Folyékony web kuponkód (2020)

Folyékony webes kedvezménykód


A Liquid Web a piac egyik vezető menedzselt hosting szolgáltatója. Tárhelyszolgáltatásaikat kifejezetten olyan népszerű alkalmazásokra optimalizálták, mint például a WordPress, a WooCommerce, a prémium üzleti e-mailek és még sok más. IsItWP felhasználóként exkluzív 69% kedvezményt kap az előfizetés első három hónapjában. Használnia kell a kuponkódot, hogy élvezze ezt a hatalmas árengedményt.

Folytassa a folyékony web kuponkódot – akár 69% KI + Ingyenes SSL-t takaríthat meg

Ebben a cikkben bemutatjuk az exkluzív Liquid Web ajánlatainkat az egyes web hosting lehetőségekről. Megtalálhatja ezen exkluzív Liquid Web kuponkódok beváltásának módját is.

Kattintson az alábbi fogadási lehetőségek bármelyikére, hogy további részleteket olvasson az egyes szolgáltatásokról. Ha inkább egyenesen a hajsza felé fordul, és megragadja a kuponkódot, hajrá.

Szerezzen „Menedzselt WordPress tárhelyet” folyékony web kuponkóddal (69% kedvezmény)

Folyékony webes kedvezménykód

A Liquid Web által kezelt WordPress tárhely népszerű megbízható szolgáltatásának, gyors élő támogatásának, automatikus frissítéseinek, átmeneti környezeteknek, nagyszerű tárolási lehetőségeknek, egyszerű beállításoknak, teljes kiszolgálóhozzáférésnek és még sok mindennek köszönhetően..

Minden tervhez kap egy ingyenes SSL tanúsítványt, amelyet automatikusan beállít a webhelyére. Korlátlan forgalmat / oldalmegtekintéseket, automatikus napi biztonsági másolatokat, fejlesztői eszközöket, alkalmazás- / szoftverbeállítást és személyre szabott adatközpontokat biztosít..

Folyékony Web által kezelt WordPress tárhelyárak: Havonta 8,99 USD-t kezd.

Keresse meg a kezelt WordPress tárhelyet most

Szerezzen „VPS tárhelyet” exkluzív folyékony webes ajánlatmal (19,99 USD-tól kezdődik)

Folyékony Web VPS tárhely

A Liquid Web által nyújtott VPS Hosting egy népszerű web hosting megoldás, amely ideálisan korlátlan webhelyek fogadására szolgál. Helyi biztonsági mentésekkel, DDoS támadások elleni védelemmel, dedikált IP-címmel, Cloudflare CDN-vel és még sok másnal érkezik.

A VPS-terv integrált tűzfallal és fejlett szerverbiztonsággal rendelkezik, hogy megóvja webhelyeit minden rosszindulatú tevékenységtől. Ezenkívül root hozzáférést is biztosít a szerver beállításainak teljes testreszabásához.

Folyékony Web VPS tárhely árazás: Havi 19,99 USD-t kezd.

Szerezzen most VPS tárhelyet

Szerezzen „dedikált tárhelyet” a speciális, speciális weboldalakkal (149 USD-tól)

Folyékony web dedikált szerver tárhely

A Liquid Web által készített dedikált szerver-tárhely egy teljes mértékben menedzselt tárhelyszolgáltatás, nagy teljesítmény és magas szintű biztonság mellett. Hatékony szerver erőforrásokkal érkezik mind a Linux, mind a Windows beállításához.

Minden dedikált szerver PCI-kompatibilis és tűzfallal védett. A Liquid Web biztonsági rést is nyújt és a webes alkalmazások védelmét is biztosítja, hogy biztonságos környezetben tárolja a webhelyet és az alkalmazásokat.

Folyékony web dedikált tárhely árazás: Havonta 149 dollárral kezdődik.

Dedikált szerver most

Szerezzen be „WooCommerce tárhelyet” a folyékony webes üzlettel (39 dollárral kezdődik)

Folyékony web WooCommerce tárhely

A Liquid Web által nyújtott WooCommerce tárhely egy komplett csomag, amely több mint 1000 e-kereskedelem témával, termékváltozatokkal, termékkatalógusokkal, átfogó pluginekkel és még sok másnal érkezik.

A WooCommerce tárhelytervével növelheti konverzióit, kezelheti az áruházleltárokat, csatolhat kuponokat és üzleteket, beilleszthet termékképeket és létrehozhat személyzeti fiókokat. Beépített SEO támogatást kínál az e-kereskedelem webhelyének rangsorolásához.

Folyékony web WooCommerce tárhely árazás: Havonta 39 dollárt kezd.

Szerezd meg a WooCommerce tárhelyét most

Kap 69% KI a Liquid Web hosting tervén

Használja a Liquid Web kuponkódot, hogy 69% -kal kevesebb WordPress tárhelyet kapjon.

Megkapni a kódot “

Kap 69% KI a Liquid Web hosting tervén
másolja az alábbi kódot, és illessze be a pénztárnál:

WPBEGINNER69OFF

Ugrás a LIQUIDWEB.COM-ra

Az IsItWP exkluzív Liquid Web kuponkódja 69% -ot takarít meg az első három hónapban a kezelt WordPress tárhely-terv alapján. Egyszerűen kövesse az alábbi utasításokat, hogy kihasználhassa ezt a Liquid Web kuponkódot, és élvezze a maximális árengedményt első három hónapjában.

Először kattintson a folyékony web hivatkozási linkre ezen az oldalon. A kedvezmény automatikusan érvényes lesz a vásárlásra.

Most egy exkluzív vásárlóhoz irányítanak WPBeginner kedvezmény oldal a folyékony webhelyen.

Folyékony webes kedvezménykód

Görgessen le az árak és a tervek szakaszhoz. 2 terv érhető el: Személyes és Szabadúszó

Ki kell választania egy tervet, és kattintson a ‘Rendelés most’ gombra. Ezen az oldalon kiválaszthatja a legközelebbi adatközpontot is.

Rendelje meg most

Ezután megjelenik a regisztrációs oldal. Adja hozzá adatait, és hozzon létre egy fiókot a fizetési oldalra lépéshez.

Regisztráció oldal

Most be kell írnia a domain nevét, és kattintson a Következő gomb.

Adja meg a domain nevet

Ezután megjelenik a számlázási oldal. Meg kell adnia a nevét, számát, címét, a vállalkozás adatait és a hitelkártya adatait.

Számlázási oldal

Kattintson a Következő gombra kattintva ellenőrizheti megrendelését és befejezheti a vásárlást.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a Liquid Web kuponkódot. Érdemes lehet megnéznie a kuponok oldalunkat további kedvezményekkel kapcsolatban.

Ha új webhelyet szeretne létrehozni, ne hagyja ki a legjobb domain név-regisztrátor kiválasztására vonatkozó útmutatónkat.

Folyékony web kuponkód beváltása: GYIK

Íme néhány a Liquid Web kizárólagos üzlettel kapcsolatos gyakran feltett kérdések.

Hogyan lehet kedvezményt kapni a folyékony webtárhelyen??

Ha IsItWP felhasználó, akkor exkluzív 69% -os engedményt kap a Liquid Web hosting szolgáltatásban. Tartalmaz továbbá egy ingyenes SSL tanúsítványt és a napi 24 órás ügyfélszolgálatot telefonon, e-mailben és csevegésen.

Folyékony webes kedvezménykód

Csak el kell kattintania a Liquid Web kedvezménykód linkre, hogy megkapja ezt a csodálatos Liquid Web különleges ajánlatot.

Folytatja-e a folyékony webtárhely havonta?

A Liquid Web segítségével több fizetési lehetőséget kap. Ez lehetővé teszi havi és 12 hónapos fizetést. Bizonyos tervek esetén 24 hónapig is fizethet, és pénzt takaríthat meg. Minél több hónap alatt fizet, annál további kedvezményt kap az összes tervre.

A folyékony web szolgáltatásokat és kedvezményeket nyújt-e gyakran?

Ez a Liquid Web kizárólagos üzlet az IsItWP felhasználók számára, korlátozott ideig. A Liquid Web minden évben kedvezményeket és ajánlatokat kínál az ünnepi időszakban. Használja ki a Liquid Web különleges ajánlat előnyeit, hogy webtárhely-tervet kapjon, és gyorsan elindítsa a WordPress-webhelyet.

A Liquid Web nyújt pénz-visszatérítési garanciát??

Igen, a Liquid Web megosztott tárhely-tervvel 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kapsz. A VPS-tárhely, a dedikált szerver-tárhely és egyéb tervek vonatkozásában nincs visszatérítési politika.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map