45 Tema WordPress Mudah untuk Memulakan Laman Web dengan mudah

tema wordpress yang mudah untuk memulakan laman web dengan mudah


Adakah anda mahukan tema WordPress ringkas untuk laman web WordPress anda? Tema adalah templat yang merangkumi ciri untuk reka bentuk dan rupa laman web anda. Banyak pemula mencari tema mudah yang tidak kembung dengan ciri tambahan sehingga mereka dapat dengan cepat menyiapkan dan melancarkan laman web mereka tanpa meminta bantuan daripada pembangun web yang mahal; namun, dengan begitu banyak tema yang ada, mencari yang sesuai dapat membuktikan kekecewaan.

Itulah sebabnya, dalam artikel ini, kami akan berkongsi senarai terpilih dari 44 tema WordPress terbaik terbaik supaya anda dapat memilihnya dan memulakan laman web anda dalam masa yang singkat.

Maklumat Pantas: 5 Tema WordPress Mudah Teratas

TemaHarga KeunikanDiterbitkan oleh
1. Workstation Pro$ 99.95Terbaik untuk Memaparkan Gambar WiraStudioPress
2. Sudutdari $ 35 / tahunTema Minimalis TerbaikPencucuh CSS
3. Bentuk$ 58 / tahunTema Portofolio TerbaikTema Tesla
4. Suasana Pro$ 99.95Tema Lebar Penuh Lebar / Tiada TerbaikStudioPress
5. Divi$ 89 / tahunTema pelbagai guna terbaikTema yang elegan

Membuat Laman Web dengan Tema WordPress Mudah

WordPress adalah pembina laman web yang paling popular di dunia. Sebilangan besar jenama terbesar menggunakan WordPress secara aktif di laman web mereka.

Anda akan menemui 2 jenis laman web WordPress. Pertama, terdapat WordPress.com, yang merupakan penyelesaian yang dihoskan. Kemudian, ada WordPress.org, yang merupakan platform yang dihoskan sendiri.

Untuk membuat laman web mudah, anda perlu memilih WordPress.org yang dihoskan sendiri. Tetapi, sebelum memulakan, anda juga perlu membeli nama domain dan hosting web.

Kami mengesyorkan menggunakan Bluehost. Ini adalah syarikat hosting web yang terkenal, dan juga disyorkan secara rasmi oleh WordPress.org.

Nasib baik, mereka menawarkan nama domain percuma, sijil SSL percuma dan diskaun besar untuk hosting web kepada pengguna kami.

buat blog di bluehost

Bluehost telah bersetuju untuk memberi anda, sebagai pembaca IsItWP, rancangan web hosting dengan potongan 60% pada harga hosting biasa. Anda boleh memulakan laman web anda dengan hanya $ 2.75 sebulan.

Setelah membeli web hosting, anda boleh mengikuti panduan kami tentang cara membuat laman web.

Sebelum memulakan, jangan lewatkan artikel ini di kedai tema WordPress yang terbaik dan popular.

Sedia? Seterusnya, tatal senarai pilihan WordPress ringkas kami pilih yang terbaik untuk laman web anda.

1. Workstation Pro

Workstation Pro

Workstation Pro adalah tema WordPress ringkas untuk laman web peribadi dan profesional anda. Ia dibina berdasarkan kerangka kerja Kejadian yang terkenal yang memberi asas kepada tema. Ia mempunyai panel pilihan yang mudah digunakan dan anda juga dapat menyesuaikan tetapan tema dengan pratonton langsung. Halaman utama dan halaman lain berdasarkan widget, jadi anda boleh menyeret dan melepaskan fitur dengan mudah untuk mengembangkan laman web anda.

2. Sudut

Sudut

Corner adalah tema WordPress yang indah dengan semua ciri berguna yang anda perlukan untuk laman web anda. Ia tidak kembung dengan ciri-ciri seperti tema besar dan mempunyai reka bentuk yang ringkas. Ia dilengkapi dengan susun atur berasaskan widget untuk menyeret dan melepaskan widget dengan mudah di laman utama dan halaman lain. Corner mempunyai pelbagai skema warna, dan banyak tetapan khusus untuk laman web WordPress.

3. Bentuk

Bentuk

Shape adalah tema WordPress moden untuk kecergasan, kesihatan, fotografi, gambar, dan laman web lain. Ia menyokong susun atur berasaskan grid untuk mempamerkan foto anda. Ia berfungsi dengan baik dengan semua plugin galeri gambar terbaik untuk membuat galeri yang boleh ditapis di WordPress. Shape mempunyai bahagian beranda seperti portfolio, perkhidmatan, pelanggan, pasukan dan banyak lagi. Ia dilengkapi dengan widget tersuai, pilihan warna, pelbagai susun atur, dan integrasi Peta Google.

4. Suasana Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro adalah tema WordPress yang bergaya dengan tata letak siap widget. Anda boleh menyeret dan melepaskan widget dengan mudah di kawasan widget beranda. Tema ini dibina di atas kerangka Kejadian yang popular. Ia mempunyai pilihan warna tanpa had, templat halaman, format catatan galeri dan banyak lagi. Ambiance Pro mudah disediakan dan dioptimumkan untuk SEO.

AKSES PERCUMA: Ambiance Pro + 35 Tema StudioPress Lain!

Ingin mencuba semua tema StudioPress premium, termasuk Ambiance Pro, secara PERCUMA?

Semasa anda mendaftar untuk WP Engine, perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan dengan sebaik-baiknya, anda akan menerima kerangka kerja Genesis dan SEMUA tema StudioPress secara percuma (Nilainya lebih dari $ 2,000!)

Dapatkan Semua 35+ Tema secara PERCUMA Dengan WP Engine »

5. Divi

Divi

Divi terkenal dengan fleksibiliti dan penyatuan yang mudah dengan pelbagai pemalam.

Divi hadir dalam 2 rasa: Tema Divi dan Pembangun Divi (pemalam).

Tema Divi adalah yang terbaik untuk pengguna yang ingin membuat penyesuaian dengan menggunakan salah satu daripada 100+ pakej laman penuhnya yang disertakan dengan temanya.

Plugin Divi Builder berfungsi dengan tema apa pun, sesuai untuk pengguna yang ingin menggunakannya bersama tema lain.

Begitu juga tema lain Divi yang responsif dan sangat dioptimumkan untuk SEO.

6. Perusahaan

Perusahaan

Enterprise adalah tema WordPress untuk laman web perniagaan dan profesional. Ia mempunyai reka bentuk yang ringkas dan kemas dengan pelbagai bahagian di laman utama untuk membuat laman web yang indah. Ia dilengkapi dengan jadual harga, bahagian Soalan Lazim, bahagian portfolio, bahagian perkhidmatan, dan slaid gambar halaman utama.

7. Maxwell

Maxwell

Maxwell adalah tema WordPress ringkas yang direka khas untuk blog berita dan majalah. Ini membolehkan anda memaparkan catatan unggulan anda dengan gambar di laman utama. Ia dilengkapi dengan 2 menu navigasi, gambar pilihan, gelangsar kandungan, tipografi tajam, dan sokongan untuk petikan pos.

8. Mantranews

tema mantranews-wordpress-

Mantranews adalah tema WordPress gaya majalah percuma. Tema ringkas ini sesuai untuk laman web berita, blog peribadi, blog kreatif, dan apa sahaja jenis laman web maklumat. Tema Mantranews WordPress merangkumi ciri-ciri seperti widget tersuai, ikon sosial, catatan berkaitan, slaid kategori yang ditampilkan, dan banyak lagi. Anda juga boleh memilih Mantranews Pro untuk ciri yang lebih hebat seperti warna tambahan dan pilihan fon Google, perkongsian sosial, video, widget cuaca, dan banyak lagi.

9. Tulis

Tulis

Writee adalah tema sederhana dan percuma untuk laman web dan blog WordPress peribadi. Ia mempunyai ciri untuk menyokong penulis dan blogger. Writee berfungsi dengan baik dengan semua plugin WordPress pihak ketiga yang mesti anda ada di blog anda. Ia mempunyai slaid gambar yang disatukan dengan catatan anda untuk menunjukkan kandungan unggulan di laman utama anda.

10. Kehadiran

Kehadiran

Kehadiran adalah tema WordPress untuk laman web perniagaan. Mudah digunakan dan menawarkan laman web demo siap pakai untuk melancarkan laman perniagaan anda dengan cepat. Ia mempunyai reka bentuk sederhana yang dapat digunakan untuk membuat laman web profesional seperti hotel, restoran, muzik, harta tanah, dan banyak lagi.

11. Roxima

Roxima

Roxima adalah tema WordPress ringkas yang direka khusus untuk portfolio, perniagaan, dan laman web peribadi. Ia mempunyai reka bentuk yang rapi dengan gambar skrin penuh di laman utama. Roxima mempunyai banyak susun atur, modul kandungan, dan bahagian. Ia bahkan mempunyai pembangun halaman seret dan lepas yang boleh anda gunakan untuk mengatur laman web anda dengan mudah.

12. Poket

Poket

Pocket adalah tema WordPress yang indah dengan reka bentuk yang ringkas dan kemas. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri yang minimum namun kuat: menu navigasi sederhana di atas, logo tersuai, gambar yang dipaparkan, dan tipografi yang menakjubkan. Pocket mudah disediakan dan anda boleh memulakan blog anda di WordPress dalam masa yang singkat.

13. Suasana Pro

Suasana Pro

Sekiranya anda mencari tema perniagaan yang ringkas dan profesional, pilih Atmosphere Pro. Ia juga sesuai untuk laman web portfolio atau blog peribadi anda. Tema ini berdasarkan kerangka Genesis dan menyokong sepenuhnya tata letak berdasarkan widget. Ia mempunyai pelbagai templat dan halaman arahan. Atmosphere Pro mempunyai susun atur 2 lajur, dan anda boleh menggunakan penyesuai tema langsung untuk mengedit tetapan tema anda.

14. Libretto

Libretto

Libretto adalah tema WordPress klasik yang direka khas untuk blog peribadi. Ia mempunyai warna latar yang menarik, tipografi yang tajam, susun atur yang indah, dan banyak lagi. Tema ini dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi. Ia juga dapat digunakan untuk membuat laman web fotografi dan seni profesional.

15. Anggun

Anggun

Elegant adalah tema WordPress sederhana untuk laman web blog, portfolio, atau perkhidmatan anda. Ia menyokong logo tersuai dengan menu navigasi dan ikon perkongsian sosial. Anda boleh memilih dari pelbagai pilihan susun atur mereka untuk menambahkan kandungan anda dengan indah. Ia dilengkapi dengan widget tersuai, pilihan warna tanpa had, bahagian siap pakai dan banyak lagi.

16. Paperbag

Beg kertas

Sekiranya anda mencari tema WordPress yang ringkas namun moden dan bergaya dengan tipografi yang unik, maka Paperbag adalah pilihan yang tepat. Ia mempunyai banyak pilihan warna, tata letak tipografi, dan gaya khusus untuk blog WordPress. Tema ini mempunyai widget bawaan untuk menambahkan ciri dan kandungan dengan cepat di laman web anda. Ia menampilkan ikon perkongsian media sosial, bar carian, dan menu navigasi dropdown di tajuk. Paperbag mudah digunakan dan mempunyai banyak tetapan tersuai di panel pilihan tema.

17. Daisy

Daisy

Sekiranya anda mencari tema WordPress yang bergaya untuk laman web atau blog pelancongan anda, maka Daisy adalah tema untuk anda. Ia mempunyai susun atur yang unik dengan slaid gambar dan bahagian perkhidmatan di laman utama. Ia menyokong sepenuhnya WooCommerce, dan anda boleh memaparkan gambar kecil video di halaman anda.

18. Karen

Karen

Karen adalah tema blog ringkas yang direka khas untuk blog WordPress peribadi. Ia mempunyai logo tersuai dengan slogan di bawahnya. Terdapat ruang yang baik di tajuk yang membolehkan anda menambahkan ayat di garis tanda. Ini juga termasuk ikon media sosial di tajuk, bar carian di menu navigasi, slaid gambar, susun atur berbilang lajur, dan bahagian catatan unggulan di laman utama.

19. Igloo

Igloo

Sekiranya anda ingin membuat laman web restoran anda sendiri dan memerlukan permulaan yang pantas, maka Igloo adalah pilihan tepat untuk anda. Ini adalah tema restoran WordPress dengan semua ciri yang anda perlukan untuk tempat makan anda. Ia mempunyai sistem pengurusan menu yang dapat membantu menampilkan menu restoran anda dengan indah. Ia dilengkapi dengan pelbagai bahagian halaman utama seperti testimoni, galeri gambar, menu, dan banyak lagi.

20. Baskerville

Baskerville

Baskerville adalah tema blog WordPress percuma dengan reka bentuk yang ringkas dan bersih untuk blog peribadi dan profesional. Ia mempunyai susun atur batu yang menjadikannya unik dari tema sederhana lain. Anda boleh menyematkan siaran yang dipaparkan dan memaparkannya dengan indah di laman utama. Ia dilengkapi dengan gambar tajuk penuh skrin di samping menu navigasi dan bar carian. Anda boleh menukar warna tema dengan mudah agar sesuai dengan jenama anda.

21. Sedap

Sedap

Sanse adalah tema WordPress percuma dan ringkas. Ia memaparkan catatan anda di laman utama tanpa gambar yang dipaparkan sehingga halaman dimuat lebih cepat dari biasa. Header merangkumi logo, slogan, dan menu navigasi. Tema tanpa bar sisi dan menyokong widget di kawasan footer. Anda juga boleh menambahkan menu navigasi di bahagian bawah laman web anda dengan tema Sanse.

22. Barletta

Barletta

Sekiranya anda mencari tema majalah untuk menambahkan banyak kandungan di laman web anda, maka Barletta adalah pilihan yang tepat. Ia mempunyai slaid gambar yang dapat Anda gunakan untuk menampilkan kandungan unggulan blog anda. Anda boleh membuat menu navigasi yang hebat untuk ditambahkan di bahagian atas halaman di bawah logo. Ia memiliki pilihan warna dan widget khusus untuk membuat laman web kandungan besar dengan mudah.

23. Garis asas

Garis asas

Baseline adalah tema WordPress premium yang direka khas untuk laman web kesihatan dan kecergasan. Ia mempunyai susun atur sederhana dengan tipografi yang menarik yang menarik perhatian pengguna. Ia mempunyai slaid kandungan, susun atur terbina dalam, pilihan tatal tak terbatas, dan banyak lagi. Ia membolehkan anda membuat menu navigasi yang indah. Anda juga boleh menggunakan Baseline untuk laman web majalah atau berita anda.

24. Pro Hidangan Harian

Hidangan Harian

Sekiranya anda mencari tema blog WordPress yang hebat untuk blog peribadi atau profesional anda, maka Daily Dish Pro adalah perkara yang anda perlukan. Ia dilengkapi dengan widget khusus seperti About Me yang boleh anda tambahkan di bar sisi untuk memaparkan biografi peribadi anda. Ia menyokong sepenuhnya WooCommerce, dan menawarkan beberapa susun atur halaman untuk menyesuaikan blog anda.

25. Beatrix

Beatrix

Beatrix adalah tema seni dan kraf WordPress yang ringkas. Ia boleh digunakan untuk memulakan kedai dalam talian dengan WooCommerce untuk produk kreatif anda. Ia mempunyai susun atur yang indah dengan slaid produk, ikon media sosial, butang log masuk pengguna dan banyak lagi. Anda juga boleh memaparkan produk anda di laman utama.

26. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro adalah tema pelbagai guna untuk laman web WordPress anda. Ia mengesyorkan satu set plugin percuma untuk menambahkan ciri di laman web anda seperti perkhidmatan, testimoni pelanggan, dan banyak lagi. Ia mempunyai pilihan warna dan pilihan gaya font yang tidak terhad. Ia responsif dan dioptimumkan untuk enjin carian.

27. Sederhana

Sedang

Medium adalah tema blog WordPress dengan susun atur berbilang lajur di laman utama dan halaman arahan lain. Ini membolehkan anda menambahkan gambar pilihan, membuat menu bar sisi, memaparkan pautan sosial, dan menunjukkan menu kategori termasuk arkib pos. Anda boleh menukar warna dengan mudah, menambahkan widget tersuai, dan menggunakan Font Google untuk membuat laman web yang cantik.

28. Camellia

Camellia

Camellia adalah tema fesyen dan gaya hidup WordPress. Ia mempunyai ciri-ciri yang anda perlukan untuk membuat laman web peribadi yang indah. Ia mempunyai skema warna dan pilihan fon yang menakjubkan. Ia juga dilengkapi dengan widget khusus, templat halaman, dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan penyesuai tema WordPress langsung untuk mengubah tetapannya dan melihat pratonton di sebelah kanan skrin anda.

29. Calon

Jujur

Inginkan tema bercerita yang ringkas untuk blog anda? Candid adalah tema pelbagai guna untuk laman web WordPress yang memerlukan reka bentuk berdasarkan cerita. Sangat sesuai untuk jurugambar, penulis, artis dan banyak lagi. Ia menggunakan fon Arbil Display yang menjadikannya unik dan memukau bagi pengguna anda. Anda juga akan menemui tetapan tema lain seperti susun atur batu, pilihan pelbagai lajur, warna tanpa had, widget tersuai, dan banyak lagi.

30. Utara yang Benar

BetulNorth

True North adalah tema portfolio WordPress dengan susun atur yang ringkas dan kemas. Ia menyokong bahagian portfolio terbina dalam beranda dengan bahagian lain yang berguna seperti mesej selamat datang dan gambar yang ditampilkan dengan lebar penuh. Ia membolehkan anda mengubah gambar latar belakang, warna tajuk, tetapan sosial, dan banyak lagi menggunakan panel pilihan tema sederhana. Ia menyokong pemalam borang hubungan WordPress untuk menambahkan borang kenalan di laman web anda dan melibatkan pengguna anda.

31. Stella

Stella

Stella adalah tema blog WordPress moden dan bergaya dengan susun atur yang indah untuk laman web profesional. Ia dilengkapi dengan gelangsar kandungan yang menakjubkan, tajuk utama, bahagian halaman utama, susun atur beberapa halaman, templat bar sisi, dan banyak lagi. Sangat mudah untuk disiapkan dan kebanyakan tetapan tema dapat dikendalikan dari penyesuai langsung WordPress.

32. Suarez

Suarez

Suarez adalah tema WordPress yang bergaya untuk blog peribadi dan profesional. Ia mempunyai gambar latar belakang skrin penuh di laman utama dengan logo dan menu navigasi di atasnya. Suarez boleh digunakan untuk membuat laman web kandungan yang kuat dengan mudah. Ia menyokong widget kandungan tersuai, templat halaman, animasi, slaid gambar, dan banyak lagi. Tema ini sesuai dengan semua plugin perniagaan WordPress terbaik.

33. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc adalah tema WordPress yang menakjubkan dengan ciri pelbagai guna untuk membuat laman web yang anda perlukan. Ia dilengkapi dengan slaid gambar latar belakang skrin penuh. Anda boleh menambahkan logo, menu navigasi, teks, dan item lain di bahagian atas gelangsar. Ia mempunyai susun atur terbina dalam, bahagian halaman utama, galeri gambar, dan banyak lagi. Tetapan boleh disesuaikan dari panel pilihan tema yang cukup mudah digunakan.

34. Asas

Asas

Basic adalah tema WordPress yang ringkas dan percuma dengan ciri-ciri seperti premium. Ia dilengkapi dengan galeri gambar lightbox, ikon sosial, widget tersuai, pilihan warna, dan banyak lagi. Ia menyokong gambar kecil video, menu footer, susun atur halaman, dan butang tatal ke atas. Mudah untuk mengatur dan memulakan laman web anda dengan cepat.

35. Brittany

Brittany

Brittany adalah tema WordPress yang berwarna untuk blog peribadi. Ia mempunyai reka bentuk yang menakjubkan dengan pilihan warna tanpa had. Anda boleh menambahkan menu navigasi, ikon media sosial, bar carian, dan banyak lagi di bahagian tajuk. Daripada slaid gambar di laman utama, ada kawasan sambutan untuk pengunjung di mana anda boleh menambahkan teks anda. Di bawah itu, anda dapat memaparkan kandungan unggulan anda dengan indah. Ini memiliki banyak tata letak halaman, templat, dan widget khusus untuk memperibadikan laman web anda.

36. Primrose

Primrose

Primrose adalah tema WordPress yang bergaya dan profesional dengan pilihan tema ringkas. Ia mempunyai 2 menu navigasi, integrasi media sosial, slaid kandungan unggulan, dan banyak lagi di tajuk utama. Ia dilengkapi dengan widget khusus, pelbagai skema warna, bar sisi, tetapan latar belakang, dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan penyesuai tema langsung dengan pratonton untuk membuat perubahan dalam tetapan tema.

37. Bersungguh-sungguh

Cergas

Sekiranya anda mencari tema WordPress yang indah dan pelbagai guna, pilih Allegiant. Tema ringkas dengan reka bentuk moden dan ciri-ciri hebat. Tema ini sesuai untuk laman web perniagaan kecil, majalah dalam talian, dan kedai eCommerce. Ini menampilkan sokongan Google Font, widget khusus, pilihan warna, dan tata letak halaman. Ia bergabung dengan WooCommerce di luar kotak untuk membuat kedai dalam talian.

38. Burung Biru

Burung Biru

Bluebird adalah tema blog WordPress yang indah. Ia mempunyai tipografi yang menakjubkan dan 2 pilihan warna. Bluebird mempunyai berbilang bar, 2 menu navigasi, widget tersuai, pautan sosial, gelangsar kandungan, dan pilihan tema berguna lain yang mudah digunakan untuk melancarkan laman web atau blog anda dengan cepat.

39. Hueman

Hueman

Hueman adalah tema blog WordPress percuma yang direka khusus untuk laman web berita dan majalah. Ia boleh digunakan untuk membuat laman web yang besar dengan mudah. Tema ini menyokong bar sisi kiri dan kanan, slaid kandungan unggulan, widget tersuai, dan integrasi media sosial. Ia dilengkapi dengan logo dan menu navigasi tersuai di tajuk atas. Anda juga dapat menambahkan menu navigasi di bar sisi laman web anda.

40. Flat

Rata

Seperti namanya, Flat adalah tema WordPress percuma dengan reka bentuk rata untuk laman web berita dan majalah. Ia mempunyai bar sisi kiri untuk menambahkan logo tersuai, menu navigasi, bar carian, catatan terkini, dan banyak lagi. Reka bentuk temanya sangat ringkas dan kemas. Ia mempunyai pilihan warna, fon khusus, warna latar belakang, gambar pilihan, dan banyak lagi.

41. Lintasan

Lintasan

Tracks adalah tema blog WordPress yang bergaya dan percuma. Ia dapat disesuaikan untuk membuat fotografi, majalah, dan blog peribadi. Ia mempunyai susun atur minimalis dengan logo tersuai, menu navigasi, ikon sosial, bar carian, dan banyak lagi. Anda boleh memaparkan slaid dan galeri kandungan yang ditampilkan di laman utama dengan gambar. Ia menyokong sepenuhnya kandungan video dan berfungsi dengan baik dengan semua pemalam WordPress yang paling popular.

42. Mendarat

Mendarat

Pendaratan adalah tema WordPress yang indah dengan sokongan untuk halaman arahan khas dan susun atur yang telah dibina untuk melancarkan laman web anda dengan cepat. Ia mempunyai gambar latar belakang layar penuh dengan logo, teks, butang ajakan bertindak, dan menu navigasi di atasnya. Anda juga boleh mengubah susun atur tajuk, warna, fon dan banyak lagi. Ia dilengkapi dengan jenis pos khusus seperti portfolio dan acara. Pendaratan sepenuhnya menyokong WooCommerce, dan ia mempunyai pelbagai bahasa dengan WPML.

43. Lincah

Lincah

Nimble adalah tema blog WordPress yang elegan. Ia mempunyai templat halaman, kod pendek, dan pilihan khusus lain yang membantu dalam membuat laman web kaya ciri dengan mudah. Ia mempunyai pelbagai kulit tema, pilihan warna yang unik, tipografi yang indah, dan banyak lagi. Nimble mesra pemula, dan menyokong penuh WooCommerce untuk memulakan kedai dalam talian.

44. Terapung

Terapung

Float adalah tema WordPress premium dengan reka bentuk sederhana dan paralaks. Ia mempunyai kesan tatal paralaks yang menjadikannya unik dari tema lain. Bar atas mempunyai logo dan menu navigasi yang dapat disesuaikan dari pilihan susun atur. Float mempunyai pelbagai susun atur yang boleh anda gunakan untuk mengubah reka bentuk laman web anda. Ia dilengkapi dengan beberapa susun atur menu navigasi, pilihan tajuk yang telus, templat laman web demo, dan banyak lagi.

45. Gaya Hidup Pro

Gaya Hidup Pro

Lifestyle Pro adalah tema WordPress Genesis sederhana dengan ciri-ciri hebat untuk membuat kesihatan, kecergasan, gaya hidup, atau laman web peribadi. Ini mempunyai 2 menu navigasi, logo khusus dengan tagline, bar sisi, bahagian kandungan unggulan, dan integrasi media sosial. Ia dilengkapi dengan widget khusus, pilihan warna, WooCommerce, dan sokongan Google Font.

Kami berharap artikel ini dapat membantu anda mencari tema WordPress mudah untuk memulakan laman web anda dengan mudah. Anda juga mungkin ingin melihat senarai pilihan 43 tema fotografi terbaik kami untuk WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map