36 Tema Perniagaan WordPress Terbaik untuk Laman Web Anda (2020)

tema perniagaan wordpress terbaik


Adakah anda mencari tema WordPress terbaik untuk perniagaan kecil? Untuk laman web perniagaan kecil, anda memerlukan tema yang dapat mempamerkan produk dan perkhidmatan anda secara profesional.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi tema perniagaan WordPress terbaik untuk perniagaan kecil.

Memilih Tema Perniagaan WordPress

WordPress adalah pembina laman web terbaik di pasaran. Memilih tema WordPress yang tepat untuk laman web perniagaan kecil anda adalah tugas penting. Tetapi dengan begitu banyak tema WordPress berbayar dan percuma di luar sana (puluhan ribu), sukar untuk memilih tema perniagaan WordPress terbaik untuk keperluan anda. Sebelum membelanjakan wang untuk tema WordPress atau meluangkan masa anda untuk merancang laman web perniagaan anda, anda perlu memastikan bahawa anda memilih tema WordPress yang sesuai untuk anda.

Kami juga membuat senarai tema WordPress terbaik yang boleh anda gunakan. Periksa mereka.

Mari kita lihat ciri-ciri yang harus anda cari dalam tema perniagaan WordPress yang sempurna:

1. Kesederhanaan:

Anda mungkin tergoda untuk memilih tema WordPress paling terang yang anda dapati, tetapi sebaliknya, anda harus memfokuskan pada kesederhanaan. Pilih tema perniagaan WordPress yang ramping dan ringkas yang membolehkan anda memberi tumpuan kepada perniagaan anda dan membantu meningkatkan kebolehgunaan untuk pengunjung laman web anda.

Tema WordPress yang rumit bukan sahaja akan mengganggu pengguna tetapi juga dapat melambatkan laman web anda.

2. responsif:

Pengguna akan mengunjungi laman web perniagaan anda dari sejumlah peranti yang berbeza seperti desktop, tablet, atau telefon bimbit. Oleh itu, anda perlu memastikan tema WordPress anda akan kelihatan baik di semua peranti, oleh itu tema yang responsif. Pastikan anda memilih tema WordPress yang mesra mudah alih untuk meningkatkan trafik dan SEO anda.

3. Sokongan Plugin:

Keindahan menggunakan WordPress adalah anda dapat mengakses 50,000+ plugin WordPress yang menambahkan kekuatan dan ciri tambahan ke laman web anda. Pastikan anda memilih tema WordPress yang menyokong semua plugin yang popular seperti Yoast SEO, Jumlah Cache W3, WPForms, dan banyak lagi.

4. Mesra SEO:

Walaupun tema kelihatan bagus, ia masih dapat menghasilkan HTML yang tidak dikodkan dengan baik, yang dapat mengakibatkan SEO yang buruk untuk laman web anda. Pastikan pembangun tema untuk tema yang anda pilih mengatakan bahawa halaman mereka dioptimumkan untuk SEO.

5. Sokongan:

Anda juga ingin memilih tema perniagaan WordPress yang memberikan banyak sokongan sekiranya anda memerlukannya. Banyak tema WordPress premium menawarkan dokumentasi dan sokongan e-mel selama 1 tahun.

Jangan lupa untuk melihat ulasan untuk tema WordPress. Terdapat keselamatan dalam jumlah; jika banyak orang menggunakan dan menikmati tema WordPress, itu adalah pertaruhan yang selamat bahawa ia juga akan menjadi pilihan yang baik untuk anda.

Anda boleh menyemak ulasan untuk tema WordPress percuma pada direktori tema WordPress.org rasmi dengan mengklik tema pilihan anda dan kemudian mengklik Lihat semua di bahagian Penilaian.

wordpress-tema-ulasan

Sekiranya anda memilih tema dari pasar pihak ketiga, mereka biasanya akan memaparkan ulasan di laman web mereka juga.

Sekarang setelah anda mengetahui apa yang harus dicari dalam tema perniagaan WordPress, akan lebih mudah memilih tema terbaik untuk laman web anda.

Sebelum memulakan, jangan lewatkan artikel ini di kedai tema WordPress yang terbaik dan popular.

Sekarang, lihat tema WordPress terbaik untuk laman web perniagaan kecil.

1. Pro Enterprise

Pro Enterprise

Enterprise Pro adalah tema WordPress yang indah yang dibina khas untuk laman web perniagaan kecil dan korporat. Ia berdasarkan kerangka tema Kejadian, yang memberi tema asas yang kukuh. Enterprise Pro dilengkapi dengan bahagian terpasang untuk memaparkan perkhidmatan anda, kandungan unggulan, profil pasukan, dan banyak lagi.

Ia dihantar dengan menu navigasi lebar penuh, slaid gambar khusus, dan skema warna tanpa had. Anda boleh menggunakan penyesuai langsung untuk mengedit tema dan menambahkan kandungan anda dengan cepat.

Dapatkan tema Enterprise Pro hari ini!

AKSES PERCUMA: Enterprise Pro + 35 Tema StudioPress Lain!

Ingin mencuba semua tema StudioPress premium, termasuk Enterprise Pro, secara PERCUMA?

Apabila anda mendaftar ke WP Engine, perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan terbaik, anda akan menerima kerangka Genesis dan SEMUA tema StudioPress secara percuma (Nilainya lebih dari $ 2,000!)

Dapatkan Semua 35+ Tema secara PERCUMA Dengan WP Engine »

2. Divi

Tema Divi

Divi adalah tema WordPress yang sangat baik yang dapat disesuaikan dengan mudah untuk laman web perniagaan kecil anda. Tema ini disatukan dengan plugin WordPress yang popular untuk memperluas ciri dan pilihan di laman web anda.

Divi hadir dalam 2 rasa: Tema Divi dan Pembangun Divi (pemalam).

The Tema Divi adalah yang terbaik untuk pengguna yang ingin membuat penyesuaian dengan menggunakan salah satu daripada 100+ pakej laman penuhnya yang disertakan dengan temanya.

The Pemalam Divi Builder berfungsi dengan tema apa pun, sesuai untuk pengguna yang ingin menggunakannya bersama tema lain.

Ia dilengkapi dengan templat halaman siap pakai, slaid latar penuh lebar, kesan paralaks, templat tajuk, dan banyak lagi. Divi mudah disediakan dan menawarkan ciri premium untuk laman web perniagaan kecil.

Dapatkan tema Divi hari ini!

3. Tema Semula jadi

Tema Semula jadi

Adakah anda menjalankan perniagaan yang bekerja rapat dengan persekitaran? Maka anda mungkin ingin mencuba Tema semula jadi oleh Tema Organik.

Tema ini sangat sesuai untuk jenama berasaskan alam semula jadi. Ia dilengkapi dengan beberapa templat halaman tambahan, seperti Tayangan slaid, bar sisi kiri, 3-lajur, dan portfolio.

Dapatkan Tema Semula jadi hari ini!

4. Pro Eksekutif

Pro Eksekutif

Executive Pro adalah tema WordPress yang menakjubkan untuk laman web perniagaan kecil, korporat, atau profesional. Ia dibina berdasarkan kerangka Genesis dan menggunakan pembina halaman terbina dalam untuk menambahkan ciri. Tema ini merangkumi templat halaman siap pakai, borang langganan buletin, sokongan borang hubungan, dan banyak lagi.

Ia menawarkan slaid gambar skrin penuh dengan butang ajakan bertindak. Ia mempunyai pilihan warna tanpa had, tata letak siap widget, pilihan tema khusus, dan menu navigasi yang hebat.

Dapatkan tema Eksekutif Pro hari ini!

5. Terapung

Terapung

Float adalah tema WordPress yang hebat yang direka khas untuk laman web perniagaan kecil. Ia dilengkapi dengan pembangun halaman yang siap digunakan untuk melancarkan laman web anda dengan cepat.

Ia merangkumi templat halaman, ikon media sosial, skema warna tanpa batas, kesan paralaks, pilihan latar belakang yang indah, dan banyak lagi.

Dapatkan tema Float hari ini!

6. Ultra

Ultra

Ultra adalah tema WordPress yang sempurna untuk laman web perniagaan kecil. Ia memiliki tata letak bawaan yang dapat digunakan untuk membuat laman web pilihan anda dalam waktu singkat. Anda boleh menggunakan pembangun halaman yang kuat untuk menambahkan ciri dan kandungan di laman web anda.

Ciri-ciri lain yang terkenal termasuk pelbagai menu navigasi, widget tersuai, skema warna tanpa had, panel pilihan tema tersuai, susun atur tema satu halaman, dan banyak lagi. Ultra dioptimumkan sepenuhnya untuk kepantasan dan prestasi.

Dapatkan tema Ultra hari ini!

7. Guten

tema guten

Adakah anda merasakan keperluan untuk kepantasan? Guten adalah tema ringan dan ringan yang dioptimumkan untuk memastikan masa muat laman web anda rendah. Lebih baik lagi? Masa yang anda habiskan untuk membina laman web anda juga akan rendah berkat penyesuai yang mudah digunakan dan penyatuan mereka dengan pemalam pembangun halaman yang paling popular.

Setelah berada di penyesuai, anda dapat mengubah susun atur tajuk, susun atur footer, susun atur blog, dan apa sahaja yang anda perlukan untuk menambahkan sentuhan peribadi anda. Atau, anda boleh menggunakan salah satu daripada banyak susun aturnya yang telah dibina sebelumnya jika anda tidak mahu merancang laman web anda dari awal. Selain itu, tema serba boleh ini dilengkapi dengan slaid halaman utama percuma.

Tema Guten siap terjemahan dan boleh digunakan dengan WooCommerce untuk membuat kedai dalam talian. Sekiranya anda seorang pembangun, anda juga akan menyukai pelbagai cangkuk dan penapis Guten untuk menambahkan kod tersuai.

Dapatkan tema Guten hari ini!

8. Kehadiran

Kehadiran

Kehadiran adalah tema WordPress moden dan profesional untuk laman web perniagaan kecil. Ia boleh digunakan di beberapa ceruk perniagaan seperti harta tanah, hotel dan resort, restoran, muzik, dan banyak lagi. Sangat mudah untuk mengatur dan menawarkan demo untuk melancarkan laman web anda dengan cepat.

Ia mempunyai bahagian laman web siap untuk ahli pasukan, mengenai, portfolio, perkhidmatan, testimoni, dan borang hubungan. Tema kehadiran berfungsi dengan baik dengan semua pembangun halaman pihak ketiga untuk penyesuaian yang mudah.

Dapatkan tema Kehadiran hari ini!

9. Roxima

Roxima

Roxima adalah tema WordPress yang bergaya dengan ciri premium untuk perniagaan kecil dan laman web korporat anda. Ia menawarkan pilihan tema tersuai, susun atur beberapa halaman, kawasan siap widget, dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan bahagian beranda siap untuk pelanggan, portfolio, produk, perkhidmatan, dan ahli pasukan. Anda boleh menggunakan penyesuai tema langsung untuk menyiapkan laman web anda dengan cepat.

Dapatkan tema Roxima hari ini!

10. Pro Perniagaan

Pro Perniagaan

Business Pro adalah tema perniagaan kecil WordPress yang indah. Ia menawarkan ciri bawaan yang kuat seperti video dan gambar tajuk khusus, widget video dan gambar, bahagian kandungan yang dipaparkan, dan banyak lagi.

Ia juga dilengkapi dengan beberapa kawasan siap widget di laman utama untuk mempamerkan produk dan perkhidmatan anda. Tema ini mempunyai sokongan eCommerce untuk membuat kedai dalam talian dengan mudah.

Dapatkan tema Business Pro hari ini!

11. Astra

Perniagaan Astra

Astra adalah tema serbaguna WordPress yang pantas untuk laman web perniagaan kecil. Ia dilengkapi dengan puluhan laman web pemula yang dapat anda import hanya dengan satu klik sehingga anda dapat melancarkan laman web perniagaan dengan cepat tanpa perlu mulai dari awal.

Tema ini sesuai dengan pembangun halaman seret dan lepas sehingga anda dapat menyesuaikan atau merancang halaman pendaratan tersuai anda dengan mudah. Senibina pangkalan data Astra mengikuti amalan terbaik SEO dan ia juga dilengkapi dengan penanda Skema yang anda perlukan.

Dapatkan tema Astra hari ini!

12. OceanWP

OceanWP

OceanWP adalah tema serbaguna WordPress percuma yang boleh anda gunakan untuk membuat laman web perniagaan kecil untuk sebarang ceruk. Ia mempunyai pengimport kandungan demo 1 klik dan ratusan laman web siap pakai.

Ciri tema termasuk RTL dan sokongan terjemahan, pelanjutan premium, dan integrasi pembangun halaman. Ia juga disatukan dengan WooCommerce dengan lancar sehingga anda dapat membina laman web eCommerce dengan cepat dan mudah.

Dapatkan tema OceanWP hari ini!

13. Permulaan

Memulakan

StartUp adalah tema WordPress yang elegan untuk laman web perniagaan kecil. Ia mempunyai gambar tajuk lebar penuh dengan teks sambutan dan butang ajakan bertindak.

Ia dilengkapi dengan pelbagai tetapan di penyesuai WordPress langsung sehingga anda dapat menyesuaikan laman web anda tanpa perlu beralih antara editor dan pratonton. Tema ini juga merangkumi widget tersuai untuk halaman utama dan halaman arahan.

Dapatkan tema StartUp hari ini!

14. Prestige

Prestige

Prestige adalah tema perniagaan kecil premium WordPress yang dibina khas untuk perniagaan hotel dan hospitaliti. Ini membolehkan anda menampilkan foto besar, judul tebal, dan konten unggulan di laman web anda.

Tema ini mempunyai beberapa templat halaman khusus untuk mempamerkan tarikan, pakej, halaman blog, dan lain-lain yang berdekatan. Muncul dengan backend admin yang mudah untuk menyesuaikan warna, fon, dan latar belakang.

Dapatkan tema Prestige hari ini!

15. Agensi Pro

Agensi Pro

Agency Pro adalah tema serbaguna WordPress yang mengagumkan yang paling sesuai untuk perniagaan kecil dan agensi pemasaran. Ia dilengkapi dengan gambar latar belakang skrin penuh dan bahagian halaman utama yang fleksibel.

Tema ini mempunyai banyak pilihan susun atur, termasuk reka bentuk lebar penuh, bar sisi, 2-lajur, dan 3-lajur. Ia mempunyai 3 kawasan widget halaman utama untuk menambahkan produk dan perkhidmatan anda dengan cepat.

Dapatkan tema Agency Pro hari ini!

16. Kedatangan

Kedatangan

Advent adalah tema serbaguna WordPress yang hebat yang boleh anda gunakan untuk laman web perniagaan kecil anda. Tema responsif sepenuhnya yang kelihatan sama hebat pada semua saiz dan peranti skrin.

Ciri tema termasuk menu navigasi yang melekit, kaca pembesar untuk gambar produk, borang hubungan, keserasian WPML, integrasi media sosial, tipografi yang indah, dan pengimport kandungan demo 1-klik.

Dapatkan tema Advent hari ini!

17. Vantage

Pandangan

Pandangan adalah tema WordPress percuma dengan ciri-ciri luar biasa untuk merancang laman web perniagaan kecil. Ia menyokong sepenuhnya plugin pembina halaman Laman Asal untuk penyediaan cepat dan penyesuaian yang mudah.

Ia dilengkapi dengan susun atur halaman tersuai, pilihan warna, pemalam pendamping, dan banyak lagi. Vantage juga membolehkan anda mengintegrasikan perkhidmatan telefon perniagaan ke laman web anda dengan mudah.

Dapatkan tema Vantage hari ini!

18. Koehn

Koehn

Koehn adalah tema perniagaan WordPress klasik untuk arkitek, pembina, kontraktor, dan ejen harta tanah. Ia dilengkapi dengan halaman utama drag and drop dan widget kandungan tersuai.

Tema ini mempunyai susun atur yang cantik dan minimum dengan warna hitam dan putih yang menjadikan kandungan anda sangat dapat dilihat oleh pengguna. Ia menawarkan tetapan WordPress yang fleksibel untuk menampilkan portfolio kerja anda.

Dapatkan tema Koehn hari ini!

19. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro adalah tema WordPress yang indah dan pelbagai guna yang dapat dengan mudah digunakan untuk membuat laman web perniagaan kecil. Halaman utama widget sepenuhnya, jadi anda boleh menyeret dan melepaskan ciri untuk mengatur dan menyesuaikan laman web anda dengan cepat.

Ia menampilkan latar belakang paralaks, widget khusus, slaid gambar, ikon media sosial, dan pilihan warna. Ini adalah tema yang sangat disesuaikan dengan ciri premium untuk laman web perniagaan kecil anda.

Dapatkan tema Hestia Pro hari ini!

20. Creativo

Kreativo

Seperti namanya, Creativo adalah tema WordPress untuk perniagaan kreatif. Ia menawarkan pelbagai susun atur halaman, kulit tema, templat tajuk, pilihan warna, dan latar belakang paralaks.

Ia menyokong WooCommerce sepenuhnya, jadi anda boleh memulakan kedai dalam talian dengan mudah. Ia juga merangkumi pembangun halaman seret dan lepas, pemalam pendamping untuk ciri sembang langsung, jenis kandungan portfolio dalam talian, dan banyak lagi.

Dapatkan tema Creativo hari ini!

21. Potenza

Potenza

Potenza adalah tema perniagaan WordPress untuk perniagaan kecil dan laman web korporat. Ia menawarkan ciri premium untuk merancang laman utama anda menggunakan pembina halaman terbina dalam. Gelangsar beranda tersuai membolehkan anda mempamerkan catatan dan halaman unggulan anda.

Selain itu, ia memiliki widget khusus, tata letak halaman, pilihan warna, tetapan tema yang kuat, dan banyak lagi.

Dapatkan tema Potenza hari ini!

22. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis adalah tema WordPress yang indah untuk perniagaan eCommerce kecil. Ia menyokong WooCommerce di luar kotak, yang bermaksud anda boleh membuat kedai dalam talian dengan mudah. Amaryllis mempunyai ciri-ciri segar tipografi, gambar tajuk besar, bahagian produk dan banyak lagi.

Ini termasuk susun atur berasaskan widget untuk beranda, jadi anda hanya boleh menyeret dan melepaskan fitur. Ia dioptimumkan sepenuhnya dan mudah disediakan.

Dapatkan tema Amaryllis hari ini!

23. Screenr

Skrinr

Skrinr adalah tema perniagaan WordPress percuma untuk laman web perniagaan kecil. Ia mempunyai pelbagai templat tajuk, halaman utama widget, dan kesan paralaks.

Ini mempunyai widget khusus, tata letak halaman, pilihan warna, dan banyak lagi. Tema WordPress yang ringkas dan senang digunakan.

Dapatkan tema Screenr hari ini!

24. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro adalah tema WordPress bergaya yang direka khusus untuk laman web perniagaan kecil. Ia dipenuhi dengan gambar latar penuh lebar di laman utama. Anda boleh menambahkan teks dan butang ajakan bertindak pada gambar.

Ini termasuk pembangun halaman yang kuat yang dapat digunakan untuk membuat susun atur tersuai anda sendiri untuk halaman utama dan halaman arahan. Ia menyokong Font Google, beberapa slaid, bar sisi dan banyak lagi.

Dapatkan tema Moesia Pro hari ini!

25. Ampersand

Ampersand

Sekiranya anda mencari tema WordPress yang sederhana namun moden, maka Ampersand adalah pilihan yang tepat. Ia dilengkapi dengan susun atur dua lajur, beberapa bahagian kandungan unggulan, gambar tajuk, dan banyak lagi.

Ia menawarkan susun atur halaman khusus, halaman blog yang terpisah, templat halaman arahan, dan ciri premium lain yang berguna untuk laman web perniagaan kecil anda.

Dapatkan tema Ampersand hari ini!

26. Buat

Buat

Buat adalah tema WordPress percuma lain untuk laman web perniagaan kecil anda. Ia mempunyai pembangun halaman terbina dalam yang dapat digunakan untuk membuat susun atur anda sendiri.

Ini merangkumi pelbagai templat yang siap digunakan untuk melancarkan laman web anda dengan cepat. Membuat mudah disediakan dan berfungsi dengan baik dengan semua pemalam WordPress pihak ketiga.

Dapatkan tema Buat hari ini!

27 Birch

Birch

Birch adalah tema perniagaan WordPress moden dengan ciri premium yang sempurna untuk laman web perniagaan kecil anda. Ia dihantar dengan tipografi yang indah, logo tersuai, slaid gambar, dan menu navigasi yang indah.

Ia juga merangkumi beberapa bahagian bawaan di laman utama untuk pelanggan, portfolio, testimoni, perkhidmatan dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan penyesuai langsung untuk mengedit dan menyiapkan tema anda.

Dapatkan tema Birch hari ini!

28. Pro Digital

Pro Digital

Seperti namanya, Digital Pro adalah tema WordPress untuk perniagaan digital kecil, agensi media, acara dan persidangan, dan pejabat korporat. Ia dibina di atas Kerangka Kejadian dan menawarkan ciri berguna seperti gambar tajuk skrin penuh di laman utama dengan teks dan butang ajakan bertindak.

Ia dilengkapi dengan widget khusus, pilihan warna, menu navigasi, susun atur halaman, dan panel pilihan tema untuk penyesuaian yang mudah.

Dapatkan tema Digital Pro hari ini!

29. Struktur

Struktur

Struct adalah tema WordPress yang menakjubkan untuk perniagaan kecil, syarikat permulaan, dan agensi digital. Ia dihantar dengan pembangun halaman seret dan lepas, laman utama berasaskan widget, dan banyak lagi.

Selain itu, ia juga merangkumi bahagian siap pakai di laman utama untuk mempamerkan portfolio, perkhidmatan, FAQ, testimoni, dan perkhidmatan anda secara profesional.

Dapatkan tema Struct hari ini!

30. Puncak

Puncak

Puncak adalah tema perniagaan WordPress yang ringkas dan percuma yang sesuai untuk perniagaan kecil dan laman web korporat anda. Ia mempunyai templat rata, susun atur khusus, dan reka bentuk yang indah.

Tema ini menyokong penuh WooCommerce, dan fon Google untuk tipografi yang tajam.

Dapatkan tema Pinnacle hari ini!

31. Narkos

Narkos

Narcos adalah tema WordPress moden dan profesional untuk semua jenis laman web perniagaan termasuk kesihatan, kecergasan, gim crossfit, dll. Ia mempunyai banyak ciri premium untuk laman web perniagaan kecil anda, termasuk kesan paralaks di laman utama, gambar tajuk lebar penuh, widget- susun atur berdasarkan, dan templat halaman tersuai.

Ia juga merangkumi bahagian halaman utama untuk testimoni, ahli pasukan, mengenai, portfolio, dan banyak lagi. Mudah disiapkan dan boleh disesuaikan menggunakan penyesuai tema langsung.

Dapatkan tema Narcos hari ini!

32. Usaha

Usahakan

Venture adalah tema WordPress yang sangat baik yang sesuai untuk perniagaan kecil. Ia mempunyai pembangun halaman seret dan lepas untuk melancarkan laman web anda dengan cepat. Halaman utama adalah berdasarkan widget yang memudahkan untuk menambahkan ciri dan kandungan.

Venture menyokong sepenuhnya WooCommerce. Ciri-ciri terkenal lain termasuk slaid beranda, logo tersuai, menu navigasi, skema warna, dan banyak lagi.

Dapatkan tema Venture hari ini!

33. Sudut

Sudut

Angle adalah tema perniagaan WordPress premium yang direka khas untuk laman web perniagaan kecil. Ia dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas yang boleh digunakan untuk menambahkan ciri dan kandungan dengan cepat.

Ia mempunyai bahagian terbina dalam untuk testimoni, portfolio, pelanggan, mengenai, hubungan, dan banyak lagi. Angle mempunyai banyak susun atur untuk membuat halaman arahan anda dengan mudah.

Dapatkan tema Angle hari ini!

34. Agensi Atlast

Agensi Atlast

Agensi Atlast adalah tema WordPress yang sempurna untuk freelancer dan agensi. Tema percuma ini membolehkan anda membuat reka bentuk unik untuk laman web anda dengan cepat. Anda juga boleh memasang data demo dengan satu klik sahaja. Tema ini juga dilengkapi dengan slaid tanpa had dan 4 bahagian susun atur yang berbeza untuk portfolio.

Atlast Agency siap terjemahan dan serasi sepenuhnya dengan WPML dan pemalam pelbagai bahasa lain. Tema ini responsif, bermaksud laman web anda berfungsi dengan sempurna pada mana-mana peranti. Paling penting, tema ini percuma dan boleh dimuat turun dari repositori WordPress.org.

Dapatkan tema Atlast Agency hari ini!

35. Permulaan Perniagaan

Permulaan Perniagaan

Permulaan Perniagaan merupakan tema pelbagai guna untuk semua jenis agensi dan freelancer. Tema ini dilengkapi dengan pembangun seret dan lepas untuk membantu anda menyesuaikan halaman dan susun atur anda sendiri tanpa menyewa pembangun profesional.

Anda boleh mengimport kandungan demo hanya dengan satu klik, supaya laman web anda dapat berjalan dengan cepat dan mudah. Tema Permulaan Perniagaan serasi dengan Elementor Page Builder dan plugin WooCommerce.

Dapatkan tema Permulaan Perniagaan hari ini!

36. Kalium

Kalium

Kalium adalah tema portfolio kreatif yang membantu anda mempamerkan karya anda dengan cara terbaik yang selalu anda mahukan. Kalium dilengkapi dengan banyak demo yang membantu anda membina laman web dengan cepat tanpa perlu membuatnya dari awal.

Beberapa ciri menarik dari tema Kalium adalah:

 • Akan datang & penyelenggaraan: Buat pengunjung anda teruja sebelum anda benar-benar melancarkan laman web anda. Juga, lihat senarai pemalam WordPress yang akan datang.
 • Gaya header 15+: Pilih dari pelbagai jenis tajuk.
 • 30+ jenis item portfolio: Dengan jenis item portfolio, anda boleh memilih bagaimana karya anda ditunjukkan di laman web anda.

Dapatkan tema Kalium hari ini!

Kami berharap artikel ini dapat membantu anda mencari tema perniagaan WordPress terbaik untuk perniagaan kecil. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami tentang bagaimana menjana wang dari blog dalam talian dan tema WordPress premium murah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map