35 Kedai Tema WordPress Terbaik untuk Membeli Tema Sempurna

Kedai tema WordPress terbaik


Adakah anda mencari kedai tema WordPress terbaik untuk membeli tema menarik untuk laman web anda?

Terdapat kedai tema WordPress tanpa henti di pasar, yang menawarkan pelbagai jenis susun atur dan reka bentuk. Tetapi, jika anda mencari tema yang sangat sesuai dengan laman web anda seperti sarung tangan, maka faktor terpenting yang perlu dipertimbangkan ketika menjelajah syarikat tema merangkumi niche, ciri, pilihan penyesuaian, dan fleksibiliti.

Kami juga membuat senarai tema WordPress terbaik yang boleh anda gunakan di laman web anda. Periksa mereka!

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi beberapa kedai tema WordPress terbaik untuk membeli tema yang sesuai untuk laman web anda.

1. StudioPress

StudioPress

StudioPress adalah kedai tema WordPress yang popular dengan banyak tema premium yang indah. Semua tema mereka dilengkapi dengan kerangka Kejadian, yang menjadikannya kuat dan fleksibel mengenai ciri. Kerangka tema Genesis sangat popular di kalangan pereka dan pembangun WordPress kerana kebolehpercayaan, fungsi, dan standardnya yang tinggi.

Kedai tema merangkumi semua jenis tema WordPress: tema kanak-kanak dari pembangun pihak ketiga, tema komersial, dan banyak lagi. StudioPress memastikan kualiti semua tema yang ada adalah yang terbaik.

StudioPress diambil alih oleh WP Engine, yang paling terkenal di dunia dan salah satu syarikat hosting WordPress yang diuruskan dengan baik. Anda akan mendapat semua tema StudioPress secara percuma jika anda memilih hosting WP Engine untuk laman web anda.

Petua: Pengguna IsItWP juga akan mendapat DISKAUN 20% tambahan. Mulakan dengan WP Engine.

Harga: Tema tunggal berharga $ 129, termasuk kerangka tema Kejadian. Sekiranya anda ingin membeli semua tema mereka dalam satu paket, harganya $ 499.95.

2. Tema yang elegan

Tema yang elegan

Tema Elegant adalah syarikat tema WordPress yang sangat baik. Mereka menawarkan tema WordPress serbaguna yang dibina untuk membuat pelbagai laman web. Tema mereka dipenuhi dengan Pembangun Divi, pembangun drag and drop yang sangat fleksibel untuk merancang halaman laman web anda.

Anda boleh menggunakan tema Divi Tema Elegant sebagai tema induk kepada banyak tema anak Divi. Tema yang hebat dengan beratus-ratus elemen, ciri, dan modul kandungan global. Jangan ketinggalan untuk melihat susun atur Divi dan tema yang disokong.

Harga: Dengan harga $ 89, anda boleh mendapatkan akses ke semua tema WordPress mereka, termasuk sokongan dan kemas kini selama 1 tahun. Sekiranya anda mahukan akses seumur hidup ke semua tema dan plugin mereka, maka harganya $ 249 (sokongan dan kemas kini juga disertakan seumur hidup).

3. Bertemakan

Bertemakan

Themify adalah kedai tema WordPress moden yang terkenal dengan pelbagai tema serba guna. Seperti syarikat tema popular lain, mereka mempunyai pembangun drag and drop mereka sendiri untuk merancang halaman dengan mudah. The Themify Builder menghantar kebanyakan tema Themify.

Semua tema mereka dibuat dengan indah dengan ciri berguna dan panel pilihan tema ringkas untuk mengedit laman web anda. Themify memberi anda fleksibiliti untuk menyesuaikan segala sesuatu dalam tema.

Harga: Tema tunggal (penuh dengan tema percuma) bermula dari $ 49. Anda boleh mendapatkan semua tema mereka dengan akses seumur hidup dengan harga $ 249.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP adalah syarikat tema WordPress dengan demo tema percuma dan bergaya yang direka untuk membuat laman web apa pun. Dari laman restoran hingga kedai dalam talian, mereka menawarkan susun atur serbaguna yang dioptimumkan untuk prestasi SEO dan kepantasan.

Semua demo tema OceanWP siap untuk eCommerce dan boleh disatukan dengan perkhidmatan WordPress yang paling popular. Anda juga boleh membuat laman web berbilang bahasa dengan tema OceanWP.

Harga: Demo tema adalah percuma. Anda juga boleh menggunakan kumpulan pelanjutan premium mereka untuk menambahkan ciri hebat pada tema anda.

5. Tema WordPress Astra

Astra

Astra adalah syarikat tema WordPress yang berpatutan yang menawarkan pakej tema dengan laman web dan ciri starter premium. Ini adalah tema yang bergaya, ringan, dan berkinerja pantas. Anda juga dapat menyesuaikan tema sepenuhnya dari penyesuai WordPress. Sesuai untuk pemula untuk menyediakan dan membina agar pembina halaman membuat halaman dengan cepat.

Ia dilengkapi dengan laman web yang telah dibina untuk semua jenis perniagaan. Tema ini merangkumi warna yang indah, tipografi yang tajam, pilihan susun atur, dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan tema Astra WordPress untuk memulakan dalam masa yang singkat.

Harga: Ia mempunyai 3 pakej dan kos permulaan adalah $ 59 dengan lebih dari 20 laman web permulaan. Anda boleh mendapatkan kumpulan produk lengkap mereka, dengan akses seumur hidup ke semua ciri dan kemas kini mereka, dengan harga $ 699.

6. TeslaTema

Tema Tesla

TeslaThemes mempunyai koleksi tema WordPress moden yang indah. Tema mereka siap untuk eCommerce dan dapat digunakan untuk blog peribadi, laman web perniagaan, kedai dalam talian, dll.

Mereka fokus pada gaya untuk menarik pengguna dengan latar belakang paralaks, animasi, tipografi yang indah, dan warna. Anda boleh membaca dokumentasi tema mereka untuk menyiapkan dan memulakan.

Harga: Tema tunggal berharga $ 58 setiap satu. Atau, anda boleh mendapatkan akses seumur hidup ke semua tema mereka dengan harga $ 299.

7. CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter menawarkan koleksi besar tema WordPress serbaguna. Tema mereka dibahagikan kepada beberapa kategori seperti blog, majalah, perniagaan, berita, dan hotel. Tema CSSIgniter terkenal kerana fleksibiliti dan kekuatannya.

Anda boleh menggunakan tema mereka untuk membuat kedai dalam talian. Semua tema mereka adalah mesra pembina halaman dan terjemahan sokongan.

Harga: Tema tunggal berharga $ 49 setiap satu. Atau, anda boleh mendapatkan semua tema dan sumber daya mereka dengan keahlian seumur hidup seharga $ 249.

8. WPZoom

WPZoom

WPZoom adalah syarikat tema WordPress yang popular dengan tema dan templat yang indah. Mereka menawarkan tema majalah, video, portfolio, blogging, dan laman web perniagaan. Mereka mempunyai kerangka terbina dalam yang kuat untuk menambahkan ciri dan halaman reka bentuk.

Bahagian terbaik adalah dokumentasi mereka yang membantu anda mengenali setiap ciri tema. Dengan cara itu, anda dapat dengan mudah memutuskan tema mana yang paling sesuai untuk anda.

Harga: Kos permulaan untuk tema tunggal ialah $ 69. Anda boleh mendapatkan semua tema mereka dengan harga $ 99.

9. Gutenshop

Gutenshop

Gutenshop adalah tema eCommerce bergaya oleh Tema WordPress Hebat. Ia mempunyai Font Google, widget khusus, templat halaman arahan, templat lebar penuh, menu navigasi, dan banyak lagi.

Tema ini sesuai dengan plugin Feed Instagram, plugin borang hubungan, plugin post terkini, dan alat SEO. Anda boleh menyesuaikan tema sepenuhnya, termasuk warna, fon, dan latar belakang.

Harga: Harga bermula dari $ 29 (kos sekali sahaja). Pembaharuan tahunan dan rancangan Sepanjang Hayat tersedia yang memberi anda akses ke 30+ dan semua tema masing-masing.

10. TemaIsle

TemaIsle

ThemeIsle adalah kedai tema freemium dengan tema WordPress yang ringkas dan bersih. Tema percuma mereka boleh didapati di WordPress.org, dan versi berbayarnya dipaparkan di laman web rasmi mereka. Walaupun tema percuma mempunyai banyak ciri, anda akan menemui semua pilihan pro dalam tema berbayar mereka.

Niche tema mereka merangkumi restoran, makanan dan makanan yang sah, bukan untung, blog, dan banyak lagi. Tema-tema ini sangat fleksibel dan mudah disediakan di laman web WordPress anda.

Harga: Tema tunggal berharga $ 89 setiap satu. Atau, anda boleh mendapatkan akses tanpa had ke semua tema dan pemalamnya dengan harga $ 299.

11. Tema Pengekodan Premium

Tema pengekodan premium

Tema PremiumCoding menawarkan tema WordPress indah yang sangat sesuai untuk perniagaan, eCommerce, portfolio dan banyak lagi. Tema mereka mesra telefon bimbit dan menawarkan susun atur mesra retina.

Tema PMC dikembangkan dengan mempertimbangkan kelajuan dan prestasi tinggi. Selain itu, mereka bahkan menawarkan perkhidmatan CDN dengan bayaran bulanan yang rendah.

Harga: Kos satu lesen laman web bermula pada $ 39 / tahun. Mereka bahkan menawarkan akses ke semua tema selama satu tahun dengan harga $ 86 / tahun.

12. Tema Artisan

Tema Artisan

Tema Artisan adalah kedai tema WordPress yang terkenal yang menawarkan tema serba guna yang indah. Pemasang demo 1 klik mereka membantu menyiapkan laman web anda dengan cepat. Anda boleh mengganti kandungan demo dengan milik anda sendiri untuk melancarkan laman web anda dengan mudah.

Semua tema mereka digabungkan dengan mudah dengan pembangun halaman seret dan lepas. Anda boleh menggunakan pendekatan modular mereka untuk membuat laman web anda dalam talian serta-merta. Mereka mempunyai reka bentuk tanpa had, susun atur pra-binaan, dan banyak lagi.

Harga: Lesen tema tunggal berharga $ 129. Anda boleh mendapatkan pakej Semua Tema mereka dengan harga $ 439.

13. Tema Terancang

Tema Teratur

Tema Terancang menawarkan tema WordPress pelbagai guna yang indah. Tema mereka dapat digunakan untuk membuat situs nirlaba, gereja, hotel, restoran, perniagaan, dan blog. Anda dapat menggunakan tata letak widget untuk merancang halaman laman web anda.

Semua tema dioptimumkan sepenuhnya untuk kelajuan dan prestasi. Penyesuaiannya mudah dengan penyesuai langsung WordPress.

Harga: Tema tunggal berharga $ 15- $ 55 bergantung pada ciri yang disertakan. Anda boleh mendapatkan akses seumur hidup ke semua tema mereka dengan harga $ 100.

14. Akhbar Kertas Grafik

Akhbar Kertas Grafik

Graph Paper Press mempunyai koleksi tema WordPress yang direka secara artistik. Mereka menawarkan tema percuma dan berbayar untuk jurugambar, portfolio, laman web perniagaan, dan blog peribadi. Semua tema menyokong eCommerce dan boleh digunakan untuk menjual produk anda dalam talian.

Tema mereka boleh disesuaikan sepenuhnya dengan penyesuai langsung WordPress. Tema Graph Paper Press sangat fleksibel dan sesuai untuk terjemahan.

Harga: Mereka menawarkan rancangan Semua Tema dengan harga $ 99 / tahun. Sekiranya anda ingin membeli akses seumur hidup ke semua tema, maka ia adalah kos sekali $ 399.

15. Tema Gereja

Tema Gereja

Tema Church didedikasikan untuk menawarkan tema WordPress untuk gereja, bukan keuntungan, dan laman amal. Semua tema mereka dirancang, jadi ciri yang disertakan menyokong tujuan anda. Ciri umum dalam setiap tema merangkumi acara, kawasan staf, peta lokasi, arkib khutbah, dll.

Setiap tema mempunyai bahagian podcast untuk menampilkan kandungan audio, video, dan teks dengan indah. Mereka menawarkan dokumentasi dan arahan terperinci untuk menubuhkan laman web berasaskan kepercayaan anda.

Harga: Kos permulaan untuk lesen tema tunggal ialah $ 99- $ 129.

16. Tema Meridian

Tema Meridian

Meridian Themes adalah kedai tema WordPress yang popular yang menawarkan pelbagai tema yang indah. Tema mereka dirancang khusus untuk artis, pereka kreatif, perniagaan, dan blog. Semua tema mereka dapat disesuaikan sepenuhnya, dan penyediaannya mesra pemula.

Salah satu ciri utama adalah papan pemuka khusus mereka untuk menguruskan pilihan tema. Ia mudah digunakan dan membantu menambahkan ciri ke laman web anda dengan serta-merta.

Harga: Tema tunggal berharga $ 59 / tahun. Atau, dengan harga $ 249, anda boleh membeli akses seumur hidup ke semua tema premium mereka.

17. a Tema

aTema

aThemes menawarkan koleksi pelbagai tema WordPress yang dibuat dengan indah. Tema mereka dikategorikan ke dalam portfolio, majalah, berita, perniagaan, dan ceruk blog.

Semua tema mereka mudah disediakan dan mesra pemula. Dokumentasi tema mereka kuat dan terkini dengan perubahan terkini.

Harga: Kos permulaan untuk satu tema ialah $ 59. Sekiranya anda mahukan akses seumur hidup ke semua tema mereka, maka harganya $ 249.

18. Tema Gorila

Tema Gorila

Tema Gorilla menawarkan tema serba guna WordPress yang bergaya. Tema dilengkapi dengan ciri dan pemalam yang berguna. Sumber-sumber ini memastikan anda mendapat pakej lengkap untuk laman web anda.

Tema mereka dibina untuk pelancong, ejen harta tanah, organisasi berita, majalah, pemuzik, dan perniagaan automotif. Tema mereka dioptimumkan sepenuhnya untuk SEO dan mesra pemula.

Harga: Kos permulaan untuk satu lesen laman web adalah $ 49.95 / tahun. Anda boleh mendapatkan lesen laman web tanpa had dengan harga $ 149.95 / tahun.

19. Reka Bentuk Anariel

Reka Bentuk Anariel

Anariel Design mempunyai koleksi tema premium WordPress moden. Semua tema mereka dapat disatukan dengan mudah dengan plugin dan perkhidmatan WordPress yang lain. Tema mereka dibahagikan kepada beberapa kategori, termasuk portfolio, restoran, bukan keuntungan, amal, fesyen, gaya hidup, dan blog peribadi.

Tema mereka mempunyai susun atur dan reka bentuk yang bergaya untuk semua jenis laman web. Semua tema mereka fleksibel dan mudah disediakan.

Harga: Tema tunggal berharga $ 59. Anda boleh mendapatkan akses ke rancangan keahlian Semua Tema mereka dengan harga $ 149 (1 kali) dan kemudian $ 10 / bulan ke depan.

20. Tema Hermes

Tema Hermes

HermesThemes menawarkan koleksi kecil tema WordPress premium untuk hotel dan perniagaan yang berkaitan dengan hotel seperti resort, B&Bs, hostel, dll. Semua tema mereka dibuat dengan indah dan merangkumi ciri-ciri yang menyokong tujuan perniagaan hospitaliti.

Tema mereka adalah terjemahan terima kasih kepada WPML dan dapat digunakan untuk membuat laman web berbilang bahasa. Tema penyediaannya ringkas dan senang.

Harga: Kos permulaan untuk lesen tapak tunggal adalah $ 249 setiap tahun. Dengan harga $ 349 / tahun, anda boleh mendapatkan lesen berbilang laman web.

21. Tema Mesin

Tema Enjin

EngineThemes adalah kedai tema WordPress moden. Mereka menawarkan tema WordPress yang bergaya untuk mesin pekerjaan, iklan baris, ejen harta tanah, dan majalah. Untuk ciri tambahan, anda boleh menggunakan plugin tambahan premium mereka.

Semua tema mereka mempunyai warna yang menarik, tipografi, dan reka bentuk susun atur yang menarik. Panel pilihan tema mudah digunakan dan membuat penyesuaian tidak mudah.

Harga: Lesen tapak tunggal berharga $ 89. Anda juga boleh mendapatkan pakej tema dengan harga yang berpatutan.

22. Tema Flo

Tema Flo

FloThemes adalah syarikat tema WordPress yang terkenal dengan tema fotografi berkilat. Tema mereka berguna untuk jurugambar, artis, portfolio, dan perniagaan kreatif. Susun aturnya ringkas dan mesra gambar untuk memaparkan foto anda secara profesional.

Ciri-ciri lain termasuk tipografi, warna, dan susun atur terbina dalam. Mereka menawarkan dokumentasi yang kuat untuk membantu menyiapkan laman web anda.

Harga: Lesen satu laman web berharga $ 279. Dua lesen laman web berharga $ 449. Anda juga boleh membeli perkhidmatan mereka, seperti pembangunan laman web, dengan harga yang berpatutan.

23. Tema Audio

Tema Audio

AudioTheme adalah kedai tema WordPress yang popular. Seperti namanya, ia mempunyai koleksi tema WordPress yang menakjubkan untuk blog muzik, kumpulan muzik, penyanyi, pemain drum, dan laman web kandungan audio. Ciri-ciri mereka relevan dengan industri muzik: bahagian audio dan video, diskografi, pertunjukan yang akan datang, acara, dll.

Penyediaan tema mudah, walaupun anda tidak mahir teknologi. Anda boleh menggunakan penyesuai WordPress dengan pratonton langsung untuk mengedit tema anda.

Harga: Kos permulaan untuk satu tema ialah $ 69 / tahun. Anda boleh membeli rancangan Semua Tema mereka dengan harga $ 129 / tahun.

24. WPCasa

WPCasa

WPCasa mempunyai koleksi tema WordPress moden yang direka khas untuk perniagaan harta tanah. Ciri tema mereka dibina agar relevan dengan laman web harta tanah. Ciri yang paling biasa adalah senarai harta tanah, pengurusan ejen, carian lanjutan dan banyak lagi.

Anda boleh menggunakan plugin addon mereka untuk menambahkan lebih banyak ciri ke laman web anda. Semua tema WPCasa dapat disesuaikan sepenuhnya dan mudah disiapkan.

Harga: Tema tunggal berharga € 49. Anda boleh mendapatkan tambahan mereka dengan satu tema dengan harga € 69.

25. Tema Macho

Tema Macho

Macho Themes adalah kedai tema WordPress untuk tema perubatan, pergigian, dan kesihatan lain. Tema mereka merangkumi ciri berguna seperti tipografi Google Font dan latar belakang tersuai. Semua tema mempunyai warna yang berani, reka bentuk yang hebat, dan fleksibiliti yang tidak berkesudahan.

Ciri penting lain dalam tema mereka adalah sistem navigasi yang kuat untuk header dan footer anda. Semua tema mudah disediakan dan dioptimumkan SEO.

Harga: Kos permulaan untuk lesen tapak tunggal adalah $ 59. Anda boleh mendapatkan rancangan keahlian seumur hidup mereka dengan harga $ 119.

26. Tema Tayangan

Tema Tayangan

ShowThemes mempunyai koleksi kecil tema acara WordPress. Mereka adalah kedai tema popular yang mengkhususkan diri dalam tema berdasarkan acara yang dirancang untuk membuat satu laman web menarik atau laman web berbilang halaman untuk acara anda.

Mereka menawarkan warna dan reka bentuk yang indah dengan setiap tema. Semua tema mereka sangat fleksibel dan mudah digunakan. Pilihan tema boleh diuruskan dengan penyesuai WordPress langsung.

Harga: Kos permulaan untuk tema tunggal ialah $ 89. Sekiranya anda ingin membeli semua tema mereka dengan portal sokongan mereka, harganya $ 189.

27. Tema Misteri

Tema Misteri

MysteryThemes adalah syarikat tema WordPress yang canggih dengan tema serba guna. Anda boleh menggunakan tema mereka untuk merancang dan membina laman web mana pun. Semua tema mereka sedia eCommerce dan menawarkan pemasang demo 1 klik untuk memulakan dengan serta-merta.

Mereka menawarkan ciri premium dengan setiap tema, termasuk tipografi lanjutan, skema warna, dan banyak lagi. Tema mereka mudah digunakan dan mesra pemula.

Harga: Tema tunggal berharga $ 55. Anda boleh mendapatkan rancangan Semua Tema dengan harga $ 189.

28. Tema Talian Kedua

Tema SecondLine

Tema SecondLine menawarkan pelbagai tema podcast moden dan bergaya untuk laman web WordPress. Tema mereka merangkumi ciri dan alat untuk menyokong kandungan berkaitan podcast. Anda juga boleh menambah butang main dengan podcast agar pengguna dapat mendengar podcast anda secara dalam talian.

Semua tema merangkumi sokongan audio dan video. Tema mereka boleh disatukan dengan plugin WordPress apa pun untuk ciri tambahan. Penyediaan tema mudah dan fleksibel.

Harga: Tema tunggal berharga $ 59 / tahun. Anda boleh mendapatkan akses seumur hidup ke semua tema dengan harga $ 389.

29. Tema Up

Tema Up

UpThemes adalah kedai tema WordPress yang sangat baik untuk membeli tema serbaguna premium. Tema mereka dikategorikan dalam muzik, kumpulan muzik, fotografi, amal, bukan keuntungan, majalah, berita, dan ceruk perniagaan lain. Dengan kata lain, anda boleh membuat laman web apa pun menggunakan tema mereka.

Ciri yang paling terkenal termasuk susun atur tajuk, warna, latar belakang, dan widget tersuai. Semua tema mereka disertakan dengan Beaver Builder supaya anda dapat merancang halaman pendaratan anda dengan serta-merta.

Harga: Tema tunggal berharga $ 125 / tahun.

30. Tema Aplikasi

Tema Aplikasi

AppThemes adalah syarikat tema WordPress profesional yang menawarkan pelbagai tema yang indah. Tema mereka dibina untuk majalah, iklan baris, berita, papan pekerjaan, direktori perniagaan, blog, dan laman web perniagaan kecil. Mereka juga menawarkan templat untuk membuat laman web kupon.

Semua tema mereka mudah disusun, berkat pilihan dan ciri yang fleksibel. Tema mereka dioptimumkan untuk SEO dan kepantasan.

Harga: Kos permulaan untuk tema tunggal ialah $ 69. Anda boleh mendapatkan semua tema mereka dengan harga $ 199.

31. Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade menawarkan tema WordPress moden dan elegan. Tema mereka dirancang untuk berita, majalah, blog perjalanan, blog makanan, dan laman web lain yang sesuai dengan kandungan. Semua tema mempunyai warna berani dan susun atur profesional.

Mengenai ciri-ciri, temanya mempunyai tipografi yang jelas, logo tersuai, latar belakang, dan banyak lagi. Semua tema Pixelgrade sangat fleksibel dan mudah disiapkan.

Harga: Kos permulaan untuk tema tunggal ialah $ 99 / tahun. Sekiranya anda mahukan akses seumur hidup ke semua tema mereka, maka harganya $ 189.

32. Tema WPlook

Tema WPlook

WPlook adalah kedai tema WordPress dengan tema kompleks berkualiti tinggi. Mereka memenuhi persyaratan pemaju, pereka, dan pengguna pemula untuk menawarkan tema yang dapat digunakan untuk membuat fotografi, acara, blog, portfolio, dan situs web nirlaba.

Semua tema WPlook mudah dipasang dan mesra pemula. Tema mereka disokong dengan sokongan kakitangan profesional mereka.

Harga: Anda boleh mendapatkan akses ke semua tema mereka dengan harga $ 87 / tahun. Sekiranya anda mahukan akses seumur hidup ke semua tema mereka, maka harganya $ 247.

33. Kepercayaan Tema

Tema Kepercayaan

ThemeTrust adalah syarikat tema WordPress premium dengan koleksi kecil tema bergaya. Tema mereka dirancang khusus untuk portfolio, agensi, bercerita, dan blog peribadi.

Semua tema yang dipaparkan mempunyai logo tersuai, tipografi yang indah, ciri-ciri yang berkaitan dengan kandungan, dan banyak lagi. Tema mereka mudah disusun dan dapat disesuaikan menggunakan penyesuai WordPress langsung.

Harga: Tema tunggal berharga $ 58.

34. Kerajaan Tema

Tema Kerajaan

Themes Kingdom adalah kedai tema WordPress untuk tema pelbagai guna. Tema mereka mempunyai ciri untuk portfolio, laman web kreatif, dan blog. Semua tema mereka responsif sepenuhnya dan menawarkan latar belakang tersuai untuk mendapatkan hasil yang anda perlukan.

Selain itu, tema mereka mempunyai tipografi yang indah, pengoptimuman gambar dan banyak lagi. Semua tema mudah disediakan dan sedia eCommerce untuk menjual produk anda dalam talian.

Harga: Kos permulaan untuk satu tema ialah $ 59 / tahun. Anda boleh mendapatkan akses ke keahlian Semua Tema mereka dengan harga $ 89 / tahun.

35. Hentian Tema

Tema Tema

ThemeStop menawarkan koleksi unik tema WordPress yang bergaya dan berwarna-warni. Tema mereka dikategorikan ke dalam fotografi, kreatif, blog, majalah, perjalanan, dan ceruk perniagaan.

Mereka mempunyai integrasi media sosial, pengoptimuman Google Adsense, sokongan eCommerce, dan siap untuk membuat laman web pelbagai bahasa. Tema penyediaannya ringkas dan senang.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari kedai tema WordPress terbaik untuk membeli tema sempurna anda. Anda mungkin juga menyukai senarai perkhidmatan hosting web percuma terbaik kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map