Birch

Adakah anda ingin membina laman web yang sempurna untuk perniagaan anda? Anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menggunakan Birch tema sederhana dan elegan. Dalam ulasan Birch ini, kami akan menunjukkan kepada anda ciri-ciri dan apakah itu tema yang sesuai untuk laman web anda.


Kajian Birch

Mengenai Birch

Birch adalah tema WordPress responsif yang direka oleh Adam Mills.

Ini adalah tema yang menarik, elegan dan menarik yang memfokuskan pada pembuatan laman web yang sesuai untuk perniagaan anda. Ini adalah tema yang direka dengan indah yang menarik perhatian pengguna anda dengan ciri unik dan pilihan penyesuaian yang berbeza. Birch dilengkapi dengan banyak ciri berguna untuk menjadikan tema ini sesuai untuk perniagaan anda.

Ciri-ciri Birch

Birch dilengkapi dengan pelbagai ciri khas untuk membantu anda membina laman web yang ringkas dan elegan untuk perniagaan anda. Tipografi tema ini cantik dan bersih, dan akan membantu pembaca anda lebih banyak terlibat di laman web anda. Birch hadir dengan banyak pilihan penyesuaian yang berbeza untuk laman utama anda yang menjadikannya menonjol dan menarik perhatian pengguna anda.

Berikut adalah beberapa ciri utama yang menjadikan tema Birch sebagai pilihan terbaik untuk laman web anda.

Responsif dan Retina Sedia

Mempunyai tema yang tidak responsif boleh membuat pengguna kecewa dan boleh menyebabkannya lebih rendah kedudukan enjin carian jadi mempunyai tema responsif mudah alih sangat penting. Dan Birch responsif mudah alih, yang bermaksud laman web anda akan dioptimumkan dengan sempurna untuk setiap penyemak imbas, peranti, dan saiz skrin. Juga, Birch sudah siap untuk Retina, yang bermaksud gambar anda akan tetap tajam di semua peranti.

Video Pilihan

Video pilihan sangat mirip dengan gambar yang diketengahkan, kecuali gambar yang anda miliki mempunyai video. Video akan menarik perhatian pengguna anda dengan menunjukkan kepada mereka apa yang ditawarkan oleh perniagaan anda kepada mereka. Anda hanya boleh menambahkan kod embed YouTube atau Vimeo untuk dipamerkan di bahagian atas halaman anda atau di halaman utama.

Gelongsor Parallax

Anda dapat menarik perhatian pengguna dengan slaid paralaks yang indah di laman utama. Gelangsar memaparkan gambar latar belakang dan lapisan dengan kesan paralaks. Banyak laman web popular memilih kesan ini untuk meningkatkan pengalaman pelawat mereka dan anda juga harus.

Laman utama

Halaman utama dilengkapi dengan pelbagai pilihan penyesuaian berguna yang akan menjadikannya menonjol untuk pengguna anda. Semua bahagian laman utama adalah pilihan dan boleh dihidupkan / dimatikan dengan mudah mengikut keperluan.

Halaman Utama Birch Review

 • Bio Halaman Utama: Promosikan bio anda atau kongsikan beberapa maklumat menarik mengenai syarikat anda.
 • Widget Footer Halaman Utama: Paparkan koleksi widget footer yang unik untuk halaman utama anda dan koleksi yang berbeza untuk halaman lain.
 • Testimoni Laman Utama: Serlahkan testimoni terbaik anda dalam slaid.
 • Halaman Utama Catatan: Pilih dari mana-mana kategori siaran untuk menunjukkan petikan daripada catatan terkini.
 • Halaman Utama Halaman Utama: Sorot mana-mana 3 halaman laman web anda.

Kod pendek

Birch dilengkapi dengan mudah digunakan kod pendek dibina dengan betul. Anda boleh menambahkan butang dengan mudah, pautan, dan warna tersuai tanpa perlu mengetahui semua kod yang rumit. Kod pendek akan sangat meningkatkan fungsi dan kepelbagaian kandungan anda tanpa rasa kecewa dengan mempelajari teknik pengembangan web canggih atau menyewa pembangun untuk melakukan pengekodan untuk anda. Anda juga boleh memformat teks dan gambar menjadi lajur dan memaparkan slaid dengan gambar anda.

Penyesuaian

Birch menawarkan pilihan warna tanpa had sehingga anda dapat menggayakan elemen apa pun seperti yang anda mahukan. Semasa anda menukar warna, anda dapat melihat perubahan dalam masa nyata di laman web anda. Juga, dengan Birch anda boleh menggunakan Google Font mana pun untuk menyesuaikan teks badan dan tajuk.

Warna Ulasan Birch

Pilihan Tema

Anda boleh menggunakan pilihan tema untuk menghidupkan laman web baru anda dalam beberapa minit, dan mula menyesuaikan laman web anda hanya dengan beberapa klik tetikus.

Dokumentasi dan Sokongan

Membeli Birch bermaksud anda mempunyai akses kepada sokongan seumur hidup percuma 24/7. Video latihan juga tersedia di YouTube untuk membantu anda memahami cara menggunakan tema Birch dengan cekap.

Tema Birch dilengkapi dengan dokumentasi bertulis yang luas yang merangkumi setiap aspek tema.

Dengan setiap salinan tema Birch, anda mendapat kemas kini seumur hidup percuma yang secara automatik dimuat turun dan dipasang ke laman web anda.

Birch disediakan dengan bayaran sekali sebanyak $ 59. Apabila anda membeli Birch, anda mendapat akses kepada banyak plugin premium yang berbeza yang akan menjimatkan lebih dari $ 150.

Skor Kami

Birch adalah tema ringkas yang sempurna untuk membuat laman web minimalis yang elegan untuk perniagaan anda. Dengan tayangan video, kod pendek, slaid paralaks, tetapan penyesuaian yang berbeza dan bio halaman utama anda dapat membuat laman web yang sangat mudah dan elegan untuk perniagaan anda.

Kami memberi Birch 5 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Birch Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map