SiteGround kuponkód (2020)

SiteGround kuponkód


A SiteGround egy jól ismert WordPress hosting cég, amely több adatközponttal és költségvetés-barát tervekkel rendelkezik. Választhat szerverét a webhelyére a világ minden részén található 3 adatközpont közül. Az IsItWP felhasználók számára 70% kedvezményt kínálnak az indítási tervtől. Ha optimalizált webszerverekkel és világhírű ügyfélszolgálattal keres tárhelyet, akkor a SiteGround lehet az első választás.

Beváltja a SiteGround Kuponkódot – 70% kedvezmény + INGYENES domain

A SiteGround hatékony megoldásokat kínál a webhelyek tárolására és fejlesztésére. Számos szolgáltatáshoz tartozik, beleértve a webátvitelt, a webfejlesztést, a WordPress kezelését és karbantartását, valamint az előnyben részesített együttműködési eszközöket.

SiteGround kedvezménykód

A SiteGround segítségével többféle típusú tárhelyet kaphat, beleértve a WordPress tárhelyet, web hosting, WooCommerce tárhely, felhő tárhely, dedikált szerverek és vállalati tárhely.

Minden tervhez tartozik ingyenes SSL tanúsítvány, ingyenes Cloudflare CDN, napi biztonsági másolat, e-mail fiók, webhely-készítő és élő 24 órás ügyfélszolgálat..

Kattintson az alábbi fogadási lehetőségek bármelyikére, hogy további részleteket olvasson az egyes szolgáltatásokról. Ha inkább egyenesen a hajsza felé fordul, és megragadja a kuponkódot, hajrá.

Szerezzen be „WordPress tárhelyet” a SiteGround kuponkóddal (70% kedvezmény)

SiteGround kuponkód a WordPress tárhelyhez

A SiteGround egy teljesen kezelt WordPress tárhely-megoldást kínál. A kezdők számára megfizethető, rengeteg hasznos funkcióval és eszközzel érkezik a napi biztonsági másolat készítéséhez, előkészítéshez, e-mailekhez stb.

3 tervet tartalmaz: Üzembe helyezés, GrowBig, és GoGeek. A StartUp tervvel 1 webhelyet üzemeltethet, de a többi terv lehetővé teszi korlátlan webhelyek üzemeltetését. Minden tervnek különbözik a webhelye és a havi látogatói elosztása.

A SiteGround WordPress tárhely árazása: 3,95 dollár / hónap.

Szerezzen be WordPress tárhelyet most

Szerezzen „webtárhelyt” exkluzív SiteGround kuponkóddal (70% kedvezmény)

A SiteGround foglalkozik a webtárhely szolgáltatással

A SiteGround webtárhely-tervek az egyedi készítésű webhelyekre vonatkoznak. Több csomagot kínál kezdőknek és haladó felhasználóknak, nagyszerű lehetőségekkel, amelyek révén azonnal elindíthatja weboldalát.

A leginkább figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik az egyszerű webhelykezelés, a domainkezelés, a megbízható e-mail szolgáltatás, a rendkívül gyors sebesség, a legmodernebb biztonság és még sok más. Weblapkészítő eszközökkel is rendelkezik, amelyek segítségével könnyen beállíthatja webhelyét.

SiteGround Web Hosting árképzés: 3,95 dollár / hónap.

Szerezzen most webtárhelyt

Szerezzen be „WooCommerce tárhelyet” a SiteGround speciális ajánlattal (70% kedvezmény)

SiteGround kedvezménykód a WooCommerce tárhelyhez

A SiteGround menedzselt WooCommerce tárhelyet biztosít az online áruház gyors és megbízható kiszolgálón történő beállításához. Segít a WooCommerce webhelyének más platformokról a SiteGround-re történő áttérésében az egyedi gyártású plugin segítségével.

Mint bármelyik tervük, intelligens gyorsítótárazási lehetőségeket és ingyenes Cloudflare CDN-t kap. Előre telepített ingyenes SSL-tanúsítvánnyal, napi biztonsági másolatokkal és automatikus frissítésekkel rendelkezik a WordPress és a WooCommerce erőforrásokhoz.

SiteGround WooCommerce tárhely árazás: 3,95 dollár / hónap.

Szerezd meg a WooCommerce tárhelyét most

A SiteGround „Cloud Hosting” 80 dollárral kezdődik

A SiteGround tárhely kuponja a Cloud Hosting számára

A SiteGround Managed Cloud Hosting rendkívül rugalmas és méretezhető az összes webhely tárolására. Magánszerver-erőforrásokkal érkezik a nagyvállalati webhelyek belépő szintű felhasználói számára.

Rendkívül könnyű kezelni és méretezni a RAM-ot vagy a CPU-t egy kattintással. A dinamikus gyorsítótárazással lehetővé teszi a hátradőlést és a pihenést, miközben a szerver automatikusan optimalizálja a teljesítményt.

SiteGround Cloud tárhely árazás: Havonta 80 USD-t kezd.

Szerezzen felhő-tárhelyet most

Szerezzen „vállalati tárhelyet” a SiteGround segítségével

A SiteGround foglalkozik a vállalati tárhelyről

A SiteGround Enterprise Hosting a haladó felhasználók és a nagyvállalatok webhelyei számára készült. Teljes körűen azt a szakértői csoport kezeli, aki gondoskodik az Ön hosting infrastruktúrájáról.

A Linux szerverekön működik, és remek támogatást nyújt az üzleti tárhely méretezéséhez. A megoldások integrálásához egyedi fejlesztési munkafolyamatot is kaphat.

SiteGround Enterprise Hosting árazás: Ehhez a tervhez kapcsolatba kell lépnie a SiteGround értékesítési csapatával a testreszabott árképzés érdekében.

Szerezzen vállalati tárhelyet most

„Dedikált szerver tárhely” A SiteGround havonta 269 dollárral kezdődik

SiteGround kupon a dedikált tárhelyhez

A SiteGround dedikált szerver tárhely azoknak a felhasználóknak szól, akik nem csak VPS-megoldást keresnek. Prémium tárhely, nagy teljesítményű beállításokkal, amelyeket a SiteGround szakértői irányítanak.

A dedikált szerverbeállítás magában foglalja az automatikus frissítéseket, a szakaszosítást, a WP-CLI-t, a Git-integrációt és még sok más. Könnyen kezelhető a cPanel, WHM és más hasznos eszközök segítségével.

SiteGround Cloud tárhely árazás: Havonta 269 dollárral kezdődik.

Szerezzen dedikált szervereket most

Kap 70% KI a SiteGround tárhelyen (kizárólagos ajánlat)

Kövesse az IsItWP által a SiteGround kupon utalási linket, hogy exkluzív kedvezményt kapjon a tárhelyről.

Szerezzen kupont »

Kap 70% KI a SiteGround tárhelyen (kizárólagos ajánlat)
Nincs szükség kódra. Kattintson a gombra az üzlet igényléséhez.

Ugrás a SITEGROUND.COM-ra

Az IsItWP SiteGround kuponkódjával az indulási tervükben 70% kedvezményt kaphat webes tárhelyén. Kövesse az alábbi lépésről lépésre az exkluzív SiteGround kedvezménykódunk használatával a maximális engedmények igénybevételét a SiteGround tárhelyén.

Egyszerűen lépjen a SiteGround webhelyre. Görgessen le és kattintson a Szerezd meg a tervet gomb.

SiteGround kedvezménykód

A SiteGround exkluzív 70% -os kedvezményt nyújt a felhasználók számára a WordPress összes tárhely-csomagjában. Csodálatos üzlet az első webhely létrehozásával.

Most meg kell adnia a domain nevét (például www.yourwebsite.com vagy isitwp.com), és kattintson a Folytassa gomb.

Jegyzet: Ha már rendelkezik domainjével, akkor folytathatja a megadásával.

Válassza a Domain lehetőséget, hogy regisztráljon a webhely tárhelyszelvényén

Miután kiválasztotta a domain nevet és a tárhelyi tervet, hozzá kell adnia a fiók adatait és elérhetőségét.

Számla információ

Ezután görgessen lefelé az ügyfél és a fizetési információk megadásához, hogy folytassa.

Fizessen most a Siteground kuponkódjával

Kattintson a Fizess most gombot, és megvásárolta a SiteGround fantasztikus tárhely-ajánlatát.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a SiteGround kuponkódot. Érdemes lehet megnéznie a kuponok oldalunkat további kedvezményekkel kapcsolatban.

Ha új webhelyet szeretne létrehozni, ne hagyja ki a legjobb domain név-regisztrátor kiválasztására vonatkozó útmutatónkat.

A SiteGround kuponkód beváltása: GYIK

Íme néhány a SiteGround kizárólagos üzlettel kapcsolatos gyakran feltett kérdések.

Hogyan lehet kedvezményt kapni a SiteGround tárhelyen??

Ha IsItWP felhasználó, akkor exkluzív 70% -os kedvezményt kap a SiteGround szolgáltatásban. Tartalmaz továbbá egy ingyenes domaint, ingyenes SSL tanúsítványt, egy kattintással elérhető WordPress telepítést és 24 órás ügyfélszolgálatot.

Csak el kell kattintania a SiteGround engedménykód linkre, hogy megkapja ezt a csodálatos SiteGround akciót. További részletekért alul kell ugrani, hogy megtudja, hogyan kell használni a SiteGround kedvezménykódot.

A SiteGround tárhely felszámítása havonta történik?

A SiteGround segítségével több fizetési lehetőséget kap. Ez lehetővé teszi 1, 12, 24 és 36 hónapos fizetést. Több hónap alatt választja ki fizetését, további kedvezményt kap az összes tervre.

SiteGround tárhely-tervek

Ha a 36 hónapos tervet választja, akkor tudnia kell, hogy a domain név és az SSL tanúsítvány csak az első évben (12 hónapban) ingyenes. A szolgáltatás megszakítás nélküli folytatásához a domain név és az SSL tanúsítvány fizetését a második évtől kell fizetnie.

Gyakran nyújt-e a SiteGround ajánlatokat és árengedményeket?

Ez a SiteGround üzlet IsItWP felhasználók számára szól, korlátozott ideig. A SiteGround minden évben kedvezményeket és ajánlatokat kínál az ünnepi időszakban. Használja ki ezt a SiteGround tárhely-kupont, hogy web hosting tervet kapjon, és gyorsan elindítsa a WordPress webhelyet.

A SiteGround nyújt pénz-visszatérítési garanciát??

Igen, minden SiteGround exkluzív üzlettel 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kapsz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map