8 Penyedia Kursus dan Latihan Dalam Talian WordPress Terbaik

Penyedia Kursus dan Latihan Dalam Talian WordPress Terbaik


Adakah anda mencari penyedia kursus dan latihan dalam talian WordPress yang terbaik??

Sama ada anda pengguna baru, profesional berpengalaman atau pembangun tema atau pemalam, anda akan menemui banyak kursus WordPress yang berbeza di web yang membantu anda mempelajari apa sahaja yang anda mahukan dengan WordPress. Yang mengatakan, tidak setiap kursus WordPress dalam talian bernilai masa dan wang anda.

Itulah sebabnya kami mengumpulkan senarai kursus dan program latihan dalam talian terbaik untuk WordPress.

Memilih Kursus Dalam Talian WordPress Terbaik

Anda mungkin menemui pelbagai platform yang menawarkan tutorial dan panduan yang membantu anda mempelajari WordPress dari luar. Platform ini merangkumi pelbagai topik seperti pembangunan laman web, pengembangan tema dan pemalam, penyesuaian WordPress dan banyak lagi.

Tidak semua kursus dalam talian WordPress dibuat sama. Anda boleh mendapatkan kursus dalam pelbagai format.

 • Tutorial video
 • Panduan langkah demi langkah
 • Petua dan cara
 • Sokongan WordPress

Mari kita lihat beberapa kursus dan penyedia latihan dalam talian WordPress terbaik di pasaran.

1. Kursus Video Percuma WPBeginner

Pemula WP

Pemula WP adalah panduan pemula WordPress yang paling popular di internet. Ia menawarkan kursus, tutorial, dan video dalam talian percuma untuk membantu anda mempelajari WordPress. Apabila anda mendaftar untuk video WPBeginner, anda akan mendapat akses ke 30+ panduan dan tutorial berguna secara PERCUMA.

Dengan tutorial video ini, anda dapat memulakan blog, membuat laman web, atau membuat kedai dalam talian tanpa menyewa pembangun. Tutorial video membincangkan halaman WordPress, catatan, gambar, penyematan video / audio, widget, alat, tetapan, dan konfigurasi.

Selain daripada itu, anda boleh mengunjungi Laman web WPBeginner untuk melihat artikel, sumber daya, plugin premium, dan 100+ kupon diskaun percuma. Memang, WPBeginner adalah penyelesaian perintis dan sehenti untuk mempelajari WordPress.

Anda mungkin juga ingin mempertimbangkan untuk menyertai Kumpulan Facebook WPBeginner. Dalam kumpulan ini, anda akan mendapati banyak pemula mendapat penyelesaian untuk masalah mereka. Juga, Syed Balkhi (pengasas) sering berkongsi petua dan trik cepat dalam video langsung yang dapat membantu anda mengembangkan laman web anda dengan cepat.

Harga: Ia adalah PERCUMA!

2. WP101

WP101

WP101 menawarkan tutorial video WordPress mesra pemula. Mereka menerbitkan kursus video profesional di WordPress untuk pengguna peringkat kemasukan. Dari pemasangan hingga menggunakan plugin dan tema, WP101 membantu anda membimbing anda bagaimana menggunakan plugin WordPress yang popular dengan cepat dan mudah.

Anda juga boleh memanfaatkan kursus berkaitan produk lanjutan mereka, yang merangkumi Yoast, MailPoet, WooCommerce, Jetpack, dan banyak lagi. Ia juga menawarkan kursus mengenai editor WordPress, termasuk penyunting blok Gutenberg.

Harga: Pelan Keahlian Sepanjang Hayat berharga $ 99 (satu kali bayaran).

3. Tuts + Tutorial WordPress

Envato Tuts Plus

Tuts + adalah laman web tutorial kod WordPress yang popular. Ia menawarkan beratus-ratus tutorial cara untuk membantu anda mempelajari segala-galanya mengenai WordPress. Anda juga boleh mengakses puluhan e-book dan kursus dalam talian dari pakar WordPress teratas.

Topik yang dibahas dalam tutorial dan kursus ini merangkumi SEO, pengembangan tema, pengembangan plugin, pos dan halaman, jenis pos tersuai, rangkaian multisite, blok Gutenberg, dan banyak lagi.

Bahagian terbaiknya ialah anda boleh melanggan Envato Elements dan mendapatkan akses ke lebih daripada 1.6 juta item berguna, termasuk akses tanpa had ke tutorial, eBook, dan kursus Tuts +.

Harga: Harganya $ 16.50 sebulan.

4. Lynda.com

Lynda

Lynda.com adalah salah satu laman web kursus dan tutorial dalam talian terbesar oleh LinkedIn Learning. Ia mempunyai bahagian khusus untuk tutorial dan kursus video WordPress. Dengan 51 kursus dan 1500+ panduan video untuk WordPress, anda dapat mempelajari hampir semua perkara mengenai WordPress.

Tutorial video merangkumi beberapa topik, termasuk pengembangan plugin, pembuatan blog, pembangunan laman web, penyesuaian tema, keselamatan, WooCommerce, dan banyak lagi.

Harga: Bermula dari $ 17.99 sebulan pada bil tahunan.

5. Udemy

Udemy

Udemy menawarkan pelbagai kursus dalam talian mengenai beberapa topik. Ia mempunyai bahagian tersendiri mengenai tutorial video untuk WordPress. Kursus disusun mengikut nama guru, penilaian pengguna, jumlah jam, dan tahap (pemula, lanjutan, dll.).

Ia mempunyai 3000+ kursus di WordPress dari para pakar. Sebilangan guru menawarkan lebih dari 100 ceramah yang merangkumi semua topik, termasuk reka bentuk web, pengembangan, pemilihan tema, pemalam, dan banyak lagi. Anda boleh memberikan maklum balas anda pada bila-bila masa berdasarkan pengalaman anda dengan Udemy.

Harga: Kosnya adalah berdasarkan pelatih dan jumlah kursus yang ditawarkan. Biasanya, ia bermula dari $ 19.99.

6. Sesi WP

Sesi WP

Sesi WP menawarkan tutorial video dari pakar WordPress teratas. Ia mempunyai puluhan sesi video dalam talian dan 7 kursus lengkap masing-masing dengan pelbagai pelajaran. Beberapa sesi mereka juga menampilkan beberapa pelatih yang menjadikan mereka unik dan luar biasa.

Mereka boleh menawarkan program latihan peribadi untuk anda dan pasukan pembangunan anda. Program ini merangkumi latihan dua minggu, latihan berterusan, saluran kendur swasta, penilaian individu, kad laporan, dan banyak lagi. Anda boleh berhenti dari latihan kapan saja dan membayar apa yang telah anda pelajari.

Harga: Jadilah ahli dan dapatkan latihan selama 160+ jam dengan harga $ 3.

7. WordPress.tv

TV WordPress

WordPress.tv adalah laman web WordPress yang popular oleh Automattic. Ia menawarkan beribu-ribu video dari pakar dan pelatih di internet. Ia juga memuatkan video dari WordCamps (persidangan WordPress antarabangsa) dari setiap pelosok dunia.

Laman web mempunyai bahagian “Bagaimana Untuk” dengan beratus-ratus tutorial untuk mempelajari WordPress. Anda juga boleh berkongsi video anda di WordPress.tv untuk menyebarkan pengetahuan. Ini membolehkan anda menyertai WordPress.tv sebagai sukarelawan untuk menyederhanakan dan menyemak penyerahan video.

Harga: Ianya percuma.

8. IsItWP

IsItWP

IsItWP adalah alat carian WordPress yang popular yang boleh anda gunakan untuk menganalisis hosting, tema, plugin dan maklumat lain laman web. Ia mempunyai blog dengan lebih dari 1000 tutorial, panduan, dan kursus dalam talian di WordPress.

Sekiranya anda mahukan akses percuma ke tutorial, petua, dan peretasan WordPress yang berguna, ikuti buletin mingguan IsItWP. Pakar kami menghantar e-mel mingguan kepada pelanggan dengan banyak sumber WordPress setiap minggu.

IsItWP mempunyai ulasan produk untuk ratusan tema dan pemalam WordPress. Ia juga memuatkan beberapa ulasan hosting WordPress secara percuma. Anda boleh memanfaatkan ulasan ini untuk memilih hosting, tema, dan pemalam web terbaik untuk laman web WordPress anda.

Harga: Ia adalah PERCUMA!

Kami harap artikel ini membantu anda mencari penyedia kursus dan latihan dalam talian WordPress terbaik. Anda juga mungkin ingin melihat panduan kami mengenai plugin dropshipping terbaik untuk WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map