GreenGeeks kuponkód (2020)

GreenGeeks kedvezménykód


A GreenGeeks WordPress tárhely 70% -os kedvezményt kínál az IsItWP felhasználók számára. Nevükhöz hasonlóan támogatják a környezetbarát zöld környezetet, és ennek biztosítása érdekében az EPA Green Power projekttel társulnak. A GreenGeeks elnyerte a nevét a WordPress tárhelyiparában olyan csodálatos szolgáltatásaival, mint az 1-kattintásos telepítés, a robusztus biztonság, az időben történő frissítés, a teljes munkaidős támogatás, a biztonsági mentések, a CDN-integráció és még sok más. 70% -os engedményt kaphat a webtárhelyen és ingyenes domain a GreenGeeks kupon alatt.

A GreenGeeks kuponkódjának beváltása – Kedvezmény akár 70% KI + Ingyenes domain

Ebben a cikkben megmutatjuk Önnek a GreenGeeks exkluzív ajánlatait az egyes webtárhely-lehetőségekre vonatkozóan. Megtalálhatja ezen exkluzív GreenGeeks kuponkódok beváltásának módját is.

Kattintson az alábbi fogadási lehetőségek bármelyikére, hogy további részleteket olvasson az egyes szolgáltatásokról. Ha inkább egyenesen a hajsza felé fordul, és megragadja a kuponkódot, hajrá.

Szerezzen be „WordPress tárhelyet” a GreenGeeks kuponkódjával (70% kedvezmény)

GreenGeeks kedvezménykód

A GreenGeeks által készített WordPress Hosting egy kattintással telepíti a WordPress telepítőt, automatikus frissítéseket, napi biztonsági mentéseket, fejlett biztonságot és 24 órás ügyfélszolgálatot. Ezenkívül ingyenes WordPress-migrációt biztosít más hosting platformokról a GreenGeeks tárhely-fiókjára.

Minden tervükkel együtt ingyenes domainnevet és domain név-átadási lehetőséget kap. Hatékony gyorsítótárazási technológiával rendelkezik, amely elősegíti a webhely felgyorsítását.

GreenGeeks WordPress Hosting árképzés: 2,95 dollár / hónap.

Szerezd meg a GreenGeeks WordPress tárhelyet most

Szerezzen „VPS tárhelyet” a GreenGeeks segítségével (39,95 dollárban kezdődik)

GreenGeeks VPS tárhely

A GreenGeeks által nyújtott VPS Hosting egy teljesen menedzselt megoldás, amelyhez egy hatékony kezelési portál tartozik, amely lehetővé teszi a DNS hozzáadását, egy fiók indítását, egy fiók leállítását, egy számla szellőzését stb..

Folyamatosan ellenőrzi a feketelistán szereplő IP-ket, hogy a VPS-kiszolgálók biztonságban legyenek minden támadás ellen. Minden tervhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány, ingyenes webhely-átvitel és a 24/7/365 élő ügyfélszolgálat.

GreenGeeks VPS tárhely árazás: 39,95 dollár / hónap.

Szerezzen most GreenGeeks VPS tárhelyet

Szerezzen „dedikált tárhelyet” a GreenGeeks segítségével (169 USD-tól kezdődik)

GreenGeeks dedikált szerver tárhely

A GreenGeeks dedikált szerver-tárhelyével teljes mértékben irányíthatja a kiszolgálókat. Teljesen testreszabhatja a szerver beállításait, és elindíthat webhelyeket, szoftvereket, alkalmazásokat és bármilyen webes vagy adatbázis projektet.

Minden tervvel kap 5 IP-címet, SATA-meghajtókat, 10 000 GB-os átvitelt és így tovább. Mint minden GreenGeeks tárhely megoldás, a dedikált szerver tárhely is környezetbarát, 300% -os szélenergia-felhasználással zöld és szén-dioxid-kibocsátású.

GreenGeeks dedikált tárhely árazás: Havonta 169 dollárral kezdődik.

Szerezzen most GreenGeeks dedikált tárhelyet

Szerezzen „viszonteladói tárhelyet” a GreenGeeks exkluzív ajánlatával (akár 43% KEDVEZMÉNY)

GreenGeeks viszonteladói tárhely

A GreenGeeks viszonteladói tárhelyszolgáltatása több tervet kínál a felhasználók számára a tárhely értékesítéséhez és az interneten történő pénzkereséshez. 10-50 fiókból áll, korlátlan SSD területtel, korlátlan sávszélességgel, cPanel, WHMCS és még sok másnal.

Minden terv gyors teljesítménnyel, ingyenes fiók-migrációval, nagykereskedelmi domainekkel, méretezhetőséggel és fejlett biztonsággal rendelkezik. A GreenGeeks viszonteladói tárhelyén több adatközpont, CDN-integráció, e-kereskedelem kompatibilitás, fejlesztőbarát környezet és éjszakai adatmentés áll rendelkezésre..

GreenGeeks viszonteladói tárhely árazás: 19,95 dollár / hónap.

Szerezzen most GreenGeeks viszonteladói tárhelyet

Kap 64% KI + Ingyenes domain a GreenGeeks tárhelyén

Használja a GreenGeeks kedvezménykódunkat, hogy exkluzív 64% kedvezményt kapjon.

Szerezzen kupont »

Kap 64% KI + Ingyenes domain a GreenGeeks tárhelyén
Nincs szükség kódra. Kattintson a gombra az üzlet igényléséhez.

Ugrás a GREENGEEKS.COM-ra

Az IsItWP felhasználók a GreenGeeks kuponkódjával 70% -ot kaphatnak megosztott WordPress-tárhelyen. Kövesse az alábbi lépésről lépésre, és váltja be a GreenGeeks kupont, hogy exkluzív kedvezményt kapjon a GreenGeeks WordPress tárhelyért.

Az első dolog, amit meg kell tennie, a GreenGeeks webhely felkeresése. Üdvözlő üzenetet fog látni. Mivel Ön IsItWP felhasználó, a kuponkódot már alkalmazzák az Ön kényelme érdekében.

GreenGeeks WordPress tárhely

Görgessen le kissé, hogy megnézze a GreenGeeks webtárhely-terveit. Ki kell választania egy tervet, és kattintson a Fogj neki gomb.

A GreenGeeks webtárhely-tervei

Az új oldalra jut, ahol ki kell választania a domain nevet a vásárlás folytatásához.

GreenGeeks domain név

Meg kell adnia a domain nevét (pl. Example.com vagy isitwp.com), és ellenőriznie kell a rendelkezésre állást. Ha már van domainneve, akkor írja be és nyomja meg a Folytatni gomb.

A következő oldalon fel kell vennie személyes adatait, például e-mailt, utónevet, vezetéknevet, címet és egyebeket.

A GreenGeeks feliratkozik

Miután ezeket az információkat hozzáadta, görgessen lefelé, hogy ellenőrizze a csomag részleteit. A GreenGeeks kuponkódot automatikusan alkalmazzák, és kiválasztják az Ön számára a legjobb web hosting csomagot.

A GreenGeeks fizetési feltételei

Ban,-ben Fizetési információ szakaszban lépjen tovább, és írja be a hitelkártya adatait.

A GreenGeeks fizetési adatai

Kattintson a Fiók létrehozása & Fogj neki gombot a vásárlás befejezéséhez.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a GreenGeeks kuponkódunkat. Érdemes lehet megnéznie a kuponok oldalunkat további kedvezményekkel kapcsolatban.

Ha új webhelyet szeretne létrehozni, ne hagyja ki a legjobb domain név-regisztrátor kiválasztására vonatkozó útmutatónkat.

A GreenGeeks kuponkódjának beváltása: GYIK

Íme néhány a GreenGeeks exkluzív üzletről gyakran feltett kérdések.

Hogyan lehet kedvezményt kapni a GreenGeeks tárhelyén??

Ha IsItWP felhasználó, akkor exkluzív 70% -os kedvezményt kap a GreenGeeks webtárhelyén. Tartalmaz továbbá egy ingyenes domaint, ingyenes SSL tanúsítványt, egy kattintással elérhető WordPress telepítést és 24 órás ügyfélszolgálatot.

GreenGeeks WordPress tárhely

Csak el kell kattintania a GreenGeeks kedvezménykód linkre, hogy megkapja ezt a csodálatos GreenGeeks akciót.

Havi GreenGeeks tárhely-díjat számít fel?

A GreenGeeks segítségével több fizetési lehetőséget kap. Ez lehetővé teszi havi, 12, 24 és 36 hónapos fizetést. Minél több hónap alatt fizet, annál további kedvezményt kap az összes tervre.

A GreenGeeks fizetési feltételei

Ha a 36 hónapos tervet választja, akkor tudnia kell, hogy a domain név és az SSL tanúsítvány csak az első évben (12 hónapban) ingyenes. A szolgáltatás megszakítás nélküli folytatásához a domain név és az SSL tanúsítvány fizetését a második évtől kell fizetnie.

Gyakran nyújt-e ajánlatokat és kedvezményeket a GreenGeeks?

Ez a GreenGeeks exkluzív üzlet az IsItWP felhasználók számára korlátozott ideig. A GreenGeeks kedvezményeket és ajánlatokat kínál az ünnepi időszakban minden évben. Használja ki a GreenGeeks különleges ajánlatának előnyeit, hogy webtárhely-tervet kapjon, és gyorsan elindítsa a WordPress-webhelyet.

Kínál-e a GreenGeeks pénz-visszatérítési garanciát??

Igen, minden GreenGeeks exkluzív üzlettel 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kapsz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map