai cara memulakan laman web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map