9 Alternatif Perhubungan Tetap Terbaik untuk Mengembangkan Senarai Anda

alternatif hubungan tetap terbaik


Adakah anda mencari alternatif Perhubungan Tetap? Constant Contact adalah perkhidmatan pemasaran e-mel yang popular untuk laman web perniagaan kecil. Dalam artikel ini, kami akan berkongsi alternatif Perhubungan Tetap yang paling popular yang boleh anda gunakan.

Mengapa Anda Perlu Mencari Alternatif Perhubungan Tetap?

Constant Contact adalah perkhidmatan pemasaran e-mel yang popular untuk perniagaan kecil. Ia menawarkan percubaan percuma selama 60 hari, jadi anda dapat menguji ciri-cirinya secara menyeluruh sebelum mendaftar ke rancangan perkhidmatan premium. Ini adalah pilihan yang tepat untuk pemula dan mengendalikan senarai pelanggan kecil dengan mudah. Anda harus menyemak tinjauan Tetap Tetap kami untuk maklumat lebih lanjut.

Seiring berjalannya waktu, anda mungkin perlu melihat perkhidmatan e-mel popular lain untuk mendapatkan lebih banyak ciri dan fungsi yang hilang dari Constant Contact.

Terdapat banyak perkhidmatan pemasaran e-mel yang boleh anda periksa di laman web anda. Perkhidmatan ini dapat menyaingi Constant Contact dari segi ciri dan harga.

Setelah itu, mari kita lihat alternatif Perhubungan Tetap yang paling popular yang boleh anda gunakan.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue adalah platform pemasaran e-mel dan pesanan teks yang popular. Sangat mudah untuk disiapkan dan sangat mudah digunakan. Anda boleh menjalankan beberapa kempen dan promosi pemasaran dari laman web anda menggunakan SendinBlue. Ini membolehkan anda membuat pesanan khusus berdasarkan tingkah laku pengguna dan memastikan penghantaran mesej.

Ia hanya dikenakan untuk jumlah e-mel yang anda hantar. Akaun percuma mereka menawarkan kenalan tanpa had dengan 9000 e-mel yang dibenarkan setiap bulan. Lihat ulasan SendinBlue yang lengkap ini untuk maklumat lebih lanjut.

Harga: $ 25 / bulan sehingga 40,000 e-mel.

2. Menitis

Menitis

Drip adalah penyelesaian pemasaran e-mel berasaskan e-niaga yang paling popular. Ia dilengkapi dengan teknik automasi pemasaran yang cerdas untuk mendorong pengunjung anda untuk mendaftar ke senarai e-mel anda. Dengan menggunakan Drip, anda dapat membuat perbualan dengan pengguna anda dan mengirim e-mel tepat pada masanya sesuai dengan tingkah laku mereka, seperti halaman produk yang mereka lihat atau halaman web yang mereka kunjungi.

Ini membolehkan anda mengirim pesanan teks khusus kepada pengguna anda. Drip memeriksa sama ada pengguna melawat laman web anda untuk pertama kalinya atau pelawat adalah pengguna biasa, jadi mesej dapat dihantar dengan sewajarnya. Anda harus membaca ulasan Drip lengkap ini untuk mengetahui lebih lanjut.

Drip adalah percuma untuk 100 pelanggan pertama, yang bermaksud anda boleh menguji ciri-cirinya dan menghantar e-mel / pesanan teks kepada pengguna.

Harga: $ 49 / bulan untuk sehingga 2500 pelanggan.

3. AWeber

AWeber

AWeber adalah perkhidmatan pemasaran e-mel dan penjanaan utama untuk laman web perniagaan kecil. Membina borang langganan mesra mudah alih dengan AWeber adalah mudah untuk mengembangkan senarai e-mel anda. Ia dilengkapi dengan drag and drop builder untuk membuat e-mel dan menyiapkan sistem automatik untuk menghantar buletin.

AWeber mempunyai banyak saluran sokongan pelanggan termasuk sembang langsung, telefon, dan sokongan berasaskan e-mel untuk membantu anda menjalankan kempen pemasaran e-mel anda dengan lancar. Percubaan 30 hari percuma mereka membolehkan anda merasa selesa dengan platform mereka dengan menghantar e-mel kepada pelanggan anda selama sebulan penuh sebelum perlu membayar apa-apa.

Harga: $ 19 / bulan untuk sehingga 500 pelanggan.

4. MailChimp

MailChimp

MailChimp adalah penyelesaian e-mel yang berpatutan dan berpatutan. Yang terbaik untuk semua jenis laman web dan dilengkapi dengan ciri untuk membuat halaman arahan yang indah. Anda boleh menggunakan halaman ini untuk menukar pengunjung menjadi pelanggan.

Sangat mudah untuk menggabungkan MailChimp dengan WordPress. MailChimp untuk WooCommerce adalah satu lagi perkhidmatan luar biasa untuk kedai eCommerce anda. Ia berfungsi hebat dengan banyak aplikasi lain di pasaran juga. Anda juga ingin melihat pesaing MailChimp dalam perbandingan daripada pakar kami.

Perkara terbaik mengenai MailChimp adalah rancangan percuma mereka, yang boleh anda gunakan untuk menghantar sehingga 12,000 e-mel sebulan.

Harga: $ 10 / bulan.

5. CovertKit

TukarkanKit

ConvertKit adalah perisian pemasaran e-mel untuk penulis, penerbit, dan blogger. Ia dilengkapi dengan pembangun automasi visual yang membantu anda membuat corong e-mel automatik untuk membimbing pengunjung anda melalui ajakan bertindak. CovertKit juga disukai oleh YouTubers dan podcasters.

Ini membolehkan anda membuat borang langganan yang indah, menghantar e-mel tersuai, memahami tingkah laku pengguna, dan banyak lagi. Percubaan percuma selama 14 hari memberi anda akses untuk menguji perkhidmatan premium mereka.

Harga: $ 29 / bulan untuk sehingga 1000 pelanggan.

6. GetResponse

DapatkanResponse

GetResponse adalah perkhidmatan pemasaran e-mel yang kuat untuk laman web perniagaan. Ia dilengkapi dengan templat e-mel, antara muka pengguna, borang pendaftaran, dan banyak lagi. Ini juga menawarkan alat pemasaran untuk meningkatkan lalu lintas laman web anda dan mengubah pengunjung anda menjadi pelanggan.

Selain pemasaran e-mel, anda boleh menggunakan GetResponse untuk menjadi tuan rumah webinar dalam talian dan membuat halaman arahan dengan kandungan interaktif. Ia mempunyai sembang langsung, e-mel, dan sokongan berasaskan telefon untuk membantu anda mengetahui tentang perisian. GetResponse memberi anda percubaan percuma selama 30 hari untuk menguji perkhidmatan mereka.

Juga, periksa alternatif Interkom terbaik ini untuk mencari perkhidmatan sembang langsung yang popular.

Harga: $ 15 / bulan.

7. Kempen Aktif

Kempen Aktif

ActiveCampaign adalah penyelesaian pemasaran e-mel (CRM) yang boleh digunakan untuk membuat e-mel yang disesuaikan. Anda boleh merancang kempen e-mel berdasarkan tingkah laku dan niat pengguna anda. Ciri-ciri tersebut meliputi penjejakan acara di lokasi, integrasi WordPress, perkhidmatan migrasi pakar, dan aplikasi penagihan.

Ia mempunyai pembangun seret dan lepas untuk membuat e-mel serta-merta dan mengirimkannya ke pelanggan anda. ActiveCampaign juga dapat mengirim pesan teks kepada pengguna Anda. Anda boleh menggunakan perkhidmatan premium mereka secara percuma selama 14 hari pertama.

Harga: $ 9 / bulan untuk sehingga 500 kenalan.

8. Pemantau Kempen

Pemantau Kempen

Campaign Monitor menyediakan perkhidmatan pemasaran dan automasi e-mel untuk laman web perniagaan. Ia dilengkapi dengan drag and drop builder untuk membuat e-mel profesional. Monitor Kempen membantu anda membuat perjalanan pelanggan visual untuk melibatkan pengunjung anda dan meningkatkan pendapatan anda.

Ia membolehkan anda membuat e-mel berdasarkan segmen dan dapat disatukan dengan mudah dengan beratus-ratus aplikasi dalam talian, termasuk Shopify, WordPress, Facebook, Magento, dan banyak lagi. Anda boleh membuat akaun percuma dengan e-mel terhad dan akses ke pustaka templat e-mel percuma mereka.

Harga: $ 9 / bulan sehingga 500 e-mel.

9. Delivra

Delivra

Delivra adalah perisian pemasaran e-mel profesional dan premium. Alat ini mempunyai alat automasi e-mel pintar yang memanfaatkan data pelanggan dari pelbagai sumber untuk digunakan dalam kempen pemasaran anda. Ini membolehkan anda melacak data pelanggan dan menunjukkan statistik mengenai kempen anda.

Anda boleh meminta demo untuk mengetahui tentang platform. Delivra mempunyai sokongan melalui telefon untuk mendapatkan jawapan dengan pantas untuk pertanyaan anda.

Harga: $ 119 / bulan untuk 10,000 kenalan.

Kami harap artikel ini membantu anda menemui alternatif Perhubungan Tetap yang paling popular. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai alat dan plugin pemasaran kandungan terbaik untuk WordPress dan senarai perisian CRM untuk perniagaan kecil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map