Agensi Themify

Mencari tema perniagaan WordPress untuk agensi reka bentuk? Themify Agency adalah tema korporat yang bergaya dan moden untuk memaparkan perkhidmatan dan produk anda dengan indah. Dalam tinjauan Themify Agency ini, kami akan menunjukkan ciri-cirinya dan membantu anda memutuskan apakah tema tersebut sesuai untuk keperluan anda.


Tinjauan Agensi Themify

Mengenai Agensi

Dengan namanya, Agensi adalah tema untuk agensi reka bentuk dan laman web korporat. Ia adalah produk Themify, yang terkenal dengan penjualan tema WordPress terbaik dalam talian.

Themify Agency mempunyai ciri-ciri hebat untuk mempamerkan perkhidmatan dan produk anda. Banyak susun atur dan kulit tema menawarkan banyak untuk mereka bentuk laman web mengikut keperluan anda.

Ciri-ciri Agensi

Tema Themify dilengkapi dengan pembangun dan banyak ciri lain untuk memudahkan pengguna membuat laman web. Agensi mempunyai jenis pos tersendiri untuk portfolio, pasukan, testimoni pelanggan, dan bahagian untuk memaparkan karya anda. Footer menyokong 4 kawasan widget untuk menambahkan kandungan dan pautan penting anda dengan mudah.

Ia memiliki panel penyesuaian yang membolehkan anda mengatur fon, warna, latar belakang, gaya pautan, dan banyak lagi. Panel ini memberi anda kawalan penuh terhadap tetapan tema anda di hujung jari anda.

Mari perhatikan ciri-cirinya secara terperinci untuk memahami mengapa anda harus menggunakan tema ini:

Susun atur Tema

Agensi menyokong pelbagai susun atur. Susun atur ini selanjutnya dikategorikan ke dalam catatan, halaman, dan arkib. Susun atur portfolio dan pasukan diletakkan secara berasingan dalam tetapan tema anda.

Tetapan Susun atur

Anda boleh memilih susun atur anda dari pilihan yang ada. Ini membolehkan anda membuat susun atur tersuai menggunakan kod pendek.

Reka Bentuk Responsif dan Sokongan RTL

Laman web responsif mudah alih berguna untuk kedudukan enjin carian anda. Themify Agency responsif sepenuhnya dan anda juga dapat mengatur tetapannya untuk mengkonfigurasi laman web anda pada ukuran skrin yang berbeza.

Reka bentuk responsif

Tema ini juga menyokong RTL, jadi anda boleh membuat laman web pelbagai bahasa. Lembaran gaya rtl.css tersedia dalam fail tema anda.

Themify Builder

Themify builder memudahkan anda mengedit laman web anda. Anda boleh mengaktifkannya dari tetapan Agensi Themify.

Themify Builder

Pada setiap halaman, pos dan susun atur portfolio laman web anda, anda akan melihat pilihan pembangun untuk membuat laman web anda. Perubahan berlaku secara langsung, jadi anda tidak perlu beralih antara pentadbir WordPress dan pratonton halaman untuk melihat pengeditan.

Jenis Pos Tersuai

Jenis catatan tersuai yang ditambahkan di panel pentadbir WordPress anda dengan tema merangkumi slaid, portfolio, sorotan, testimoni dan pasukan.

Jenis Pos Tersuai

Mari kita lihat apa yang dilakukan oleh jenis siaran tersuai ini:

Slaid

Ia membolehkan anda menambahkan media untuk slaid halaman utama. Kandungan media mungkin merangkumi gambar, video, galeri dan kandungan teks. Semua slaid boleh dibuat di sini. Walau bagaimanapun, tetapan slaid tersedia di panel Themify Agency di pentadbir WordPress anda.

Slaid CPT

Portofolio

Untuk menampilkan karya anda, anda dapat mengedit jenis catatan khusus ini dan menambahkan kandungan dengan foto. Di setiap karya unggulan, anda juga dapat menambahkan beberapa foto.

Portfolio CPT

Portofolio anda akan muncul di laman utama dan akan kelihatan seperti yang ditunjukkan dalam gambar ini di sini:

Portfolio

Lebih banyak pilihan boleh didapati di panel tetapan tema.

Sorotan

Produk dan perkhidmatan anda akan menjadi bahagian bahagian ini. Jenis pos khusus akan mengambil semua kerja anda untuk memaparkannya di laman web anda di Apa yang kita lakukan bahagian.

Apa yang kita lakukan

Testimoni

Jenis siaran khas testimoni akan memberi maklum balas dan ulasan pelanggan mengenai perkhidmatan anda. Anda boleh menambahkan semua testimoni di bahagian ini, dan ia akan dipaparkan di laman utama laman web anda.

Testimoni

Pasukan

Agensi mempunyai ciri luar biasa ini untuk menampilkan pasukan di belakang syarikat anda. Tenaga kerja merasa terdorong untuk melihat wajah mereka di laman web. Anda boleh menggunakan CPT ini untuk menambahkan ahli pasukan anda dan ia akan muncul di laman utama.

Anggota kumpulan

Panel Penyesuaian

Panel penyesuaian tema boleh diakses melalui Themify Agency »Sesuaikan. Seperti semua tema Themify, panel ini memberi anda akses untuk mengedit fon, warna, pautan, latar belakang dan tetapan lain.

Sesuaikan Panel

Tetapan asas dan lanjutan membantu mengurus panel penyesuaian anda dengan mudah.

Dokumentasi dan Sokongan

Themify Agency mempunyai dokumentasi terperinci yang memandu anda melalui keseluruhan senarai ciri. Semua tutorial dijelaskan dengan baik dengan tangkapan skrin dan video yang indah.

Bila-bila masa anda memerlukan bantuan, anda hanya perlu mengimbas dokumentasi. Semuanya disenaraikan dalam kaedah langkah demi langkah.

Themify menawarkan sokongan melalui forum mereka. Mereka terkenal dengan masa tindak balas yang cepat.

Themify Agency tersedia dengan bayaran sekali sebanyak $ 49. Apabila anda membeli tema Agensi Themify, anda akan mendapat tema bonus untuk dimuat turun secara percuma dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Sekiranya anda ingin mengakses fail Photoshop serta tema untuk membuat penyesuaian reka bentuk, anda perlu membayar satu kali bayaran $ 69.

Anda boleh menggunakan tema Themify di laman web tanpa had. Untuk mengakses semua tema Themify, anda boleh menyertai Kelab Tema mereka dengan harga hanya $ 79.

Skor Kami

Themify Agency dibina untuk agensi reka bentuk, perniagaan korporat, dan pemilik produk. Dengan pelbagai susun atur dan kulit tema, anda dapat menunjukkan kerja anda kepada pengguna dengan gaya yang bergaya.

Sekiranya anda prihatin dengan kelajuan halaman di laman web anda, anda dapat mematikan kesan animasi yang tidak perlu di Tetapan Themify. Sekiranya anda biasanya memotong gambar secara manual, anda juga dapat mematikan tetapan skrip gambar, yang dapat membantu meningkatkan masa pemuatan. Anda juga harus melihat ini panduan utama untuk meningkatkan kelajuan dan prestasi.

Kami memberikan Themify Agency 5 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Agensi Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map