6 Penyedia Nombor Telefon Vanity Terbaik untuk 2020 (Berbanding)

pembekal nombor telefon terbaik jika dibandingkan


Ingin mendapatkan nombor telefon rias untuk laman web anda?

Nombor telefon kesombongan adalah nombor perniagaan yang senang diingat dan dipromosikan.

Secara amnya, nombor telefon rias adalah gabungan huruf dan angka, yang biasanya menyebut nama syarikat anda atau frasa yang anda gunakan untuk iklan atau apa sahaja yang berkaitan dengan perniagaan anda.

Walaupun angka-angka ini kelihatan sukar untuk dipahami, tidaklah sesulit yang sepertinya. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa tempat terbaik untuk membeli nombor telefon rias untuk laman web anda. Menjelang akhir, kami akan memberitahu anda cara menambahkan butang klik untuk menelepon menggunakan nombor kesombongan anda sehingga pelawat dapat menghubungi anda terus dari laman web anda.

Bagaimana Nampaknya Nombor Kesombongan?

Seperti yang disebutkan di atas, nombor sia-sia tipikal adalah gabungan angka dan huruf. Contoh nombor tersebut ialah 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Ia juga boleh menjadi unik seperti 8000-111-222 atau 1222-333-444 dan lain-lain. Bahagian terbaik adalah bahawa nombor rias mudah diingat.

Banyak nombor kesombongan adalah nombor bebas tol. Tetapi ini bergantung pada ketersediaannya. Mereka biasanya dijual dengan kaedah pertama didahulukan.

Untuk membeli nombor telefon rias, pertama anda perlu mempunyai perkhidmatan telefon perniagaan, yang berbeza dengan telefon tempatan anda. Untuk menggunakan perkhidmatan telefon perniagaan, anda memerlukan sambungan internet. Itulah sebabnya ia juga dipanggil perkhidmatan VOIP (Voice Over Internet Protocol).

Anda hanya memerlukan peranti yang disambungkan ke internet untuk menggunakan perkhidmatan telefon perniagaan moden. Pada dasarnya, komputer, komputer riba, tablet, atau telefon bimbit.

Ini bermakna anda tidak memerlukan jenis peralatan khas. Mari lihat beberapa penyedia nombor telefon bimbit.

1. RingCentral

RingCentral

RingCentral adalah salah satu penyedia nombor telefon rias terbaik untuk perniagaan kecil. Ia menawarkan ciri-ciri luar biasa seperti sistem telefon berbilang talian, pemajuan panggilan, penantian panggilan, pemindahan panggilan, persidangan video, panggilan persidangan, dan lain-lain. Anda boleh mendapatkan nombor telefon sia-sia dari RingCentral dengan membayar tambahan $ 30 dengan rancangan anda. Ini adalah pembayaran sekali sahaja.

Setelah mendaftar, anda boleh mendapatkan nombor bebas tol dan nombor tempatan langsung dari papan pemuka anda sendiri. Untuk mendapatkan nombor sia-sia anda, anda perlu melamarnya secara berasingan. Ini akan diluluskan dalam masa 10 hari selepas itu anda boleh menggunakan penjana nombor rias untuk mendapatkan yang unik untuk perniagaan anda.

Dengan RingCentral anda juga boleh menggunakan perkhidmatan pihak ketiga seperti Gusto, Dropbox, Microsoft, dll.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva adalah penyedia telefon perniagaan lain untuk perniagaan kecil yang boleh anda cuba. Dengan panel berasaskan webnya, menguruskan panggilan, mel suara, dan faks anda sangat mudah. Dengan Nextiva, anda juga boleh mempunyai perkhidmatan seperti panggilan domestik percuma, penghalaan panggilan, pindahkan mel suara ke e-mel dan banyak lagi.

Anda juga boleh mendapatkan nombor bebas tol supaya pengguna dapat berhubung dengan anda secara percuma. Nextiva hadir dengan beberapa ciri perkhidmatan telefon perniagaan yang paling canggih namun senang walaupun pemula menggunakannya. Secara lalai, ia tidak menawarkan nombor sia-sia. Tetapi mereka mendapatkannya dari rakan pembawa mereka untuk anda.

Lihat kawasan Tawaran kami untuk diskaun Nextiva terbaik!

3. Telefon.com

Telefon.com

Phone.com menawarkan nombor sia-sia, nombor bebas tol dan tempatan untuk perniagaan. Tetapi mereka mempunyai had minit panggilan bulanan. Melebihi had akan dikenakan biaya lebih banyak.

Untuk menetapkan nombor sia-sia anda, mereka akan mengenakan bayaran sekali sahaja kepada anda. Bayaran ini berbeza mengikut nombor dan kod yang anda pilih. Selain nombor rias, mereka juga menawarkan pelbagai ciri komunikasi untuk pengurusan perniagaan anda dengan mudah.

4. Belalang

belalang

Grasshopper adalah satu lagi penyedia nombor telefon rias untuk perniagaan anda. Mereka menawarkan semua perkhidmatan nombor maya yang mungkin anda mahukan untuk perniagaan anda. Dari nombor bebas tol hingga nombor tempatan dan juga nombor sia-sia, semuanya ada untuk anda. Untuk memastikan bahawa nombor yang anda inginkan ada, anda boleh melihatnya semasa proses pendaftaran itu sendiri.

Sekiranya anda sudah mempunyai nombor sia-sia, anda juga boleh memasukkannya ke Belalang. Selain daripada ini, anda juga mempunyai beberapa pilihan lain seperti SMS perniagaan, pemajuan dan penghalaan panggilan, sambungan, ucapan khas, dll..

5. MyOperator

MyOperator, nombor kesombongan

Pengendali saya adalah satu lagi destinasi yang baik untuk sesiapa sahaja yang mencari nombor telefon rias untuk perniagaan mereka. Selain nombor telefon bimbit, ia juga menawarkan nombor maya dan nombor bebas tol. Oleh itu bergantung kepada keperluan anda, anda boleh memilih salah satu daripadanya.

Ciri canggihnya dapat menjadi kelebihan tambahan bagi anda untuk mengembangkan perniagaan. Sebagai contoh, ia membolehkan anda merakam panggilan dengan pelanggan anda. Dengan menganalisis panggilan yang direkodkan ini, anda dapat mengetahui keperluan pemanggil anda yang sering diminta dan berusaha untuk memenuhi panggilan tersebut.

Dengan pilihan penjejakan panggilan, anda dapat mengawasi semua pemanggil anda dan memastikan anda tidak kehilangan satu prospek yang berpotensi. Anda juga boleh mempunyai catatan terperinci mengenai panggilan yang sedang disambungkan dan panggilan yang tidak dijawab oleh setiap jabatan di papan pemuka langsung.

6. RingBoost

ringboost

RingBoost adalah satu lagi platform cemerlang untuk membeli nombor telefon rias dari. Di sini anda boleh memilih nombor telefon rias anda berdasarkan kategori perniagaan anda. RingBoost adalah yang terbaik untuk syarikat yang ingin memilih nombor rias berdasarkan jenis perniagaan mereka.

Nombor yang dibeli dari RingBoost dapat dihantar dengan mudah ke nombor telefon yang ada. Ia mempunyai senarai nombor yang sudah dibuat untuk anda. Anda hanya boleh melihatnya dan memilih yang paling anda sukai.

Mempromosikan Nombor Kesombongan Telefon Anda di WordPress

Penyemakan imbas mudah alih sepanjang masa dan dijangka hanya akan meningkat tahun ini.

Oleh kerana sebahagian besar lawatan laman web anda berasal dari telefon bimbit, adalah kepentingan terbaik anda untuk memudahkan pengguna anda menghubungi anda terus dari laman web anda dengan hanya satu klik.

Ini dapat dilakukan dengan menambahkan butang klik untuk panggil di laman web anda. Mari lihat bagaimana melakukannya.

Cara Menambah Butang Klik untuk Panggil ke WordPress

Sekiranya anda pengguna WordPress, menambahkan butang klik untuk panggil ke laman web anda tidaklah sukar. Anda boleh melakukannya dengan menggunakan pemalam atau tanpa pemalam.

Kami akan menunjukkan kepada anda kedua-dua cara untuk melakukannya.

Kaedah 1: Menambah Butang Klik untuk Panggilan Dengan Plugin

Repositori WordPress penuh dengan plugin luar biasa yang membantu anda menambahkan sebarang ciri yang anda mahukan di laman web anda, termasuk butang klik-untuk-panggilan yang kemas. Yang terbaik di antara mereka adalah pemalam yang dipanggil Butang Panggilan WP. Plugin ini bertujuan untuk menjadikan penambahan butang klik untuk memanggil di WordPress menjadi tugas yang lebih mudah.

Dengan pemalam ini, anda boleh menambahkan klik untuk memanggil tanpa bantuan profesional. Anda memerlukan hanya beberapa klik dan anda masih boleh mencuba. Plugin ini juga membolehkan anda menyesuaikan butang panggilan anda agar sesuai dengan penampilan laman web dan jenama anda. Tombol Panggilan WP 100% responsif mudah alih, jadi kelihatan hebat juga pada skrin yang lebih kecil. Inilah cara anda boleh menambah butang panggilan dengan pemalam ini.

Kaedah 2: Menambah Butang Klik untuk Panggil Tanpa Plugin

Kaedah ini adalah untuk mereka yang benar-benar tidak mahu menambahkan pemalam untuk menambah butang klik untuk panggil. Anda perlu menambahkan nombor anda dalam bentuk pautan menggunakan format tertentu. Anda kini akan menambah nombor telefon anda dengan tel sebagai awalan dalam nombor.

Anda boleh menambahkan pautan ini ke halaman web atau bar sisi atau kawasan kandungan widget apa pun:

Cukup salin pautan yang boleh diklik ini di mana sahaja anda mahu benamkan.

Klik di sini untuk menghubungi kami

Jangan lupa ganti nombor telefon yang kami tunjukkan di sini dengan nombor telefon anda sendiri. Pengguna anda sekarang hanya boleh mengklik pautan untuk menghubungi anda tanpa meninggalkan laman web anda.

Soalan Lazim Tentang Memilih Nombor Kesombongan

Sekarang mari kita lihat beberapa soalan yang paling kerap ditanya mengenai memilih nombor sia-sia.

S1. Bagaimanakah nombor sia-sia berbeza dengan nombor bebas tol?
Nombor rias adalah rangkaian nombor atau huruf atau boleh menjadi gabungan kedua-duanya. Huruf dalam nombor ini biasanya merupakan nama perniagaan, produk atau perkhidmatan anda. Ia juga boleh menjadi urutan nombor yang tidak dapat dilupakan. Angka-angka ini boleh menjadi bebas tol atau nombor tempatan. Contoh nombor sia-sia ialah 1-800-GO-FED-EX.

Nombor bebas tol, sebaliknya, adalah nombor yang mempunyai kod pendailan khusus di mana pengguna anda boleh memanggil secara percuma. Kod dailan bebas tol di Amerika Syarikat adalah 800, 888, 877, 866, 855, 844 dan 833.

S2. Adakah pra-penetapan nombor kesombongan saya penting?
Semasa memilih nombor sia-sia, anda boleh mempunyai pilihan awalan yang berbeza seperti 800, 888, 877, 866, 855, 844, dan lain-lain. Walau bagaimanapun, banyak orang lebih suka pilihan 1-800 kerana banyak pengguna sudah biasa dengannya yang membuatnya dapat dikenali. Tetapi anda juga boleh memilih pilihan lain.

S3. Apakah perkataan yang harus saya gunakan dalam nombor saya?
Sebaik-baiknya, kata-kata dalam nombor telefon bimbit anda mestilah nama produk atau perniagaan anda. Cara terbaik untuk memilih perkataan untuk nombor anda ialah memilih antara 7-10 huruf. Dengan melakukan itu, anda dapat memastikan bahawa kata tersebut tidak mempunyai nombor tambahan pada awal atau akhir.

S4. Bolehkah saya menjual nombor telefon bimbit saya?
Sebaik sahaja anda membeli nombor rias, anda tidak boleh menjualnya. FCC mempunyai peraturan ketat yang melarang perdagangan dan penjualan semula nombor bebas tol. Sesiapa yang mencuba melakukannya mungkin akan menghadapi masalah undang-undang.

S5. Bolehkah saya menggunakan nombor rias saya dengan nombor tempatan saya?
Ya, jika anda mempunyai nombor tempatan, anda boleh menggunakannya dengan nombor telefon rias anda. Anda dapat meneruskan panggilan yang anda terima dengan mudah di nombor kesombongan anda dan bahkan menetapkan IVR untuk menghubungkan pemanggil anda dengan ahli pasukan yang betul.

S6. Adakah nombor pengulang adalah pilihan yang lebih baik untuk perniagaan saya?
Ramai pengguna tidak mahu memilih kata kerana harganya yang tinggi berbanding dengan angka. Nombor pengulang adalah pilihan yang baik dalam kes seperti itu. Angka-angka ini mempunyai corak berulang dan mudah diingat.

Itu sahaja. Kami harap artikel ini membantu anda menambahkan nombor sia-sia ke laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat cara membuat e-mel perniagaan percuma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map