Bluehost kuponkód (2020)

Bluehost kedvezménykód


Bluehost kuponkódot keres? Te vagy a megfelelő helyen! A Bluehost a WordPress által ajánlott legnépszerűbb tárhely-szolgáltató és hivatalos hosting partner. Nagy piaci részesedéssel rendelkezik, és a legrégebbi hosting cégként ismert, amely 1996-ban indult. Ez egyben az olcsó hosting megoldások kezdőknek és kezdőknek is..

A Bluehost kuponkód beváltása – Kedvezmény akár 72% KI + Ingyenes domain

Ebben a cikkben megmutatjuk Önnek a Bluehost exkluzív ajánlatainkat az egyes web hosting lehetőségekről. Megtalálhatja ezen exkluzív Bluehost kuponkódok beváltásának módját is.

Kattintson az alábbi fogadási lehetőségek bármelyikére, hogy további részleteket olvasson az egyes szolgáltatásokról. Ha inkább egyenesen a hajsza felé fordul, és megragadja a kuponkódot, hajrá.

Szerezzen be „WordPress / megosztott tárhelyet” a Bluehost kuponkóddal (63% KI)

Bluehost kuponkód a megosztott tárhelyhez

A Bluehost megosztott tárhely-tervei ideálisak személyes blogokhoz, kis webhelyekhez és kis online vállalkozásokhoz. A webhelyét létrehozhatja és futtathatja egy megosztott szerveren, ahol más webhelyek is üzemelnek, így mindenki számára megfizethető.

A megosztott tárhely platformot is kezeljük, így nem kell aggódnia a szerver frissítései miatt, a magánélet miatt stb. és egyéb előnyök a megosztott tárhelyeddel kapcsolatban.

Bluehost megosztott / WordPress tárhelyárak: 2,75 dollár / hónap.

Töltse le a Bluehost Shared Hosting szolgáltatást most

Szerezzen be „VPS tárhelyet” exkluzív Bluehost kuponkóddal (akár 50% kedvezmény)

Bluehost kedvezményes VPS tárhely

A Virtual Private Server (VPS) egy Bluehost tárhelyszolgáltatás, amely dedikált tárhelyet és szerver erőforrásokat biztosít egy dedikált szerveren. Ez viszonylag drága és tökéletes választás induló vállalkozások, üzleti weboldalak és e-kereskedelem üzletek számára.

Biztonságosabb, stabilabb és rugalmasabb, mint a megosztott tárhely platform. A Bluehost VPS tárhely teljes hozzáférést biztosít a gyökérfájlokhoz, azaz parancsokat hajthat végre, konfigurációs változtatásokat végezhet, és kezelheti az operációs rendszert..

Bluehost VPS tárhely árazás: 18,99 USD / hónap kezdődik.

Töltse le a Bluehost VPS tárhelyet most

Szerezzen „dedikált tárhelyt” a Bluehost Promo kóddal (Akár 42% KEDVEZMÉNY)

Bluehost promóció a dedikált tárhelyen

Dedikált vagy prémium tárhely-tervek vállalati szintű vállalkozásoknak, csúcskategóriás webhelyeknek, nagy e-kereskedelmi üzleteknek és online banki webhelyeknek szólnak. A Bluehost dedikált tárhelytervével teljes ellenőrzést kap a kiszolgáló erőforrásai, az adatvédelem és a biztonság felett.

Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen műveletet végrehajthasson a szerveren a többi felhasználó befolyása nélkül. A dedikált szerver-tárhelyet nem osztják meg egyetlen felhasználóval sem, ami különbözik a megosztott és a VPS-tárhely-tervektől.

Bluehost dedikált tárhely árazás: Havonta 79,99 USD-t kezd.

Töltse le a Bluehost dedikált tárhelyet most

Szerezzen „Menedzselt WordPress tárhelyet” exkluzív Bluehost Deal-val (33% kedvezmény)

Bluehost kupon menedzselt WordPress tárhelyhez

A Bluehost által kezelt WordPress tárhely professzionális terv kezdőknek és haladó felhasználóknak. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a SEO, a közösségi média és az e-mail forgalom kezelését egyetlen műszerfalon. Integrálja a Google Analytics szolgáltatást a WordPress rendszergazda területén, hogy napi, heti, havi és éves részletes betekintést nyújtson.

Ez egy teljesen kezelt platform a WordPress felhasználók számára, automatikus frissítésekkel, jobb webhelysebességgel, telepítésekkel és egyebekkel. Ezenkívül egy profi szakértőt is kap, aki végigvezeti Önt a Bluehost-fiók, a WordPress-fiók és az oldalak létrehozásának teljes folyamatában..

A Bluehost által kezelt WordPress tárhelyárak: 19,95 dollár / hónap.

Töltse le a Bluehost WordPress tárhelyet most

Szerezzen be „WooCommerce tárhelyet” a Bluehost kuponkóddal (akár 72% KI)

Bluehost kuponkód a WooCommerce számára

A Bluehost által nyújtott WooCommerce Hosting egy elkötelezett terv egy teljesen testreszabható és rugalmas biztonságos online üzlet létrehozására. Zökkenőmentesen működik a készletgazdálkodással, a biztonságos fizetésekkel, a szállításkezeléssel és az adózáskal.

Választhat egy WooCommerce tárhely-tervet, és a Bluehost viseli a többit. A WordPress telepítést, a WooCommerce beépülő modul telepítését és a WooCommerce SSL-t biztosít a biztonságos és biztonságos tranzakciókhoz. A folyamat gyorsabban működik, mint gondolnád, és azonnal beállíthatja online áruházát.

Bluehost WooCommerce tárhely árazás: 3,95 dollár / hónap.

Szerezd meg a Bluehost WooCommerce tárhelyet most

Kap 65% KI a Bluehost tárhelyen + INGYENES domain

Kövesse az IsItWP által a Bluehost kedvezményes hivatkozási linket, hogy exkluzív 65% kedvezményt kapjon.

Szerezzen kupont »

Kap 65% KI a Bluehost tárhelyen + INGYENES domain
Nincs szükség kódra. Kattintson a gombra az üzlet igényléséhez.

Ugrás a BLUEHOST.COM-ra

Az IsItWP felhasználói igénybe vehetik a Bluehost exkluzív 65% -os árengedményét egy ingyenes domain használatával a WordPress tárhelyén. Csak be kell tartania az alábbi utasításokat, így a lehető legjobban kihasználhatja ezt a csodálatos Bluehost exkluzív üzletet.

Először meg kell látogatnia a Bluehost web hosting webhelyet. Innentől kattintson a Fogj neki gomb.

Bluehost kedvezménykód

Ezután ki kell választania a fogadási tervet. A Bluehost ajánlatokat 3 tervvel kaphatja meg: Alapvető, Plusz, és Choice Plus.

Kattintson a választ gombot a megvásárolni kívánt csomagban.

Válassza a Hosting tervet

Ezt követően regisztrálnia kell egy domain nevet. Nincs szükség Bluehost domain kuponra – az Ön ingyenes domainjét tartalmazza. Kiválaszthat egy meglévő domain nevet is. Azt is lehetővé teszi, hogy kihagyja ezt a lépést, és lépjen a fizetési oldalra.

Bluehost Ingyenes domain

Végül hozzon létre egy számlát a Bluehost-en a vásárlás befejezéséhez. Megkérdezi a nevét és elérhetőségét.

Fiók létrehozása

Az összes részlet hozzáadása után görgessen lefelé, hogy megerősítse a tárhely-csomag adatait.

Csomaginformáció

Miután ellenőrizte a tárhely csomag részleteit, görgessen lefelé a fizetési információk hozzáadásához.

Bluehost fizetési információk

Kattintson a Beküldés gombot a vásárlás befejezéséhez.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a Bluehost kuponkódot! Érdemes lehet megnéznie a kuponok oldalunkat további kedvezményekkel kapcsolatban.

Ha új webhelyet szeretne létrehozni, ne hagyja ki a legjobb domain név-regisztrátor kiválasztására vonatkozó útmutatónkat.

A Bluehost kuponkód beváltása: GYIK

Itt található néhány a Bluehost kedvezménnyel kapcsolatos gyakran feltett kérdések.

Hogyan lehet kedvezményt szerezni a Bluehost tárhelyen??

Ha IsItWP felhasználó, akkor exkluzív 65% -os engedményt kap a Bluehost webtárhelyen. Tartalmaz továbbá egy ingyenes domaint, ingyenes SSL tanúsítványt, egy kattintással elérhető WordPress telepítést és 24 órás ügyfélszolgálatot.

Bluehost kedvezménykód

Csak el kell kattintania a Bluehost kedvezménykód linkre, hogy megkapja ezt a csodálatos Bluehost akciót.

A Bluehost tárhelyet fizet havonta?

A Bluehost segítségével több fizetési lehetőséget kap. Ez lehetővé teszi a fizetést 12, 24 és 36 hónapos alapon. Minél több hónap alatt fizet, annál további kedvezményt kap az összes tervre.

Csomag kiválasztása

Ha a 36 hónapos tervet választja, akkor tudnia kell, hogy a domain név és az SSL tanúsítvány csak az első évben (12 hónapban) ingyenes. Bluehost megújítási kupont keres? A szolgáltatás megszakítás nélküli folytatásához a domain név és az SSL tanúsítvány fizetését a második évtől kell fizetnie.

A Bluehost gyakran foglalkozik akciókkal és árengedményekkel?

Ez a Bluehost exkluzív üzlet az IsItWP felhasználók számára, korlátozott ideig. A Bluehost kedvezményeket és ajánlatokat kínál az ünnepi időszakban minden évben. Használja ki a Bluehost különleges ajánlat előnyeit egy web hosting terv megszerzéséhez és a WordPress webhely gyors indításához.

Kínál-e a Bluehost pénz-visszatérítési garanciát??

Igen, minden Bluehost exkluzív üzlettel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map